Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ποσοι θα παρακαλουσαν για μια τετοια κουραση................!

εμείς είμαστε και κάποιος ηλικίας και θέλουμε την άνεσή μας  :2funny: :2funny:Αν κοιμόντουσαν μέχρι τις 2 δηλαδή και τρωγαν και ένα πρωινό πριν γυρίσουν τι θα άλλαζε?  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εμείς είμαστε και κάποιος ηλικίας και θέλουμε την άνεσή μας  :2funny: :2funny:Αν κοιμόντουσαν μέχρι τις 2 δηλαδή και τρωγαν και ένα πρωινό πριν γυρίσουν τι θα άλλαζε?  :2funny:
ισως η παντοφλα της γυναικας τους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
arcans,τον νταβα τον ξερατε καλα?
ντεκερ τον ξερει καλα ενας φιλος(ελληνας)που δουλευει στο καζινο το φινιξ στα συνορα που ειναι.αυτος του εξηγησε τη φαση θελουμε και ποσα ατομα ειμαστε και εκανε τα κουμαντα.διοτι ειναι δυσκολο να βρεις στα ξεκαρφωτα 10 μουνια απο ενα μονο νταβα.μαλλον ο νταβας κανονισε και πηρε και απο αλλους γκομενες,δανεικες για να μας εξυπηρετησει  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ τον ξερει καλα ενας φιλος(ελληνας)που δουλευει στο καζινο το φινιξ στα συνορα που ειναι.αυτος του εξηγησε τη φαση θελουμε και ποσα ατομα ειμαστε και εκανε τα κουμαντα.διοτι ειναι δυσκολο να βρεις στα ξεκαρφωτα 10 μουνια απο ενα μονο νταβα.μαλλον ο νταβας κανονισε και πηρε και απο αλλους γκομενες,δανεικες για να μας εξυπηρετησει  :2funny: :2funny: :2funny:
ειχε πολυ κονε το πραμα δηλαδη ε?μια χαρα....παντα τετοια σου ευχομαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ δεν πήγες το προιγούμενο Σ/Κ ?????
οχι ρε συ,αλλιως θα σου ελεγα.δεν εκατσε με τον φιλο το ολο σκηνικο κ ειπαμε μετα τις εκλογες που θα εχουμε περισσοτερο χρονο να παμε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχω κάτι ανάλογο για κάτι φίλους αύριο Βράδι  (4-5 άτομα) μπορει να παίξη τίποτα  ή να τους αφήσω να πάνε Σόφια????????

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Ποιά Θεσσαλονίκη απο Σέρρες  νομίζω...............
απο σερρες πηγαμε εμεις ρε φιλε.εγω και καποιο αλλοι δεν ειχαμε προβλημα να μεινουμε και αλλο.αλλα αυτοι που ητανε παντρεμενοι ειχαν.ετσι και αλλιως ειχαν πει οτι θα πηγαιναμε θεσσαλονικη στα μπουζουκια,και θα γυριζαμε την αλλη μερα γιατι θα πιναμε και δεν ηταν σωστο να οδηγανε μετα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απο σερρες πηγαμε εμεις ρε φιλε.εγω και καποιο αλλοι δεν ειχαμε προβλημα να μεινουμε και αλλο.αλλα αυτοι που ητανε παντρεμενοι ειχαν.ετσι και αλλιως ειχαν πει οτι θα πηγαιναμε θεσσαλονικη στα μπουζουκια,και θα γυριζαμε την αλλη μερα γιατι θα πιναμε και δεν ηταν σωστο να οδηγανε μετα.
που παμε τελικα ρε παιδια?φαντασου να τους ειπαν τα ιδια κ οι γυναικες τους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ να ειχατε βρεθει στο ιδιο μερος κ να κανετε με αυτες παρτουζες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε γλεντια

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
εχω κάτι ανάλογο για κάτι φίλους αύριο Βράδι  (4-5 άτομα) μπορει να παίξη τίποτα  ή να τους αφήσω να πάνε Σόφια????????
οταν το ειπα στον φιλο απο το καζινο για την φαση στην αρχη πριν απο μερες,μου ειχε πει τετοια σκηνικα μονο καθημερινες,γιατι παρασκευοσαββατα πλακωνει κοσμος και δεν θα ειναι η γκομενες για πολλα.γιαυτο καλα ας πανε σοφια για μενα.μην φανε καμια φολα και μας βριζουνε μετα.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ντεκε θα οργανωσουμε μια τετοια φαση,εγω εσυ και ο αλλανταλον κανενα βραδυ. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οταν το ειπα στον φιλο απο το καζινο για την φαση στην αρχη πριν απο μερες,μου ειχε πει τετοια σκηνικα μονο καθημερινες,γιατι παρασκευοσαββατα πλακωνει κοσμος και δεν θα ειναι η γκομενες για πολλα.γιαυτο καλα ας πανε σοφια για μενα.μην φανε καμια φολα και μας βριζουνε μετα.

οκ Φίλε
Πάντως γουστάρω γαμώ τις φάσεις πρέπει να ειναι.....
πλάκα πλάκα δές επισκεψιμότητα που έπεσε για το Σαντάνσκι πολλόι οι ενδειαφερομενοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οχι ρε συ,αλλιως θα σου ελεγα.δεν εκατσε με τον φιλο το ολο σκηνικο κ ειπαμε μετα τις εκλογες που θα εχουμε περισσοτερο χρονο να παμε
τι να σε κάνω;;;;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
δέν ήρθες Σόφια μαζί μου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
οκ Φίλε
Πάντως γουστάρω γαμώ τις φάσεις πρέπει να ειναι.....
πλάκα πλάκα δές επισκεψιμότητα που έπεσε για το Σαντάνσκι πολλόι οι ενδειαφερομενοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε να ξερεις παντως απο οτι καταλαβα,το καζινο εχει καλες βιζιτες για τους παικτες καβαντζα.μαλλον για αυτους που ακουμπανε πολλα φραγκα ειναι,και μαλλον τις κανουνε δωρο στους παικτες για να πανε τα φαρμακια κατω,μετα απο καμια χασουρα δυνατη. :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

πρεπει να το κανονισουμς οντως,ρε συ αλανταλον,εχεις δικιο,επρεπε να ερθω μαζι σου

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε να ξερεις παντως απο οτι καταλαβα,το καζινο εχει καλες βιζιτες για τους παικτες καβαντζα.μαλλον για αυτους που ακουμπανε πολλα φραγκα ειναι,και μαλλον τις κανουνε δωρο στους παικτες για να πανε τα φαρμακια κατω,μετα απο καμια χασουρα δυνατη. :2funny: :2funny:

Δέν παίζω ρε φίλε σπάνια και πραγματικά για διασκέδαση όχι για να κερδίσω.
και  έπειτα γουστάρω να τα φάω με τις βίζιτες παρά με την ρουλέτα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δέν παίζω ρε φίλε σπάνια και πραγματικά για διασκέδαση όχι για να κερδίσω.
και  έπειτα γουστάρω να τα φάω με τις βίζιτες παρά με την ρουλέτα.
σ αυτο εχεις ενα δικιο.εγω παλι κανω το κεφι μου στη ρουλετα μια στο τοσο στα σκοπια.....χωρις να λεω μαλακιες,βγαζω κανενα 100ρικο κ ειμαι αρχοντας γιατι το τρωω σε μια ωρα στη θεσ νικη το ιδιο βραδυ....αν με πιανετε,αν χασω δεν εγινε κ τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom