Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αστο εισαι πιτσιρικας δεν τα θυμασαι αυτα.Και τοτε η ιδια συμπαρασταση υπηρχε απο τους κατοικους.

Ακου 'μεγαλε'. Φανταρος 27 ετων ημουν στην Καλυμνο. Εκει ειχε 2-3 Κρητικους και μας λεγανε τι παιζει στο περιπου.
Το τι σχεση εχουν τα ζωνιανα με τις χασισοφυτειες με τις σκουριες και τον χρυσο ομως, περιμενω να μας το εξηγησεις εσυ που εισαι μεγαλος και θυμασαι.
Οτι ναναι να πουμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι τους το εδωσε το γεγονος οτι ειναι ΚΑΤΟΙΚΟΙ αυτης της περιοχης.
Και οταν νιωθουν οτι η περιοχη τους θα γαμηθει για τον οποιοδηποτε λογο εχουν καθε δικαιωμα να αντιδρασουν.
Εσυ αν αυριο μεθαυριο γινει κατι στους αμπελοκηπους το οποιο θα ειναι εναντια στην περιοχη κατα της αποψη των κατοικων της, να μην πας με τους γειτονες σου. Να πας με την ΕΛΑΣ.

εαν θα πάω ή όχι με τους κατοίκους θα το κρίνω εγώ σύμφωνα με τις απόψεις μου οι οποίες θα διαμορφωθούν με βάση τα συμφέροντα μου ...

όπως επίσης θα κρίνω και θα επιλέξω και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσω αν κρίνω ότι αυτό πρέπει να κάνω

και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι με μπουνιές, κλωτσιές, σφαλιάρες ούτε στηνοντας οδόφραγμα εξω από το 16ο Λύκειο στην Λαρίσης, ούτε βαζοντας σαν ασπίδα παιδιά...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
εαν θα πάω ή όχι με τους κατοίκους θα το κρίνω εγώ σύμφωνα με τις απόψεις μου οι οποίες θα διαμορφωθούν με βάση τα συμφέροντα μου ...

όπως επίσης θα κρίνω και θα επιλέξω και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσω αν κρίνω ότι αυτό πρέπει να κάνω

και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι με μπουνιές, κλωτσιές, σφαλιάρες ούτε στηνοντας οδόφραγμα εξω από το 16ο Λύκειο στην Λαρίσης, ούτε βαζοντας σαν ασπίδα παιδιά...

Αφου σου αρεσουν τοσο οι αποδειξεις για απεδειξε μας οτι οι κατοικοι εβαλαν για ασπιδα τα παιδια(οι...μεταφερομενοι κατοικοι που....μετεφεραν και τα παιδια μαζι...και τα εγραψαν και στα σχολεια της περιοχης  για 4-5 ημερες ετσι για να γινουν.....πιστευτοι  :headbang:)

Το ενδεχομενο τα παιδια να θελουν απο μονα τους να υπερασπιστουν την περιοχη τους δεν περναει καθολου απο το μυαλο σου ετσι????????????
Αποκλειεται. Ολοι κατω το κεφαλι να μην μιλαει κανεις.  :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ακου 'μεγαλε'. Φανταρος 27 ετων ημουν στην Καλυμνο. Εκει ειχε 2-3 Κρητικους και μας λεγανε τι παιζει στο περιπου.
Το τι σχεση εχουν τα ζωνιανα με τις χασισοφυτειες με τις σκουριες και τον χρυσο ομως, περιμενω να μας το εξηγησεις εσυ που εισαι μεγαλος και θυμασαι.
Οτι ναναι να πουμε...
Τοτε οι παρανομοι ειχαν την ιδια συμπαρασταση των κατοικων εναντιων των κακων μπασκινων που εκαναν εφοδο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τοτε οι παρανομοι ειχαν την ιδια συμπαρασταση των κατοικων εναντιων των κακων μπασκινων που εκαναν εφοδο.

Καμια αντιρρηση αλλα τι σχεση εχει αυτο με αυτο που συζηταμε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αφου σου αρεσουν τοσο οι αποδειξεις για απεδειξε μας οτι οι κατοικοι εβαλαν για ασπιδα τα παιδια(οι...μεταφερομενοι κατοικοι που....μετεφεραν και τα παιδια μαζι...και τα εγραψαν και στα σχολεια της περιοχης  για 4-5 ημερες ετσι για να γινουν.....πιστευτοι  :headbang:)

Το ενδεχομενο τα παιδια να θελουν απο μονα τους να υπερασπιστουν την περιοχη τους δεν περναει καθολου απο το μυαλο σου ετσι????????????
Αποκλειεται. Ολοι κατω το κεφαλι να μην μιλαει κανεις.  :headbang: :headbang: :headbang:
Να υπερασπιστουν την περιοχη τους απο τι πραγμα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
...... θα το κρίνω εγώ σύμφωνα με τις απόψεις μου οι οποίες θα διαμορφωθούν με βάση τα συμφέροντα μου ...

ελα ρε σοβαρα; και μεις νομιζαμε οτι κοιτας το συμφερον ολων αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ξερεις απο τι πραγμα?  :rolleyes:
Γιατι συζηταμε σε αυτο το θρεντ τοσες μερες?

διαβαζε για τα μασαζ και δεν προλαβε και δει, οπως ο συγχωρεμενος ο χριστοδουλος στην χουντα που δεν την πηρε πρεφα γιατι ειχε διαβασμα ααααααααααααααχαχαχχαχαχααχ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ελα ρε σοβαρα; και μεις νομιζαμε οτι κοιτας το συμφερον ολων αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

διαβαζε για τα μασαζ και δεν προλαβε και δει, οπως ο συγχωρεμενος ο χριστοδουλος στην χουντα που δεν την πηρε πρεφα γιατι ειχε διαβασμα ααααααααααααααχαχαχχαχαχααχ

Kεφακια εχεις σημερα...κεντας  :2funny:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΤΥΠΕ?????   ...."ΖΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ" ΕΙΣΑΙ?

Mετα το "καταδικαζουμε τη βια απο που και αν προερχεται (εκτος απο τη κρατικη φυσικα)" εχουμε και το "καταδικαζουμε τις συγκεντρωσεις κατοικων για οποιο λογο και αν γινονται"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ναι να προσληφθουν και εξωγηινοι  :rockon:
Αφου δεν υπαρχουν πολλοι ντοπιοι που να στηριζουν το θεμα ας παρουν εισαγομενους  :rockon:

Δουλειά σε κόσμο που είναι υπερ της επένδυσης, ντοπιοι, ελληνες από αλλες περιοχες και σε μετανάστες.

Οι ιδεολογικές αγκυλώσεις της αριστερας τελείωνουν....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δουλειά σε κόσμο που είναι υπερ της επένδυσης, ντοπιοι, ελληνες από αλλες περιοχες και σε μετανάστες.

Οι ιδεολογικές αγκυλώσεις της αριστερας τελείωνουν....

Και τους εξωγηινους? Στην μπουκα? Γιατι ρε δικε μου? Και αυτοι ψυχη εχουν  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom