Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τωρα θυμηθηκα... :grin: :grin: :grin:
ειχα παρει μια πουτανα στο χοτελ πανοραμα,δεν ειχε πολυ ωραιο προσωπο ,αλλα ωραιο σωμα.....για 3ωρες...δεν θυμαμαι ταριφα
αποδειχτηκε πολυ καλη γιατι με γκαβλωνε συνεχως με γλωσσοφιλα,φιλια στο σωμα μου κτλ....με το που την πηδαω μια φορα ,αντι να αφοσιωθει στο κινητο της οπως κανουν σχεδον ολες για να σου φανε τον χρονο,με πιανει  κουβεντα  και μετ ααπο κανα 10λεπτο αρχιζει να με ξαναχαιδευει....γινοταν το ιδιο και το ιδιο....ωσπου σε 3 ωρες εχυσα 4 φορες (εκατσε και λιγο παραπανω χωρις εξτρα χρεωση)...εγω την κοιτουσα με ματια ορθανοιχτα γιατι αυτο ,πρωτη φορα μου συνεβη και μαλιστα σε ηλικια 35 χρονων,το να χυσω 4φορες σε 3 ωρες....αυτη μου χαμογελουσε....μου ζητησε το κινητο μου....μετα απο 3 μερες αρχισε να στελνει σμσ και αναπαντητες...που ειμαι τι κανω κτλ...ποτε θα ξαναπαω....με τα πολλα μετα απο 5 μερες ξαναπαω ....ειχαμε ραντεβου για καφε σε μια καφετερια....ερχεται και μου λεει το θρυλικο.... "ο ταδε,που ειναι το αφεντικο μου εμαθε πως θα ειμαστε μαζι,οποτε ζηταει και να πληρωθει,θα παμε χοτελ η οχι??"
βεβαι η απαντηση μου ηταν "πιες τον καφε σου και χασου....."
την οποια απαντηση πρεπει να την δινουν ολοι για να μην χαλανε παραπανω οι πιατσες.....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εκτακτη χθεσινοβραδυνη αφιξη στο σαντανσκι.
εχθες το βραδυ μαζι με 2 φιλους αποφασισαμε να παμε σαντανσκι διοτι επεσε μια πληροφορια καλη γιατι καλα κομματια.αν και στην αρχη ειχαμε ενδοιασμους για τα μπλοκα τελικα αποφασισαμε και πηγαμε. στις 12 το βραδυ ειμασταν προμαχωνα,ειχε τετοιο πουτσοκρυο,που οι αγροτες τα ειχαν γραψει ολα στα αρχιδια τους,και ειχαν εξαφανιστει, και τα συνορα ηταν ανοιχτα. ο μπατσος ουτε καν ανοιξε το παραθυρακι για να δει τις ταυτοτητες μας.αφου περασαμε τα συνορα κατα 12:30 ειμασταν σαντανσκι.ψοφοκρυο μαγκες και δεν περπατουσε ψυχη στο δρομο,κανα 2-3 ταξι πετυχαμε σε ολο το δρομο.πηγαινουμε σε ενα καινουργιο ξενοδοχειο,που λεγετε alex hotel ειναι λιγο προς τα εξω απο το σαντασκι,πανω σε μια ανηφορα,ειναι ενας ψιλολοφος προς τα εκει.το ξενοδοχειο ειναι μεσαιου μεγεθους και ειναι προσφατα χτισμενο.φτανοντας στο παρκιν του ξενοδοχειου(μια αλανα ακριβως απεναντι) ειχε 3 αυτοκινητα με ελληνικες πινακες.μπαινουμε μεσα στο ξενοδοχειο,και καθοντε στην καφετερια του ξενοδοχειου γυρω στα 7-8 ατομα.ολοι ελληνες(μαλλον αγροτες) και επινα τα ουισκακια τους περιμενοντας την σειρα τους.αφου μας ενημερωσε ο τυπος στο ξενοδοχειο για τις ταριφες,μας ειπε οτι μονο για σημερα(χθες) ολες οι κοπελες δεχοντε μονο για 1 ωρα και κοστιζει 60 ευρω.
ο τυπος απο οτι φανηκε,επειδη επεσε δουλεια λογο των μπλοκων,μαλλον αποφασισε να την λειτουργηση την φαση σαν να ειναι σε μπουρδελο.σε μια συζητηση που καναμε και με τους υπολοιπους συναγωνιστες που περιμεναν εκει,υπολογισαμε οτι επρεπε να περιμενουμε 2 ωρες περιπου.(ειχε 5 γκομενες ο τυπος πανω στα δωματια).τελικα αποφασισαμε και φυγαμε διοτι,δεν ειχαμε ορεξη να περιμενουμε τοση ωρα.φευγουμε απο εκει και παμε στο γνωστο κλαμπ που εχει στο σαντασκι το ιντριγκα.ειχε μεσα γυρω στα 10-15 ατομα και απο γκομενες κατι σερβιτορες οτι ναναι.παραγγελνουμε ποτα,και σε καποια φαση ερχετε ενας σερβιτορος και μας λεει αν θελουμε να γαμησουμε,του λεμε αρκει να ειναι καλα τα μουνια,μας λεει οτι εχει τα καλυτερα,του ειπαμε να τις φερει.μας λεει οτι σε ενα 20λεπτο οι γκομενες θα ειναι στο μαγαζι.μαγκες περναει το 20 λεπτο και εμφανιζοντε 3 γκομενες που μαλλον τις ειχαν πατησει τα τρακτερ που ητανε στα μπλοκα.η μια δεν εχει δοντια,η αλλη δεν ειχε βυζια,και η αλλη πρεπει να κουτσαινε λιγο.εννοειτε οτι του ειπαμε να τις παρει και να εξαφανιστουν.τελος παντων φευγουμε,και εξω απο το μαγαζι συνανταμε 2 ελληνες συναγωνιστες απο θεσσαλονικη,που οπως μας ενημερωσαν γυρνουσαν στο σαντανσκι απο τις 11 το βραδυ και δεν βρηκαν κατι καλο,και πηγαιναν για ενα ποτο στο κλαμπ να δουν τι παιζει.τους ειπαμε οτι ειναι χαλια η φαση,και ολοι μαζι πηραμε το δρομο τις επιστροφης.περναμε τα συνορικα τα βουλγαρικα,φτανουμε στα ελληνικα,και εδω αρχιζει το εργο μαγκες.οι μαλακες οι μπατσοι τι τους επιασε?και στις 4 ωρα το βραδυ, αρχισαν να κανουν ελεγχο και στα 2 αυτοκινητα μεσα-εξω και να μας βαζουν να αδειαζουμε τα πορτ μπαγαζ και να βγαζουμε μεχρι και τις ρεζερβες,λυσσα τους επιασε τους πουστηδες.τελος παντων αφου φαγαμε κανενα μισαωρο μεσα στο πουτσοκρυο με αυτες τις μαλακιες,επιστρεψαμε πισω.
συμπερασμα μεχρι να τελειωσουν τα μπλοκα δεν ειναι για να πηγαινει κανεις προς το σαντανσκι.(το παρκινγκ απο το καζινο 4 ωρα ητανε γεματο απο αυτοκινητα παντως).

