CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 2.606
-ΜΗΝ σε κοφτει....κανε δουλεια σου!Και να κανει επανασταση στο μπου.κομ,στο φεισμπουκ και φυσικα στο κοσμοπολιταν.
-ΜΗΝ σε κοφτει....κανε δουλεια σου!Και να κανει επανασταση στο μπου.κομ,στο φεισμπουκ και φυσικα στο κοσμοπολιταν.
Μην τα λες ετσι χυμα ρε τους τρομαζεις-MOYNAKIA εχετε την εντυπωση οτι η χαλκιδικη ειναι πολυ μακρια....ΜΟΥΝΑΚΙΑ εχετε την εντυπωση οτι δεν θα σας ερθει ποτε "λογαριασμος" για τα εγκληματα.....ΜΟΥΝΑΚΙΑ εχετε καναπεδιαστει και νομιζετε οτι ζειτε σε παραλληλο συμπαν......ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΟΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΥΡΕΣ....ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.....ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ- ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ...
Στο ζήτημα υπάρχει ξεκάθαρα πολιτική εκμετάλλευση. Κάποιοι επενδύουν στη ματαίωση των επενδύσεων για να δημιουργηθεί χάος.
Αν υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν ότι θα βλάφτει το περιβάλλον, τότε η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει τις διαδικασίες εξόρυξης και να βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα σέβεται το περιβάλλον.
Για να ξεδοντιαστεί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή, θα πρεπει να προσληφθούν ντόπιοι που είναι υπέρ της επένδυσης, έλληνες από άλλες περιοχές, αλλά και μετανάστες.
Τωρα αν στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ρατσιστές και δεν θέλουν να εργαστούν μετανάστες θα φαινόταν στη πράξη.
Στο ζήτημα υπάρχει ξεκάθαρα πολιτική εκμετάλλευση. Κάποιοι επενδύουν στη ματαίωση των επενδύσεων για να δημιουργηθεί χάος.
Αν υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν ότι θα βλάφτει το περιβάλλον, τότε η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει τις διαδικασίες εξόρυξης και να βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα σέβεται το περιβάλλον.
Για να ξεδοντιαστεί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή, θα πρεπει να προσληφθούν ντόπιοι που είναι υπέρ της επένδυσης, έλληνες από άλλες περιοχές, αλλά και μετανάστες.
Τωρα αν στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ρατσιστές και δεν θέλουν να εργαστούν μετανάστες θα φαινόταν στη πράξη.
Ο Άλεν ή ο Γουντπέκερ??
και προβλέπω να πέσει σύντομα χοντρό ξύλο από τους εργαζόμενους στους μεταφερόμενους...
Οποιος ειναι νομιμος στηνει και κωλο.Το μαθαμε και αυτο.Δεν εχει διδαχθει το παιδι συντακτικο. Διαβαζανε τοτε πως θα ειναι νομιμοι και θα κουνανε συγκαταβατικα το κεφαλι, μερικοι και πως θα στηνουν κωλο οικογενειακως
δεν νομίζω να είναι κανένας ντόπιος κατα της επένδυσης εκτός ίσως από κάτι ιδιοκτήτες καφετεριών που χάνουν την καθημερινή πελατεία που είχαν από τους ανέργους...
και μόνο ντόπιοι προσλαμβάνονται στπ μεταλλείο...
και προβλέπω να πέσει σύντομα χοντρό ξύλο από τους εργαζόμενους στους μεταφερόμενους...
Οποιος ειναι νομιμος στηνει και κωλο.Το μαθαμε και αυτο.
Συριζαιοι ειναι τυπε, μεταμφιεσμενοι σε μαθητες γυμνασιου...
Ολα στο πιατο τα θελετε μερικοι
Οποιος ειναι νομιμος στηνει και κωλο.Το μαθαμε και αυτο.
Μαλιστα,οποιος δεν πιστευει οτι δεν πιστευουμε εμεις,ειναι αρχιδι και βλαξ.Ιδια φασιστικη νοοτροπια των δεξιων και των χρυσαυγουλων.Οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας.Οποιος ειναι τοσο μαλακας που δεν βλεπει μπροστα του τι γινεται και καταπινει οτι του λενε,ενω στο ονομα της δημοκρατιας εγκληματουν ε ναι και κωλο στηνει και αρχιδι ειναι η εστω βλαξ. βρες τι εισαι βλαξ η αρχιδι για να ξεοω πως θα σου συμπεριφερθω
Μαλιστα,οποιος δεν πιστευει οτι δεν πιστευουμε εμεις,ειναι αρχιδι και βλαξ.Ιδια φασιστικη νοοτροπια των δεξιων και των χρυσαυγουλων.Οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας.
Οι "νομιμόφρονες φίλοι της ελευθερίας" που ισχυριζονται ότι η αστυνομία μπορεί να περιορίζει την ελευθερία του πολίτη κατα τ δοκούν,δηλαδη ειναι εναντια στο συνταγμα είναι ειτε βλακες γιατι δεν ξερουν τι ειναι νομιμο, ειτε αρχιδια γιατι ξερουν και κανουν την παπια. Διαλεξε και παρε θεση, τελειως δημοκρατικα. Μην θες και ηθικη καταξιωση εκ μερους μου. Εχω το δικαιωμα δημοκρατικα να σε θεωρω κατι απο τα δυο. Η δεν ειναι νομιμο να εχω αποψη;Μαλιστα,οποιος δεν πιστευει οτι δεν πιστευουμε εμεις,ειναι αρχιδι και βλαξ.Ιδια φασιστικη νοοτροπια των δεξιων και των χρυσαυγουλων.Οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας.
Αυτο αφορα και την σταση της ΕΛΑΣ προς τους μαθητες των γυμνασιων και λυκειων εκει?
τι ακριβώς έκανε η ΕΛΑΣ στο γυμνάσιο και στο λύκειο ???
γιατί η φωτό που δείχνεις δεν είναι από τα σημερινά....
Εσενα σου εχουν περιορισει ποτε την ελεθερια;Εχεις προσωπικη αποψη;Η μιλας ιδεολογικα;Οι "νομιμόφρονες φίλοι της ελευθερίας" που ισχυριζονται ότι η αστυνομία μπορεί να περιορίζει την ελευθερία του πολίτη κατα τ δοκούν,δηλαδη ειναι εναντια στο συνταγμα είναι ειτε βλακες γιατι δεν ξερουν τι ειναι νομιμο, ειτε αρχιδια γιατι ξερουν και κανουν την παπια. Διαλεξε και παρε θεση, τελειως δημοκρατικα. Μην θες και ηθικη καταξιωση εκ μερους μου. Εχω το δικαιωμα δημοκρατικα να σε θεωρω κατι απο τα δυο. Η δεν ειναι νομιμο να εχω αποψη;
Οι "νομιμόφρονες φίλοι της ελευθερίας" που ισχυριζονται ότι η αστυνομία μπορεί να περιορίζει την ελευθερία του πολίτη κατα τ δοκούν,δηλαδη ειναι εναντια στο συνταγμα είναι ειτε βλακες γιατι δεν ξερουν τι ειναι νομιμο, ειτε αρχιδια γιατι ξερουν και κανουν την παπια. Διαλεξε και παρε θεση, τελειως δημοκρατικα. Μην θες και ηθικη καταξιωση εκ μερους μου. Εχω το δικαιωμα δημοκρατικα να σε θεωρω κατι απο τα δυο. Η δεν ειναι νομιμο να εχω αποψη;
τι ακριβώς έκανε η ΕΛΑΣ στο γυμνάσιο και στο λύκειο ???
γιατί η φωτό που δείχνεις δεν είναι από τα σημερινά....
με ενημερωνουν απο το κιοντρολ οτι ηρθε το πουτανακι του πρετεντερη να μας πει οτι δεν εριξαν δακρυγονα στα σχολεια