Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
συμμαθητρια του αρα 50χρονη
Λογικά θα είχε πάρε-δώσε και με την κόρη
συμμαθητρια του αρα 50χρονη
Απο το ΜΠΑΛΙ ηταν η γυναικα του..οχι Τυνησια..
Κακως δε γραφεις, ισως καποιοι ξεφυγουν απο τετοιαΤον ηξερα προσωπικα,αυτον και την οικογενεια του..
Δεν γραφω λεπτομερειες,γιατι ειναι πλεον ανωφελο...
Δεν ειναι λιγοι αυτοι που πανε σεξοτουρισμο εκει καιΣτο Μπαλί πήγε να βρει γυναίκα;Σαν να εξηγούνται κάποια πράγματα τώρα
Δεν ειναι λιγοι αυτοι που πανε σεξοτουρισμο εκει και
επιστρεφουν με γυναικα..
Δεν ξερω..Μήπως ήταν και μέλος εδώ;
τι καλη κοπελα.ηρθε εδω απο μπαλι, ακολουθησε το Γιωργο,βαπτιστηκε, παντρευτηκανε, του εκανε 3 παιδακια, κι αυτοϛ εκανε τετοια μαλακια. Για μια πουτανα. Α ρε Γιωργαρε...R.I.P.Απο το ΜΠΑΛΙ ηταν η γυναικα του..οχι Τυνησια..
Εδω μέχρι και εγω χωρίς γυμναστήριο μόνο με ένα πάγκο και μια μπάρα * που έχω σπίτι και έχω δεί διαφορά ειδικά σε στήθος - τρικέφαλα (κάνοντας μόνο πάγκο στην ουσία , δεν έκανα άλλες ασκήσεις με την μπάρα) αν και τελευταία τα είχα παρατήσει λίγο λόγω πόνου στον ένα ώμο , αλλά τώρα που πέρασε θα προσπαθήσω ξανά.Μηδαμινό τι εννοείς? Δε δυναμώσεις? Το σώμα σου δεν άρχισε να αποκτά άλλη μορφή? Φυσικά δε θα γίνεις Άρνολντ, αλλά το φυσικό αποτέλεσμα είναι το καλύτερο..προ κοβιντ πήγαινα ( φυσικά χωρίς φάρμακα - ούτε διατροφή πρόσεχα) και είχα δει μεγάλη διαφορά τόσο στη σωματική δύναμη όσο και στη ψυχολογία...φυσικά δεν έγινα φέτες, ούτε φουσκωσα..αλλά το σώμα βαθμιαία αποκτά άλλη μορφή..τα αποτελέσματα που βλέπουμε στα περιοδικά είναι αφύσικα ούτως η άλλως..
Επίσης, πριν πολλά χρόνια το καλό σώμα ήταν το γυμνασμενο, λεπτό νορμάλ σώμα...τα πρότυπα που τώρα υπάρχουν εμφανίστηκαν από το 70 κι έπειτα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρίμα πάντως..στις φωτογραφίες φαίνεται καλο- αγαθό παιδί..
ΠΟΤΕ δεν τους εχω δει μαζι..τι καλη κοπελα.ηρθε εδω απο μπαλι, ακολουθησε το Γιωργο,βαπτιστηκε, παντρευτηκανε, του εκανε 3 παιδακια, κι αυτοϛ εκανε τετοια μαλακια. Για μια πουτανα. Α ρε Γιωργαρε...R.I.P.
Κι εγώ επειδή έβαλα κιλά με τα λοκ ντάουν βγαίνω για περπάτημα, και κάνω καμιά κάμψη μια δυο φορές τη βδομάδα...κι αυτό το λίγο κάνει καλό..μόλις κάποια πράγματα ταχτοποιηθουν , θα πάω να ξαναγραφτωΕδω μέχρι και εγω χωρίς γυμναστήριο μόνο με ένα πάγκο και μια μπάρα * που έχω σπίτι και έχω δεί διαφορά ειδικά σε στήθος - τρικέφαλα (κάνοντας μόνο πάγκο στην ουσία , δεν έκανα άλλες ασκήσεις με την μπάρα) αν και τελευταία τα είχα παρατήσει λίγο λόγω πόνου στον ένα ώμο , αλλά τώρα που πέρασε θα προσπαθήσω ξανά.
*Εχω και κιλά , όχι σκέτη μπάρα
Δυστυχώς είναι πολλοί σαν αυτόν...Γι αυτο φτάσαμε εδώ που είμαστε..τωρα αν τον πω βλαμμένο τον τύπο θα γινω κακος? τεσπα...αιωνια του η μνημη!!
ε ναι αλλα.....αυτα να τα βλέπουν μερικοι μερικοι για το που μπορει να σε φέρει το μουνιΔυστυχώς είναι πολλοί σαν αυτόν...Γι αυτο φτάσαμε εδώ που είμαστε..
Να ειναι καλά εκεί που πήγε..
Μια απο τα ίδια και εγω , πήρα κάποια κιλά και έχει ένα - ενάμιση μήνα που ξεκίνησα δίαιτα , αυξάνοντας το ημερήσιο περπάτημα και προσπαθώ ταυτόχρονα να μειώσω και το φαγητό όσο μπορώ , προς το παρόν καλά πάει έχω χάσει γύρω στα 3 3.5 κιλά κάπου εκεί.Κι εγώ επειδή έβαλα κιλά με τα λοκ ντάουν βγαίνω για περπάτημα, και κάνω καμιά κάμψη μια δυο φορές τη βδομάδα...κι αυτό το λίγο κάνει καλό..