Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χθεσινοβραδυνη επιδρομη στο σαντανσκι με 7 φιλους λογο bachelor party του ενος.

μπλα μπλα μπλα μπλα....

παντρεμενοι.

Αρκ! το Σαντάνσκι και το "παντρεμένοι" συγκράτησα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

και κάτι για στίβες με στριγκάκια!!!! ελπίζω να μην τα πούλησες και γύρισαν σπίτι τους ξεβράκωτες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπράβο ρε λεβέντη! και σε ψάχνανε όλοι στο τσατ χθες βράδυ!!! και συ ξεμούνιαζες βουλγαράκια!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πότε θα πάμε ρε? γιατί 1 φορά έχω πάει στο παρελθον αλλά δεν μ άρεσε! :headbang:

μάλλον επειδή δεν είχα κονέ! ;)

μέσα σ όλα είσαι δικέ μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αρκ! το Σαντάνσκι και το "παντρεμένοι" συγκράτησα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

και κάτι για στίβες με στριγκάκια!!!! ελπίζω να μην τα πούλησες και γύρισαν σπίτι τους ξεβράκωτες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπράβο ρε λεβέντη! και σε ψάχνανε όλοι χθες βράδυ!!! και συ ξεμούνιαζες βουλγαράκια!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πότε θα πάμε ρε? γιατί 1 φορά έχω πάει στο παρελθον αλλά δεν μ άρεσε! :headbang:

μέσα σ όλα είσαι δικέ μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
οποτε κανονισω με αλλανταλον και ντεκερ ελα.φορτωσου απο θεσσαλονικη μαζι τους και ελα,να παμε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

μπράβο ρε λεβέντη! και σε ψάχνανε όλοι στο τσατ χθες βράδυ!!! και συ ξεμούνιαζες βουλγαράκια!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

James θα απατήσεις τις αγαπούλες σου απο Πατάγια μεριά????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οποτε κανονισω με αλλανταλον και ντεκερ ελα.φορτωσου απο θεσσαλονικη μαζι τους και ελα,να παμε.
μαλάκα αν περάσουμε καλά θα κάνω ένα πορνορεπορτάζ!!! τύφλα να χει της Ταϊλάνδης πού κανα! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τιπε μου ξεροχινοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!
αλανταλον οποτε κανονισετε πεσ μου να ανεβο σαλονικα να παμε για πορνοτουρισμο στο σαντανσκι!!!!χεχε!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΡΕ δεν κανονίζετε την ημερομηνία να βάλω το μινι μπάς της επιχείρησης να πάμε πολλοί να γίνη χαμός???????????????
μέχρι 4 + εγώ με το ΤΟΥΑΡΕΓΚ

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αμάν! άμα έχουμε και το μέγα πορνορεπόρτερ, δεν το χάνω με τίποτα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΡΕ δεν κανονίζετε την ημερομηνία να βάλω το μινι μπάς της επιχείρησης να πάμε πολλοί να γίνη χαμός???????????????

Θα βρούμε αυτοκίνητα ρε! μην τρελαίνεσαι!

Πιτς! δεν κανονίζεις με το...."κανάλι" να έχουμε και κάμερες σαν το μπιγκ σίστερ στην Πράγα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μαλάκα αν περάσουμε καλά θα κάνω ένα πορνορεπορτάζ!!! τύφλα να χει της Ταϊλάνδης πού κανα! :2funny: :2funny: :2funny:
εεεεεε δεν νομίζω το ρεπορτάζ εκεί είναι αλησμόνητο άλωστε είχες και περισσότερο χρόνο αλλά ποτέ δεν ξέρεις......

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
παντως φιλε στις μετακινησεις μας εχθες.ημασταν ενα audi a6 ενα bmw x3 και 2 ταξι απο πισω με τις πουτανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υπουργικη πομπη κανονικα  :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παντως φιλε στις μετακινησεις μας εχθες.ημασταν ενα audi a6 ενα bmw x3 και 2 ταξι απο πισω με τις πουτανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υπουργικη πομπη κανονικα  :2funny: :2funny:

φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γαμώτω γουστάρω να το έβλεπα γαμώ τις φάσεις.........

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εεεεεε δεν νομίζω το ρεπορτάζ εκεί είναι αλησμόνητο άλωστε είχες και περισσότερο χρόνο αλλά ποτέ δεν ξέρεις......
Είναι θέμα έμπνευσης φιλαράκο!!!!  :knockinb: :s&m_1: :s&m_2: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :fuck1: :tits: :tits: :tits2: :kissass: :pipa3:

άμα περάσουμε καλά θα κάνω το Σαντάνσκι να βουλιάξει από πορνοτουρίστες και να μην ξέρει πού να τους βάλει!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Λιμουζίνες δέν είχε το Σαντάνσκι????????????????????

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γαμώτω γουστάρω να το έβλεπα γαμώ τις φάσεις.........
αλαν σου μιλαω οταν πηγαμε στο ξενοδοχειο ο ρεσεψιονιστ τα ειδε ολα κανονικα. :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρκανς: ο υπουργός πουτανικών!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι πρεπει να πηγαινουν και οι υποψηφιοι για ομιλιες στις συγκεντρωσεις. :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
εχει ρε μαλακα.εξψ απο την ντισκο ειχε και Χ6 και ενα 500SL.τα βαλανε και τα δικα μας φατσα καρτα μπροστα.αλλα ειχε και σκοπια εξω φιλε,δεν υπαρχει κανενας κινδυνος να ξερεις.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

μαλάκες καλή φάση! να νοικιάσουμε μια λιμουζίνα!!!! :rockon: :rockon:

θα περνάμε με τις γκόμενες μέσα, θα πετάμε στριγκάκια απ τη λαΙκή  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:(που θα έχει αγοράσει ο αρκανς να μας βγουν φθηνότερα) και θα τραβαν τα βυζιά τους οι περαστικοί! :S :S :S :S

Καγκουριά ολκής!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλαν σου μιλαω οταν πηγαμε στο ξενοδοχειο ο ρεσεψιονιστ τα ειδε ολα κανονικα. :2funny: :2funny: :2funny:[size=10pt]ετσι πρεπει να πηγαινουν και οι υποψηφιοι για ομιλιες στις συγκεντρωσεις[/size]. :2funny: :2funny:

μιλάμε για όλλα τα λεφτά τι τις θέλουν τι ομιλίες και τα φυλλάδια πρώτος σε ψήφους θα έρθει
όποιος το κάνη κάτι ξέρει ο Ντέκερ  κάτι υποσχέθηκες ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom