You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σαντάνσκι τη νύχτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 776
- Εμφανίσεις 179K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οταν θα δινεις πληροφοριες θα πρεπει να ειναι καταρχην αληθηνες.και οχι οτι μαλακια σου κατεβαινει στο κεφαλι σου.αν δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας και να διαβαζεις.αυτα και δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου.κατσε διαβαζε,και να δινεις πληροφωριες μονο οταν ειναι αληθηνες.το υβριστικο μυνυμα που εστειλες ,μπορεις να ,,,μου εξηγεις,,εκτος και ηταν παρερμηνεια..
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ειδες απο ποτε ειμαι μελος .....
Τι να το κάνω ρε φίλε άν είσαι μέλος απο παλιά αφου δέν δίνης καμιά πληροφορία ή αναφορά σε σχέση με τις εμπειρίες σου.
το να διαβάζουμε μόνο και να ζητάμε πληροφορίες δέν λέει.
τώρα δέν ξέρω γιατί ακομα και εμένα που είμαι πολύ φιλικός με όλλους μου φάνηκε περίεργη
η εμφανιση σου στα ποστ.
Αν έχεις κατι θετικό και θέλεις δώστο και σε μας δημοσίως αλοιώς αστ να πάει.
Ο αρκάνς είναι λίγο ανησυχος και οχι ευκολόπιστος όπως εγώ... αποθαρύνη τυχόν προβλήματα διότι υπαρχουν αρκετοί που θέλουν να τα δημιουργήσουν.
Alan άμα κανονίσεις για Άμστερνταμ εγώ μέσα είμαι!Εσένα μικρέ σε θέλω με τον πιτσι και τον Ιππότη για Σόφια έτσι σας κόβω
και ειδικά εσένα σε Βλέπω σύντομα για Αμστερρρρρρρρρρρρρνταμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.
εμένα όμως θα με βγάλετε one-way-ticket!!!!
αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει.και καλα θα κανεις να το βουλωσεις για να μην σου στειλω κανενα ακομα.αν εχεις να δωσεις καμια πληροφωρια δωστην.αλλιως μην σπαμαρεις αλλο το θρεντ με τις μαλακιες σου.σβησε το υβρισκικο μυνυμα,,,,οσο για τις πληροφοριες που λες ειναι 100%..
προς αλλανναι ρε φιλος αλλα εγω δεν εχω καμια κερδοσκοπικη η πονυρη προθεση...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
προς αλλαν
Δώσε μας άν έχεισ κάποια πρόσφατη πληροφορία αλοιώς άστο άς σταματήση εδώ το θέμα όλλα τα
άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Alan άμα κανονίσεις για Άμστερνταμ εγώ μέσα είμαι!
εμένα όμως θα με βγάλετε one-way-ticket!!!!
ΡΕ κατσε στα αυγά σου εσύ μετά την Ται όλλα θα σου φαίνωνται πανάκριβα
που να προσαρμοστής εκτός και άν πάρεις το τζόκερ.
αλαν λες να μπερδεψει ο τζειμς το σαντανσκι με την παταγια?ΡΕ κατσε στα αυγά σου εσύ μετά την Ται όλλα θα σου φαίνωνται πανάκριβα
που να προσαρμοστής εκτός και άν πάρεις το τζόκερ.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αλαν λες να μπερδεψει ο τζειμς το σαντανσκι με την παταγια?
Δέν ξέρω θα δείξη..............
τους θερμους χαιρετισμους στους εκλεκτους συναγωνιστες... ημουν Σαντανσκι την προηγουμενη βδομαδα... παιδια τη χαλια ηταν αυτα... Οντας αθηναιος και κανοντασ τη να μην εχω διαβασει τιποτα γι"αυτο απο το forum πραγματικα απογοητευτηκα...το μονο που μοθ εφτιαξε τη δια8εση ηταν οι πραγματικα πολυ φτηνες τιμες...(το ιδιο παπουτσι puma to vrhka 60ε κατω )και ενω ημουνα ξενερωμενος και περιτριγυρισμενος απο α8ιγγανους (γυφτομαγνητη ειχα...μιλαμε μοθ τη πεσανε πανω απο 6 ατομα φερνοντασ μοθ οτι πιο σαπιο να ) και ενω στριφογυρνοντας κανα 3 ωρο πετυχαινω εναν βοθλγαρο και μοθ λεει περιμενε εδω και 8α σε φτιαξω...και οντως μαγκες μ εφτιαξε μιλαμε για μωρακι 22 χρονων μο@ναρα (ονομα Πετυ η Πεπυ απιστευτο κορμι... το πηρα ενα 3 ωρο 120ε...(και αλλα 10 γιατι με πιασαν οι largies μου) ετσι οπςσ εσκασε βρεγμενο με τη πετσετουλα μετα το ντουζακι αποφευγοντας να με κοιταει στα ματια...ηταν σκετη γλυκα :-* παιδια δε ξερω μπορει και να το εχει ολη η βοθλγαρια και η μιση β.ελλαδα αλλα εμενα μου εβγαλε πολυ gf η φαση... Γιατι τα λεω ολα αυτα¨ 8εωρω οτι πρεπει να αποφευγουμε σχολια του τυπου μη πας...αν δεν εχεις κονε κ.τ.λ Η αποψη μου ειναι οτι ναι το μερος ειναι χαλια)... αλλα αν εχεισ υπομονη και ψαχτεις ακομα και σαν πρωταρης και πσαρακας 8α τη βρεισ τη ακρη...
labros_joker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
τους θερμους χαιρετισμους στους εκλεκτους συναγωνιστες... ημουν Σαντανσκι την προηγουμενη βδομαδα... παιδια τη χαλια ηταν αυτα... Οντας αθηναιος και κανοντασ τη να μην εχω διαβασει τιποτα γι"αυτο απο το forum πραγματικα απογοητευτηκα...το μονο που μοθ εφτιαξε τη δια8εση ηταν οι πραγματικα πολυ φτηνες τιμες...(το ιδιο παπουτσι puma to vrhka 60ε κατω )και ενω ημουνα ξενερωμενος και περιτριγυρισμενος απο α8ιγγανους (γυφτομαγνητη ειχα...μιλαμε μοθ τη πεσανε πανω απο 6 ατομα φερνοντασ μοθ οτι πιο σαπιο να ) και ενω στριφογυρνοντας κανα 3 ωρο πετυχαινω εναν βοθλγαρο και μοθ λεει περιμενε εδω και 8α σε φτιαξω...και οντως μαγκες μ εφτιαξε μιλαμε για μωρακι 22 χρονων μο@ναρα (ονομα Πετυ η Πεπυ απιστευτο κορμι... το πηρα ενα 3 ωρο 120ε...(και αλλα 10 γιατι με πιασαν οι largies μου) ετσι οπςσ εσκασε βρεγμενο με τη πετσετουλα μετα το ντουζακι αποφευγοντας να με κοιταει στα ματια...ηταν σκετη γλυκα :-* παιδια δε ξερω μπορει και να το εχει ολη η βοθλγαρια και η μιση β.ελλαδα αλλα εμενα μου εβγαλε πολυ gf η φαση... Γιατι τα λεω ολα αυτα¨ 8εωρω οτι πρεπει να αποφευγουμε σχολια του τυπου μη πας...αν δεν εχεις κονε κ.τ.λ Η αποψη μου ειναι οτι ναι το μερος ειναι χαλια)... αλλα αν εχεισ υπομονη και ψαχτεις ακομα και σαν πρωταρης και πσαρακας 8α τη βρεισ τη ακρη...
Τα κονε χρειαζονται βεβαια,αλλα κ να μην εχεις ρωτωντας ταριφες θα τη βρεις την ακρη.
θα πας σε 2-3-4 μερη ολο και κατι καλο θα βρεις.
Το προβλημα ειναι οτι δυσκολα θα πετυχεις αυτο που πετυχες εσυ(οπως λες),συνηθως καμια κρυοκωλη ξεπετα θα σου τυχει.
Εκει χρειαζονται τα κονε.Να βρεις ομορφη γκομενα και να σε κανει να περασεις καλα.Να τα βρεις και τα δυο στη Βουλγαρια πλεον πρεπει να ειναι λιγο δυσκολο
Οσον αφορα τα puma σιγουρα δεν ειναι τα ιδια αλλα απομιμηση,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Τα κονε χρειαζονται βεβαια,αλλα κ να μην εχεις ρωτωντας ταριφες θα τη βρεις την ακρη.
θα πας σε 2-3-4 μερη ολο και κατι καλο θα βρεις.
Το προβλημα ειναι οτι δυσκολα θα πετυχεις αυτο που πετυχες εσυ(οπως λες),συνηθως καμια κρυοκωλη ξεπετα θα σου τυχει.
Εκει χρειαζονται τα κονε.Να βρεις ομορφη γκομενα και να σε κανει να περασεις καλα.Να τα βρεις και τα δυο στη Βουλγαρια πλεον πρεπει να ειναι λιγο δυσκολο
Οσον αφορα τα puma σιγουρα δεν ειναι τα ιδια αλλα απομιμηση,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους
Μια χαρά ειναι made in Turkey φυσικα απομίμηση.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
στριφογυρνοντας κανα 3 ωρο πετυχαινω εναν βοθλγαρο και μοθ λεει περιμενε εδω και 8α σε φτιαξω...και οντως μαγκες μ εφτιαξε μιλαμε για μωρακι 22 χρονων μο@ναρα (ονομα Πετυ η Πεπυ απιστευτο κορμι... το πηρα ενα 3 ωρο 120ε...(και αλλα 10 γιατι με πιασαν οι largies μου) ετσι οπςσ εσκασε βρεγμενο με τη πετσετουλα μετα το ντουζακι αποφευγοντας να με κοιταει στα ματια...ηταν σκετη γλυκα :-*
αλλα αν εχεισ υπομονη και ψαχτεις ακομα και σαν πρωταρης και πσαρακας 8α τη βρεισ τη ακρη...
Κρατησες επαφή ;;;; τηλεφ. ονομα;; καμια φωτο παίζει;;;;
η τιμή ειναι ίδια με Σόφια.
αφιξη με αλλους 2 φιλους στο σαντανσκι στις 10 το πρωι για μια δουλεια.αφου τελειωσαμε με την δουλεια, κατα τις 12 πηγαινουμε για καφε στην κεντρικη πλατεια τις πολης για καφε,μαζι και ενας φιλος βουλγαρος. περνωντας μπροστα απο το ξενοδοχειο sveti nikola,στο απεναντι παγκακι καθετε ενας γυφτος,(ειναι με αθλητικες φορμες,φοραει ενα καπελο αναποδα,και μαυρα γυαλια ηλιου),μολις μας ειδες αρχιζε να φωναζει,στα ελληνικα, ελληνες ελατε να σας παω να γαμησετε,και αλλες τετοιες μαλακιες,τον γραφουμε στα αρχιδια μας,και καθομαστε σε μια απο τις καφετεριες που εχει παραδιπλα.καθομαστε εξω σε ενα τραπεζακι,ειχε πολυ καλη ημερα σημερα,περνουσε κοσμος που πηγαινε προς την αγορα,αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο απο γκομενες.σε καποια στιγμη ερχετε ο γυφτος στο τραπεζι,και αρχιζει τις γνωστες μαλακιες για να φερει γκομενες και τετοια,του λεμε δεν θελουμε,αυτος επιμενει,βγαζει και κατι χαπια και λεει οτι τα πουλαει,και αλλα τετοια,και τοτε συκωνετε ο φιλος μας ο βουλγαρος και του δινει 2 μπουνιδια,και ο γυφτος μενει επιτοπου.ο γυφτος οταν επεσε κατω,εκανε οτι εχασε τις αισθησεις του εντελως,τοτε βγαζει ενας το κινητο και λεει θα παρει τηλεφωνο ασθενοφορο,και την αστυνομια,να ερθει να τον παρει,μολις το ακουσε ο γυφτος,σηκωθηκε και εφυγε τρεχοντας,εξαφανιστηκε.
για να προσεχετε ολοι,ο συγκεκριμενος γυφτος,πασαρει κατι γκομενες,οι οποιες ειναι τσιγγανες για 20 ευρω,και προσπαθει να πουληση και κανενα χαπι-χασις-κοκα.οσοι τυχαινει και αγορασουν απο αυτον καποιον ναρκωτικο,κατα 90% τους πιανουν οι μπατσοι,διοτι τους καρφωνει ο γυφτος.το αποτελεσμα ειναι να δινει οσα λεφτα εχει πανω του στους μπατσους,και καλα για να μην τον οδηγησουν στο αστυνομικο τμημα για τα περαιτερω.το κολπο γινετε συχνα,να ξερετε.γιαυτο μαγκες προσοχη με τον συγκεκριμενο γυφτο,αλλα και το καθε γυφτο που θα σας πλησιασει για τον οποιοδηποτε λογο.
για να προσεχετε ολοι,ο συγκεκριμενος γυφτος,πασαρει κατι γκομενες,οι οποιες ειναι τσιγγανες για 20 ευρω,και προσπαθει να πουληση και κανενα χαπι-χασις-κοκα.οσοι τυχαινει και αγορασουν απο αυτον καποιον ναρκωτικο,κατα 90% τους πιανουν οι μπατσοι,διοτι τους καρφωνει ο γυφτος.το αποτελεσμα ειναι να δινει οσα λεφτα εχει πανω του στους μπατσους,και καλα για να μην τον οδηγησουν στο αστυνομικο τμημα για τα περαιτερω.το κολπο γινετε συχνα,να ξερετε.γιαυτο μαγκες προσοχη με τον συγκεκριμενο γυφτο,αλλα και το καθε γυφτο που θα σας πλησιασει για τον οποιοδηποτε λογο.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
¨Ασε τα κάλπικα για δουλειά και καλά!!!!!! και προχώρα στο επόμενο βήμα.
Αναφέρσου που πως τι .
Αναφέρσου που πως τι .
αλαν ημασταν για δουλεια και μονο,ηπιαμε καφε και φυγαμε,διοτι επρεπε να γυρισουμε θεσσαλονικη.δεν υπηρχε χρονος για γαμησι,και η ωρα δεν ηταν η καταλληλη για τετοιες αναζητησεις.¨Ασε τα κάλπικα για δουλειά και καλά!!!!!! και προχώρα στο επόμενο βήμα.
Αναφέρσου που πως τι .
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Καλά σε πιστεύω εγώ κόλησα εδώ στο γραφείο
για καμια ώρα ακόμα μετα παω για ξεκούραση σπιτι για ΠΣΚ.
Το ταμειον μειον για οτιδήποτε φτώχεια καταραμένη.
για καμια ώρα ακόμα μετα παω για ξεκούραση σπιτι για ΠΣΚ.
Το ταμειον μειον για οτιδήποτε φτώχεια καταραμένη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K