allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
με χαλασε το νομιμη....δεν μου κανεις
ρε μικρέ εσύ σπουδάζεις ή εργαζεσαι και που????????
με χαλασε το νομιμη....δεν μου κανεις
μην ανοιγεσε ρε.θα τα πουμε απο κοντα αυτα.
εγω σπουδαζω κ δουλευω εδω κ λιγο καιρο σε ενα γραφειο που εχει να κανει με τη σχολη μου,ειμαι στο πτυχιο βασικα απλα εχω ξεχαστει λιγο σαν φοιτητηςρε μικρέ εσύ σπουδάζεις ή εργαζεσαι και που????????
αιντε.φορτωθητε και ξεκινηστε μαλακες.¨ηλθε το παιδι βιολί ξεκινάμε τώρα
τι εγινε ρε? μονο λογια?
και εσυ τεκνον αλαν?
και αυτο γινετε ρε αλαν.ρε άν γουστάρουμε τι μας πειράζει να μείνουμε ΣΑντάνσκι;;;;;
διαβασε το πολεμικο ανακοινωθεν που εβγαλα.για ποτε θα κανονιστει?
και αυτο γινετε ρε αλαν.
αλλα δεν βλεπω κομαντα να δηλωνου συμμετοχη.
απο οικονομικα ?δεν δυμοσιευσες και ενα τιμολογιο να ξερουμε πανω κατω ποσο θα μας κοστισει η ολη φασηδιαβασε το πολεμικο ανακοινωθεν που εβγαλα.
φοραο τιν λαστιχενια ασπιδα, ακονιζο το κρεατινο σπαθι μου και ειμαι ετιμοσ να πολεμισο με τισ λενεεσ ιδρες τισ αγορεασ γκαυλασ!!!!μαγκες εχω αρχιζει και ετοιμαζω το σχεδιο μαχης για αποβαση στο σαντασκι,και καταληψη τις πολης.αναμενω δηλωσεις συμμετοχης(σοβαρες οχι μαλακιες)για να κανονισω ποσες γκομενες να αιχμαλωτισουμε,που θα στρατοπεδευσουμε,και γενικα πως να κινηθουμε σαν στρατευμα οργανωμενο και πειθαρχημενο ωστε να εχει επιτυχια η αποστολη μας,και να γυρισουμε με την νικη στην πατριδα.μια ημερομηνια που προτεινω να γινει η αποβαση ειναι αρχες νοεμβρη,και τα προτιμηση ημερα πεμπτη.δηλαδη να ειμαστε κατα τις 8-9 σαντασκι,το βραδυ τις πεμπτης,μεχρι παρασκευη απογευμα που θα ληξη ο συναγερμος.δεν προτεινω σαββατοκυριακο γιατι θα πλακουσουν πολλοι συναγωνιστες εκει,και θα χαθει η μπαλα.οσοι συναγωνιστες θελουν να μεινουν και σαββατοκυριακο,προτεινω να κανουν μια αποβαση στην σοφια,με τον αρχιστρατηγο αλλανταλον,και αν μπορεσω θα ακουλουθησω και εγω.δηλαδη να δοθει και δευτερη μαχη εντος του βουλγαρικου κρατους.διπλη αποβαση να γινει απο τα κομαντα.αναμενω τις προτασεις σας.
αυτοι τι ειναι οι νταλτον?arcans ποιον εχεις ακρη στο σαντανσκι τον Τ..Ο,,τον ΤΖ....Ο,,το ΝΤΡ...Ο,,,Η κανα αλλο....
τι ειναι αυτα ρε σηματα μορς στελνεις?arcans ποιον εχεις ακρη στο σαντανσκι τον Τ..Ο,,τον ΤΖ....Ο,,το ΝΤΡ...Ο,,,Η κανα αλλο....
αυτοι τι ειναι οι νταλτον?
arcans ποιον εχεις ακρη στο σαντανσκι τον Τ..Ο,,τον ΤΖ....Ο,,το ΝΤΡ...Ο,,,Η κανα αλλο....