χθες πηγα για δουλεια μεχρι το σιδηροκαστρο....
φευγοντας λεω δεν παω κ σαντανσκι καμια βολτα να δω τι παιζει?
ειχα κανενα 3ωρο στην διαθεση μου
περναω τα συνορα,χωρις ελεγχο πλεον,ειχα καιρο να ανεβω, κ παιρνω τηλ τον ταριφα μου
μου λεει ραντεβου στην πιατσα των ταξι στο κεντρο.παω αφηνω το αμαξι κ κανουμε βολτα στην αγορα.σε οσα μαγαζια μπηκα να δω τι παιζει απο τιμες κ ποιοτητα κτλ κτλ εβγαλα το εξης συμπερασμα:
ενα τιποτα με μπολικο καθολου
μαρκες οι οποιες πλησιαζαν προς το γνησιο απο αποψη ποιοτητας τις εχουν μαζεψει κ εχουν οτι να ναι μεσα
το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο
μπηκα κ σε ενα νεο μαγαζακι κ ειδα παιδες την πιο ομορφη γκομενα που εχω δει ποτε
ξανθια,με ενα βυζι τουμπανο κ μαλιστα καταλαβε οτι την κοιτουσα εκει συνεχεια κ γελασε σε καποια φαση,ηταν σιγουρα σιλικονη,την ρωτησα που βγαινουν το βραδυ για ξεκαρφωμα μπας κ της πιασω κουβεντα κ μου ειπε οτι βγαινουν μονο σαββατο σε μια ντισκο της οποιας το ονομα δεν προσεξα καν γιατι εβλεπα τους βυζους....
εκανα την βολτα μου με τα πολλα με τα λιγα κ ζητησα απο τον ταριφα μου να μου φερει κανενα καλο τεμαχιο
την επεσα στα καφε που ειναι στην αρχη του πεζοδρομου σε κατι τραπεζες διπλα κ περιμενα μεχρι να κανει τα τηλ του
σε κανενα 20λεπτο με παιρνει με το ταξι κ με κανει βολτες μεχρι να βρουμε τους τυπους που ηθελε,του ειπα απο την αρχη οτι θελω να βρω κατι που να μ αρεσει κ μετα θα παω σε δωματιο για να μην το κλεινω τζαμπα,για να μην κουραζω,ειδα 7 γυφτακια κ δεν το εκανα θεμα
οταν του ειπα που ειναι τα καλα με κοιταξε κ μου ειπε αυτα δεν σ αρεσουν?
ειναι τα καλυτερα
μου ειπε επισης να περιμενω την σονια(ειναι μια κοπελα η οποια δουλευει σε ενα εργοστασιο στο πετριτσι κ ειναι θεα,την εχω παρει πολλες φορες,θα ηταν με μια φιλη της,δεν παιρνει 50ε αλλα οσα κανονισουμε εκεινη τη στιγμη κ δεν παει με ολους εκτος απο αυτους που της αρεσουν,θα ερχοταν κ η φιλη για τριο αλλα επρεπε να περιμενω 5 ωρες κ επειδη δεν ειχα χρονο την εκανα)
θα ανεβω αλλη μερα γιατι μου αρεσε η ιδεα κ η σονια δεν μου χαλαει χατιρια
γενικοτερα πολυ πεσμενα πραγματα κ πολυ γυφτακι κ κακο
ειδα καποια καλα μωρα στον δρομο που κοιτουσαν αλλα τιποτα περισσοτερο