Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τυπε μου πολυ τσιγγανογυφτια και βρωμα στο σαντασκι.....ακου με εχω παει αρκετες φορες δεν αξιζει...εμεις ειμαστε για καρθαγενες ρια σαο παουλα αβανες και τετοια κοζα.....
οι πουτάνες της βραζιλίας είναι οι καλύτερες :))) 1 μήνα κάθησα με το πλοιο λόγω κακοκαιρίας και δεν μπορούσαμε να φορτώσουμε και πέρασα σούπερ. Την νιώθεις σαν γκόμενα σου. Στο τέλος ψώνιζα για το σπίτι της με μηδενικά φράγκα και γαμούσα τζάμπα, ασε που μου έπλενε και τα ρούχα αχχ τι καλά ήταν τότε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οι πουτάνες της βραζιλίας είναι οι καλύτερες :))) 1 μήνα κάθησα με το πλοιο λόγω κακοκαιρίας και δεν μπορούσαμε να φορτώσουμε και πέρασα σούπερ. Την νιώθεις σαν γκόμενα σου. Στο τέλος ψώνιζα για το σπίτι της με μηδενικά φράγκα και γαμούσα τζάμπα, ασε που μου έπλενε και τα ρούχα αχχ τι καλά ήταν τότε.
στον τυπο τον αρκανς να τα πεις που ψαχνεται με τις βρωμοκαριολες.....

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε μου πολυ τσιγγανογυφτια και βρωμα στο σαντασκι.....ακου με εχω παει αρκετες φορες δεν αξιζει...εμεις ειμαστε για καρθαγενες ρια σαο παουλα αβανες και τετοια κοζα.....
σε μενα λες για σαντανσκι ρε?
μια χαρα ξερω τι γυφτοχωρι ειναι.

μαζι σου παω στην κολομβια,αρκει να μην τραβηχτεις σε κανενα τελικο κυπελου μπογκοτα-μεντεγιν και τα κανεις πουτανα στο γηπεδο,και μας γραβατωσουνε στο τελος.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
στον τυπο τον αρκανς να τα πεις που ψαχνεται με τις βρωμοκαριολες.....
δεν παω τωρα ρε σχεδον καθολου,αμα τυχει μονο και βρεθω για καμια δουλεια προς τα εκει και ταιριαξει καμια φαση.το προλαβα το σαντανσκι στα καλα του,και τα τελευταια 2 χρονια σχεδον εχει γινει σκατα εντελως η φαση.
παντως αν βρεθειτε κατα εκει κανενας,προτινω να πατε στο pirin park hotel ειναι λιγο εξω απο το σαντανσκι,πολυ κυριλε ξενοδοχειο,και τα μεσημερια εχει πολυ ωραια γκομενακια ντοπια(οχι πουτανες) που πανε για μπανιο και καφεδακι στην πισινα του.

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
johnpa κοιτα το pm σου. Ο συγκεκριμένος μου προμήθευε άψογα γκομενάκια όχι γυφτάκια μέχρι και πριν το πάσχα εχω καιρό να πάω τώρα.

Ευχαριστω φιλε. Θα στειλω ε ν τ υ π ω σ ε ι ς!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με το που μπεις βρίσκεις ενα σταυροδρομι που αριστερά πας για σοφια, ευθεια για το κεντρο και δεξια κατηφορικα για το ξενοδοχειο νομιζω ειναι προς το τελευταιο στενο στα δεξια με το που μπεις στο στενο ειναι απο αριστερα.
ενα σε χρωμα κοκκινο απ εξω δεν ειναι αυτο?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εχω παει ρε φιλε στο συγκεκριμενο.μπορω να σου πω οτι δεν μου γεμισε και πολυ το ματι απο τις γκομενες που ειχε τοτε.σαν χοτελ ειναι μαπα παντος.θυμαμε που καθομασταν σε ενα δωματιο στο ισογειο η υπογειο του χοτελ,που εννοειτε και καλα οτι ηταν η καφετερια του.οτι να ναι δηλαδη.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εχω παει ρε φιλε στο συγκεκριμενο.μπορω να σου πω οτι δεν μου γεμισε και πολυ το ματι απο τις γκομενες που ειχε τοτε.σαν χοτελ ειναι μαπα παντος.θυμαμε που καθομασταν σε ενα δωματιο στο ισογειο η υπογειο του χοτελ,που εννοειτε και καλα οτι ηταν η καφετερια του.οτι να ναι δηλαδη.
εγώ πάντα έπερνα το δωμάτιο 10 που είναι τεράστιο και ήταν μια χαρά με διπλο κρεβατάκι a/c κτλ κτλ. Κανένα παράπονο αλλά ετσι κι αλλιώς για γαμήσι πας  :). Ναι στο υπόγειο αράζεις που έχει ενα και καλά εστιατόριο και περιμένεις να σκάσουν οι γκόμενες. Τι να σου πω εγώ έχω πετύχει και σαύρες έχω πετύχει και καλές. Πάντα έπερνα 3-4συγκεκριμένες μέχρι που το άλλαξα γιατι βρήκα τον ταξιτζή και πήγαινα σε καλύτερο και πιο ήρεμο ξενοδοχείο λίγο πιο ψηλά με τρελή θέα αμα θυμηθώ και όνομα  :huh: :huh: Έχω να πάω και πάνω απο εξάμηνο στο συγκεκριμένο δεν ξέρω αμα φύγανε τα καλα κομμάτια ή όχι.

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
εγώ πάντα έπερνα το δωμάτιο 10 που είναι τεράστιο και ήταν μια χαρά με διπλο κρεβατάκι a/c κτλ κτλ. Κανένα παράπονο αλλά ετσι κι αλλιώς για γαμήσι πας  :). Ναι στο υπόγειο αράζεις που έχει ενα και καλά εστιατόριο και περιμένεις να σκάσουν οι γκόμενες. Τι να σου πω εγώ έχω πετύχει και σαύρες έχω πετύχει και καλές. Πάντα έπερνα 3-4συγκεκριμένες μέχρι που το άλλαξα γιατι βρήκα τον ταξιτζή και πήγαινα σε καλύτερο και πιο ήρεμο ξενοδοχείο λίγο πιο ψηλά με τρελή θέα αμα θυμηθώ και όνομα  :huh: :huh: Έχω να πάω και πάνω απο εξάμηνο στο συγκεκριμένο δεν ξέρω αμα φύγανε τα καλα κομμάτια ή όχι.
Συν-αγωνιστες δε ξερω αν φταιει που ειναι καλοκαιρι και οι τανες εξαφανιζονται απο Σαντανσκι, αλλα πολυ ξεραιλα. Ουτε "Παουτάλια" , ούτε στο ξενοδοχειο πανω στο βουνο εχει καλα κομματια.
Πλεον το μονο που λιγο αξιζει ειναι να πας καα τις 20,30 το βραδυ που καποια μωρα (οχι τανες, επισημα) κανουν βολτα και "παιζουνε" λιγο. Μονο Αυτοοοοοο.
Πάει το Σαντανσκι που ξεραμε απο παλια..........

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μην ασχοληστε ρε με το σαντασκι.ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΦΑΣΗ ΕΚΕΙ.
μονο για κατι γερους 60-70 χρονων ειναι που το χωνουν οπου ναναι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ισως και να εχεις δικιο!!!!! :uglystupid: :uglystupid:

γιατι ασχολείστε με πεθαμένες καταστάσεις??????
τι ίσως έχει δικιο.;;;;;;;
ΕΧΕΙ απολυτα και σαφές αυτό που λέει.
Αν υπάρχει έστω και ένας να αποδείξη το αντίθετο εδω είμαστε ίδου η ρόδος ιδού και το ΠΗΔΗΜΑ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ασχολείστε με πεθαμένες καταστάσεις??????
τι ίσως έχει δικιο.;;;;;;;
ΕΧΕΙ απολυτα και σαφές αυτό που λέει.
Αν υπάρχει έστω και ένας να αποδείξη το αντίθετο εδω είμαστε ίδου η ρόδος ιδού και το ΠΗΔΗΜΑ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ασχολουμαστε Αλλαν γιατί 1ο είναι κοντά (η Σόφια είναι πανω απο 2 ωρες δρόμο) και 2ο γιατι παλιοτερα ειχα (μιλωντας για μενα) περασει πολυ καλα....
ολα αυτα με καλη διαθεση τα λεω, γιατι πραγματικα Αλλαν σεβομαι πολυ αυτα που γραφεις γενικα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ασχολουμαστε Αλλαν γιατί 1ο είναι κοντά (η Σόφια είναι πανω απο 2 ωρες δρόμο) και 2ο γιατι παλιοτερα ειχα (μιλωντας για μενα) περασει πολυ καλα....
ολα αυτα με καλη διαθεση τα λεω, γιατι πραγματικα Αλλαν σεβομαι πολυ αυτα που γραφεις γενικα

Και εγώ μαζί σου ειμαι και συμφωνώ για την απόσταση αλλα εδώ και δύο χρόνια δεν διαβασα κατι καλό και προτεινόμενο για το Σαντανσκι απο κανέναν.
Παρ'όλα αυτά σταματώ ανελειπώς στο Σαντάνσκι κάθε φορά που ανεβαίνω Σοφια  τσεκάρω καποια καλά κομάτια στα μαγαζιά στις καφετεριες κλπ αλλά δεν  βλέπω τετοια κομάτια στις βίζιτες αλλά και απο κανέναν εδω μεσα μια πρόταση για να πάμε Σαντάνσκι κοντά + να περάσουμε καλά.

τώρα άν έτυχε εσυ να περάσης καλά ειναι άλλο θέμα ισως η αξαίρεση και ο Αρκάνς στο Μπάτσελορ που έκαναν απο κει και πέρα τι που πως;;;;;τιποτα δεν υπαρχει τιποτα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εκτακτη επιδρομη εχθες το βραδυ στο σαντανσκι κατα 1 το βραδυ.
μαγκες η πολη ητανε σαν βομβαρδισμενη,δεν κυκλοφορουσε ψυχη,για καλο μουνι ουτε για πλακα,ολο το γυφταριο ξεμεινε εκει.την κοπανησαμε απευθειας για πισω.
προσωπικα για μενα σαντανσκι ΤΕΛΟΣ.
το μονο καλο ητανε οτι γεμισα βενζινη το αυτοκινητο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εκτακτη επιδρομη εχθες το βραδυ στο σαντανσκι κατα 1 το βραδυ.
μαγκες η πολη ητανε σαν βομβαρδισμενη,δεν κυκλοφορουσε ψυχη,για καλο μουνι ουτε για πλακα,ολο το γυφταριο ξεμεινε εκει.την κοπανησαμε απευθειας για πισω.
προσωπικα για μενα σαντανσκι ΤΕΛΟΣ.
το μονο καλο ητανε οτι γεμισα βενζινη το αυτοκινητο.
1,20 εβαλες?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
1,12 ρε απο ενα βενζιναδικο που εχει ακριβως εξω απο το σαντανσκι,εκει που την πεφτουν οι βουλγαροι οι μπατσοι συνεχεια.

ντεκερ σου μιλαω για πολυ γυφταριο ρε μαλακα,μην πας ουτε για πλακα.μας την επεσε και μαι πουτανα χωρις δοντια για να την γαμησουμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
1,12 ρε απο ενα βενζιναδικο που εχει ακριβως εξω απο το σαντανσκι,εκει που την πεφτουν οι βουλγαροι οι μπατσοι συνεχεια.

ντεκερ σου μιλαω για πολυ γυφταριο ρε μαλακα,μην πας ουτε για πλακα.μας την επεσε και μαι πουτανα χωρις δοντια για να την γαμησουμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβα σε πιο λες
καλα ρε κ δεν την γαμησατε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom