ποσοι θα παρακαλουσαν για μια τετοια κουραση................!
εμείς είμαστε και κάποιος ηλικίας και θέλουμε την άνεσή μας Αν κοιμόντουσαν μέχρι τις 2 δηλαδή και τρωγαν και ένα πρωινό πριν γυρίσουν τι θα άλλαζε?
ποσοι θα παρακαλουσαν για μια τετοια κουραση................!
ισως η παντοφλα της γυναικας τουςεμείς είμαστε και κάποιος ηλικίας και θέλουμε την άνεσή μας Αν κοιμόντουσαν μέχρι τις 2 δηλαδή και τρωγαν και ένα πρωινό πριν γυρίσουν τι θα άλλαζε?
σιγα το σκοτωμα απο Θεσ/νικη!!
αυτη την κουραση που τραβηξαν ηταν και γαμω την κουραση!
ισως η παντοφλα της γυναικας τους
ντεκερ τον ξερει καλα ενας φιλος(ελληνας)που δουλευει στο καζινο το φινιξ στα συνορα που ειναι.αυτος του εξηγησε τη φαση θελουμε και ποσα ατομα ειμαστε και εκανε τα κουμαντα.διοτι ειναι δυσκολο να βρεις στα ξεκαρφωτα 10 μουνια απο ενα μονο νταβα.μαλλον ο νταβας κανονισε και πηρε και απο αλλους γκομενες,δανεικες για να μας εξυπηρετησειarcans,τον νταβα τον ξερατε καλα?
κ γω το νομιζω αλλα να μην προδιδουμεΠοιά Θεσσαλονίκη απο Σέρρες νομίζω...............
arcans,τον νταβα τον ξερατε καλα?
ειχε πολυ κονε το πραμα δηλαδη ε?μια χαρα....παντα τετοια σου ευχομαιντεκερ τον ξερει καλα ενας φιλος(ελληνας)που δουλευει στο καζινο το φινιξ στα συνορα που ειναι.αυτος του εξηγησε τη φαση θελουμε και ποσα ατομα ειμαστε και εκανε τα κουμαντα.διοτι ειναι δυσκολο να βρεις στα ξεκαρφωτα 10 μουνια απο ενα μονο νταβα.μαλλον ο νταβας κανονισε και πηρε και απο αλλους γκομενες,δανεικες για να μας εξυπηρετησει
οχι ρε συ,αλλιως θα σου ελεγα.δεν εκατσε με τον φιλο το ολο σκηνικο κ ειπαμε μετα τις εκλογες που θα εχουμε περισσοτερο χρονο να παμεΕσύ δεν πήγες το προιγούμενο Σ/Κ ?????
εχω κάτι ανάλογο για κάτι φίλους αύριο Βράδι (4-5 άτομα) μπορει να παίξη τίποτα ή να τους αφήσω να πάνε Σόφια????????ντεκερ τον ξερει καλα ενας φιλος(ελληνας)που δουλευει στο καζινο το φινιξ στα συνορα που ειναι.αυτος του εξηγησε τη φαση θελουμε και ποσα ατομα ειμαστε και εκανε τα κουμαντα.διοτι ειναι δυσκολο να βρεις στα ξεκαρφωτα 10 μουνια απο ενα μονο νταβα.μαλλον ο νταβας κανονισε και πηρε και απο αλλους γκομενες,δανεικες για να μας εξυπηρετησει
απο σερρες πηγαμε εμεις ρε φιλε.εγω και καποιο αλλοι δεν ειχαμε προβλημα να μεινουμε και αλλο.αλλα αυτοι που ητανε παντρεμενοι ειχαν.ετσι και αλλιως ειχαν πει οτι θα πηγαιναμε θεσσαλονικη στα μπουζουκια,και θα γυριζαμε την αλλη μερα γιατι θα πιναμε και δεν ηταν σωστο να οδηγανε μετα.Ποιά Θεσσαλονίκη απο Σέρρες νομίζω...............
που παμε τελικα ρε παιδια?φαντασου να τους ειπαν τα ιδια κ οι γυναικες τους....απο σερρες πηγαμε εμεις ρε φιλε.εγω και καποιο αλλοι δεν ειχαμε προβλημα να μεινουμε και αλλο.αλλα αυτοι που ητανε παντρεμενοι ειχαν.ετσι και αλλιως ειχαν πει οτι θα πηγαιναμε θεσσαλονικη στα μπουζουκια,και θα γυριζαμε την αλλη μερα γιατι θα πιναμε και δεν ηταν σωστο να οδηγανε μετα.
οταν το ειπα στον φιλο απο το καζινο για την φαση στην αρχη πριν απο μερες,μου ειχε πει τετοια σκηνικα μονο καθημερινες,γιατι παρασκευοσαββατα πλακωνει κοσμος και δεν θα ειναι η γκομενες για πολλα.γιαυτο καλα ας πανε σοφια για μενα.μην φανε καμια φολα και μας βριζουνε μετα.εχω κάτι ανάλογο για κάτι φίλους αύριο Βράδι (4-5 άτομα) μπορει να παίξη τίποτα ή να τους αφήσω να πάνε Σόφια????????
οταν το ειπα στον φιλο απο το καζινο για την φαση στην αρχη πριν απο μερες,μου ειχε πει τετοια σκηνικα μονο καθημερινες,γιατι παρασκευοσαββατα πλακωνει κοσμος και δεν θα ειναι η γκομενες για πολλα.γιαυτο καλα ας πανε σοφια για μενα.μην φανε καμια φολα και μας βριζουνε μετα.
τι να σε κάνω;;;;;οχι ρε συ,αλλιως θα σου ελεγα.δεν εκατσε με τον φιλο το ολο σκηνικο κ ειπαμε μετα τις εκλογες που θα εχουμε περισσοτερο χρονο να παμε
φιλε να ξερεις παντως απο οτι καταλαβα,το καζινο εχει καλες βιζιτες για τους παικτες καβαντζα.μαλλον για αυτους που ακουμπανε πολλα φραγκα ειναι,και μαλλον τις κανουνε δωρο στους παικτες για να πανε τα φαρμακια κατω,μετα απο καμια χασουρα δυνατη.οκ Φίλε
Πάντως γουστάρω γαμώ τις φάσεις πρέπει να ειναι.....
πλάκα πλάκα δές επισκεψιμότητα που έπεσε για το Σαντάνσκι πολλόι οι ενδειαφερομενοι
φιλε να ξερεις παντως απο οτι καταλαβα,το καζινο εχει καλες βιζιτες για τους παικτες καβαντζα.μαλλον για αυτους που ακουμπανε πολλα φραγκα ειναι,και μαλλον τις κανουνε δωρο στους παικτες για να πανε τα φαρμακια κατω,μετα απο καμια χασουρα δυνατη.
σ αυτο εχεις ενα δικιο.εγω παλι κανω το κεφι μου στη ρουλετα μια στο τοσο στα σκοπια.....χωρις να λεω μαλακιες,βγαζω κανενα 100ρικο κ ειμαι αρχοντας γιατι το τρωω σε μια ωρα στη θεσ νικη το ιδιο βραδυ....αν με πιανετε,αν χασω δεν εγινε κ τιποταΔέν παίζω ρε φίλε σπάνια και πραγματικά για διασκέδαση όχι για να κερδίσω.
και έπειτα γουστάρω να τα φάω με τις βίζιτες παρά με την ρουλέτα.