You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σαντάνσκι τη νύχτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 776
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε φίλε μας δουλέυης;;;; τόσο καιρό ζητάμε συστάσεις για την πόλη να μας δώσετε τα φώτα σας και τωρα ξαφνικά έχετε γνωστούς εκεί;;;;;;;;
ΡΕ αν τα κρατας για τον εαυτό σου και δεν τα δίνης στον λαό θα φάς [size=10pt]ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.[/size]
μεγαλε αν εχεις να πεις κατι πεστο.αλλιως μην μας λες κωδικοποιημενες παπαριες για να κανεις το εξυπνο.ειναι γνωστοι managers της περιοχης....
αντε γιατι στο τελος θα μας βγει εδω μεσα και κανενας που ητανε πρωην δημαρχος στο σαντανσκι.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ειναι γνωστοι managers της περιοχης....
Κοίτα δεν θα στα βγάζω με το τσιγγέλι αναφέρσου κανονικά και πές μας ποιος που και τι
αν δέν έχεις προσωπική εμπειρία καλύτερα να μασάς τσίχλα παρα να
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε duo πορνοι δεν ειναι ολοι εξοικιομενοι με το computer για να γραφω τοσο γρηγορα.....
duo πορνοι ;;;;; νο παρλα τι ειναι αυτο????
Αρκ μας έβρισε ;;ή μας αποκάλεσε χαιδευτικά αυτο που καταλαβαίνω;;
μεγαλε κανε τον κινεζο,και διαβαζε αυτα που γραφουμε μαζι με τον αλαν μηπως και μαθεις τιποτα καινουργιο.η πληροφορια που μου εδωσες,στο πμ που μου εστειλες ειναι τουλαχιστον μια 10ετια πισω.ρε duo πορνοι δεν ειναι ολοι εξοικιομενοι με το computer για να γραφω τοσο γρηγορα.....
αντε γιατι αμα δημοσιευσω το πμ σου θα γελανε και οι αρκουδες στο βουνο.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Το Σκ που περασε κατασκηνωσα Σαντασκι ειχα να παω περιπου 6 μηνες. Αυτη τη φορα χωρις να παρω τηλ. το κονε που εχω γιατι και αυτος αρχισε να πειναει και κανει μαλακιες εμαθα.
Πηγα στο Παουταλια οπου βρηκα τον Λουπο. Οσοι εχουν παει ξερουν τι εστι Λουπο.
Απο τεμαχια η μια χειροτερη απο την αλλη ανοιξανε τα συνορα και ολα τα καλα φυγανε Ελλαδα. Κατι καλα κοματια που ηξερα πηγανε Αθηνα μεχρι και Κρητη εμαθα.
Παντως οι τιμες ειναι ακριβες 1 ωρα 50ε και μια εξπερματωση. 2 ωρες 70ε. Παλια ειχε και ολο το βραδυ με 100ε αλλα επειδη ηταν Σκ και εχει κοσμο τις εδεινε μονο 2ωρα. Καθημερινες για ολο το βραδυ χρεωνουν 150ε.
Το Σαντασκι γαμηθηκε!
Απο τεμαχια η μια χειροτερη απο την αλλη ανοιξανε τα συνορα και ολα τα καλα φυγανε Ελλαδα. Κατι καλα κοματια που ηξερα πηγανε Αθηνα μεχρι και Κρητη εμαθα.
Παντως οι τιμες ειναι ακριβες 1 ωρα 50ε και μια εξπερματωση. 2 ωρες 70ε. Παλια ειχε και ολο το βραδυ με 100ε αλλα επειδη ηταν Σκ και εχει κοσμο τις εδεινε μονο 2ωρα. Καθημερινες για ολο το βραδυ χρεωνουν 150ε.
Το Σαντασκι γαμηθηκε!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
φιλε ο λουπου πλεον δεν φτουραει να ξερεις.σαν να ψωνισες απο το μπακαλικο τις γειτονιας ειναι.Το Σκ που περασε κατασκηνωσα Σαντασκι ειχα να παω περιπου 6 μηνες. Αυτη τη φορα χωρις να παρω τηλ. το κονε που εχω γιατι και αυτος αρχισε να πειναει και κανει μαλακιες εμαθα.
Το Σαντασκι γαμηθηκε!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
φιλε ο λουπου πλεον δεν φτουραει να ξερεις.σαν να ψωνισες απο το μπακαλικο τις γειτονιας ειναι.
Το καταλαβα αυτο.
Παλια πηγαινες και δεν ηξερες ποια να πρωτοδιαλεξεις.
...Τωρα τον Πουλο!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ΣΥμετοχές δεν βλέπω για την πορνοεξ'ορμηση αφήστε τα πολλά καιδηλώστε
για την Πάρτη σας
Φευγω μάγκες πάω χομ ειμαι απο τα ξημερώματα στο γραφείο.
δεν θα μπορω να γράψω αλλα θα το παρακολουθώ τπ θέμα.
για την Πάρτη σας
οχι ρε Αρχηγε Αλαν...δεν τρεχει κατι απλα γελαω με την ολη φαση! ειναι απιστευτο το ποσος κοσμος γνωριζει πραγματα και καταστασεις για πορνοεκδρομες! γουσταρω με τρελα...Για να γελάς εσύ κάτι τρέχει
εχεις δικιο Αλαν...τα πολλα λογια ειναι παπαριες! δηλωση συμμετοχων και λουπο σορυ πουλο για πανω! καλη ξεκουραση Αλαν-ιΣΥμετοχές δεν βλέπω για την πορνοεξ'ορμηση αφήστε τα πολλά καιδηλώστε
για την Πάρτη σας
μεγαλε κανε τον κινεζο,και διαβαζε αυτα που γραφουμε μαζι με τον αλαν μηπως και μαθεις τιποτα καινουργιο.η πληροφορια που μου εδωσες,στο πμ που μου εστειλες ειναι τουλαχιστον μια 10ετια πισω.
τσιμπισε το μελανουρι!!!!!!! στο πμ ηταν 1 απο το πολλα.............
τσιμπισε το μελανουρι!!!!!!! στο πμ ηταν 1 απο το πολλα.............
episkeptiss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελευτια φορα που πηγα σαντανσκι ηταν το 2005.τοτε ακομα ητανε φτηνα.εχω φιλους που πανε ακομη και με ενημερωνουν οτι η κατασταση εχει ξεφυγει πλεον και απο φαγητο και απο γηναικες.πολυ ακριβα.οσο αναφορα για τους μανατζερς που γραφει ο φιλος gagas o ενας που καταλαβα πρεπει να ειναι ο ΝΤΡΑΓΚΟ.αν λεμε για τον ιδιο τοτε μονο καλα λογια εχω να πω.τις περισσοτερες φορες ψωνιζαμε απο αυτον.ειναι απο τους πιο διακριτικους μανατζερ γιατι θα σε παρει με το αμαξι του ενα ασπρο ford cortina ειχε τοτε με λεοπαρδαλε σαλονι και γαμω της μουρες σας λεω πολυ γελιο το παληκαρικαι θα σε παει στο δικο τοθ hotel θα καθησεις στο σαλονι και θα βλεπεις να σκανε σε 10 λεπτα 5 ταχι γεματο γκομενες.ειχε μεγαλη ποικιλια τοτε.
τι να τσιμπησω βρε κολοκοτρυπιδα απο εσενα?.αντε παρκαρισε εκει που εισαι και μην μιλας βλακα.εγινες ειδικος και συ ρε μαιμουνι τις πουτσας.χθεσινο αρχιδακι μιλας κιολας.τσιμπισε το μελανουρι!!!!!!! στο πμ ηταν 1 απο το πολλα.............
αντε παρε και το πμ μου εστειλες και βαλτο και στο κωλο σου αρχιδακο.ξυπνησαν τα αγγουρια και θελουν να γαμησουν τον μαναβη.
εχουμε παει με τον αλαν σε ολη τη βουλγαρια,και θα μας πεις τωρα για τα κολομερη που πας για να ψωνισεις κατουριμενους μπαφους και χεσμενα κοκκορια βλακα.αντε γαμισου απο εδω καθομε και ασχολουμε μαζι παλιοπρεζονι.
gagas
Νέος
Συνδεδεμένος
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: arcans71 στις: σήμερα στις 20:27 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
--------------------------------------------------------------------------------
σου στελνω το τηλ jacob 00359....... εχει αντρο του το hotel aneli panta exei kamia dekaria ginekes pas dialegeis fortoneis feugeis ok..
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
θα μας πεις τωρα για τα κολομερη που πας για να ψωνισεις κατουριμενους μπαφους και χεσμενα κοκκορια βλακα.αντε γαμισου απο εδω καθομε και ασχολουμε μαζι παλιοπρεζονι.
gagas
Νέος
Συνδεδεμένος
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: arcans71 στις: σήμερα στις 20:27 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
--------------------------------------------------------------------------------
σου στελνω το τηλ jacob 00359....... εχει αντρο του το hotel aneli panta exei kamia dekaria ginekes pas dialegeis fortoneis feugeis ok..
οποτε παω θα χρειαστω την καθοδηγηση σου μαν.Χρησιμα τα οσα γραφετε επι του θεματος.Την ωρα ποσο χρεωνεται μια καλη βιζιτα?(Δεν εννοω γκομενα προβατο με τριχα αλλα ωραιο νιμου)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K