Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
-MOYNAKIA εχετε την εντυπωση οτι η χαλκιδικη ειναι πολυ μακρια....ΜΟΥΝΑΚΙΑ εχετε την εντυπωση οτι δεν θα σας ερθει ποτε "λογαριασμος" για τα εγκληματα.....ΜΟΥΝΑΚΙΑ εχετε καναπεδιαστει και νομιζετε οτι ζειτε σε παραλληλο συμπαν......ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΟΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΥΡΕΣ....ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.....ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ- ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ...
Μην τα λες ετσι χυμα ρε τους τρομαζεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στο ζήτημα υπάρχει ξεκάθαρα πολιτική εκμετάλλευση. Κάποιοι επενδύουν στη ματαίωση των επενδύσεων για να δημιουργηθεί χάος.

Αν υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν ότι θα βλάφτει το περιβάλλον, τότε η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει τις διαδικασίες εξόρυξης και να βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα σέβεται το περιβάλλον.   

Για να ξεδοντιαστεί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή, θα πρεπει να προσληφθούν ντόπιοι που είναι υπέρ της επένδυσης, έλληνες από άλλες περιοχές, αλλά και μετανάστες.

Τωρα αν στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ρατσιστές και δεν θέλουν να εργαστούν μετανάστες θα φαινόταν στη πράξη.  :grin:

δεν νομίζω να είναι κανένας ντόπιος κατα της επένδυσης εκτός ίσως από κάτι ιδιοκτήτες καφετεριών που χάνουν την καθημερινή πελατεία που είχαν από τους ανέργους...

και μόνο ντόπιοι προσλαμβάνονται στπ μεταλλείο...

και προβλέπω να πέσει σύντομα χοντρό ξύλο από τους εργαζόμενους στους μεταφερόμενους...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Στο ζήτημα υπάρχει ξεκάθαρα πολιτική εκμετάλλευση. Κάποιοι επενδύουν στη ματαίωση των επενδύσεων για να δημιουργηθεί χάος.

Αν υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν ότι θα βλάφτει το περιβάλλον, τότε η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει τις διαδικασίες εξόρυξης και να βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα σέβεται το περιβάλλον.   

Για να ξεδοντιαστεί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή, θα πρεπει να προσληφθούν ντόπιοι που είναι υπέρ της επένδυσης, έλληνες από άλλες περιοχές, αλλά και μετανάστες.

Τωρα αν στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ρατσιστές και δεν θέλουν να εργαστούν μετανάστες θα φαινόταν στη πράξη.  :grin:

Ναι να προσληφθουν και εξωγηινοι  :rockon:
Αφου δεν υπαρχουν πολλοι ντοπιοι που να στηριζουν το θεμα ας παρουν εισαγομενους  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο Άλεν ή ο Γουντπέκερ??

Δεν εχει διδαχθει το παιδι συντακτικο. Διαβαζανε τοτε πως θα ειναι νομιμοι και θα κουνανε συγκαταβατικα το κεφαλι, μερικοι και πως θα στηνουν κωλο οικογενειακως

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
και προβλέπω να πέσει σύντομα χοντρό ξύλο από τους εργαζόμενους στους μεταφερόμενους...

skoyries3.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν εχει διδαχθει το παιδι συντακτικο. Διαβαζανε τοτε πως θα ειναι νομιμοι και θα κουνανε συγκαταβατικα το κεφαλι, μερικοι και πως θα στηνουν κωλο οικογενειακως
Οποιος ειναι νομιμος στηνει και κωλο.Το μαθαμε και αυτο.

Επισκέπτης
δεν νομίζω να είναι κανένας ντόπιος κατα της επένδυσης εκτός ίσως από κάτι ιδιοκτήτες καφετεριών που χάνουν την καθημερινή πελατεία που είχαν από τους ανέργους...

και μόνο ντόπιοι προσλαμβάνονται στπ μεταλλείο...

Κόψε το μανδραγόρα λέμε.

Ομοίως..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Συριζαιοι ειναι τυπε, μεταμφιεσμενοι σε μαθητες γυμνασιου...
Ολα στο πιατο τα θελετε μερικοι

Α δεν ειναι παιδια της συριζαικης νεολαιας?
Νηπιαγωγεια, γυμνασια, λευκεια κλπ?
Οτως ειμαι χαζος τελικα...δεν βλεπω τα οφθαλμοφανη  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Οποιος ειναι τοσο μαλακας που δεν βλεπει μπροστα του τι γινεται και καταπινει οτι του λενε,ενω στο ονομα της δημοκρατιας εγκληματουν ε ναι και κωλο στηνει και αρχιδι ειναι η εστω βλαξ. βρες τι εισαι βλαξ η αρχιδι για να ξεοω πως θα σου συμπεριφερθω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οποιος ειναι τοσο μαλακας που δεν βλεπει μπροστα του τι γινεται και καταπινει οτι του λενε,ενω στο ονομα της δημοκρατιας εγκληματουν ε ναι και κωλο στηνει και αρχιδι ειναι η εστω βλαξ. βρες τι εισαι βλαξ η αρχιδι για να ξεοω πως θα σου συμπεριφερθω
Μαλιστα,οποιος δεν πιστευει οτι δεν πιστευουμε εμεις,ειναι αρχιδι και βλαξ.Ιδια φασιστικη νοοτροπια των δεξιων και των χρυσαυγουλων.Οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Μαλιστα,οποιος δεν πιστευει οτι δεν πιστευουμε εμεις,ειναι αρχιδι και βλαξ.Ιδια φασιστικη νοοτροπια των δεξιων και των χρυσαυγουλων.Οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας.

Αυτο αφορα και την σταση της ΕΛΑΣ προς τους μαθητες των γυμνασιων και λυκειων εκει?  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οι "νομιμόφρονες φίλοι της ελευθερίας" που ισχυριζονται ότι η αστυνομία μπορεί να περιορίζει την ελευθερία του πολίτη κατα τ δοκούν,δηλαδη ειναι εναντια στο συνταγμα είναι ειτε βλακες γιατι δεν ξερουν τι ειναι νομιμο, ειτε αρχιδια γιατι ξερουν και κανουν την παπια. Διαλεξε και παρε θεση, τελειως δημοκρατικα. Μην θες και ηθικη καταξιωση εκ μερους μου. Εχω το δικαιωμα δημοκρατικα να σε θεωρω κατι απο τα δυο. Η δεν ειναι νομιμο να εχω αποψη;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτο αφορα και την σταση της ΕΛΑΣ προς τους μαθητες των γυμνασιων και λυκειων εκει?  :rolleyes:

τι ακριβώς έκανε η ΕΛΑΣ στο γυμνάσιο και στο λύκειο ???

γιατί η φωτό που δείχνεις δεν είναι από τα σημερινά....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Στην ακριβως προηγουμενη σελιδα υπαρχουν μαρτυριες κατοικων για το τι εκανε η αστυνομια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οι "νομιμόφρονες φίλοι της ελευθερίας" που ισχυριζονται ότι η αστυνομία μπορεί να περιορίζει την ελευθερία του πολίτη κατα τ δοκούν,δηλαδη ειναι εναντια στο συνταγμα είναι ειτε βλακες γιατι δεν ξερουν τι ειναι νομιμο, ειτε αρχιδια γιατι ξερουν και κανουν την παπια. Διαλεξε και παρε θεση, τελειως δημοκρατικα. Μην θες και ηθικη καταξιωση εκ μερους μου. Εχω το δικαιωμα δημοκρατικα να σε θεωρω κατι απο τα δυο. Η δεν ειναι νομιμο να εχω αποψη;
Εσενα σου εχουν περιορισει ποτε την ελεθερια;Εχεις προσωπικη αποψη;Η μιλας ιδεολογικα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ποια ακριβώς ελευθερία του πολίτη περιορίστηκε στην περίπτωση των Σκουριών ???

τους απαγορεύθηκε να προσφύγουν στην δικαιοσύνη ??
τους απαγορεύθηκε να διαδηλώσουν ??

ναι τους απαγορεύθηκε να κλείνουν τον δρόμο, να καίνε τις εγκαταστάσεις κλπ... και καλώς και νομιμότατα τους απαγορεύθηκε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

με ενημερωνουν απο το κιοντρολ οτι ηρθε το πουτανακι του πρετεντερη να μας πει οτι δεν εριξαν δακρυγονα στα σχολεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom