Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πολιτισμικό σοκ θα πάθεις με τα ταϊλανδάκια! :boobies: :boobies: :boobies:

να τα παίρνεις όμως δυο-δυο τουλάχιστον για να σου φτάσουν! :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε Άλλαν! σε βλέπω βουδιστή-ιερομόναχο  :priest: σε γυναικείο μοναστήρι, να προπονείς τα κοριτσακια για να βγουν έτοιμες για τη σκληρή βιοπάλη! :knockinb: :pipa1: :2on1: :pipa2: :s&m_2: :humpleg: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δές τι είδα στο θρέντ της Τάι νομίζω οτι εκφράζει απολύτος την επιθυμία σου (μου).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vouda agripnia.JPG
    vouda agripnia.JPG
    19 KB · Εμφανίσεις: 26

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αγνωστο ακυρώθηκε το του Φεβρουαρίου πάμε για μετα το πάσχα τώρα μονο Σόφια.

(σου άρεσε βλέπω η φωτό)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αγνωστο ακυρώθηκε το του Φεβρουαρίου πάμε για μετα το πάσχα τώρα μονο Σόφια.

(σου άρεσε βλέπω η φωτό)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν μου άρεσε λέει?
βλέπω ήδη τη φάτσα μου να βρίσκεται δίπλα στον φαλακρό δάσκαλο ανάμεσα στα βυζάκια! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εκτακτη εξορμηση στο σαντανσκι σημερα το απογευμα.
ΜΑΓΚΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.
φθασαμε εκει κατα τις 6 το απογευμα,καθομαστε στην κεντρικη πλατεια να πιουμε καφε και περνουσανε μονο γυφτισσες και γυφτοι.αρχιζουμε και περνουμε τηλεφωνα στο καθε μαλακα βουλγαρο που εχουμε ακρες,και μας λενε οτι η μια πηγε στην σοφια για δουλειες,η αλλη πηγε να δει τους δικου τις,τις αλλης τις ποναει το μουνι,και διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες,και εχουμε ξενερωσει εντελως.με λιγα λογια αρχιζουμε και περνουμε χαμπαρι οτι μουνι καλο δεν υπαρχει.τελος παντων κατοπιν παροτρυνσης ενος απο την παρεα,παμε σε ενα χοτελ(παρκ χοτελ λεγετε)διοτι και καλα θα υπηρχαν 5-6 γκομενες.πηγαμε και οντως υπηρχαν οι γκομενες,αλλα γκομενες να τις πει ο θεος,οι 3 μισοτσιγγανες,και οι αλλες σαβουρες εντελως.οπως ητανε φυσικο την καναμε κατευθειαν,εδω να πω οτι μολις βγηκαμε απο το ξενοδοχειο,ηρθε ενας μαλακας και μας ζητουσε εξηγησεις για το λογο που φευγουμε,του ειπαμε οτι τα μουνια ειναι μαπα,αρχισε να λεει κατι μαλακιες να μας τις δωσει πιο φθηνα,αλλα δεν υπγρχε λογος για παζαρια,διοτι τα μουνια ητανε μαπα εντελως.
συμπερασμα οτι το σαντανσκι εχει χαλασει εντελως,και δεν υπαρχει λογος,τουλαχιστον αυτο το καιρο να παει καποιος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΜΑΓΚΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.
φθασαμε εκει κατα τις 6 το απογευμα,καθομαστε στην κεντρικη πλατεια να πιουμε καφε και περνουσανε μονο γυφτισσες και γυφτοι.αρχιζουμε και περνουμε τηλεφωνα στο καθε μαλακα βουλγαρο που εχουμε ακρες,και μας λενε οτι η μια πηγε στην σοφια για δουλειες,η αλλη πηγε να δει τους δικου τις,τις αλλης τις ποναει το μουνι,και διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες,και εχουμε ξενερωσει εντελως.με λιγα λογια αρχιζουμε και περνουμε χαμπαρι οτι μουνι καλο δεν υπαρχει.τελος παντων κατοπιν παροτρυνσης ενος απο την παρεα,παμε σε ενα χοτελ(παρκ χοτελ λεγετε)διοτι και καλα θα υπηρχαν 5-6 γκομενες.πηγαμε και οντως υπηρχαν οι γκομενες,αλλα γκομενες να τις πει ο θεος,οι 3 μισοτσιγγανες,και οι αλλες σαβουρες εντελως.οπως ητανε φυσικο την καναμε κατευθειαν,εδω να πω οτι μολις βγηκαμε απο το ξενοδοχειο,ηρθε ενας μαλακας και μας ζητουσε εξηγησεις για το λογο που φευγουμε,του ειπαμε οτι τα μουνια ειναι μαπα,αρχισε να λεει κατι μαλακιες να μας τις δωσει πιο φθηνα,αλλα δεν υπγρχε λογος για παζαρια,διοτι τα μουνια ητανε μαπα εντελως.
συμπερασμα οτι το σαντανσκι εχει χαλασει εντελως,και δεν υπαρχει λογος,τουλαχιστον αυτο το καιρο να παει καποιος.
ενω εσυ εισαι ομορφουλης παπς,ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ΜΑΓΚΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Ακριβώς όπως τα παρουσιάζει ο arcans80  είναι τα πράγματα. Το Σαντάνσκι ΔΕΝ έχει τίποτα εδώ και καιρό. Από πουτάνες υπάρχουν λίγες (15-20 κοπέλες) από 2 διαφορετικούς νταβάδες , το επίπεδο, ομορφιά, ποιότητα κοριτσιών είναι3/10, επιεικώς. Κάποτε πηγαίναμε Σαντάνσκι και είχε φτηνά ρούχα, καλά μ...ιά, περνούσαμε καλά. ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

Υ.Γ. Και μη μου πει κανένας πως έχει άκρες και βρίσκει ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!!

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά επειδή πρόκειται να πάω δώστε σας παρακαλώ πληροφορίες όσοι έχετε πάει και ξέρετε. Είδα ένα αφιέρωμα της espresso και λέει ότι εκί ζούν χιλιάδες πουτάνες και γίνεται χαμός! Γράψτε μου σας παρακαλώ ότι ξέρετε. Όχι για Σόφια γιατί έχω πάει τρεις φορές.
Φιλαράκο πήγα στο Σαντάνσκι περσυ το καλοκαίρι μετά από διακοπές στη Χαλκιδική, γυρνώντας προς Αθηήνα με αμάξι. Καταρχήν φοβόμαστε μην μας κλέψουν το αμάξι με τόσες ιστορίες που μας έλεγανα διάφοροι. Τελικά είναι σχετικά ασφαλές το Σαντάνσκι αν μείνεις στο λευκό ξενοδοχείο το μόνο 4 αστέρων εκεί. Στην πόλη μπορείς να βγείς περπατώντας.
Μουνιά: Έχει πολύ όμορφερς πωλήτριες και κάποια γκομενάκια που κυκλοφορούν στο δρόμο. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε γκόμενες και να τις πάμε στο ξενοδοχείο από ένα νέο εμπορικό κέντρο στο κέντρο της πόλης. Δυστυχώς μέσα σε μια μέρα που θα μέναμε, παρόλλο το καμάκι τα μουνάκια δεν σε εμπιστευόντουσαν. Το βράδυ πήγαμε στο καλύτερο κλάμπ της περιοχής (φαντάσου κάτι από μπουζούκια και dance club). Στο μπαρ του είχε πραγματικά όμορφες κοπέλες που παρόλο που της μιλάγαμε έβλεπες οι ομορφότερες κοιτούν κάτι ντόπιους τύπους της νύχτας που κάθονταν στα κυριλέ τραπέζια. Αφου είδαμε και αποείδαμε βγήκαμε έξω και μέσω από κάτι ταρίφες πήραμε δύο πουτάνες στο δωμάτιο(γύρω στα 40-50€ η μία). Η δικιά μου αποδείχτικε αργότερα ότι τις έλειπαν 1-2 δόντια οπότε ξενέρωσα στο bj που ήταν φυσικά με προφύλαξη. Συμπέρασμα θέλει παραπάνω από δύο διανυκτερεύσεις για να καταλάβεις τι γίνεται. Η ποιότητα όμως των εκδιδομένων γυναικών όπως τις είδα εγώ δεν λέει. Προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες πηγα για δουλεια μεχρι το σιδηροκαστρο....
φευγοντας λεω δεν παω κ σαντανσκι καμια βολτα να δω τι παιζει?
ειχα κανενα 3ωρο στην διαθεση μου
περναω τα συνορα,χωρις ελεγχο πλεον,ειχα καιρο να ανεβω, κ παιρνω τηλ τον ταριφα μου
μου λεει ραντεβου στην πιατσα των ταξι στο κεντρο.παω αφηνω το αμαξι κ κανουμε βολτα στην αγορα.σε οσα μαγαζια μπηκα να δω τι παιζει απο τιμες κ ποιοτητα κτλ κτλ εβγαλα το εξης συμπερασμα:
ενα τιποτα με μπολικο καθολου
μαρκες οι οποιες πλησιαζαν προς το γνησιο απο αποψη ποιοτητας τις εχουν μαζεψει κ εχουν οτι να ναι μεσα
το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο
μπηκα κ σε ενα νεο μαγαζακι κ ειδα παιδες την πιο ομορφη γκομενα που εχω δει ποτε
ξανθια,με ενα βυζι τουμπανο κ μαλιστα καταλαβε οτι την κοιτουσα εκει συνεχεια κ γελασε σε καποια φαση,ηταν σιγουρα σιλικονη,την ρωτησα που βγαινουν το βραδυ για ξεκαρφωμα μπας κ της πιασω κουβεντα κ μου ειπε οτι βγαινουν μονο σαββατο σε μια ντισκο της οποιας το ονομα δεν προσεξα καν γιατι εβλεπα τους βυζους.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκανα την βολτα μου με τα πολλα με τα λιγα κ ζητησα απο τον ταριφα μου να μου φερει κανενα καλο τεμαχιο
την επεσα στα καφε που ειναι στην αρχη του πεζοδρομου σε κατι τραπεζες διπλα κ περιμενα μεχρι να κανει τα τηλ του
σε κανενα 20λεπτο με παιρνει με το ταξι κ με κανει βολτες μεχρι να βρουμε τους τυπους που ηθελε,του ειπα απο την αρχη οτι θελω να βρω κατι που να μ αρεσει κ μετα θα παω σε δωματιο για να μην το κλεινω τζαμπα,για να μην κουραζω,ειδα 7 γυφτακια κ δεν το εκανα θεμα
οταν του ειπα που ειναι τα καλα με κοιταξε κ μου ειπε αυτα δεν σ αρεσουν?
ειναι τα καλυτερα
μου ειπε επισης να περιμενω την σονια(ειναι μια κοπελα η οποια δουλευει σε ενα εργοστασιο στο πετριτσι κ ειναι θεα,την εχω παρει πολλες φορες,θα ηταν με μια φιλη της,δεν παιρνει 50ε αλλα οσα κανονισουμε εκεινη τη στιγμη κ δεν παει με ολους εκτος απο αυτους που της αρεσουν,θα ερχοταν κ η φιλη για τριο αλλα επρεπε να περιμενω 5 ωρες κ επειδη δεν ειχα χρονο την εκανα)
θα ανεβω αλλη μερα γιατι μου αρεσε η ιδεα κ η σονια δεν μου χαλαει χατιρια
γενικοτερα πολυ πεσμενα πραγματα κ πολυ γυφτακι κ κακο
ειδα καποια καλα μωρα στον δρομο που κοιτουσαν αλλα τιποτα περισσοτερο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης να σημειωσω οτι οι γυφτοι στους δρομους ειχαν εξαφανιστει,δεν ξερω αν εκεινη την μερα δεν γυρνουσαν αλλα δεν με επιασε κανενας να μου μιλησει οπως γινοταν πριν κανα 6μηνο που ειχα ανεβει την τελευταια φορα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στο pautalia εχει πάει κανεις ??? Γαμησε τους τους γυφτους στο δρόμο 10χλμ μακρια σε πέρνουν γραμμη. Εγώ απο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που έφερνε μεχρι και 6-7κοπέλες ίσως και παραπάνω πέρναγα καλά +1-2τηλέφωνα απο ταξιτζίδες.

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
στο pautalia εχει πάει κανεις ??? Γαμησε τους τους γυφτους στο δρόμο 10χλμ μακρια σε πέρνουν γραμμη. Εγώ απο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που έφερνε μεχρι και 6-7κοπέλες ίσως και παραπάνω πέρναγα καλά +1-2τηλέφωνα απο ταξιτζίδες.

πηγα pautalia την προηγουμενη βδομαδα - αργα βεβαια - και ειχε 3 χαλι μαυρο. Είπαν εαν ερχοσουν νωριτερα.....
Κατα τη γνωμη μου σκετο τιποτα με μπολικο καθολου....
vourvou εαν εχεις κανα τηλεφωνο , δεν ενημερωνεις και εμας τους υπολοιπους(εστω με π.μ.)

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Τέλη Μαΐου βρεθήκαμε, εγώ και η παρέα μου, στο pautalia.Ο νταβατζής μας έφερε γύρω στα 9 μουνιά. ήταν αξιοπρεπή μουνάκια τα οποία μας εξυπηρέτησαν για την δίωρη υπηρεσία τους. Η συμμετοχή τους ήταν καλή και η επικοινωνία μαζί τους στο δωμάτιο ήταν γλυκειά (δεν βαριόντουσαν, συζητούσαν και γενικά ήταν φιλικές). Σε γενικές γραμμές αξίζει να κάνεις εκεί τουρισμό-καφέ και σεξ

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
johnpa κοιτα το pm σου. Ο συγκεκριμένος μου προμήθευε άψογα γκομενάκια όχι γυφτάκια μέχρι και πριν το πάσχα εχω καιρό να πάω τώρα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πηγα pautalia την προηγουμενη βδομαδα - αργα βεβαια - και ειχε 3 χαλι μαυρο. Είπαν εαν ερχοσουν νωριτερα.....
Κατα τη γνωμη μου σκετο τιποτα με μπολικο καθολου....
vourvou εαν εχεις κανα τηλεφωνο , δεν ενημερωνεις και εμας τους υπολοιπους(εστω με π.μ.)
pautalia αργά μένουν οι σαύρες την έπαθα και εγώ 2-3 φορές νωρίς απο τις 20 μεχρι τις 21 21.30 άραξε στο ρεστοραντ με μπυρίτσα ή εξω αμα έχει καλό καιρο και θα σκάσουν μύτι. Μια φορά βεβαια είχαν ερθει κανονικοι τουρίστες βούλγαροι λόγω καποιας γιορτής και δεν εφερε πολλές 2-3 με το ζόρι γιατι φοβόταν.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
pautalia αργά μένουν οι σαύρες την έπαθα και εγώ 2-3 φορές νωρίς απο τις 20 μεχρι τις 21 21.30 άραξε στο ρεστοραντ με μπυρίτσα ή εξω αμα έχει καλό καιρο και θα σκάσουν μύτι. Μια φορά βεβαια είχαν ερθει κανονικοι τουρίστες βούλγαροι λόγω καποιας γιορτής και δεν εφερε πολλές 2-3 με το ζόρι γιατι φοβόταν.
αυτο το pautalia που κοντα ειναι ρε φιλε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο το pautalia που κοντα ειναι ρε φιλε?
τυπε μου πολυ τσιγγανογυφτια και βρωμα στο σαντασκι.....ακου με εχω παει αρκετες φορες δεν αξιζει...εμεις ειμαστε για καρθαγενες ρια σαο παουλα αβανες και τετοια κοζα.....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
με το που μπεις βρίσκεις ενα σταυροδρομι που αριστερά πας για σοφια, ευθεια για το κεντρο και δεξια κατηφορικα για το ξενοδοχειο νομιζω ειναι προς το τελευταιο στενο στα δεξια με το που μπεις στο στενο ειναι απο αριστερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom