Νέα

Τον «αυτοκτόνησε» γυναίκα αράχνη αρπάζοντας του την περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.257
Πόντοι
2.356
Εχει και αλλου δραματα...

Βέβαια τραγικό. Αν θες πες μας μερικά "επιτρεπτά" που μπορείς για τον άνθρωπο που λες ότι γνωριζες και αυτόν και την οικογένειά του.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Είδα στο διαδίκτυο , κάποια πράματα για τη δουλειά του..βοήθησε πολύ κόσμο να χάσει κιλά και να βελτιώσει την εικόνα του..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τον μάδησε κανονικά....

:confused:

Φίλος μποντιμπίλντερ και γυμνασμενος γενικά σε βάθος χρόνου και με πολεμικές τέχνες αλλά και με ντρογκια στα 34 έχει πάει με πολυ γνωστή μοντέλο μουνάρα σε ξενοδοχείο...
Στο δια ταύτα την έχει στα 4 και το καυλί να μην σηκώνεται με τίποτα.
Τι τσιμπουκια με φτύσιμο κτλ για να σηκωθεί,τιποτα....
Του πήρε 2 χρόνια για να μπορέσει να βρει τον εαυτό του και όχι σούπερ ντούρος.
Κάπως μελάτος....
Στα 43 τώρα είναι πολύ καλύτερα και έχει κόψει τα ντρογκια από τότε.

Την ξεφτίλα αυτή δεν την ξεπέρασε ποτέ...

:confused:
Τα φάρμακα έχουν παρενέργειες... εντάξει.. το να μην αποδώσει πάντως κάποιος άντρας μια δυο φορές, δεν έγινε και κάτι τρομερό..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Βέβαια τραγικό. Αν θες πες μας μερικά "επιτρεπτά" που μπορείς για τον άνθρωπο που λες ότι γνωριζες και αυτόν και την οικογένειά του.
Καποια αλλη ωρα ισως,,,
Μια γειτονια ειμαστε παντως..

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
του πήρε τα λεφτά του πήρε και την ζωή, τον επόμενο λυπάμαι, σίγουρα και ο επόμενος δεν θα έχει καλό τέλος..... ξέρω εγώ από αυτά.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΓΥΜΝΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟ.
Μηδαμινό τι εννοείς? Δε δυναμώσεις? Το σώμα σου δεν άρχισε να αποκτά άλλη μορφή? Φυσικά δε θα γίνεις Άρνολντ, αλλά το φυσικό αποτέλεσμα είναι το καλύτερο..προ κοβιντ πήγαινα ( φυσικά χωρίς φάρμακα - ούτε διατροφή πρόσεχα) και είχα δει μεγάλη διαφορά τόσο στη σωματική δύναμη όσο και στη ψυχολογία...φυσικά δεν έγινα φέτες, ούτε φουσκωσα..αλλά το σώμα βαθμιαία αποκτά άλλη μορφή..τα αποτελέσματα που βλέπουμε στα περιοδικά είναι αφύσικα ούτως η άλλως..
Επίσης, πριν πολλά χρόνια το καλό σώμα ήταν το γυμνασμενο, λεπτό νορμάλ σώμα...τα πρότυπα που τώρα υπάρχουν εμφανίστηκαν από το 70 κι έπειτα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καποια αλλη ωρα ισως,,,
Μια γειτονια ειμαστε παντως..
Κρίμα πάντως..στις φωτογραφίες φαίνεται καλο- αγαθό παιδί..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Το καλύτερο αποτέλεσμα στη γυμναστική είναι το αργό - βαθμιαίο - σταδιακό.. κρατάει πολύ καιρό, έχει οφέλη και δεν έχει παρενέργειες..

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Συνέχεια: Στο γυμναστήριο που πήγαινα σκάσανε μύτη πιτσιρίκια 18-25 ετών μαξ πριν από 4 μήνες. Πήγα ξανά προχθές καθώς λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων δεν πήγαινα καθόλου για 4 μήνες. Ε λοιπόν, τα ίδια πιτσιρίκια που ήταν σαρδέλες πριν 4 μήνες όλα σχεδόν έγιναν ΥΠΕΡΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ λες και έκαναν προπόνηση 25 χρόνια... Τρελάθηκα όταν το είδα. Μιλάμε τεράστια διαφορά. Κυριολεκτικά βιομηχανία. Και οι ευαίσθητοοι ναρκισσιστικοί χαρακτήρες εύκολα πέφτουν θύματα ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΩΝ - και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ...
Mήπως υπερβάλλεις λιγάκι; πόσο εφικτό είναι μέσα σε 4 μήνες τα πιτσιρίκια να μεταμορφώθηκαν. Τόσο διαρκεί περίπου ένας μέσος κύκλος ενέσιμων απ’ ό,τι ξέρω. Αυτά από το πρώτο κιόλας κύκλο έγιναν κτήνη (λες κι έκαναν 25 χρόνια κιόλας:2funny:);
Ασχολούμαι μερικά χρόνια κι έχοντας αλλάξει 3 γυμναστήρια έχω να πω ότι ποτέ δεν έχω δει πιτσιρικάδες να πρήζονται απότομα , ίσα ίσα τους βλέπεις να τα παρατάνε αμέσως, αφού συνήθως μαλακίζονται και δεν κάνουν καλή προπόνηση/διατροφή, συνεπώς δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
του πήρε τα λεφτά του πήρε και την ζωή, τον επόμενο λυπάμαι, σίγουρα και ο επόμενος δεν θα έχει καλό τέλος..... ξέρω εγώ από αυτά.
Πρέπει να βρεθεί κάποιος μάγκας να της κάνει τα ίδια..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ένας γνωστός μου είναι θηρίο ( σαν επαγγελματίας φουσκωμένος φουλ και γραμωμένος -έχω να τον δω χρόνια)..αλλά εντάξει γυμναστική από πολύ μικρός, πολεμικές τέχνες και βεβαίως φάρμακα..του πήρε πολύ καιρό για να γίνει όπως είναι ( τουλάχιστον όπως ήταν, όταν τον είδα τελευταία φορά πριν 6 χρόνια)..
Σημειωτέον είναι εύπορος και μορφωμένος..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.552
Πόντοι
9.931

