Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως προτείνω στα μελλοντικά βιβλία Χημείας να γραφεί σχετικά με το στοιχείο Au (χρυσός):

'Έχει σταματήσει πλέον η παραγωγή του παγκοσμίως, κατόπιν των συντριπτικών post του dimizerva'

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Αν θεωρείς ότι η Χαλκιδική είναι μέρος προς καταστροφή, μάλλον δεν τα έχεις μετρήσει τα πράγματα.
Αν πάλι δε σε νοιάζει, να σου προτείνω να κάνουν το ίδιο στη δικιά σου γειτονιά.

υγ. Δεν είμαι από Χαλκιδική

Και καλά οι ανεπτυγμένες χώρες γιατί βγάζουν χρυσό,δεν ξέρουν αυτοί για τις επιπτώσεις,και ξέρεις καμμία εξόρυξη είτε πέτρας,είτε μαρμάρου,είτε βωξίτη που να μην έχει καταστρέψει τα βουνά η χαλκιδική θα είναι η μοναδική;

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως προτείνω στα μελλοντικά βιβλία Χημείας να γραφεί σχετικά με το στοιχείο Au (χρυσός):

'Έχει σταματήσει πλέον η παραγωγή του παγκοσμίως, κατόπιν των συντριπτικών post του dimizerva'
ΚΑΛΩς ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΜΑ  :jerking: :jerking: :jerking:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αν θεωρείς ότι η Χαλκιδική είναι μέρος προς καταστροφή, μάλλον δεν τα έχεις μετρήσει τα πράγματα.
Αν πάλι δε σε νοιάζει, να σου προτείνω να κάνουν το ίδιο στη δικιά σου γειτονιά.

απο που θα καταστραφει η χαλκιδικη ;

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΟΣΟ βλεπω τν παχτα κ τον εκπροσωπο της εταιρειες τοσο πειθομαι οτι οι ελληνες σαλιγκαροι ειναι οι πιο εμετικοι στον κοσμο
φανταστειτε οτι μου φανηκε συμπαθητικη το σουργελο η βουλευτης του συριζα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Νομίζω ότι αν ο Παπαγεωργόπουλος έφαγε ισοβια για κατάχρηση, ετούτοι είναι για εσχάτη πρδοσία

βγαλαν κατι βλαχαδερα κοματοσκυλα που δουλευουν να μας το παιξουν ηρωες
βγηκε κι ο παχτας το παιζει σιγανοπαπαδια
α ρε γαμησι που θελετε...πουσταραδες

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
απο που θα καταστραφει η χαλκιδικη ;
αντε να παιξεις αλλου ρε παπαγαλε της πλακας... :jerking: :jerking: :jerking:
ειναι το μεγαλυτερο οικολογικο εγκλημα που θα γινει
αλλα κι οικονομικο,με τις μετεπειτα επιπτωσεις σε τουρισμο,υδροφορο οριζοντα κλπ
κι ολα αυτα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ Κ ΛΟΓΟ  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις;;;Ένα βουνό θα χαλάσουνε ή όλη τη Χαλκιδική;

Επισκέπτης
ΑΥΤΟς ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ,,ειναι νδ,,τωρα μακαρι να μην το κανει παραμυθα.. :think:
<οταν θα μπορουμε να βγαλουμε το χρυσο χωρις κυανυο μονοι μας θα το κανουμε μονοι μας οι ελληνες! δεν χρειαζομαστε εσα>
ποτε λετε να τον φανε τον δημαρχοπουλο;;;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
ως απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος της πάλαι ποτέ Φυσικομαθηματικής Σχολής του ΑΠΘ αλλά και του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και μέλος του ΤΕΕ δηλώνω το εξής...

οι καθηγητές πανεπιστημίου ουδεμίαν επαφήν έχουν με την πραγματικότητα και γνωρίζουν θεωρητικώς και μόνον τα αντικείμενα τους χωρίς να διαθέτουν πραγματικήν πρακτικήν εμπειρίαν...

Δεν εχεις τα προσόντα σαν μαθηματικός και μηχανικός να
αντικρούσεις τον φοιτητή της Νομικής ΠΠ ,διότι ο ΠΠ είναι
μια μεγαλοφυής Π--δ-λ---κρα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορεί ο ΠΠ να μην γνωρίζει διαφορικές εξισώσεις και ολοκληρώματα ,αλλά
έχει ολοκληρωμένες σχέσεις  εξίσου με διάφορους Πάκηδες αλλά και
Μακεντόνσκι !  :2funny: :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Το νερό φίλε μου δεν το κρατάνε σύνορα και όρια.
Φαντάσου ολο αυτό το βουνο αποψιλομμένο με λίμνες από κυανιούχο διάλυμα.
Όποιος είναι στο δρόμο του υδάτινου ορίζοντα που διέρχεται από τη περιοχή, θα πινει και θα πλένεται με δηλητηριασμένο νερό.

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις;;;Ένα βουνό θα χαλάσουνε ή όλη τη Χαλκιδική;

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Το νερό φίλε μου δεν το κρατάνε σύνορα και όρια.
Φαντάσου ολο αυτό το βουνο αποψιλομμένο με λίμνες από κυανιούχο διάλυμα.
Όποιος είναι στο δρόμο του υδάτινου ορίζοντα που διέρχεται από τη περιοχή, θα πινει και θα πλένεται με δηλητηριασμένο νερό.
Ναι θα σηκωθεί μια μέρα και θα πάει βόλτα στο ορυχείο για να κάνει μπάνιο στις λίμνες του.Άσε μας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειναι απλο οι επενδυσεις στην Ελλαδα  θα γινονται με σεβασμο στην τοπικη κοινωνια και οικονομικα με σεβασμο στο περιβαλον και θα γινονται για να κερδισει το ελληνικο κρατος κατι  σε αυτη την περιπτωση δεν ισχυει τιποτα απο αυτα
μάλιστα οι επενδύσεις να γίνονται με σεβασμό στα θέλω  της τοπικής κοινωνίας αλλα η διανομή των πόρων να γίνεται  ανεξάρτητα από τα θέλω αυτών που τελικά να πληρώσουν τον λογαριασμό. Επί τα κοινώς και σε φραγκοδιφραγκα οι λεγόμενοι κάτοικοι δεν θέλουν την επένδυσή που θα δώσει στον κοινό κορβανά αλλά απαιτούν να εισπρατουν από τον κορβανά αυτόν.μου θυμίζει την κερατέα που δεν θέλει τα σκουπίδια των άλλων αλλά τα σκουπίδια τα δικα της θέλει να τα στέλνει στα λιοσια

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067

Stories

Νέο!