Νέα

Τον «αυτοκτόνησε» γυναίκα αράχνη αρπάζοντας του την περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Δεν την πατάνε μόνο οι άντρες. Στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν και η άλλη η γεροντομπεμπέκα που της έφαγαν κάτι χιλιάρικα με την παραμύθα του Αμερικανού γιατρού στην Αφρική ή κάτι τέτοιο;
Κοινό χαρακτηριστικό όσων την πατάνε πιστεύω ανεξαρτήτως φύλου η κρίση ηλικίας. Αν δεν έχεις πετύχει συναισθηματικά αυτό που θες σε μικρή ηλικία βγάζεις απωθημένα μετά. Εκεί είναι που την πατάς και χάνεις πολλά.

Βέβαια αυτη εδώ η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Σαφώς και δεν την πατάνε μόνο οι άντρες. Εδώ ο Σώρρας κατάφερε σε 8 μήνες να πείσει ανθρωπους να ανοίξουν 220 γραφεία του σ εόλη την Ελλάδα με το σκεπτικό ότι θα μοίραζε λεφτά. Γενικότερα την πατάνε άνθρωποι πολύ χαμηλου επιπέδου - ανεξαρτήτως αν είναι πλούσιοι φτωχοι ή μορφωμένοι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.328
Πόντοι
6.056
Το έχω ξανακούσει αυτό...
Καλημέρα reznov 50
ουτε αυτο ειναι? :undecided:

θα το βρω ρε 198.675 μελη εμειναν ακομα ενας απο αυτους εισαι

UOu.gif

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Στην υπόθεση είναι μπλεγμένη και η εθνική μας βιζιτα. Η Μπικα ντε. Το καημενουλι το κοριτσάκι που τα φεμινοναζιστικα ορκ κάνουν ακόμα πορείες, επειδή την.....πιστεύουν.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Περίπου τα ίδια είχε πάθει ένας γνωστός μου πριν από λίγα χρόνια στη Λάρισα!!! Και η γκόμενα;;; Μιλάμε για μπάζο ολκής!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ τρόπος να μην είσαι θύμα: ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΡΦΟΡΟΣ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656

Πυρφόρος γεννιέσαι,δεν γίνεσαι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
εδω Στην ρωσια οι γονεις του αγοριου του λενε προσεχε την νυφη να μην σου κανει κολπα και σου φαει την περιουσια η σου παρει το σπιτι ,οσοι Ελληνες ηρθαν εδω ηταν τερμα φουκαραδες και ακολουθησαν της πρωην μπαροβιες και πρωην καθαριστριες μεχρι εδω :2funny: καλα να παθετε οσοι την παθενετε απο γυναικες εκει κατω,γιατι νομιζετε οτι ειναι οπως οι γυναικες στην εποχη των μαναδων σας που ηταν housewife και μεγαλωναν παιδι και καθοντουσαν σουζα ακομα και στον πεθερο :2funny::jerking: οσοι ακουσαν της γυναικες τους Ελληνες και ηρθαν ρωσια καταστραφηκαν απο ολες της αποψεις..:headbang: με 400.000 αν θες να τα ξοδεψεις σε γυναικες,πας ταιλανδη,αφγανισταν,και εχεις 15γυναικες σε καθε χωρα και εισαι σαν Βασιλιας,αλλα εκει κατω πιστευετε σε ερωτες και παπαριες :2funny: και οσες θελανε να μου φανε λεφτα της καταλαβαινα απο την αρχη και της εδιωχνα,και την δεκατια 90 που με εκλεψε ενα ζευγαρι εβαλε η πρωη μου ο γκομενος να με κλεψει και τους καταλαβα ,τωρα αμα εισαι πιρφορος ηλιθιος Ελληνας που νομιζει το μουνι ειναι το μεγιστο αγαθο στη ζωη καλα να παθετε,το θεμα ειναι οτι εχουν βγει και αυτες οι παπαριες με τα metoo ,σκατου,και νεοφεμιναζι οργανωσεις που προσπαθουν να γιοποιησουν την γυναικα και να την παρουσιασουν ωσ θυμα και ωσ αθωο πλασμα που δεν ενοχλει δεν πειραζει,δεν κανει κακο σε κανεναν,και αρκετοι το χαψανε,εγω δεν θα εδινα ουτε στην μανα μου τραπεζικα στοιχεια και οχι σε γυναικα,ετσι και αλλιως στους γονεις μου ειμαι τσακωμενος και τους στελνω βρισιες και φωτο με την πουτσα μου εξω στην Ελλαδα :2funny: Εντομεταξυ στο e banking ο προορισμος των χρηματων ειναι φανερος,δεν ειναι οπως στα μετρητα,και θα φανει που εχουν σταλει...εγω που ειμαι παχουλος και φαλακρος περισσοτερο μυαλο εχω :2funny: Ετσι την πατησαν φιλλιπιδης,χαικαλης κλπ,με τοσα λεφτα και τοση φημη θα τους ειχαν θεους σε πορνοτουριστικη χωρα,την πεφτανε και θελανε να γαμησουν τριτοτεταρτες και καταστραφηκαν

Φίλε Δημητράκι δώσε μαθήματα στα ναυάγια, είσαι η φωνή της λογικής...:hi:

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
940
Πόντοι
81
Στην υπόθεση είναι μπλεγμένη και η εθνική μας βιζιτα. Η Μπικα ντε. Το καημενουλι το κοριτσάκι που τα φεμινοναζιστικα ορκ κάνουν ακόμα πορείες, επειδή την.....πιστεύουν.Α
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΦΙΛΕ !!! Ο Μάκης είπε πως είναι "ενα παιδάκι 24 ετών, που είναι “αρνί”, άβγαλτο , απονήρευτο, μόνο του, εγκαταλελειμμένο"

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Και εγώ είδα ότι έχω φοβερό σώμα (όταν γυμναζόμουν τρελά) αλλά όχι στα πρότυπα του φουσκωτού....
Δεν μπορείς να είσαι χοντρός και γυμνασμένος. Θα είσαι ή χοντρός ή γυμανσμένος. Αν είσαι και τα δύο τότε παίρνεις φάρμακο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Απλα μη μου λένε κάποια για κοτόπουλα και "σωστές προπονήσεις". Είναι πραγματικά εκνευριστικό
Ε τι θες να σου πούνε? Τρώω ρύζι, κοτόπουλο και επίσης αυτό κι αυτό κι αυτό το φάρμακο? Παράνομο είναι..όσοι παίρνουν, μεταξύ τους τα συζητάνε ..
Τα βάρη κι η γυμναστική έχουν όφελος κυρίως όταν δεν καταναλώνονται φάρμακα.. τα σώματα με τους τεράστιους ώμους, τις φλέβες να φαίνονται παντού και το λίγο λίπος, είναι μη ρεαλιστικά και ,προφανώς ,για να γίνουν, εκτός από προπόνηση και διατροφή ,χρειάζεται χημική ενίσχυση.. οποιος κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή ,κάποια στιγμή ίσως έχει επιπλοκές και συνέπειες..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Βέβαια ότι λέγεται ε΄δω είναι στη βάση του τι δεδομένα έχουν ακουστεί. Μήπως όμως παίζει κανά ξέπλυμα χρήματος η ότι άλλο μαφιόζικο και αυτά τα περί αφελούς καψούρη δεν είναι η πραγματικότητα η έστω ΄όχι όλη η πραγματικότητα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
+βαλε και οτι ηξερε οτι η αλλη ειναι βουτηγμενη στα σκατα συμφωνα με το σουισαιντ νοουτ

μαλλον επαιξε παραμυθι θελω να ξεμπλεξω ειναι και το παιδακι μου στην μεση μπουχουχουυ κλπ

καψουρης ο χαφτομουνης καταπινε οτι του ελεγε η σκροφα και παρτον τωρα να αιωρειται απο το μονοζυγο
Φουσκωμένοι μυς ,άδεια μυαλά...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
υποθετω απ τα συμφραζομενα οτι σημαινει μουνοδουλος. το σωστο ειναι πιρφορος η πυρφορος?
Πυρφόρος. Ο φέρων το πυρ. Στα παλιά χρόνια, αυτός που κρατάει το δαυλό με τη φωτιά ή ένα φανάρι για να φέγγει και να φέρεται εις πέρας μία νυχτερινή επιχείρηση.

Κατ επέκτασιν, ο μαλάκας μιας υπόθεσης, η δευτεράτζα, ο χρήσιμος ηλίθιος που εξυπηρετεί ώστε να κάνουν οι άλλοι τις δουλειές τους.

Ο πυρφόρος δεν είναι ταυτόσημο του μουνόδουλος, αλλά ως αδύναμος χαρακτήρας είναι σίγουρα μουνόδουλος, καληνυχτάκιας, παρηγορητής κλπ.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.328
Πόντοι
6.056
Πυρφόρος. Ο φέρων το πυρ. Στα παλιά χρόνια, αυτός που κρατάει το δαυλό με τη φωτιά ή ένα φανάρι για να φέγγει και να φέρεται εις πέρας μία νυχτερινή επιχείρηση.

Κατ επέκτασιν, ο μαλάκας μιας υπόθεσης, η δευτεράτζα, ο χρήσιμος ηλίθιος που εξυπηρετεί ώστε να κάνουν οι άλλοι τις δουλειές τους.

Ο πυρφόρος δεν είναι ταυτόσημο του μουνόδουλος, αλλά ως αδύναμος χαρακτήρας είναι σίγουρα μουνόδουλος, καληνυχτάκιας, παρηγορητής κλπ.
ο πιρφορος ηταν παλιο μελος απο εκει ειναι το ονομα :woldman:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Κρίμα που δεν επένδυσε στο μυαλό του όσο και στο σώμα του .....
Άφησε και 3 παιδάκια ορφανά και μόνο με την φιλιππινέζα μητέρα τους ....αυτά δεν τα σκέφτηκε ?
Τι να πει κανείς άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου .....

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Είχε ανοιχτεί θέμα και για αυτό αλλά δεν το βρίσκω.
Επειδή κουράστηκα με τις διάφορες γυναικοκτονίες το βάζω εδώ. Η είδηση έπαιξε πριν λίγο στο Star
Από τα ισόβια στα 15 χρόνια η Βουλγάρα που σκότωσε τον άντρα της και τον έβαλε στον καταψύκτη.
Ο τύπος δεν ήταν άγιος αφού είχε κακοποιήσει ανήλικα αλλά χορτάσαμε μαλακίες από την ά΄λλη πλευρά.

:zombie: :zombie: :zombie:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ο πιρφορος ηταν παλιο μελος απο εκει ειναι το ονομα :woldman:
Ο πυρφόρος είναι αρχαιοελληνική λέξη. Από εκεί προέρχεται και η έκφραση «κρατάει φανάρι» (σε μία ερωτοδουλειά).
Επίσης είχε κι άλλες σημασίες πχ στη Σπάρτη ήταν ο ιερέας που κράταγε την ιερή φωτιά. Υπήρχαν κι εκφράσεις όπως πυρφόρος κεραυνός κλπ.
Τώρα γράφτηκε ένα μέλος με ορθογραφικό λάθος στο νικ και μπέρδεψε όσους δεν ξέρουν την ετυμολογία της λέξης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom