Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σορυ και για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω ακουσει οτι εχουν αλλαξει πολλα στο εξωτερικο σε σχεση με παλια.ασε που δεν πηγαινα κιωλας γιατι ενταξει μονος ειναι λιγο επικυνδινα

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι να υπολογίσω όσο και ο Ντέκερ;;;;;;;
εγώ είμαι 40+ πολύ αλλά κυκλοφορώ στο εξωτερικό απο 18 ετών γιατι αν σου πω απο τα 16 ίσως δεν το πιστέψεις λοιπόν ακούς μαλακίες  απλά πρέπει να ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές και υπάρχουν αρκετές ακόμη και στην χώρα μας κατα τα άλλα η Βουλγαρία έιναι ΟΚ και κυκλοφορώ ταχτικά μόνος μου Σόφια ώς επι το πλείστον  κανένα μα κανένα πρόβλημα  εκτός κι άν ψάχνεσαι για φασαρίες..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εκτος του οτι ειμαι νεος στη δουλεια,παιζει κ ενα προβληματακι ακομα το οποιο δυσκολα ξεπερνιεται αλλα θα δουμε.δεν ειναι τοσο το οικονομικο παντως
αμα ειναι καμια γκομενα πες οτι θα επισκευτουμε το αγιο ορος ουτε εκει πιανουν τα κινητα. :grin:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εκτος του οτι ειμαι νεος στη δουλεια,παιζει κ ενα προβληματακι ακομα το οποιο δυσκολα ξεπερνιεται αλλα θα δουμε.δεν ειναι τοσο το οικονομικο παντως
ντεκερ μηπως δεν σε αφηνει η γκομενα ρε να ερθεις?.
η μηπως δεν θελεις να απατησης το χριστινακι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ μηπως δεν σε αφηνει η γκομενα ρε να ερθεις?.
η μηπως δεν θελεις να απατησης το χριστινακι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το χριστινακι φιλε το απαταω ετσι κ αλλιως,οσον αφορα την γκομενα ειμαι λιγο στα ζορια αλλα κ παλι δεν ειναι αυτο.αφηστε το ρε,θα δουμε εκεινες τις μερες

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι να υπολογίσω όσο και ο Ντέκερ;;;;;;;
εγώ είμαι 40+ πολύ αλλά κυκλοφορώ στο εξωτερικό απο 18 ετών γιατι αν σου πω απο τα 16 ίσως δεν το πιστέψεις λοιπόν ακούς μαλακίες  απλά πρέπει να ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές και υπάρχουν αρκετές ακόμη και στην χώρα μας κατα τα άλλα η Βουλγαρία έιναι ΟΚ και κυκλοφορώ ταχτικά μόνος μου Σόφια ώς επι το πλείστον  κανένα μα κανένα πρόβλημα  εκτός κι άν ψάχνεσαι για φασαρίες..
κοντα επεσες! :grin:
ε τι να κανω οταν ηταν φτηνα εκει εμεις οι μαλακες ενισχυαμε τα μπουρδελα της πολης τωρα και στη βουλγαρια θα το τσακωσουν το 50ρικο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κοντα επεσες! :grin:
ε τι να κανω οταν ηταν φτηνα εκει εμεις οι μαλακες ενισχυαμε τα μπουρδελα της πολης τωρα και στη βουλγαρια θα το τσακωσουν το 50ρικο

Στα μπουρδέλα της Σόφιας 25 ευρω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας χαιρετω....θα τα πουμε πιο μετα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλαν αν παρεις εσυ 2-3 μαζι σου και αλλους 2-3 ο τζειμς,τοτε πεφτει το κοστος μεταφορας κατα πολυ.

ρε συ Αρκ που τους βρήκες τους ώς ανω δηλ 6 άτομα καλά τα λέμε συμετοχές δεν βλέπω.
ένας εδώ και ένας εκεί αν και εφόσον για να δώ συμετέχωντες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι για Σοφια εχω ακουσει οτι ειναι πιο φτηνα απ το Σαντανσκι

Υπόψιν οτι μπορείς να τις πάρεισ και στο ξενοδοχείο σου αλλά κάποιες ανγνωριστικές επισκέψεις με ΤΣΜ μπάζα ήταν άν και νεαρές θέλει ψάξιμο ίσως μας έτυχαν έτσι και δεν ψωνίσαμε απο τα εν λόγο ιδρύματα.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ Αρκ που τους βρήκες τους ώς ανω δηλ 6 άτομα καλά τα λέμε συμετοχές δεν βλέπω.
ένας εδώ και ένας εκεί αν και εφόσον για να δώ συμετέχωντες.
αντε να μαζευτουμε να φυγουμε...δεν παει αλλο!θελω βουλγαρια τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αντε να μαζευτουμε να φυγουμε...δεν παει αλλο!θελω βουλγαρια τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:

Εσένα μικρέ σε θέλω με τον πιτσι και τον Ιππότη για Σόφια έτσι σας κόβω
και ειδικά εσένα σε Βλέπω σύντομα για Αμστερρρρρρρρρρρρρνταμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αμστερνταμ ε? πες το ψεμματα!!!  αλλα πριν απο αυτο να κανουμε ενα ζεσταμα Σοφια...  ;)

gagas

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
28
Πόντοι
0
arcans με ξερεις....

gagas