ρε δε πάτε καλά είστε άρρωστοι, αλλά καλα να πάθετε διοτι δεν με φώναξες εγω θα σου έβγαζα άκρη αλλά γιατί δεν χρησιμοποιησες τήν γνωριμία της προιγούμενης εκστρατείας;;;

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Παιδιά, σας πιάσανε κορόιδο. Πρέπει να έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις και θα γαμάτε αξιοπρεπή κομμάτια σε λογικές τιμές. Παράδειγμα, τις προάλες που ήμασταν εμείς επάνω δώσαμε 70 € για 2 ώρες και 15 € το δωμάτιο. Ή άλλη φορά δώσαμε 100 € για 2 γκόμενες, 2 ώρες συν 15 € το δωμάτιο. Πρέπει να μην πάτε τυχαία, θα βρείτε μπάζα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παιδιά, σας πιάσανε κορόιδο. Πρέπει να έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις και θα γαμάτε αξιοπρεπή κομμάτια σε λογικές τιμές. Παράδειγμα, τις προάλες που ήμασταν εμείς επάνω δώσαμε 70 € για 2 ώρες και 15 € το δωμάτιο. Ή άλλη φορά δώσαμε 100 € για 2 γκόμενες, 2 ώρες συν 15 € το δωμάτιο. Πρέπει να μην πάτε τυχαία, θα βρείτε μπάζα.

σπάστο και ξαναρίξτο ποιό αναλυτικά τι ενοείς διασυνδέσεις;;;
και τι σημαίνη;;; δεν ειναι προς διαθεση του κοινού;;; μονο στα μέλη του κλάμπ δηλαδή;;
να γίνουμε και εμείς μέλη.. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε μου Γκαβλακτικέ και βουρβου δεν μας βοηθάτε με τετοιες αναφορές αντιθετα αποτρέπεται συναγωνιστές να επισκεφθούν το σαντάνσκι ή να ψαχνουν για διασυνδεσεις και να τους πιάνουν κότσους.

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
ρε δε πάτε καλά είστε άρρωστοι, αλλά καλα να πάθετε διοτι δεν με φώναξες εγω θα σου έβγαζα άκρη αλλά γιατί δεν χρησιμοποιησες τήν γνωριμία της προιγούμενης εκστρατείας;;;
allan ο δικος μου πηρε μεταγραφη και ειναι στο καζινο στο γευγελη(σκοπια) ρε μαλακα.γιαυτο εγινε το μπερδεμα.αυτην την εκστρατεια την σχεδιασε αλλος,δεν την σχεδιασα εγω ρε μαλακα.ο φιλος υπηρετησε ναυτικο και δεν γνωριζει καλα απο χερσαιες μαχες.στην επομενη θα σε εχω στανταρ μεσα να ξερεις,και τελευταια στιγμη να βγει παλι,θα σε ενημερωσω να ερθεις.ετσι και αλλιως εσυ δεν εχει προβλημα,με τις χιλιομετρικες αποστασεις. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
αρχηγε μαλακιες δεν θα λες.αυτες οι τιμες που λες για 70 το διωρω ειναι για ολους.αμα σε πηραν 50ευρω το διωρο ητανε μπαζα οι γκομενες στανταρ.κατω απο 60 ευρω διωρο δεν προκειτε να βρεις στο σαντανσκι.

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
σπάστο και ξαναρίξτο ποιό αναλυτικά τι ενοείς διασυνδέσεις;;;
και τι σημαίνη;;; δεν ειναι προς διαθεση του κοινού;;; μονο στα μέλη του κλάμπ δηλαδή;;
να γίνουμε και εμείς μέλη.. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα και τηλέφωνα, αλλά έτυχε να γνωρίσω πρόσωπο που είναι διαπλεκόμενο μέσα στις μπουρδελοκαταστάσεις και περνάω καλά εγώ και οι φίλοι μου όταν ανεβαίνουμε επάνω.

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
αρχηγε μαλακιες δεν θα λες.αυτες οι τιμες που λες για 70 το διωρω ειναι για ολους.αμα σε πηραν 50ευρω το διωρο ητανε μπαζα οι γκομενες στανταρ.κατω απο 60 ευρω διωρο δεν προκειτε να βρεις στο σαντανσκι.

Όταν λέω 100 € το δίωρο 2 γκόμενες, εννοώ 1 ώρα και 50 € η κάθεμία

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα και τηλέφωνα, αλλά έτυχε να γνωρίσω πρόσωπο που είναι διαπλεκόμενο μέσα στις μπουρδελοκαταστάσεις και περνάω καλά εγώ και οι φίλοι μου όταν ανεβαίνουμε επάνω.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
εφ'όσον ειναι της δουλειας δεν τον ενδειαφέρει να αυξήση τον τζιρο του;;;; δηλαδη νομιζεις οτι περιμένη ποτε θα πας εσύ με την παρεα σου για να τζιράρη;;;

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
εφ'όσον ειναι της δουλειας δεν τον ενδειαφέρει να αυξήση τον τζιρο του;;;; δηλαδη νομιζεις οτι περιμένη ποτε θα πας εσύ με την παρεα σου για να τζιράρη;;;
φιδεμπορας ειναι ρε αλλαν μην το ψαχνεις.με 7 ποστ ο τυπος παει να μας το παιξει και νταβας του σαντανσκι τωρα.μην ασχολησε γεμισαμε απο τετοιους.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιδεμπορας ειναι ρε αλλαν μην το ψαχνεις.με 7 ποστ ο τυπος παει να μας το παιξει και νταβας του σαντανσκι τωρα.μην ασχολησε γεμισαμε απο τετοιους.

καλά εσυ ξές.

Αν ανεβω Σόφια για ενα βράδυ έρχεσαι μαζί μου αυριο ή μεθαύριο;;;;

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10

όχι βέβαια, απλά στάθηκα τυχερός και γαμάω με αυτά τα χρήματα και δε με νοιάζει τι κάνει ο τύπος παραπέρα

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10

ρε παιδιά, όπως γαμάτε εσείς έτσι και εγώ και η παρέα μου όταν ανεβαίνουμε επάνω, να περάσουμε ένα δίωρο ευχάριστα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε παιδιά, όπως γαμάτε εσείς έτσι και εγώ και η παρέα μου όταν ανεβαίνουμε επάνω, να περάσουμε ένα δίωρο ευχάριστα

ναι ρε φίλε αλλά εμεις δινουμε δευθύνσεις τηλεφωνα φωτο κλπ δεν τα κρατάμε για εμάς αλοιώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο της παρουσιας σου εδώ.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Η τελευταία επισκεψή μου στο Σαντάνσκι ήταν περίπου πριν 3 χρόνια . Μείναμε σε ένα αξιοπρεπέστατο hotel δεν θυμάμαι όνομα , λίγο πιο πάνω απο τον κεντρικό δρομο και πληρώσαμε για 3 δίκλινα 30 ευρώ (3χ10) . Καθώς λοιπόν βράδιασε πήγαμε για φαγητό σε μια ταβέρνα μπροστά απο το hotel sadanski . Αφού πληρώσαμε 7-8 ευρώ ο καθένας μας έρχεται ο σερβιτόρος και μας λέει ότι σε 30` μπορεί να μας φέρει μοντέλα με 40 ευρώ , σούπερ μοντέλα με 50 ευρώ και top model με 60 ευρώ . Δεν μας έπεισε και είπαμε να ρίξουμε μια ματιά μόνοι μας κετευθυνόμενοι στο στριπτιζάδικο (νομίζω τώρα έχει κλείσει) . Στο δρόμο φυσικά μας την πέφτανε γύφτοι που μας φοβερίζανε στο στύλ αν γαμήσεις από άλλο γύφτο θα σε γαμήσω εγώ κ.α. Μπαίνουμε στο στριπτιζάδικο , 2 παρέες μάσα και 3 γυνάκες , 1 καλή και 2 μπάζα . Σε ερώτηση στη καλή πόσο πάει η απάντηση ήταν 60 ευρώ αλλά μόνο απογευματινές ώρες , οπότε άκυρο . Αφού λοιπόν πέρασε αρκετά η ώρα (12:00+) πάμε προς τα έξω και πέφτουμε πάνω στον Χρήστο (ταξιτζής)και μας λέει με 10 ευρώ θα σας πάω κάπου να διαλέξετε γυναίκες ...Πάμε λοιπόν , ούτε κατάλαβα που μας πήγε , σ`ένα ξενοδοχείο καμιά 5-6` μακριά απο το κέντρο . Μέσα είχε 5-6 γυναίκες απο τις οποίες θα έλεγα ότι 2-3 κάτι λέγανε , μάλιστα ο νταβάς μόλις μας είδε , μας ενημέρωσε για τιμές με άψογα ελληνικά (50 - 1 ώρα , 60 - 2 ώρες) . Φορτώσαμε λοιπόν τις 3 στον Χρήστο (το τηλ. του το έχω χάσει αλλά είναι μόνιμος στη πιάτσα όπως έχω μάθει) και με 7 άτομα μέσα φτάσαμε στο hotel μας . Εγώ πήρα την ομορφότερη αλλά και σκέτη παγοκολώνα , οι άλλοι πέρασαν πιο καλά με χαμηλώτερη ποιότητα . Τη άλλη μέρα δώσαμε και ένα 10άρικο + στο ξενοδοχείο γιατί άφησαν τις κοπέλες !
Απο τότε δεν έχω ξαναπάει γιατί έχω ακούσει ότι τα πράγματα μάλον έχουν χειροτερέψει ... Αυτό που άξιζε περισότερο ήταν που αγόρασα ένα ζευγάρι Nike με 25 (50 η αρχική τιμή) και ακόμη είναι μια χαρά !

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ρε παιδια τι γινετε πανω? Εγω λεω πρεπει να πεινανε οι ανθρωποι!
Την δευτερα το πρωι ανοιγω το κινητο της δουλειας (κυριακες το εχω κλειστο) και μου ερχονται κλησεις απο ενα ταριφα που ξερω απο Σαντανσκι. Κατα την διαρκεια της ημερας μου εκανε και 2 αναπαντητες! Τον γειωσα και δεν του τηλεφωνησα.
Την αλλη μερα βρισκω ενα φιλαρακι που πηγεναμε μαζι πανω, και προεκληξεως και σε αυτον εκανε αναπαντητες ο ιδιος και ειχε αναπαντητες και απο καποιες πουτανες βουλγαρες!

Τον ταριφα δεν εχω προβλημα να αναφερω το ονομα του. Το ονομα του ειναι θανασης και μηλαει πολυ καλα ελληνικα για οποιον τον ξερει. Το γνωρισα το 2003, μας εκανε καλα κονε απο τοτε, αλλα τωρα τελευταια αποδειχτηκε μεγαλο λαμογιο.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ναι ρε φίλε αλλά εμεις δινουμε δευθύνσεις τηλεφωνα φωτο κλπ δεν τα κρατάμε για εμάς αλοιώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο της παρουσιας σου εδώ.

Πεσ τα αλλαν....πεσ τα!!!!
Ρε Αρκανς.....μην μου τον ξεσηκωνεις......σε λιγοτερο απο 3 εβδομαδες,ετοιμαζει το "μεγαλο" ταξιδι με μενα!!!!
αστον να ηρεμησει τον ανθρωπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom