αλαν αν παρεις εσυ 2-3 μαζι σου και αλλους 2-3 ο τζειμς,τοτε πεφτει το κοστος μεταφορας κατα πολυ.Ξενοδοχειο = 50 ευρα
θύλην = 50 - 150 ευρα
ποτα - φαγητα
-κερασματα = 50
βενζίνες =???????????????? 120kmΧ2=240km ανάλογα το σκάφος
υπολογισε = 20 - 30 ευρά.
χονδρικά αυτό νομίζω καιαεράτα μάλιστα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σαντάνσκι τη νύχτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 776
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
παντως επειδη ξερω οτι ο αλαν ειναι μεγαλοψυχος και σαν αρχηγος της αποστολης,δεν θα σας χρεωσει μεταφορικα απο θεσσαλονικη-σαντασκι.
θα ειναι μια κοινωνικη προσφορα του αλαν.
θα κεράσετε ποτάκι όμως εκτός του Ντέκερ που θα απαιτησω υλοποιηση προεκλογικών υποσχέσεων
ρε μαλακα δεν τον εδωσα τον αλαν στεγνα για τις βενζινες.απλα ξερω οτι ο αλαν δεν την περνει χαμπαρι για 20 και 30 ευρω.δεν ετυχε,πετυχε....
τον εδωσες στεγνα τον alan για τις βενζινες κ αυτος τις βαζει στα εξοδα.....
καταλαβα,εγω θα εχω δουλειες εκεινες τις μερες κ δεν θα μπορεσω να ερθω
θα κεράσετε ποτάκι όμως εκτός του Ντέκερ που θα απαιτησω υλοποιηση προεκλογικών υποσχέσεων
ναι ρε πλακα σε κανωρε μαλακα δεν τον εδωσα τον αλαν στεγνα για τις βενζινες.απλα ξερω οτι ο αλαν δεν την περνει χαμπαρι για 20 και 30 ευρω.
αυτο επρεπε να του το πεις αφου φτασουμε εκει
κ εσυ τεκνον βρουτε?αυτο επρεπε να του το πεις αφου φτασουμε εκει
οχι εγω δεν λεω τιποτα!σε μενα δεν εδωσες καμια υποσχεσηκ εσυ τεκνον βρουτε?
ντεκερ εννοειτε κουφαλα οτι θα κερασεις κανενα ποτο.σε βγαλαμε πρωτο πουτανιαρη τις θεσσαλονικης ρε φιλε.πιο πανω και απο τον ψωμιαδη εισαι τωρα στην ιεραρχια τις πολης.κ εσυ τεκνον βρουτε?
αυτο λεω,αλλα με κραζεις κ εσυ?σα δεν ντρεπεσαιοχι εγω δεν λεω τιποτα!σε μενα δεν εδωσες καμια υποσχεση
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
¨ασε τις μαλακίες και έλα ....... δεν θα σε χρεώσουμε τιποτα.καταλαβα,εγω θα εχω δουλειες εκεινες τις μερες κ δεν θα μπορεσω να ερθω
ντεκερ εννοειτε κουφαλα οτι θα κερασεις κανενα ποτο.σε βγαλαμε πρωτο πουτανιαρη τις θεσσαλονικης ρε φιλε.πιο πανω και απο τον ψωμιαδη εισαι τωρα στην ιεραρχια τις πολης.
λοιπον,επειδη σας γουσταρω μπορει να ερθω κ να φυγω την ιδια μερα αν δεν μπορεσω να μεινω για βραδυ
ντρεπομαι...ντρεπομαι.....αυτο λεω,αλλα με κραζεις κ εσυ?σα δεν ντρεπεσαι
θα δουμε.....ειπαμε μπορει να ερθω κ να φυγω την ιδια μερα.μονο για την παρεα¨ασε τις μαλακίες και έλα ....... δεν θα σε χρεώσουμε τιποτα.
καλα ενταξει συγνωμηντρεπομαι...ντρεπομαι.....
γιατι ρε φιλε παρε 2 μερες αδεια η κανε τον αρρωστοθα δουμε.....ειπαμε μπορει να ερθω κ να φυγω την ιδια μερα.μονο για την παρεα
και με τι θα φυγεις 5 η ωρα το πρωι απο εκει ρε? με το αστικο? εχει βγει κανενα δρομολογιο που παει σαντασκι-καμαρα και δεν το ξερουμε?
λοιπον,επειδη σας γουσταρω μπορει να ερθω κ να φυγω την ιδια μερα αν δεν μπορεσω να μεινω για βραδυ
και με τι θα φυγεις 5 η ωρα το πρωι απο εκει ρε? με το αστικο? εχει βγει κανενα δρομολογιο που παει σαντασκι-καμαρα και δεν το ξερουμε?
εκτος του οτι ειμαι νεος στη δουλεια,παιζει κ ενα προβληματακι ακομα το οποιο δυσκολα ξεπερνιεται αλλα θα δουμε.δεν ειναι τοσο το οικονομικο παντωςγιατι ρε φιλε παρε 2 μερες αδεια η κανε τον αρρωστο
ρε εχω αμαξι ειπα πιο πανω.μπορω να το παρωκαι με τι θα φυγεις 5 η ωρα το πρωι απο εκει ρε? με το αστικο? εχει βγει κανενα δρομολογιο που παει σαντασκι-καμαρα και δεν το ξερουμε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K