Παντως με την πρώτη εικόνα που έχουμε φαίνεται οτι η ιστορία εχει πολυ ψωμάκι. Αν η αστυνομία και η εισαγγελία κάνουν σοβαρή ερευνα σίγουρα θα βγει λαβρακι.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Γυμναστής, αλλά με επιχείρηση. Σιγά το τρελό ποσό, αν το εννοούμε σαν περιουσία.
Τρελό ποσό είναι σαν απάτη. Κάπου έχασε τον μπούσουλα ο τύπος και την πάτησε.
Χαμός...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Ένταξει, δεν κάνεις τέτοιο σώμα μόνο με φάρμακα..θέλει προπόνηση συχνή και έντονη, διατροφικό πρόγραμμα και φάρμακα.. μόνο με γυμναστική και διατροφή το αποτέλεσμα είναι μικρότερο..βάζουν κόπο και οργάνωση και πειθαρχία όσοι φτιάχνουν τέτοια σώματα...μην αφαιρούμε τον κόπο τους ..

Ναι αλλά δεν το κάνεις και μόνο με γυμναστική

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ναι αλλά δεν το κάνεις και μόνο με γυμναστική
Αυτό το είπα ήδη ..για να γίνεις τόσο ογκώδης και γραμωμένος χρειάζεται γυμναστική ( σχεδόν σε καθημερινή βάση - έντονη) , διατροφή, βιταμίνες και φάρμακα..

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656

Εγώ κανέναν δεν λυπάμαι.

Καμία δεν μπορεί να σου τα κάνει αυτά αν δεν της το επιτρέψεις

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αυτό το είπα ήδη ..για να γίνεις τόσο ογκώδης και γραμωμένος χρειάζεται γυμναστική ( σχεδόν σε καθημερινή βάση - έντονη) , διατροφή, βιταμίνες και φάρμακα..
Το πρόβλημα του μέσου κλαρινογαμπρού που μπαίνει στο τρυπάκι αυτό είναι ότι έχει ως μόνο στόχο το αισθητικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα (δύναμη, ευελιξία, αντοχή κτλ) που είναι και τα σημαντικότερα τα γράφει στ’ αρχίδια του. Και γι’ αυτό παρατά και γρήγορα την όλη φάση.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αξιολογώντας εκ πρώτης όψεως τα όσα περιγράφονται για την υπόθεση δε βρίσκω ουτε ένα ελαφρυντικό στον άνδρα που αυτοκτόνησε
Όχι μόνο για την αυτοκτονία την ίδια αλλά και για το γεγονός ότι δέχτηκε να στηρίξει οικονομικά σε τέτοιο μέγεθος την παλιά του συμμαθήτρια.
Σε μια δεύτερη ματιά... λίγο ρομαντισμός,λίγο αγαθοσύνη ψυχής του άνδρα και να το πρόσφορο έδαφος για να δράσει η πονηρή γυναίκα
Πολλές φορές πρέπει να βλέπουμε πίσω από το πως φαίνονται τα πράγματα
Δε φαίνεται να ήταν μουνόδουλος πάντως.Λόγω εμφάνισης και δουλειάς του τύπου θα γαμούσε άνετα ένα μεγάλο φάσμα γυναικών
Μάλλον την αγαπούσε αληθινά ο μπαγάσας....
Έτσι μπήκε σε ένα φαύλο κύκλο χωρίς επιστροφή..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Ο γνωστός προπονητής ήταν χωρισμένος αλλά διατηρούσε άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του που κατάγεται από την Τυνησία και τα τρία του παιδιά τα οποία λάτρευε. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά που ο Γιώργος Παπαναούμ έδωσε τέλος στη ζωή του η γυναίκα του έτρεξε σοκαρισμένη στο γυμναστήριο και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε.

Είχε και 3 παιδιά ο μαλάκας.Και αυτοκτόνησε για μια γκόμενα :idiot:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Ο γνωστός προπονητής ήταν χωρισμένος αλλά διατηρούσε άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του που κατάγεται από την Τυνησία και τα τρία του παιδιά τα οποία λάτρευε. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά που ο Γιώργος Παπαναούμ έδωσε τέλος στη ζωή του η γυναίκα του έτρεξε σοκαρισμένη στο γυμναστήριο και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε.

Είχε και 3 παιδιά ο μαλάκας.Και αυτοκτόνησε για μια γκόμενα :idiot:
Απο το ΜΠΑΛΙ ηταν η γυναικα του..οχι Τυνησια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom