Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλά σε πιστεύω εγώ κόλησα εδώ στο γραφείο
για καμια ώρα ακόμα μετα παω για ξεκούραση σπιτι  για ΠΣΚ.
Το ταμειον μειον για οτιδήποτε φτώχεια καταραμένη.
αλαν γινε δημοτης σαντανσκι,και θα εχεις ασυλια μετα.
θα γλιτωσεις και απο ικα-εφορια και ολες αυτες τις μαλακιες. :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αλαν γινε δημοτης σαντανσκι,και θα εχεις ασυλια μετα.
θα γλιτωσεις και απο ικα-εφορια και ολες αυτες τις μαλακιες. :2funny: :2funny: :2funny:
θα έχει και έκπτωση στα μουνάκια???? :grin: :grin:

Άλαν φύγαμε μαζί ρε!!!! :rockon:

και γω για άσυλο ψάχνω!!! :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αλαν αντιδημαρχος αναπτυξης και φιλιας δημου σαντασκι.

τζειμς070 αντιδημαρχος πολιτισμου και φιλοξενιας δημου σαντασκι.

κουφαλες σας βρηκα και θεσεις στο δημο σαντασκι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλαν αντιδημαρχος αναπτυξης και φιλιας δημου σαντασκι.

τζειμς070 αντιδημαρχος πολιτισμου και φιλοξενιας δημου σαντασκι.

κουφαλες σας βρηκα και θεσεις στο δημο σαντασκι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καμιά θέση σε ταμειο εισπράξεων και ανάπλασης του δήμου δέν έχει;;;;;;;;;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τουλάχιστον  μία μαγείρισα;;;;
εγώ με κάνα δυο καμαριέρες εως 22 ετών και 50 κιλών βολεύομαι!!!! :grin:

πισίνα δε θέλω!

θα μαγειρεύω και γω! τα πιάτα αυτές- δίκαια πράγματα!

και μετά θα ξεκουράζουν τον πασσά! :pipa1: :pipa2: :knockinb:

άντε μέσα είμαι εγώ! κι ας είμαι απλά αντιδήμαρχος!

προϊστάμενε άλαν! :police:

επιτρέπεται η πίπα κατά το μαγείρεμα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

panthe

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
allan φωτο(εχω παλιο κινητο ) και τηλεφωνο απο το μωρο δε πηρα γτ  πολυ απλα δε 8α το χρησιμοποιουσα...(πολλα τα χιλιομετρα βλεπεις) εχω ομως το κινητο αυτου που μου την εφερε (κα8ομασταν και πιναμε μπιρες μετα μ ενα φιλο του στο ελληνικο εστιατοριο,το μωρο πρεπει να το προω8ουσε ο φιλος του,)αδερφε ο αρι8μος δικος σου...(δε ξερω αν πρεπει να τον γραψω εδω...) ελπιζω να ειναι το ιδιο καλη και 8ετικη και με σενα :knockinb:. αμα σου πει καμια λαλακια για παραπανω λεφτα μη πσαρωσεις γιατι τους ξερεισ αυτοι προσπα8ουν να τσιμπισουνε οτι παραπανω μπορουν αναλογα με το πωσ 8α σε κοπσουνε...Υ.Γ.παιδια sorry αν φαινεται λιγο ακυρο το μνμ δεν ηξερα να κανω παρα8εση...

panthe

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ααα αλαν παρε και τα 10 ευρο (τα εδωσα σ ενα γυφτο να μου παρει μια καρτα για μη βγαινω εγω :jerking: και εννοειται εξαφανιστηκε) και πιες δυο μπηρες στην υγεια μου... ;)(μου πε ο δικος μου 8α τον βρει και 8α του τα παρει :2funny:) :2funny: 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan φωτο(εχω παλιο κινητο ) και τηλεφωνο απο το μωρο δε πηρα γτ  πολυ απλα δε 8α το χρησιμοποιουσα...(πολλα τα χιλιομετρα βλεπεις) εχω ομως το κινητο αυτου που μου την εφερε (κα8ομασταν και πιναμε μπιρες μετα μ ενα φιλο του στο ελληνικο εστιατοριο,το μωρο πρεπει να το προω8ουσε ο φιλος του,)αδερφε ο αρι8μος δικος σου...(δε ξερω αν πρεπει να τον γραψω εδω...) ελπιζω να ειναι το ιδιο καλη και 8ετικη και με σενα :knockinb:. αμα σου πει καμια λαλακια για παραπανω λεφτα μη πσαρωσεις γιατι τους ξερεισ αυτοι προσπα8ουν να τσιμπισουνε οτι παραπανω μπορουν αναλογα με το πωσ 8α σε κοπσουνε...Υ.Γ.παιδια sorry αν φαινεται λιγο ακυρο το μνμ δεν ηξερα να κανω παρα8εση...

oxi εδώ στειλτον με πμ σε μενα.

(πμ = προσωπικο μύνημα εικονίδιο κάτω απο το αβαντάρ μου αν δεν γνωρίζεις).

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
324
Πόντοι
21
Μετα απο δυο χρονια ξαναπηγα Σαντασκι για Σ/Κ,το εκανα για τον χαβαλε και για παρεα σ'εναν φιλο μου που ηθελε πολυ να παει.
Οτι εχει τελειωσει σαν Sex trip τα τελευταια χρονια ειναι γνωστο,τωρα πλεον εχει τελειωσει και σαν μερος για ψωνια και φθηνη διασκεδαση.
Εχει τιμες μιας μεγαλης επαρχιακης πολης και φυσικα ειναι πολυ χειροτερο.
1 καπουτσινο και μια σοκολατα 6,15 Ευρω,τι λετε ρε;;;
Και τα ρουχα τους πολυ χαμηλης ποιοτητας και περιορισμενης ποικιλιας,αυτα που ηταν λιγο καλυτερα ειχαν τιμες Ελλαδας.
Απο γυναικες βρισκεις αλλα πολυ σαβουρα,εχει και 2-3 καλα αλλα πρεπει να τα τυχεις γιατι "φευγουν" γρηγορα.

ΥΓ:Μετα απο Ταυλανδη και Κουβα να παζαρευω με τους γυφτους στα καταγωγια του Σαντασκι... :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μετα απο δυο χρονια ξαναπηγα Σαντασκι για Σ/Κ,το εκανα για τον χαβαλε και για παρεα σ'εναν φιλο μου που ηθελε πολυ να παει.
Οτι εχει τελειωσει σαν Sex trip τα τελευταια χρονια ειναι γνωστο,τωρα πλεον εχει τελειωσει και σαν μερος για ψωνια και φθηνη διασκεδαση.
Και τα ρουχα τους πολυ χαμηλης ποιοτητας και περιορισμενης ποικιλιας,αυτα που ηταν λιγο καλυτερα ειχαν τιμες Ελλαδας.
Απο γυναικες βρισκεις αλλα πολυ σαβουρα,εχει και 2-3 καλα αλλα πρεπει να τα τυχεις γιατι "φευγουν" γρηγορα.

[size=10pt]ΥΓ:Μετα απο Ταυλανδη και Κουβα να παζαρευω με τους γυφτους στα καταγωγια του Σαντασκι... [/size]:2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eχει καποια καλά σιγουρα αλλά θέλουν να γνωριζουμε αλοιώς ΣΑΒΟΥΡΕΣ και  ΜΠΑΖΑ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

ΥΓ:Μετα απο Ταυλανδη και Κουβα να παζαρευω με τους γυφτους στα καταγωγια του Σαντασκι... :2funny:
επειδη το εχω ξαναπει,η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα το σαντανσκι οσον αφορα τον αγωραιο ερωτα.....αν ομως εχεις τις ακρες κ τους γνωστους τοτε θα βρεις αυτο που θες.συμβαινει πλεον οτι κ στη θεσ νικη,αν δεν εχεις γνωστο δεν γαμας καλο κομματι κ σου φερνουν μπαζα,τις περισσοτερς φορες δε,δεν σου φερνουν κ καθολου γιατι δεν σε ξερουν.το λεω αυτο γιατι πηγες μετα απο πολυ καιρο κ απ οτι καταλαβα δεν ειχες καποιον για να λες οτι εκανες παζαρια με γυφτους.τωρα για τα ρουχα,μια φορα πηρα 2 μπλουζες για να δω απο περιεργεια τι παιζει κ δεν ειχαν προβλημα.ειναι πανω κατω τα ιδια σκατα που μας πουλανε εδω γιατι ολα φτιαχνονται η στη βουλγαρια η στην τουρκια για να μην πω ασια....

pantelk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια ,διαβασα το thread και προβληματιστηκα ...

Θα παω πρωτη φορα Σαντανσκι για μια νυχτα με αλλα  2 φιλαρακια και θα ηθελα να μου πειτε 1-2 καλα ξενοδοχεια που στην reception να σου πλασαρουν κοπελες οι οποιες να ειναι οσο το δυνατο πιο εμφανισιμες .
Δεν θελω να πεσω σε ανθρωπους που σε πλασαρουν γυφτακια και μπαζα ,θελω η φαση να παιχτει κατευθειαν απο την recertion του ξενοδοχειου  , απ' οτι διαβαζω εχει πεσει πολυ η πολη σε αυτο το θεμα..

Υπαρχει περιπτωση να βρω κατι καλο αυτη την εποχη ?

Οποιος απο σας γνωριζει ας απαντησει  , thanks προκαταβολικως ! 

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
εκτακτη χθεσινοβραδυνη αφιξη στο σαντανσκι.
εχθες το βραδυ μαζι με 2 φιλους αποφασισαμε να παμε σαντανσκι διοτι επεσε μια πληροφορια καλη γιατι καλα κομματια.αν και στην αρχη ειχαμε ενδοιασμους για τα μπλοκα τελικα αποφασισαμε και πηγαμε. στις 12 το βραδυ ειμασταν προμαχωνα,ειχε τετοιο πουτσοκρυο,που οι αγροτες τα ειχαν γραψει ολα στα αρχιδια τους,και ειχαν εξαφανιστει, και τα συνορα ηταν ανοιχτα. ο μπατσος ουτε καν ανοιξε το παραθυρακι για να δει τις ταυτοτητες μας.αφου περασαμε τα συνορα κατα 12:30 ειμασταν σαντανσκι.ψοφοκρυο μαγκες και δεν περπατουσε ψυχη στο δρομο,κανα 2-3 ταξι πετυχαμε σε ολο το δρομο.πηγαινουμε σε ενα καινουργιο ξενοδοχειο,που λεγετε alex hotel ειναι λιγο προς τα εξω απο το σαντασκι,πανω σε μια ανηφορα,ειναι ενας ψιλολοφος προς τα εκει.το ξενοδοχειο ειναι μεσαιου μεγεθους και ειναι προσφατα χτισμενο.φτανοντας στο παρκιν του ξενοδοχειου(μια αλανα ακριβως απεναντι) ειχε 3 αυτοκινητα με ελληνικες πινακες.μπαινουμε μεσα στο ξενοδοχειο,και καθοντε στην καφετερια του ξενοδοχειου γυρω στα 7-8 ατομα.ολοι ελληνες(μαλλον αγροτες) και επινα τα ουισκακια τους περιμενοντας την σειρα τους.αφου μας ενημερωσε ο τυπος στο ξενοδοχειο για τις ταριφες,μας ειπε οτι μονο για σημερα(χθες) ολες οι κοπελες δεχοντε μονο για 1 ωρα και κοστιζει 60 ευρω.
ο τυπος απο οτι φανηκε,επειδη επεσε δουλεια λογο των μπλοκων,μαλλον αποφασισε να την λειτουργηση την φαση σαν να ειναι σε μπουρδελο.σε μια συζητηση που καναμε και με τους υπολοιπους συναγωνιστες που περιμεναν εκει,υπολογισαμε οτι επρεπε να περιμενουμε 2 ωρες περιπου.(ειχε 5 γκομενες ο τυπος πανω στα δωματια).τελικα αποφασισαμε και φυγαμε διοτι,δεν ειχαμε ορεξη να περιμενουμε τοση ωρα.φευγουμε απο εκει και παμε στο γνωστο κλαμπ που εχει στο σαντασκι το ιντριγκα.ειχε μεσα γυρω στα 10-15 ατομα και απο γκομενες κατι σερβιτορες οτι ναναι.παραγγελνουμε ποτα,και σε καποια φαση ερχετε ενας σερβιτορος και μας λεει αν θελουμε να γαμησουμε,του λεμε αρκει να ειναι καλα τα μουνια,μας λεει οτι εχει τα καλυτερα,του ειπαμε να τις φερει.μας λεει οτι σε ενα 20λεπτο οι γκομενες θα ειναι στο μαγαζι.μαγκες περναει το 20 λεπτο και εμφανιζοντε 3 γκομενες που μαλλον τις ειχαν πατησει τα τρακτερ που ητανε στα μπλοκα.η μια δεν εχει δοντια,η αλλη δεν ειχε βυζια,και η αλλη πρεπει να κουτσαινε λιγο.εννοειτε οτι του ειπαμε να τις παρει και να εξαφανιστουν.τελος παντων φευγουμε,και εξω απο το μαγαζι συνανταμε 2 ελληνες συναγωνιστες απο θεσσαλονικη,που οπως μας ενημερωσαν γυρνουσαν στο σαντανσκι απο τις 11 το βραδυ και δεν βρηκαν κατι καλο,και πηγαιναν για ενα ποτο στο κλαμπ να δουν τι παιζει.τους ειπαμε οτι ειναι χαλια η φαση,και ολοι μαζι πηραμε το δρομο τις επιστροφης.περναμε τα συνορικα τα βουλγαρικα,φτανουμε στα ελληνικα,και εδω αρχιζει το εργο μαγκες.οι μαλακες οι μπατσοι τι τους επιασε?και στις 4 ωρα το βραδυ, αρχισαν να κανουν ελεγχο και στα 2 αυτοκινητα μεσα-εξω και να μας βαζουν να αδειαζουμε τα πορτ μπαγαζ και να βγαζουμε μεχρι και τις ρεζερβες,λυσσα τους επιασε τους πουστηδες.τελος παντων αφου φαγαμε κανενα μισαωρο μεσα στο πουτσοκρυο με αυτες τις μαλακιες,επιστρεψαμε πισω.
συμπερασμα μεχρι να τελειωσουν τα μπλοκα δεν ειναι για να πηγαινει κανεις προς το σαντανσκι.(το παρκινγκ απο το καζινο 4 ωρα ητανε γεματο απο αυτοκινητα παντως).

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εχω να παω σαντανσκι 3 χρονια περιπου
απο γκομενες ,παντα ο "μανατζερ" υποσχοταν παντα καλα κομματια και παντα ερχονταν μπαζα,τα οποια διωχναμε και στην συνεχεια εστελνε καλυτερα...(δηλαδη αμα τσιμπησεις το μπαζο εχει καλως για αυτον)ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ,ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ,ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ

προτιμουσα το χοτελ πανοραμα ,το οποιο ειναι πανω απο το χοτελ σαντανσκι,το διασημοτερο και ακριβοτερο της περιοχης,το οποιο εχει σχεδον ιδιο σερβις-καθαριοτητα-ανεση αλλα ειναι πολυ καινουργιο,οταν εγω πηγαινα τοτε ειχε χτιστει,τιμη 20 ευρα η βραδυα,πολυ καλα
οι γυφτοι παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν εκει
εκεινον τον καιρο αποφασισαν οι μαγαζατορες ,ολοι μαζι,μιας και ηταν παντου το ιδιο φαινομενο,να αφαιρεσουν τις τιμες απο τις βιτρινες!!!!!!!!!!!........στα εμπορικα καταστηματα,παραδειγμα ενα ζευγαρι adidas ειχε 60 ευρω (βεβαια η τιμη ηταν σε λεβα) και μετα δεν ειχε πλεον τιμη επανω του....επρεπε να μπεις μεσα....και κατα το πως θα σε 'εκοβε' ο υπευθυνος εριχνε και μια τιμη....100 ας πουμε....αν συμφωνουσες καλως....αν οχι στο κατεβαζε σταδιακα μεχρι να φτασει στο κατωτερο οριο για αυτον ....δηλαδη τα 60....η απολυτη ξεφτιλα δηλαδη.....
απο τοτε ξεκοψα.....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
......κι απο τοτε γραφω κι εδω ,πως ειμαστε τραγια....και οπου παμε χαλαμε την πιατσα.....γιατι αυτες που γαμιοντουσαν με τους γυφτους για ενα σινεμα και ενα φαστφουντ....τωρα ζητανε τον ουρανο με τα αστρα....κι εμεις τον δινουμε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom