αρχηγε τα λεω καλα?
οποτε παω θα χρειαστω την καθοδηγηση σου μαν.Χρησιμα τα οσα γραφετε επι του θεματος.Την ωρα ποσο χρεωνεται μια καλη βιζιτα?(Δεν εννοω γκομενα προβατο με τριχα αλλα ωραιο νιμου)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σαντάνσκι τη νύχτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 776
- Εμφανίσεις 179K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
σωστα τα λες.ορθα κοφτα κ επι της ουσιας.Τα γαμησια ειναι σε καλη τιμη για μουνι δυνατο ή 2 γκομενες πακετο?αρχηγε τα λεω καλα?
φιλε τα πακετα αστα καλυτερα γιατι θα σου βγουνε μαπα τα καρπουζια να ξερεις.σωστα τα λες.ορθα κοφτα κ επι της ουσιας.Τα γαμησια ειναι σε καλη τιμη για μουνι δυνατο ή 2 γκομενες πακετο?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
φιλε τα πακετα αστα καλυτερα γιατι θα σου βγουνε μαπα τα καρπουζια να ξερεις.
Δέν μπορώ να διαλέξω δύο απο την προσφορά του μανατζερ και να τις κάνω πακέτο;;;;
Το έκανα στην Μολδαβία προτελευταίο βράδι αλλά ήταν γνωστες μεταξύ τους.
arcans απο πεμπτη μεχρι παρασκευη που κανονιζεις την εξορμηση ποσα λεφτα θα χρειαστουμε για εκει?ρωταω γιατι δεν ειμαι γνωστης του σαντανσκι
να το χεις το 200αρι μαζι σου για να παρεις μια γευση,αλλα ειναι αναλογα κ με το ποσο θα 'φας'
ξερω ξερω,δεν με λενε arcans
φιλε κανονισε κανενα 200αρι να εχεις και θα γυρισεις και με ρεστα πισω αν εισαι ηρεμος.arcans απο πεμπτη μεχρι παρασκευη που κανονιζεις την εξορμηση ποσα λεφτα θα χρειαστουμε για εκει?ρωταω γιατι δεν ειμαι γνωστης του σαντανσκι
τωρα σοβαρα,προλαβες κ διαβασες το ποσταρισμα μου η τα μεγαλα πνευματα συναντωνται?φιλε κανονισε κανενα 200αρι να εχεις και σου φτανουν και με το παραπανων αν εισαι ηρεμος.
αναλογα με το ποτε θα πατε κ με το χρημα που θα υπαρχει στην τσεπη....το σκεφτομαι αλλα ειναι νωρις ακομα για να πω σιγουρα αν θα μπορεσωευχαριστω και τους δυο .deker εσυ θα ερθεις?
ρε αλαν για νου βγει καλο το πακετο πρεπει να εχουν καλη σχεση και οι πουτανες μεταξυ τους.πραγμα που ειναι λιγο δυσκολο οπως ξερεις στο σαντασκι.εκει εχουν ανταγωνισμο μταξυ τους αυτες.Δέν μπορώ να διαλέξω δύο απο την προσφορά του μανατζερ και να τις κάνω πακέτο;;;;
Το έκανα στην Μολδαβία προτελευταίο βράδι αλλά ήταν γνωστες μεταξύ τους.
εχω εγω αλλα θα εχουν κ τα παιδια.δεν ειναι τιποτα.ολη τη μερα μεσα στο ξενοδοχειο θα ειστε....κ θα σας φερνουν μωρα να διαλεγετε.ετσι κ αλλιως ολα εκει γυρω ειναι κ δεν θα το χρειαστειτεο αrcans λεει για αρχες νοεμβριου.με τι μεσον θα μετακινουμαστε?εγω δεν εχω αυτοκινητο
εσυ δεν απαντησες κ στην ερωτηση μου περι ταυτησης απαντησεωνπαντως επειδη ξερω οτι ο αλαν ειναι μεγαλοψυχος και σαν αρχηγος της αποστολης,δεν θα σας χρεωσει μεταφορικα απο θεσσαλονικη-σαντασκι.
θα ειναι μια κοινωνικη προσφορα του αλαν.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τωρα σοβαρα,προλαβες κ διαβασες το ποσταρισμα μου η τα μεγαλα πνευματα συναντωνται?
Ξενοδοχειο = 50 ευρα
θύλην = 50 - 150 ευρα
ποτα - φαγητα
-κερασματα = 50
βενζίνες =???????????????? 120kmΧ2=240km ανάλογα το σκάφος
υπολογισε = 20 - 30 ευρά.
χονδρικά αυτό νομίζω καιαεράτα μάλιστα.
δεν ξερω ρε μαλακα ντεκερ.ετυχε μαλλον.εσυ δεν απαντησες κ στην ερωτηση μου περι ταυτησης απαντησεων
δεν ετυχε,πετυχε....δεν ξερω ρε μαλακα ντεκερ.ετυχε μαλλον.
τον εδωσες στεγνα τον alan για τις βενζινες κ αυτος τις βαζει στα εξοδα.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K