Νέα

Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 948
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Στείρωση έπρεπε να κάνουν σε αυτού του τύπου τις γυναίκες, για να μην φέρνουν δυστυχισμένα πλάσματα στον κόσμο..
Έτσι και αλλιώς εσένα το λίπος σου έχει κάψει τον εγκέφαλο, τι να πεις

δλδ καλυτερα ειναι να μενει σε μια σχεση π εχει τελειωσει κ να ειναι δυστυχισμενη?
Ξερεις..δυστυχισμενοι γονεις..δυστυχισμενα παιδια..
νταξει δε συμφωνω με το "τον πεταξε εξω" αλλα για να το κανει αυτο κατι θα εκανε αυτος κ θα την εφτασε στο αμην
αλλιως θα χωριζαν ομορφα κ πολιτισμενα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ετσι ακριβως οπως τα εγραψε ειναι, ο ερωτας τελειωσε, η αγαπη τελειωσε, τελος. Αντε γεια.

Ο καθε χ ψ τυπος οταν στηνει μια σχεση ή γαμο, τι ακριβως δεν εχει καταλαβει;

Νομιζε οτι αν φερεται σωστα οτι θα κρατησει για παντα;

Οτι θα τα καταφερει να μεινουν μαζι οπως οι γονεις του;

Τι σκατα ειχε μεσα στο κεφαλι του οταν εκανε σχεδια για το μελλον;

Η γυναικα του φταιει; Με το ζορι τον αναγκασε να κανει σχεση-γαμο-παιδια μαζι της;

Αυτος το επελεξε, τη κερδισε κιολας, ετσι ελεγε στην αρχη στους φιλους του...οτι τη καταφερε.

Τωρα...τι; Η καθε γυναικα απλα τη χ ψ στιγμη θα φερθει γυναικεια, εσυ τι ακριβως ειχες ως αντρας στο μυαλο σου;

Δεν φταινε οι γυναικες φιλε, μη βγαζεις μισος για τις κοπελες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αυτό για τριο εχει ψιλοαναφερθει με διαφορες αλλα νομιζα οι εκαναν πλακα η shit test
Θα χωθω την επομενη φορα που θα φιλοξενισει την κολλητη της από την Καβαλα :grin:

Οχι ρε φιλε....τι εκανες...

Το χαλασες τυπε...

Δοκιμασε και αν κατσει, γλεντα το.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι συνειδητοποιησε οτι δεν ειναι αυτος για εκεινη..κι οτι ψαχνει κατι αλλο.
ο ερωτας τελειωσε, η αγαπη τελειωσε και πλεον καθε αρνητικο του μεγενθυνοταν στα ματια της ωσπου δεν αντεξε..
προτιμησε να παρει την αποφαση να τελειωσει αυτη τη σχεση, να ισορροπησει και να παει παρακατω.
Μπραβο της! Λιγες το τολμουν αυτο!

Αυτό που λές Μαρία είναι σωστό. Μεγάλη διαφορά ηλικίας και χαμηλό κοινωνικό στάτους του άνδρα είναι αρνητικοί παράγοντες για αυτόν τον γάμο. Εχει παραγίνει όμως το κακό με τις επιδοτούμενες γαμιόλες και τα διαζύγια. Το τολμούν πολλές οχι λίγες όπως λες. Αισθάνομαι τυχερός που είμαι απο εκείνους που έμειναν στο ράφι και γλύτωσαν απο την ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία και βλέποντας την κατάντια στις σύγχρονες γυναίκες ψάχνω μόνο για ελεύθερη σχέση.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Αν αυτή γυρίζει στους δρόμους με τις ώρες το παιδί ποιος το προσέχει;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αυτό που λές Μαρία είναι σωστό. Μεγάλη διαφορά ηλικίας και χαμηλό κοινωνικό στάτους του άνδρα είναι αρνητικοί παράγοντες για αυτόν τον γάμο. Εχει παραγίνει όμως το κακό με τις επιδοτούμενες γαμιόλες και τα διαζύγια. Το τολμούν πολλές οχι λίγες όπως λες. Αισθάνομαι τυχερός που είμαι απο εκείνους που έμειναν στο ράφι και γλύτωσαν απο την ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία και βλέποντας την κατάντια στις σύγχρονες γυναίκες ψάχνω μόνο για ελεύθερη σχέση.

Οχι μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου, απλα ερωτευσου και σιγουρεψου οτι κ εκεινη σε αγαπαει κ σε βλεπει σα θεο της..
δεν ειναι δυσκολο..εγω το εχω νιωσει ηδη 2 φορες στη ζωη μου αυτο. Οποτε σιγουρα θα βρεις κ εσυ μια τετοια..
το δυσκολο ειναι να ειναι αμοιβαιο και εφοσον ειναι αμοιβαιο να ταιριαζετε στη καθημερινοτητα..
εγω στη πρωτη φορα αυτον που αγαπησα κ εβλεπα ως θεο μου ενιωσε και αυτος το ιδιο και οταν μειναμε μαζι ειδαμε οτι εν τελει στη καθημερινοτητα δε τραβαει
και τη δευτερη φορα οταν το ενιωσα και επεσα στα πατωματα για παρτη του εκεινος ναι μεν αλλα...
τουλαχιστον νιωθωντας τετοια συναισθηματα..ειτε πονου ειτε ευτυχιας ξερεις οτι εισαι ζωντανος και οτι ζεις δυνατα συναισθηματα..
το να αποφευγεις να ερωτευθεις η δοθεις η να φας τα μουτρα σου ειναι σα να ζεις σε γυαλα...μιση ζωη ποιος θελει να ζει? Εγω παντως οχιι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παντρεμένο φιλαράκι, τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι, μάλιστα έχουν ένα παιδάκι 4 ετών.
Το πρώτο που μας πήγε στο μυαλό είναι ότι έχει κάποιο γκόμενο.
Την παρακολουθούμε εδώ και 2 μήνες γκόμενο δεν φαίνεται να έχει, γυρνάει στους δρόμους σαν χαζεμένη, τι στο διάολο συμβαίνει;
Για το τι συμβαινει, να ρωτησεις τον φιλο σου και να τον πεισεις να σου πει την αληθεια. Τοσο απλα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Και καθίστε να δείτε εάν πάνε δικαστικός τα παπάρια οι δικαστές θα της δώσουν την επιμέλεια του παιδιού..!
Θα τσεπώνει και το μηνιάτικο από τον πρώην και θα κάνει ζωάρα σαν κλασική Ελλεεινίδα!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θα τσεπώνει και το μηνιάτικο από τον πρώην και θα κάνει ζωάρα σαν κλασική Ελλεεινίδα!

Όταν γράφω εγώ αυτά , μου τη λένε κάτι θαμώνες των σινεμά, όπως ο μπαρόκ .....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
αλλιως θα χωριζαν ομορφα κ πολιτισμενα.
Μου κάνει εντύπωση με εσάς τις γυναίκες το μια έτσι.. μια γιουβέτσι.
Πχ. πριν το γαμο είναι το παιδί σου ανέλαβε τις ευθύνες σου.. Στο διαζύγιο, παίρνω το παιδί μου και φεύγω..

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι συνειδητοποιησε οτι δεν ειναι αυτος για εκεινη..κι οτι ψαχνει κατι αλλο.
ο ερωτας τελειωσε, η αγαπη τελειωσε και πλεον καθε αρνητικο του μεγενθυνοταν στα ματια της ωσπου δεν αντεξε..
προτιμησε να παρει την αποφαση να τελειωσει αυτη τη σχεση, να ισορροπησει και να παει παρακατω.
Μπραβο της! Λιγες το τολμουν αυτο!
ο ερωτας παντα τελειωνει γρηγορα, η αγαπη μενει;
αλλα εδω γραφει ο αλλος οτι παντρευτικαν, υποτιθεται οτι εμεινα καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα μαζι, μετα παντρευτικαν κανανε ενα ΠΑΙΔΙ! Συνειδητοποιεις την ευθυνη;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μου κάνει εντύπωση με εσάς τις γυναίκες το μια έτσι.. μια γιουβέτσι.
Πχ. πριν το γαμο είναι το παιδί σου ανέλαβε τις ευθύνες σου.. Στο διαζύγιο, παίρνω το παιδί μου και φεύγω..

oχι το ιδιο ειναι κ μετα το διαζυγιο, εφοσον ειναι παιδι σ ανελαβε τις ευθυνες σου και πληρωνε για τα εξοδα του παιδιου.
μεσα στο γαμο θα πληρωνες κ πιο πολλα..τουλ με το διαζυγιο οριοθετειται το ποσο και καπως ξενοιαζεις
αν βεβαια εισαι σοβαρος πατερας κ λατρευεις το παιδι σου θα πληρωνεις κ αρκετα εξτρα οταν ειστε μαζι κ πατε βολτεςς

οποτε μη λεςς βλακειεςς

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ο ερωτας παντα τελειωνει γρηγορα, η αγαπη μενει;
αλλα εδω γραφει ο αλλος οτι παντρευτικαν, υποτιθεται οτι εμεινα καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα μαζι, μετα παντρευτικαν κανανε ενα ΠΑΙΔΙ! Συνειδητοποιεις την ευθυνη;

ρε φιλε παντα θα υπαρχει ευθυνη απτη στιγμη π φερνεις ενα παιδι στο κοσμο
αυτο τι παει να πει? οτι θα υποφερεις μεσα σε ενα γαμο που εχει τελειωσει?
ελα εν ετη 2020 μη λεμε τετοιες  μαλακιεςς
καλο ειναι οι γαμοι να κρατουν για παντα ..αλλα οταν αυτο δε συμβαινει δε θα τα βαψουμε κ μαυρα..με αγαπη κ συννενοξση οι ισορροπιες μπορουν να κρατηθουν

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
ελα εν ετη 2020 μη λεμε τετοιες  μαλακιεςς
καλο ειναι οι γαμοι να κρατουν για παντα ..αλλα οταν αυτο δε συμβαινει δε θα τα βαψουμε κ μαυρα..με αγαπη κ συννενοξση οι ισορροπιες μπορουν να κρατηθουν
θα ρωτησω λιγο  ασχετα με το θεμα, ισως νεο θεμα. Να μη τι πατησω, να μθω κατι...
Πως τελειωνει ενας γαμος οταν τα 2 ατομα ναι μεν αγαπιουνται αλλα δεν μπορουν να ζησουν πλεον μαζι;
Υποτιθεται το ξαναγραφω εζησαν καποιο χρονικο διαστημα μαζι

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Σενάρια πλάθουμε όλοι μας γιατί δεν έχουμε την πλήρη εικόνα. Αν θέλεις την γυναικεία μου γνώμη, η γυναίκα μάλλον έπαθε φλασιά και καταλάβε ότι δεν θέλει τον συγκεκριμένο. Και πέζει επίσης, επειδή έχω ακούσει 1-2 παρόμοιες περιπτώσεις εδώ στα μέρη μας η  να έπαθε κρίση ηλικίας και ψιλοκατάθλιψη (για κάποιους είναι στα 29, για άλλους στα 35 και άλλους στα 40), θέλει να ζήσει την ζωή της που πιστεύει πως έχασε και δεν θέλει να έχει πλέον ευθύνες. Δεν νομίζω να βρήκε αντικαταστάτη ήδη ή απλά να ψάχνει για πιο φραγκάτο. Απλά της την έχει βαρέσει και βρήκε αφορμή για να τον σουτάρει.

Δεν ξέρουμε τι έκανε ο φίλος σου για να φτάσει και αυτός σε τέτοιο σημείο. Κάποιο έναυσμα θα υπήρχε και από την μεριά του. Πιστεύω δεν το κάνε για ένα και μόνο λόγο. Μιλάω εκ πείρας γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ αναλυτικές και τα σκαλίζουμε πριν φτάσουμε σε ακραίο σημείο. Μου χει τύχει να εγκαταλείψω κάποιον χωρίς εξηγήσεις αλλά συνέτρεξαν πολλοί λόγοι σε αύτο. Μια γυναίκα ΠΟΤΕ δεν ξυπνά ένα καλό πρωί και λεέι "θα τον χωρίσω και θα γυρνάω στους δρόμους" ιδίως αν είναι άνω των 30.  

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ελα εν ετη 2020 μη λεμε τετοιες  μαλακιεςς

Οι μαλακίες ίσχυαν και θα ισχύουν πάντα.
Τα παιδιά έχουν πιο υγιή ψυχισμό , όταν μεγαλώνουν με τους φυσικούς τους γονείς.
Και δεν βλέπουν το γαμιά της μάνας τους και την πίπα του πατέρα τους.
Κολλητοί μου, παρόμοιες ηλικίες , με προχώ γονείς, που είχαν χωρίσει δεκαετίες 70-80
όλοι βλαμμένοι είναι . Ο πιο χαρντκορ, ήταν εξωτερικό 8 χρόνια για σπουδές και δεν πέρασε ούτε 1 μάθημα.
Η πιο κυριλέ γκόμενά του,  ήταν στρίππερ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Επίσης δεν τον ξαναφέρνω ποτέ σπίτι μου.
Πίνει ό,τι έχει οινόπνευμα, εκτός τα after shave και δεν φεύγει με τίποτε.

Τελευταία φορά είχε μείνει 3 μέρες το παλιό αρχίδι.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
θα ρωτησω λιγο  ασχετα με το θεμα, ισως νεο θεμα. Να μη τι πατησω, να μθω κατι...
Πως τελειωνει ενας γαμος οταν τα 2 ατομα ναι μεν αγαπιουνται αλλα δεν μπορουν να ζησουν πλεον μαζι;
Υποτιθεται το ξαναγραφω εζησαν καποιο χρονικο διαστημα μαζι

ρε φιλε δεν εχεις ξυπνησει ποτε νιωθοντας ενα κενο..νιωθοντας οτι ο ανθρωπος σ πλεον δε σε καλυπτει..
οτι παρολο που την αγαπας δεν εισαι πια ευτυχισμενος..δεν εχεις ορεξη για σεξ.. τη βλεπεις πιο πολυ σα μανα των παιδιων σου..
αυτο μπορει να συμβει οταν κ οι δυο ρουτινιασουν κ δεν εχουν καλη επικοινωνια
ο βασικος κανονας ειναι 1
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ γτ απο εκει ξεκινανε ολα
αν εχεις επικοινωνια θα εχεις κ τελειο σεξ θα εχεις κ εναν ανθρωπο να μιλας να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου θα ειναι κ φιλος κ εραστης σου και τοτε ειναι δυσκολο να πανε στραβα τα πραγματα
οι γαμοι συνηθως τελειωνουν οταν αλλα λεει ο ενας κ αλλα ο αλλος

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Το να ειναι ανυποφορος και μαλακας ο φιλος σου το εχετε καθολου σκεφτει? Να θελει η γυναικα να μεινει μονη της δεν παιζει στο μυαλο σας??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom