Νέα

Τον «αυτοκτόνησε» γυναίκα αράχνη αρπάζοντας του την περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Είπα,τα έκαιγα όλα γιατί περπάταγα χιλιόμετρα
Περπατούσες 20km;; η Αθήνα - Λειανοκλάδι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ζηρο να μην ξεφύγουμε με τις ....θερμίδες ! :confused: :grin:
Να τα λέμε και αυτα!! :buck2:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.741
Πόντοι
2.306
εδω Στην ρωσια οι γονεις του αγοριου του λενε προσεχε την νυφη να μην σου κανει κολπα και σου φαει την περιουσια η σου παρει το σπιτι ,οσοι Ελληνες ηρθαν εδω ηταν τερμα φουκαραδες και ακολουθησαν της πρωην μπαροβιες και πρωην καθαριστριες μεχρι εδω :2funny: καλα να παθετε οσοι την παθενετε απο γυναικες εκει κατω,γιατι νομιζετε οτι ειναι οπως οι γυναικες στην εποχη των μαναδων σας που ηταν housewife και μεγαλωναν παιδι και καθοντουσαν σουζα ακομα και στον πεθερο :2funny::jerking: οσοι ακουσαν της γυναικες τους Ελληνες και ηρθαν ρωσια καταστραφηκαν απο ολες της αποψεις..:headbang: με 400.000 αν θες να τα ξοδεψεις σε γυναικες,πας ταιλανδη,αφγανισταν,και εχεις 15γυναικες σε καθε χωρα και εισαι σαν Βασιλιας,αλλα εκει κατω πιστευετε σε ερωτες και παπαριες :2funny: και οσες θελανε να μου φανε λεφτα της καταλαβαινα απο την αρχη και της εδιωχνα,και την δεκατια 90 που με εκλεψε ενα ζευγαρι εβαλε η πρωη μου ο γκομενος να με κλεψει και τους καταλαβα ,τωρα αμα εισαι πιρφορος ηλιθιος Ελληνας που νομιζει το μουνι ειναι το μεγιστο αγαθο στη ζωη καλα να παθετε,το θεμα ειναι οτι εχουν βγει και αυτες οι παπαριες με τα metoo ,σκατου,και νεοφεμιναζι οργανωσεις που προσπαθουν να γιοποιησουν την γυναικα και να την παρουσιασουν ωσ θυμα και ωσ αθωο πλασμα που δεν ενοχλει δεν πειραζει,δεν κανει κακο σε κανεναν,και αρκετοι το χαψανε,εγω δεν θα εδινα ουτε στην μανα μου τραπεζικα στοιχεια και οχι σε γυναικα,ετσι και αλλιως στους γονεις μου ειμαι τσακωμενος και τους στελνω βρισιες και φωτο με την πουτσα μου εξω στην Ελλαδα :2funny: Εντομεταξυ στο e banking ο προορισμος των χρηματων ειναι φανερος,δεν ειναι οπως στα μετρητα,και θα φανει που εχουν σταλει...εγω που ειμαι παχουλος και φαλακρος περισσοτερο μυαλο εχω :2funny: Ετσι την πατησαν φιλλιπιδης,χαικαλης κλπ,με τοσα λεφτα και τοση φημη θα τους ειχαν θεους σε πορνοτουριστικη χωρα,την πεφτανε και θελανε να γαμησουν τριτοτεταρτες και καταστραφηκαν
Mη φωνάζεις ρε μας ξεκουφανες

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
Περπατούσες 20km;; η Αθήνα - Λειανοκλάδι;

Να τα λέμε και αυτα!! :buck2:
Μην το λες...μια σπέσιαλ μπουρδελοτσαρκα θέλει πολλή ώρα...
Επίσης εγώ προ πενταετίας εκανα μια διαδρομή Στάση Κολομβου-Νικ.Ουρανου ξαναγύρισα πίσω σε κάτι στούντιο προς τον Μύλο για να καταλήξω στην Νικ.Ουρανου έχοντας περάσει πάνω από μία ώρα σε συνεχή κίνηση ....ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.Μια χαρά καίγονται πολλά στην Θεσσαλονίκη.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αααα γειά σου!! Και 3-4 τσιγάρα μετά και κλείσαμε
Μισό πακετακι.. χαχαχαχ...υγιεινή ζωή..

Ζηρο να μην ξεφύγουμε με τις ....θερμίδες ! :confused: :grin:
Η ορίτζιναλ είναι η καλή...αυτή με το ένα κιλό ζάχαρη...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Μην το λες...μια σπέσιαλ μπουρδελοτσαρκα θέλει πολλή ώρα...
Επίσης εγώ προ πενταετίας εκανα μια διαδρομή Στάση Κολομβου-Νικ.Ουρανου ξαναγύρισα πίσω σε κάτι στούντιο προς τον Μύλο για να καταλήξω στην Νικ.Ουρανου έχοντας περάσει πάνω από μία ώρα σε συνεχή κίνηση ....ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.Μια χαρά καίγονται πολλά στην Θεσσαλονίκη.
Φίλε δεν έχω εικόνα σε χάνω :grin:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Μισό πακετακι.. χαχαχαχ...υγιεινή ζωή..

Η ορίτζιναλ είναι η καλή...αυτή με το ένα κιλό ζάχαρη...
Έτσι τύπε ζήσε στο μάξ! όπως την pepsi!

Fizzy Drink Logo GIF by Pepsi Max

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
Αν είσαι Αθηναίος μάλλον δεν κατάλαβες...υπολόγισε πάντως γύρω στα 5 χλμ.
Κάποιες φορές αν δεν κουραστεις δεν εκτιμάς ένα καλό γαμησακι....τα στανταρακια βοηθάνε πάντως στο να τα τιμας ξεκούραστος αφού πας κατευθείαν εκεί.

gmarou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Like
177
Πόντοι
280
Πισω στο θεμα μας.... Τα αποθημενα ειδατε τι κανουν; Και οταν βρισκεται το καταλληλο θηλυκο γινονται τα απιστευτα

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.401
Πόντοι
8.815
το γεματο πουτανες κωλοmetoo τι λεει γι'αυτο? τιποτα ε. αντρας ειναι μωρε δε γαμιεται σιγα. γυναικουλα μονο μην πειραξουν.
ε ρε ξυλο και κουτουλιες που θελετε πουτανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom