Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny:

Στη Κυπρο που δουλεύεις ,ενώ δεν είσαι Κυπριος ( όπως λες )
αποκλείεται να κάνεις αυτή τη δουλειά .

Το να μην λες τι εχεις σπουδάσει σημαίνει ότι θεωρείς ότι δεν έχεις
τις απαραίτητες γνωσεις για να κρίνεις το θέμα .
Το θέμα του μεταλλείου είναι ζήτημα επιστημονικό .Δεν είναι απλό
σίγουρα ,αλλά οι σχετικές μελέτες μπορεί να γίνουν κατανοητές από
αυτούς που έχουν σπουδάσει θετικές επιστήμες και είναι φυσικοί ,μηχανικοί ,γεωλόγοι κτλ
Δεν είναι θέμα για αυτούς που έχουν σπουδάσει πληροφορική σε ΤΕΙ .

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Φίλε μου ας τον εξορύξουμε αλλά για όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Εμείς. Για εμάς. Εδώ έθιξες το άλλο θέμα, του ξεπουλήματος. Για ένα κομμάτι ψωμί και πολλά λέω.

Εγώ ένα θα ρωτήσω.Υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που έχει χρυσό και δεν τον εξορύσει;;;Και όταν κάποιοι κόπτονται τόσο πολύ για 10 στρέμματα δάσους στη Χαλκιδική όταν η χώρα δεν προστατεύεται ούτε από πυρκαγιές,ούτε από παράνομες χωματερές και πολύ περισσότερο οι άνθρωποι αυτής της χώρας οι Έλληνες οδηγούνται σιγά σιγά στον αφανισμό αλλού έχουν το μυαλό τους και όχι στην προστασία ενός δάσους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Φίλε μου ας τον εξορύξουμε αλλά για όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Εμείς. Για εμάς. Εδώ έθιξες το άλλο θέμα, του ξεπουλήματος. Για ένα κομμάτι ψωμί και πολλά λέω.

Πολύ σωστά !

Πάντως πρέπει να εξορυχθεί .Με τις σωστές μελέτες ,ώστε να αποφευχθούν
κατά το δυνατόν οι δυσμενείς περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και η
επιχείρηση εξόρυξής του να είναι όσο το δυνατό πιο επικερδής ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
και όχι για μερικούς κλεφτες πολιτικούς !

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Αν είχαν μυαλό οι 1200 ντόπιοι που δουλεύουν, δεν θα λέγανε ευχαριστώ για ένα μεροκάματο, αλλά θα ήταν μέτοχοι.

αν απολυσουν αυτους που δουλευουν τωρα και φερουν 1200 πακια στην θεση τους ο πιπικος θα ειναι υπερ η κατα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλά τραβά να βρεις τα κεφαλαία εσυ.αλλά ξέρω ρε θα τα πάρουμε απο την δήμευση της περιουσίας του παπαγεωργόπουλου.σάσα ναι και τα καλά και τα χαιρια των κρατικών μεγαλείων τα είδαμε χρόνια τώρα στην λαρκο και τον σκαλιστηρη που τα κρατικοποιησε ο σκουριασμενος.η δεύτερη έκλεισε η πρώτη έφαγε ένα σκασμό λεφτά του φορολογουμενου

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Σ' αυτό συμφωνώ.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Είναι εθνικός πλούτος. Δεν είναι κάτι για ξεπούλημα.
Τι μας λείπει, η τεχνογνωσία, τι;
Για 11 εκ. ευρώ; Αν είχαν τσίπα θα έκοβαν τους μισθούς των βουλευτών για 1 χρονο και δε θα ξεπούλαγαν τίποτα.

Πολύ σωστά !

Πάντως πρέπει να εξορυχθεί .Με τις σωστές μελέτες ,ώστε να αποφευχθούν
κατά το δυνατόν οι δυσμενείς περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και η
επιχείρηση εξόρυξής του να είναι όσο το δυνατό πιο επικερδής ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
και όχι για μερικούς κλεφτες πολιτικούς !

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
καλά τραβά να βρεις τα κεφαλαία εσυ.αλλά ξέρω ρε θα τα πάρουμε απο την δήμευση της περιουσίας του παπαγεωργόπουλου.σάσα ναι και τα καλά και τα χαιρια των κρατικών μεγαλείων τα είδαμε χρόνια τώρα στην λαρκο και τον σκαλιστηρη που τα κρατικοποιησε ο σκουριασμενος.η δεύτερη έκλεισε η πρώτη έφαγε ένα σκασμό λεφτά του φορολογουμενου
Υπερβάλεις,άμα ήθελε το Ελληνικό κράτος να έβγαζε χρυσό θα το έκανε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
ειμαι νταβαντζης αν εχεις λεφτα ελα να γαμησεις 300 την ωρα  :fuck1:

παμε πιο κατω
εισαι ενας ακομα ελαφρομυαλος ραγιας
περα απο το οικολογικο εγκλημα,ειστε τοσο σαλιγκαρια που μονο κ μονο κι αν ηταν ανωδυνη η ολη αυτη καταστροφικη πλιατσικοεπενδυση
ΤΙ ΟΦΕΛΟς ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΡΕ?ΕΣΤΩ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ,ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΧΩΡΑ
ΤΙΠΟΤΑ
Αλλα τετοιοι ξεφτυλισμενοι εισαστε κοματοσκυλα,εισαστε αξιοι της μαυρης μοιρας σας,. :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

Βρίζε ,συνέχισε να μας διασκεδάζεις !  :2funny:

Πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο .
Λες ότι δεν είναι τεχνικά σωστή η μελέτη ,που δεν έχεις τις γνώσεις
για να την κρίνεις και τωρα το γυρίζεις
ότι δεν συμφέρει οικονομικά το Κράτος .
Στο τελευταίο θα συμφωνήσω .Αλλά θα συμφέρει αν το Κράτος ακυρώσει
την σύμβαση και πληρώσει τη ζημιά στην Καναδική Εταιρεία ;
Το κερδος μείον την αποζημίωση της εταιρείας θα δικαιολογεί
την ακύρωση της σύμβασης ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και στο περιβαλλοντολογικό κομμάτι, είμαι βέβαιος ότι μια ελληνική δημόσια διαχείριση θα σεβαστεί πολύ περισσότερο τον τόπο.
ωωωω ειδικά αυτό ναι.καμμία βόλτα από λάρκου μεριά έχεις κάνει να δεις πως είναι;

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν είχαν μυαλό οι 1200 ντόπιοι που δουλεύουν, δεν θα λέγανε ευχαριστώ για ένα μεροκάματο, αλλά θα ήταν μέτοχοι.
θα γινουν μετοχοι στον καρκινικο αγωνα
τις εχω δει αυτες τις επενδυσεις σε αλλα ορυχεια πιο αθωα σε ουκρανια,,15 χρονια κατω ο μεσος ορος ζωης κι οι αρρωστειες αυτων που δουλευουν εκει επι 10
αλλα εδω θαναι κ μεστα σπιτια τους στα χωραφια τους,σκονη βαρεα μεταλλα ,μολυνση νερων κλπ
κολαστηριο
αλλα εδω μορφωμενοι ανθρωποι τα υποστηριζουν,τωρα 500 βλαχοι στα βουνα τι να σου κανουν
μετα θανατον θα καταλαβουν...θεια δικη,αλλα το κακο θαναι περα απο αυτους και πολυ μεγαλο κι ανεπανορθωτο και χωρις οφελος
ποσο τραμουντανας νασαι δηλαδη να το καταλαβεις??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
τις εχω δει αυτες τις επενδυσεις σε αλλα ορυχεια πιο αθωα σε ουκρανια,,15 χρονια κατω ο μεσος ορος ζωης κι οι αρρωστειες αυτων που δουλευουν εκει επι 10
αλλα εδω θαναι κ μεστα σπιτια τους στα χωραφια τους,σκονη βαρεα μεταλλα ,μολυνση νερων κλπ
κολαστηριο
αλλα εδω μορφωμενοι ανθρωποι τα υποστηριζουν,τωρα 500 βλαχοι στα βουνα τι να σου κανουν
μετα θανατον θα καταλαβουν...θεια δικη,αλλα το κακο θαναι περα απο αυτους και πολυ μεγαλο κι ανεπανορθωτο και χωρις οφελος
ποσο τραμουντανας νασαι δηλαδη να το καταλαβεις??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Είσαι και γιατρός βλέπω !  :2funny: :2funny:

Πνευμονολόγος ή γιατρός εργασίας ;

Μήπως μπέρδεψες τα ανθρακωρυχεία και τα ορυχεία  αμίαντου
με τα ορυχεία  χρυσού  ;

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Η πρακτική απαξίωσης των δημοσίων επιχειρήσεων είναι ένα σχέδιο που τρέχει εδώ και 20 χρόνια περίπου. Τα προβλήματα όμως τα δημιούργησαν τεχνιέντως. Επιχειρήσεις χωρίς business plan στοχοθεσίες, μετρησεις και αξιολογήσεις. Λογικό επόμενό να ξεπουληθούν. Και να είσαι σίγουρος ότι λεφτά βρίσκουν για να το στήσουν, απλά δε θέλουν γιατί έχουν να τρώνε από τις μίζες. Γιατί δεν έφτιαξε ποτέ κανένας business plan για δημόσια επιχείρηση εκεί πάνω; Μόνο φόρους ξέρουν να φαντάζονται, να δημιουργήσουν κάτι δεν ξέρουν, για αυτό είναι πολιτικοί: παράσιτα.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εν τω μεταξυ αν δεις τι επιπεδο εχουν αυτοι που υποστηριζουν  και δουλευουν στο μεταλειο,,ΠΙΟ ΖΩΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,,, :jerking: :jerking: :jerking:
και κλασικο λαμογιο ο υπευθυνος φλωρακας,,,,μια κουνβεντα δεκα αοριστολογιες :helpplea: :helpplea:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ξέρεις στην ουκρανία τα τελευταία ορυχεία ανοίξαμε επί κομμουνισμού και εσσδ όπως επίσης και το τσερνομπίλ
κολαστηριο

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Είσαι και γιατρός βλέπω !  :2funny: :2funny:

Πνευμονολόγος ή γιατρός εργασίας ;

Μήπως μπέρδεψες τα ανθρακωρυχεία και τα ορυχεία  αμίαντου
με τα ορυχεία  χρυσού  ;
ρε βλακα με πατεντα
οι εξορυξεις χρυσου ξεκινουν να  γινονται με εκρηξεις και αλλα πολλα μπες κ διαβασε.εχει σκονη,μονος του τοπε ο εταιριας 2-3.500κγ την ωρα σκονη στον αερα,κι οχι σκκονη απλη βλακεντιε
φουλ στα βαρεα μεταλλα
,,αντε παπαρα,θες κ πνευμα να κανεις... :jerking: :jerking: :jerking:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Έτσι! Το θέμα έχει γίνει και σημαία κάθε λογής επαγγελματιών αλληλέγγυων και του περιοδεύοντος επαναστατικού θιάσου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ tours και ακούγονται ένα σωρό ανοησίες. Οι κακοί ξένοι που θα έρθουν να κόψουν τα δεντράκια μας για να βγάλουν χρυσό για τους πλούσιους ενώ είναι γνωστό ότι τα λεφτα δε φέρνουν την ευτυχία.  :grin:
αν ειναι ετσι και σιγουρα δεν θα υπαρξουν επιπτωσεις στο περιβαλλον τοτε ναι τυπε να προχωρησουν.αυτο που ειναι ανεπιτρεπο ειναι η συμφωνια που εκλεισαν ο αγιος παχτας με τον ασκητη καλογερο ακη και τα εδωσαν κοψοχρονια 11 μυριοα ενω απο κατω μπορει να εχει μεχρι 50 δις!!!!!
για μενα πρεπει αν γινει επαναδιαπραγματευση της συμφωνιας αλλιως να το κανει ο σαμαρας οπως ο πουτιν στην σαλαχινη που εδιωξε την σελ(που αγορασε το ολη την γη εκει απο τον μεθυστακα κοψοχρονια) και εβαλε την γκαζπρομ μετα.
ξερω οτι δεν ειναι ωρα για μαγκιες σε επενδυτες αλλα ρε πουστη μου πως ειναι δυνατον να ειναι δημαρχος αυτος ο παχτας?????
γνωμη μου ειναι οτι η συμφωνια αυτη πρεπει να ερευνηθει απο την δικαιοσυνη εκτος να οι καναδοι μας δωσουν μεριδιο απο τον χρυσο που θα βρουν οπως ειναι και τ0 δικαιο αλλωστε.πιστευω πως με καταλληλους χειρισμους μπορουμε να αλλαξουμε την συμφωνια.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ξέρεις στην ουκρανία τα τελευταία ορυχεία ανοίξαμε επί κομμουνισμού και εσσδ όπως επίσης και το τσερνομπίλ
παπαρα νο2 δεν ειμαι κουμουνι
αλλα τετοιος καμενος κοματοσαλιαγκας που εισαι που να καταλαβεις.. :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom