barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.274
- Πόντοι
- 5.506
Εμένα μόνο το παπάκι μπορεί να μου φάει μια γκόμεναΝαυάγιο σαν και σένα
Ντελιβερά της συμφοράς
Εμένα μόνο το παπάκι μπορεί να μου φάει μια γκόμεναΝαυάγιο σαν και σένα
Ντελιβερά της συμφοράς
τυπε την στηριζει ο τριανταφυλλοπουλος....αποκλειεται να ειναι ενοχη.....
το νου σου φουκαρα.....
Μακάρι να γινόταν η αρχή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και κάποια να πάει μέσα στην στενή τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΑ που θα καταδικάζονταν ο ένοχος, ώστε τέτοιες σοβαρότατες καταγγελίες να μην καταντήσουν ΟΠΛΑ(εναντίον των ανδρών) και αμφισβητούμενες, από τύπισσες σαν την Γιωργίτσα και τις μυτούδες.
Οι γυναικείες φυλακές είναι στη Θήβα. Νομίζω στον Κορυδαλλό πάνε μόνο οι προφυλακισμένες.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι ολίγη σαβουρα ανεβάζει το ηθικό και μας φέρνει πίσω σε ανέμελες εποχές...π.χ.εγω τρώω λίγα πατατάκια η γαριδάκια το Σαββατοκύριακο .Επίσης μαζί με αυτά τρώω και λίγα κορνφλεικς γιατί έχουν παρόμοια υφή με πατατάκια...δηλαδή αντί να τρώω πιο πολλά πατατάκια τρώω και κάτι πιο υγιεινο μαζί με αυτά.
τυπε η θηβα λενε εχει και καλα σουβλακια
θα φαει καλα η γεωργια
Τυπε κι εσυ να τις προσεχεις αυτές τις γυναίκες αράχνες αμα, έχεις χρηματυπε το πιο υγιεινο ειναι το σαλεπακι
να ερθεις να σου δωσω σαλεπακι που το εβρασα οταν βγηκε το πασοκ πρωτη φορα το 81,μαζι με μαλλι της γριας που εχω φυλαξει απο τους ολυμπιακους στα ψυγεια που εχουν τα κουζινακια των μπουρδελων στο εμετουργειο
Προτιμώ γισουρτακι με πέτσα ένα δάχτυλο και λιπαρά άνω του 6% με μέλι και κανέλα.Δοκίμασε overnight oats η granola με γιαούρτι και φράουλες/μούρα
Είσαι και μερακλής!!Προτιμώ γισουρτακι με πέτσα ένα δάχτυλο και λιπαρά άνω του 6% με μέλι και κανέλα.
Ποια σουβλάκια Θήβας και Λιβαδειάς...να πας στο Καλόκαστρο Σερρών να φας σουβλάκι!!τυπε η θηβα λενε εχει και καλα σουβλακια
θα φαει καλα η γεωργια
Λίγη σαβουρα όντως φτιάχνει τη διάθεση...για αυτό μέρα παρά μέρα, τρώω ένα πιτογυρο σε κυπριακή μεγάλη πίτα...αύριο πάλι...Πάντως η αλήθεια είναι ότι ολίγη σαβουρα ανεβάζει το ηθικό και μας φέρνει πίσω σε ανέμελες εποχές...π.χ.εγω τρώω λίγα πατατάκια η γαριδάκια το Σαββατοκύριακο .Επίσης μαζί με αυτά τρώω και λίγα κορνφλεικς γιατί έχουν παρόμοια υφή με πατατάκια...δηλαδή αντί να τρώω πιο πολλά πατατάκια τρώω και κάτι πιο υγιεινο μαζί με αυτά.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι ολίγη σαβουρα ανεβάζει το ηθικό και μας φέρνει πίσω σε ανέμελες εποχές...π.χ.εγω τρώω λίγα πατατάκια η γαριδάκια το Σαββατοκύριακο .Επίσης μαζί με αυτά τρώω και λίγα κορνφλεικς γιατί έχουν παρόμοια υφή με πατατάκια...δηλαδή αντί να τρώω πιο πολλά πατατάκια τρώω και κάτι πιο υγιεινο μαζί με αυτά.
Σαντ πόσα κιλά πήγες με τόσα που έτρωγες;;;Αν βγω για μπύρα και έχει πατατάκια,θα φάω.Μόνο τότε όμως.Γαριδάκια έχω να φαω πάνω απο 10 χρόνια
Επίσης κάποτε ήμουν σφολιατομανής,έτρωγα κάθε μέρα μπουγάτσες,τυρόπιτες,σπανακόπιτες κλπ.Τώρα μόνο σπιτικές.
Αυτό με τα κορν φλεικς το έκανα κι εγώ,τα έτρωγα από την σακούλα σαν πατατάκια.Βέβαια όλα αυτά όταν έμενα Θεσσαλονίκη και τα έκαιγα όλα με το περπάτημα
Λίγη είπαμε ρε μάν....Λίγη σαβουρα όντως φτιάχνει τη διάθεση...για αυτό μέρα παρά μέρα, τρώω ένα πιτογυρο σε κυπριακή μεγάλη πίτα...αύριο πάλι...
Καβλωνω και στηρίζω σταθερά Γιωργιαωραια τυπε,θα εχει και εξασφαλισμενες συνεντευξεις πισω απο τα καγκελα
και σε Κυπριακή πίττα; κοκα κόλα μήπως;Λίγη σαβουρα όντως φτιάχνει τη διάθεση...για αυτό μέρα παρά μέρα, τρώω ένα πιτογυρο σε κυπριακή μεγάλη πίτα...αύριο πάλι...
Ένα λιτρακι το χω ..αυτό με τη ζάχαρη..και σε Κυπριακή πίττα; κοκα κόλα μήπως;