σωστος.ναι τι νομιζες επί δεν σε παίρνω δεν το έχω;;;;
Απλά είμαι διακριτικός χωρίς λόγο γιατι να ενοχλώ;;;;;;
αλλα αν ειχε βγει τιποτα εκτακτο και καλο θα επρεπε να με ειχες παρει.
σωστος.ναι τι νομιζες επί δεν σε παίρνω δεν το έχω;;;;
Απλά είμαι διακριτικός χωρίς λόγο γιατι να ενοχλώ;;;;;;
καλα να περασετε ρε παιδες,εγω πιζω στο γραφειο κ σχολαω στις 5....αν πατε σαντανσκι,που δεν σας κοβω,πηδηξτε κ για μενα
εγω καλαμαρια,αλλα παω τερμα ανατολικα γιατι εκει μενω οπωσδηποτε για μπανιο οποτε θα τραβηξει πολυ,επεισης ειπα στον arcans σχολαω στις 5Να σε περιμένουμε;;;;; Γραφείο είμαι ακόμη και περιμένω τον τζέημς.
Κέντρο είμαι Βαρδάρι
αλαν μολις μιλησα στο τηλ μαζι του.περιμενει να το παρεις τηλ για να φυγετε.παρτον αν δεν τον πηρες.τον Περιμένω
ωραια συννενοηση βγαλατε ρεαλαν μολις μιλησα στο τηλ μαζι του.περιμενει να το παρεις τηλ για να φυγετε.παρτον αν δεν τον πηρες.
αλαν μολις μιλησα στο τηλ μαζι του.περιμενει να το παρεις τηλ για να φυγετε.παρτον αν δεν τον πηρες.
ποσα γραφεια εχεις ρε θηριο?οκ έρχεται έτσι κι αλλοιώς δίπλα στα γραφεία μου μένει.
αλαν παρτον τηλ αμα ειναι τοτε και φορτωσε τον και ξεκινηστε.¨οντως ώρες ώρες χάνη λάδια αυτό το παιδί..............
εγω καλαμαρια,αλλα παω τερμα ανατολικα γιατι εκει μενω οπωσδηποτε για μπανιο οποτε θα τραβηξει πολυ,επεισης ειπα στον arcans σχολαω στις 5
ποσα γραφεια εχεις ρε θηριο?
απ οτι καταλαβα κανενας δεν ξεχναει τιποτα εδω μεσα,θα κανω οικονομια κανα μηνα μπας κ βγαλω το χρεος μου σε ολους.αντε ρε καλα να περασετεοκ next time
θέλω το κομμίσιον μου απο σένα σε έβγαλα πρώτο το πρωί.....
βρε καλα ειναι αλλα τι γραφεια ειναι δεν μας λες....καλα εννοειται πως δεν περιμενω να μου πεις εδω400 τετραγωνικά καλά ειναι???????
βρε καλα ειναι αλλα τι γραφεια ειναι δεν μας λες....καλα εννοειται πως δεν περιμενω να μου πεις εδω
με χαλασε το νομιμη....δεν μου κανειςΟΠΟΙΟΣ έχει καμιά καλή ιδέα τα διαθέτω για δουλειά ΝΟΜΙΜΗ εεεε???????????
πλήρως εξοπλισμενα με φαξ κομπιουτερς τηλεφωνικά κέντρα κλπ.
μην ανοιγεσε ρε.θα τα πουμε απο κοντα αυτα.ΟΠΟΙΟΣ έχει καμιά καλή ιδέα τα διαθέτω για δουλειά ΝΟΜΙΜΗ εεεε???????????
πλήρως εξοπλισμενα με φαξ κομπιουτερς τηλεφωνικά κέντρα κλπ.