εδω Στην ρωσια οι γονεις του αγοριου του λενε προσεχε την νυφη να μην σου κανει κολπα και σου φαει την περιουσια η σου παρει το σπιτι ,οσοι Ελληνες ηρθαν εδω ηταν τερμα φουκαραδες και ακολουθησαν της πρωην μπαροβιες και πρωην καθαριστριες μεχρι εδω
καλα να παθετε οσοι την παθενετε απο γυναικες εκει κατω,γιατι νομιζετε οτι ειναι οπως οι γυναικες στην εποχη των μαναδων σας που ηταν housewife και μεγαλωναν παιδι και καθοντουσαν σουζα ακομα και στον πεθερο
οσοι ακουσαν της γυναικες τους Ελληνες και ηρθαν ρωσια καταστραφηκαν απο ολες της αποψεις..
με 400.000 αν θες να τα ξοδεψεις σε γυναικες,πας ταιλανδη,αφγανισταν,και εχεις 15γυναικες σε καθε χωρα και εισαι σαν Βασιλιας,αλλα εκει κατω πιστευετε σε ερωτες και παπαριες
και οσες θελανε να μου φανε λεφτα της καταλαβαινα απο την αρχη και της εδιωχνα,και την δεκατια 90 που με εκλεψε ενα ζευγαρι εβαλε η πρωη μου ο γκομενος να με κλεψει και τους καταλαβα ,τωρα αμα εισαι πιρφορος ηλιθιος Ελληνας που νομιζει το μουνι ειναι το μεγιστο αγαθο στη ζωη καλα να παθετε,το θεμα ειναι οτι εχουν βγει και αυτες οι παπαριες με τα metoo ,σκατου,και νεοφεμιναζι οργανωσεις που προσπαθουν να γιοποιησουν την γυναικα και να την παρουσιασουν ωσ θυμα και ωσ αθωο πλασμα που δεν ενοχλει δεν πειραζει,δεν κανει κακο σε κανεναν,και αρκετοι το χαψανε,εγω δεν θα εδινα ουτε στην μανα μου τραπεζικα στοιχεια και οχι σε γυναικα,ετσι και αλλιως στους γονεις μου ειμαι τσακωμενος και τους στελνω βρισιες και φωτο με την πουτσα μου εξω στην Ελλαδα
Εντομεταξυ στο e banking ο προορισμος των χρηματων ειναι φανερος,δεν ειναι οπως στα μετρητα,και θα φανει που εχουν σταλει...εγω που ειμαι παχουλος και φαλακρος περισσοτερο μυαλο εχω
Ετσι την πατησαν φιλλιπιδης,χαικαλης κλπ,με τοσα λεφτα και τοση φημη θα τους ειχαν θεους σε πορνοτουριστικη χωρα,την πεφτανε και θελανε να γαμησουν τριτοτεταρτες και καταστραφηκαν