Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ρε κοπροσκυλα αναστησατε ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα κ δεν μου στειλατε πμ να το δω?
ντροπη σας

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Πεσ τα αλλαν....πεσ τα!!!!
Ρε Αρκανς.....μην μου τον ξεσηκωνεις......σε λιγοτερο απο 3 εβδομαδες,ετοιμαζει το "μεγαλο" ταξιδι με μενα!!!!
αστον να ηρεμησει τον ανθρωπο
για που ετοιμαζεστε ρε? :think: :think: :think: :think: :think:
δεν ειπε τιποτα ο αλλαν.

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
καλα ρε κοπροσκυλα αναστησατε ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα κ δεν μου στειλατε πμ να το δω?
ντροπη σας
ντεκερ εκανα χθεσινη επιδρομη με αλλα 2 τσακαλια μαζι,αλλα πεσαμε σε ολους τους αγροτες,μετα το πουτσοκρυο που φαγανε στα συνορα θελανε να γαμησουν ολοι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ εκανα χθεσινη επιδρομη με αλλα 2 τσακαλια μαζι,αλλα πεσαμε σε ολους τους αγροτες,μετα το πουτσοκρυο που φαγανε στα συνορα θελανε να γαμησουν ολοι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το διαβασα το ποστ σου....αφου δεν σας γαμησαν τα μπαζα παλι καλα να λες....αυτο το ξενοδοχειο λειτουργει κ εχει κοπελες 24 ωρες το 24ωρο?

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
το διαβασα το ποστ σου....αφου δεν σας γαμησαν τα μπαζα παλι καλα να λες....αυτο το ξενοδοχειο λειτουργει κ εχει κοπελες 24 ωρες το 24ωρο?
δεν ξερω ρε φιλε ακομα τι παιζετε εκει.ο αλλος που πηγαμε μαζι μας ειπε γιαυτο.δεν ξερω τι ακριβως παιζει.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλημέρα ερωτυλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι,ναι κορόιδευε εσύ!

όταν γυρίσεις από Τάι (ένα μήνα θα κάτσετε ρε τσογλάνια με το Λάκη?)

θα κάνεις πολύ καιρό να ξαναλαχταρήσεις βουλγάρικο κώλο! :headbang:

θα σου φαίνεται τεράστιος και μπαζομένος (απ το μπάζο)! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε που σε κόβω να πέφτεις σε βαθειά κατάθλιψη στην επιστροφή! :booty: :booty: :booty: :booty:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι,ναι κορόιδευε εσύ!

όταν γυρίσεις από Τάι (ένα μήνα θα κάτσετε ρε τσογλάνια με το Λάκη?)

θα κάνεις πολύ καιρό να ξαναλαχταρήσεις βουλγάρικο κώλο! :headbang:

θα σου φαίνεται τεράστιος και μπαζομένος (απ το μπάζο)! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε που σε κόβω να πέφτεις σε βαθειά κατάθλιψη στην επιστροφή! :booty: :booty: :booty: :booty:

προ του τελους σου μακάριζε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ έχω απειρο ρεσπέκτ για τις Σλαύες δεν τις αλλάζω με τιποτα ειδομεν!!!!!!!!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
προ του τελους σου μακάριζε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ έχω απειρο ρεσπέκτ για τις Σλαύες δεν τις αλλάζω με τιποτα ειδομεν!!!!!!!!!!
πολιτισμικό σοκ θα πάθεις με τα ταϊλανδάκια! :boobies: :boobies: :boobies:

να τα παίρνεις όμως δυο-δυο τουλάχιστον για να σου φτάσουν! :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε Άλλαν! σε βλέπω βουδιστή-ιερομόναχο  :priest: σε γυναικείο μοναστήρι, να προπονείς τα κοριτσακια για να βγουν έτοιμες για τη σκληρή βιοπάλη! :knockinb: :pipa1: :2on1: :pipa2: :s&m_2: :humpleg: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πολιτισμικό σοκ θα πάθεις με τα ταϊλανδάκια! :boobies: :boobies: :boobies:

να τα παίρνεις όμως δυο-δυο τουλάχιστον για να σου φτάσουν! :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε Άλλαν! σε βλέπω βουδιστή-ιερομόναχο  :priest: σε γυναικείο μοναστήρι, να προπονείς τα κοριτσακια για να βγουν έτοιμες για τη σκληρή βιοπάλη! :knockinb: :pipa1: :2on1: :pipa2: :s&m_2: :humpleg: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειναι κακή ιδέα θα δημιουργήσω και ξενώνες για τους Ελληνες επισκέπτες να κανουμε αγρυπνίες σε καθημερινή βάση. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Παιδιά, σας πιάσανε κορόιδο. Πρέπει να έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις και θα γαμάτε αξιοπρεπή κομμάτια σε λογικές τιμές. Παράδειγμα, τις προάλες που ήμασταν εμείς επάνω δώσαμε 70 € για 2 ώρες και 15 € το δωμάτιο. Ή άλλη φορά δώσαμε 100 € για 2 γκόμενες, 2 ώρες συν 15 € το δωμάτιο. Πρέπει να μην πάτε τυχαία, θα βρείτε μπάζα.

:think: :think: :think: Ναι ναι φιλε ασε εμεις ειμαστε μεγαλα κοροιδα... Δεν σου λεω τιποτα... Πληρώνουμε πολλά στα μπαζα τις Βουλγαρες... Γραφουμε και διευθύνσεις και τηλέφωνα για να πάνε κι αλλα κοροιδα να τους τα παρουν...  :rockon: :rockon: :rockon: Αλλα και εντελώς μεταξύ μας, ξερεις πως σε κοβω? Οτι εχεις να γαμησεις απο τον καιρο που η ΑΕΚ επεζε champions league  :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω ρε φιλε ακομα τι παιζετε εκει.ο αλλος που πηγαμε μαζι μας ειπε γιαυτο.δεν ξερω τι ακριβως παιζει.
δεν μπορεις να μαθεις για να ξερουμε κ εμεις τι παιζει?
μπορει κανποιον να τον βολευουν οι οχι κ τοσο αγριες,νυχτα,ωρες

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Μετά τις 20φλεβάρη θα ανέβω για διημερο σαντανσκι, οποιος γουστάρει έρχεται παρέα, μονος μου θα ανεβώ anyway.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Γυρισα το προηγούμενο σκ απο σαντάνσκι, η μαλακία είναι οτι ξεκίνησα βράδυ, με ροζ δίπλωμα, χωρίς πράσινη κάρτα και παλιές πινακίδες (χωρίς το GR) απορώ πως και δεν με γράψανε. Καλά ήταν :) Θα δοκίμασω επόμενη φορά Σόφια μιας που δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τίποτα εκεί και μιας που έχω γνωστούς φίλους Βούλγαρους που μένουν εκεί ίσως κανονίσουν τίποτα καλό.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γυρισα το προηγούμενο σκ απο σαντάνσκι, η μαλακία είναι οτι ξεκίνησα βράδυ, με ροζ δίπλωμα, χωρίς πράσινη κάρτα και παλιές πινακίδες (χωρίς το GR) απορώ πως και δεν με γράψανε. Καλά ήταν :) Θα δοκίμασω επόμενη φορά Σόφια μιας που δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τίποτα εκεί και μιας που έχω γνωστούς φίλους Βούλγαρους που μένουν εκεί ίσως κανονίσουν τίποτα καλό.

ρε φίλε ποια η πληροφορία που μας δίνεις με τα ποσταρισματά σου;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που γράφεις εφ'όσον δεν δίνεις καμία μα καμία πληροφορία για οποιονδήποτε θέλει να πάη Σαντάνσκι που να πάη τι να δει και που να περάση ευχάριστα.
τι ενδειαφέρει το σύνολο των μελών αυτά που γράφεις;;;
Δεν σε κατηγορώ αλλά δεν βοηθάς έτσι κανέναν.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε φίλε ποια η πληροφορία που μας δίνεις με τα ποσταρισματά σου;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που γράφεις εφ'όσον δεν δίνεις καμία μα καμία πληροφορία για οποιονδήποτε θέλει να πάη Σαντάνσκι που να πάη τι να δει και που να περάση ευχάριστα.
τι ενδειαφέρει το σύνολο των μελών αυτά που γράφεις;;;
Δεν σε κατηγορώ αλλά δεν βοηθάς έτσι κανέναν.
μην αρπαζεσαι τυπε.....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μην αρπαζεσαι τυπε.....

Εσένα μπουρδελιάρη θα σε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Δέν αρπάζωμαι απλά δεν καταλαβαίνω τόσο τον ίδιο αλλά και αρκετούς εδώ μέσα που κατα καιρούς έχουν ζητήση πληροφορίες αλλά ποτέ δεν έδωσαν καμία ουσιαστική πληροφορία ήτε αρνητική ήτε θετική για την εμπειρία της παρουσιας στους παρα μόνον πηγα εκει περασα καλά και γύρισα θα πάω εκει  ή  εκεί και;;;; τι μας νοιάζει αυτή η ενημέρωση;; μπερδεύετε την πρωσωπική σας ευχαρίστηση τα θελω και μή με την πληροφόρηση καμία σχέση.

Εγώ  πήγα σε σεξ πάρτυ στην Σόφια με θεόμουνα  πέρασα υπέροχα και αυτο το Σ/Κ
έχει Γκάν μπάνκ πάρτυ και θα ξαναπάω 100 Ευρώ είσοδος σπα-μασάζ- φαγητό πήδημα κλπ 10 ώρες υπέροχες.

τόλμα να με ρωτήσης να σε στείλω αδιάβαστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom