πως φαινεται οτι εισαι καινουριος.θες να στο δωσουμε εδω το κιν του ταριφα η να το ανανκοινψ=ωσουμε στην αρχικη σελιδα?ρε φιλε,σοβαρα τωρα,εχ προσεξει τα ποστ σου κ ολα ζητανε.κατσε κ διαβασε λιγο δεν θα παθεις τιποτα αν διαβασεις 15 σελιδες.θα μαθεις κ το τι παιζει.εγω οταν ενδιαφερομαι για ενα θεμα μεχρι κ 150 σελιδες μπορω να διαβασω.βολτα θα πας,απολαυσε το.κ μη μου πεις δεν εχεις χρονο,μπορεις νομιζω να αφιερωσεις μια ωριτσα,οπως ο καθενας μας.φιλικατο κοστος περιπου για σ/κ μπορει καποιος να το αναφερει??να βγαλω προυπολογισμο...και κανενα τηλεφνο ταριφα που ειναι μεσα στα κοννε???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σαντάνσκι τη νύχτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 776
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
οκ φιλος σορρυ κιολας απλα ειμια νεος θα μαθω που θα παει.....να σαι καλαπως φαινεται οτι εισαι καινουριος.θες να στο δωσουμε εδω το κιν του ταριφα η να το ανανκοινψ=ωσουμε στην αρχικη σελιδα?ρε φιλε,σοβαρα τωρα,εχ προσεξει τα ποστ σου κ ολα ζητανε.κατσε κ διαβασε λιγο δεν θα παθεις τιποτα αν διαβασεις 15 σελιδες.θα μαθεις κ το τι παιζει.εγω οταν ενδιαφερομαι για ενα θεμα μεχρι κ 150 σελιδες μπορω να διαβασω.βολτα θα πας,απολαυσε το.κ μη μου πεις δεν εχεις χρονο,μπορεις νομιζω να αφιερωσεις μια ωριτσα,οπως ο καθενας μας.φιλικα
δεν ειναι το θεμα να ζητησεις συγνωμη,απλα σκεψου οτι ολοι σαν νεοι μπαινουμε κ λεμε δικες μας εμπειριες.να ξερεις πως ποτε κανενας εδω μεσα δεν θα σου δωσει τηλ κανενος κονε του κ δεν μιλαω για του ταριφα που ζητας γιατι ειναι το πιο ευκολο αυτο αλλα για γραφεια κ κοπελες.τωρα αν θες ακομα το κοστος του σ/κ αναλογα κ με το ποσο θα πηδηξεις υπολογιζεις 25ε βενζινες πανε-ελα,20ε ταξι,καπου στα 20ε-35ε το δωματιο αναλιγα που θα κλεισεις,κ η κοπελς την ωρα ειναι 50ε κ το 2ωρο 70ε.οποτε κανε υπολογισμουςοκ φιλος σορρυ κιολας απλα ειμια νεος θα μαθω που θα παει.....να σαι καλα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι το θεμα να ζητησεις συγνωμη,απλα σκεψου οτι ολοι σαν νεοι μπαινουμε κ λεμε δικες μας εμπειριες.να ξερεις πως ποτε κανενας εδω μεσα δεν θα σου δωσει τηλ κανενος κονε του κ δεν μιλαω για του ταριφα που ζητας γιατι ειναι το πιο ευκολο αυτο αλλα για γραφεια κ κοπελες.τωρα αν θες ακομα το κοστος του σ/κ αναλογα κ με το ποσο θα πηδηξεις υπολογιζεις 25ε βενζινες πανε-ελα,20ε ταξι,καπου στα 20ε-35ε το δωματιο αναλιγα που θα κλεισεις,κ η κοπελς την ωρα ειναι 50ε κ το 2ωρο 70ε.οποτε κανε υπολογισμους
εεεπππππππππππππππππππππππππππππ τώρα εισαι κακός στο κοκκινο.... σε έπιασα αδιάβαστο
εγω έχω τρελαθεί (Ξέρω είμαι εξαίρεση Μακάκας )να δίνω κονέ στην Σόφια αλλα αυτό που μου τη σπάει είναι οτι όντως κανένας δεν δίνη τίποτα αλλά ακόμα και σε αυτούς που τους εξηπηρετώ δέν μας γράφουν (μάλλον μας γράφουν κανονικά) τουλαχιστόν να ξέρουμε πως και που και τι πέρασαν.
ρε φιλε μου,να σου πω κατι?κακως που το κανεις.αλλο να το δωσεις σε καποιον γνωστο κ αλλο σε εναν ασχετο που μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε κ δεν μιλαω για σοφια μονο αλλα κ τηλ απο γραφειο η απο ανεξαρτητες κοπελες.πρεπει να φυλαγομαστε λιγο γιατι δεν ξερεις απο που μπορει να σου ρθειεεεπππππππππππππππππππππππππππππ τώρα εισαι κακός στο κοκκινο.... σε έπιασα αδιάβαστο
εγω έχω τρελαθεί (Ξέρω είμαι εξαίρεση Μακάκας )να δίνω κονέ στην Σόφια αλλα αυτό που μου τη σπάει είναι οτι όντως κανένας δεν δίνη τίποτα αλλά ακόμα και σε αυτούς που τους εξηπηρετώ δέν μας γράφουν (μάλλον μας γράφουν κανονικά) τουλαχιστόν να ξέρουμε πως και που και τι πέρασαν.
labros_joker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Και για να μην ψαχνετε τηλεφωνα απο ταξιτζηδες κλπ 4-5 φορες που εχω παει παλιοτερα οποιον ταξιτζη και να πετυχετε εχει τα κονε του.
Απλα ο καθενας θα σε παει σε αλλον νταβα
Οσο για το ξενοδοχειο των Σερρων πρωτη φορα το ακουω
Απλα ο καθενας θα σε παει σε αλλον νταβα
Οσο για το ξενοδοχειο των Σερρων πρωτη φορα το ακουω
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε μου,να σου πω κατι?κακως που το κανεις.αλλο να το δωσεις σε καποιον γνωστο κ αλλο σε εναν ασχετο που μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε κ δεν μιλαω για σοφια μονο αλλα κ τηλ απο γραφειο η απο ανεξαρτητες κοπελες.πρεπει να φυλαγομαστε λιγο γιατι δεν ξερεις απο που μπορει να σου ρθει
Δέν έχεις άδικο αλλά......... δέν θέλω μωρέ να παιδεύονται και να ξοδεύονται άδικα χωρίς αποτέλεσμα λές και έχω κάποιο συμφέρον αλλά σε πληροφορώ ότι θα τη λάβω σοβαρά υπόψιν μου την παρατηρησή σου. (Με στεναχώρησες πάντως διότι έχεις δίκιο ο νοών νοήτο)
γεια σας παιδιά!
θα πάω βάρνα τέλος ιουλίου και λεω πηγαίνοντας να κανω μια στάση sadansky για ένα φτηνό και γρήγορο
είμαι φοιτητής και θέλω να είμαι προετοιμασμένος..επίσης θέλω να μπω στο κλίμα με το που περάσω τα σύνορα
διάβασα τα παραπάνω και το ξανασκέφτομαιόμως. Ξέρετε καμιά άλλη πόλη να βολεύει?
με τρένο θα πάω..
ευχαριστώ εκ των προτέρων
θα πάω βάρνα τέλος ιουλίου και λεω πηγαίνοντας να κανω μια στάση sadansky για ένα φτηνό και γρήγορο
είμαι φοιτητής και θέλω να είμαι προετοιμασμένος..επίσης θέλω να μπω στο κλίμα με το που περάσω τα σύνορα
διάβασα τα παραπάνω και το ξανασκέφτομαιόμως. Ξέρετε καμιά άλλη πόλη να βολεύει?
με τρένο θα πάω..
ευχαριστώ εκ των προτέρων
χθεσινοβραδυνη επιδρομη στο σαντανσκι με 7 φιλους λογο bachelor party του ενος.
συνολικα 8 ατομα,πολεμος κανονικος.αφιξη στις 11 στο ξενοδοχειο park hotel pirin.κλεισαμε 2 σουιτες οι οποιες επικοινωνουσανε μεταξυ τους με εσωτερικη πορτα.κοστος 200 ευρω και οι 2 μαζι.αφου ειχαν πεσει απο το μεσημερι τα τηλεφωνα για μωρα,φευγουμε απο το ξενοδοχειο και πηγαινουμε σε ενα αλλο AVIS hotel(ειναι σε ενα δρομακι κατηφορικο)διοτι εκει θα γινοτανε το casting.να πω οτι πηγαμε με δικα μας αυτοκινητα,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.με το που μπαινουμε στο αλλο ξενοδοχειο μας περιμεναν 12 γκομενες,οι οποιες ηταν απο 2-3 καλες,οι αλλες μετριες και 2 εντελως απαραδεκτες.γινετε οι επιλογη κραταμε τις 10.πηραμε και 2 για ρεζερβες.αποριφθηκαν οι 2 οι πατσαβουρες.ητανε 12;30 τις κλεισαμε για ολο το βραδυ και υστερα απο διαπραγματευσεις με τον νταβα συμφωνησαμε στα 900ευρω για ολες μαζι για ολο το βραδυ.φευγουμε απο εκει και παμε ολοι μαζι σε μια ντισκο η οποια λεγετε ΙΝΤΡΙΚΑ,ειναι στο καινουργιο εμπορικο που εχει γινει, κατω στο υπογειο.μας κανουν σωματικο ελεγχο ολους και τις γκομενες.εισοδος 6 ευρω το ατομο και μπουκαρουμε μεσα.το μαγαζι πολυ καλο σχεδον ισαξιο με πολλα ελληνικα κλαμπακια.στην μεση εχει μια πιστα υπερυψωμενη φωτιζομενη με πεξικλας που θυμιζει στριπτιτζαδικο,για να χορευει ο κοσμος.εδω να πω οτι και οι σερβιτορες και οι σερβιτοροι ξερουνε ολοι ελληνικα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα συννεοησεως,αλλα και οι συμπεριφορας τους προς εμας τουλαχιστον ητανε αψογη και θα το καταλαβετε παρακατω γιατι το λεω.ειναι μια καραμουναρα στην εισοδο η οποια τοποθετη τις παρεες στα τραπεζια και στους καναπεδες.(απο σερβιτορο εμαθα οτι ητανε πρωην μοντελο,δεν κανει βιζιτες πλεον,γιατι παντρευτικε).ενωσαν 2 καναπεδες μεγαλους και καθησαμε ολοι εκει.στο μαγαζι επαιζε βουλγαρικη μουσικη,και πολλα απο τα τραγουδια ητανε ελληνικα,αλλα με βουλγαρικους στιχους.επισης να πω οτι ειχε κοσμο καλο(και ομως εχει)απο το σαντανσκι με ωραια ντυσιματα οι γκομενες οι οποιες χορευαν συνεχως πανω στην πιστα και ειχε πολυ καλο ματι.αφου ειπιαμε τα πρωτα ποτα μας αρχισαμε να χορευουμε και εμεις με τις γκομενες,ειπαμε στον dj και μας εβαλε ελληνικα τραγουδια για πανω απο μια ωρα και χορευαμε και εμεις,αλλα και ο υπολοιπος κοσμος,και γενικα υπηρχε πολυ καλο κεφι,και φανηκε αυτο και απο τις βιζιτες,διοτι χορευαν μαζι μας και γουσταραν την παρεα μας.(να πω οτι στο μαγαζι ηταν και ο νταβας που μας εδωσε τις γκομενες,αλλα καθοταν τελειως διακριτικα στο μπαρ,απο οτι μου ειπε μια γκομενα ηρθε γιατι φοβοταν μηπως μεθυσουμε και γινει καμια μαλακια με αυτες).συνολικο κοστος στη ντισκο 2 μπουκαλια haig 1 μπουκαλι smirnoff 250 ευρω,απο τα οποια αφαιρεσαν και την εισοδο που ειχαμε πληρωσει μπαινοντας.φευγουμε και παμε στο ξενοδοχειο μας,μπαινοντας μολις μας ειδε ο ρεσεψιοντιστ ολους μαζι πηδηξε στον αερα,πηρε ενα 20ευρω και προσγειωθηκε ομως.ανεβηκαμε επανω και εγινε πολεμος κανονικος.οπου και να κοιταζες εβλεπες τσιμπουκια και γαμησια.οι γκομενες φερθηκαν πολυ καλα σε ολη την φαση,δεκτηκαν να γαμηθουν απο ολους με την προυποθεση να αλλαζουμε καποτα καθε φορα,νομιζω οτι και αυτο ηταν το ευχαριστω τους για την βραδια που περασαν μαζι μας στη ντισκο.6:30 τελειωσε το πανηγυρι απο τις 4 που αρχισε διοτι επρεπε να φυγουν τα κοριτσια.υπνος για μας μεχρι τις 10, πρωινο και επιστροφη.
γενικα πιστευω οτι ητανε μια καλη βραδια και αξιζε τα λεφτα που δωσαμε για ολο το πακετο,αν και ημουνα επιφυλακτικος με το τι γκομενες θα βρουμε,και πως θα μας φερθουνε.
πιστευω οτι ολο το μυστικο ητανε στο οτι, τις γκομενες τις φερθηκαμε στη ντισκο με το καλυτερο τροπο σαν να ητανε γκομενες μας,και δεν καναμε μαλακιες.τις σεβαστηκαμε και μας το ανταποδωσανε.
να πω οτι υπαρχει και φωτογραφικο υλικο απο τα γαμησια με τις γκομενες,αλλα πρεπει να πρωτα να γινει μια συννενοηση με μερικους απο τους φιλους μου,διοτι ειναι παντρεμενοι.
συνολικα 8 ατομα,πολεμος κανονικος.αφιξη στις 11 στο ξενοδοχειο park hotel pirin.κλεισαμε 2 σουιτες οι οποιες επικοινωνουσανε μεταξυ τους με εσωτερικη πορτα.κοστος 200 ευρω και οι 2 μαζι.αφου ειχαν πεσει απο το μεσημερι τα τηλεφωνα για μωρα,φευγουμε απο το ξενοδοχειο και πηγαινουμε σε ενα αλλο AVIS hotel(ειναι σε ενα δρομακι κατηφορικο)διοτι εκει θα γινοτανε το casting.να πω οτι πηγαμε με δικα μας αυτοκινητα,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.με το που μπαινουμε στο αλλο ξενοδοχειο μας περιμεναν 12 γκομενες,οι οποιες ηταν απο 2-3 καλες,οι αλλες μετριες και 2 εντελως απαραδεκτες.γινετε οι επιλογη κραταμε τις 10.πηραμε και 2 για ρεζερβες.αποριφθηκαν οι 2 οι πατσαβουρες.ητανε 12;30 τις κλεισαμε για ολο το βραδυ και υστερα απο διαπραγματευσεις με τον νταβα συμφωνησαμε στα 900ευρω για ολες μαζι για ολο το βραδυ.φευγουμε απο εκει και παμε ολοι μαζι σε μια ντισκο η οποια λεγετε ΙΝΤΡΙΚΑ,ειναι στο καινουργιο εμπορικο που εχει γινει, κατω στο υπογειο.μας κανουν σωματικο ελεγχο ολους και τις γκομενες.εισοδος 6 ευρω το ατομο και μπουκαρουμε μεσα.το μαγαζι πολυ καλο σχεδον ισαξιο με πολλα ελληνικα κλαμπακια.στην μεση εχει μια πιστα υπερυψωμενη φωτιζομενη με πεξικλας που θυμιζει στριπτιτζαδικο,για να χορευει ο κοσμος.εδω να πω οτι και οι σερβιτορες και οι σερβιτοροι ξερουνε ολοι ελληνικα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα συννεοησεως,αλλα και οι συμπεριφορας τους προς εμας τουλαχιστον ητανε αψογη και θα το καταλαβετε παρακατω γιατι το λεω.ειναι μια καραμουναρα στην εισοδο η οποια τοποθετη τις παρεες στα τραπεζια και στους καναπεδες.(απο σερβιτορο εμαθα οτι ητανε πρωην μοντελο,δεν κανει βιζιτες πλεον,γιατι παντρευτικε).ενωσαν 2 καναπεδες μεγαλους και καθησαμε ολοι εκει.στο μαγαζι επαιζε βουλγαρικη μουσικη,και πολλα απο τα τραγουδια ητανε ελληνικα,αλλα με βουλγαρικους στιχους.επισης να πω οτι ειχε κοσμο καλο(και ομως εχει)απο το σαντανσκι με ωραια ντυσιματα οι γκομενες οι οποιες χορευαν συνεχως πανω στην πιστα και ειχε πολυ καλο ματι.αφου ειπιαμε τα πρωτα ποτα μας αρχισαμε να χορευουμε και εμεις με τις γκομενες,ειπαμε στον dj και μας εβαλε ελληνικα τραγουδια για πανω απο μια ωρα και χορευαμε και εμεις,αλλα και ο υπολοιπος κοσμος,και γενικα υπηρχε πολυ καλο κεφι,και φανηκε αυτο και απο τις βιζιτες,διοτι χορευαν μαζι μας και γουσταραν την παρεα μας.(να πω οτι στο μαγαζι ηταν και ο νταβας που μας εδωσε τις γκομενες,αλλα καθοταν τελειως διακριτικα στο μπαρ,απο οτι μου ειπε μια γκομενα ηρθε γιατι φοβοταν μηπως μεθυσουμε και γινει καμια μαλακια με αυτες).συνολικο κοστος στη ντισκο 2 μπουκαλια haig 1 μπουκαλι smirnoff 250 ευρω,απο τα οποια αφαιρεσαν και την εισοδο που ειχαμε πληρωσει μπαινοντας.φευγουμε και παμε στο ξενοδοχειο μας,μπαινοντας μολις μας ειδε ο ρεσεψιοντιστ ολους μαζι πηδηξε στον αερα,πηρε ενα 20ευρω και προσγειωθηκε ομως.ανεβηκαμε επανω και εγινε πολεμος κανονικος.οπου και να κοιταζες εβλεπες τσιμπουκια και γαμησια.οι γκομενες φερθηκαν πολυ καλα σε ολη την φαση,δεκτηκαν να γαμηθουν απο ολους με την προυποθεση να αλλαζουμε καποτα καθε φορα,νομιζω οτι και αυτο ηταν το ευχαριστω τους για την βραδια που περασαν μαζι μας στη ντισκο.6:30 τελειωσε το πανηγυρι απο τις 4 που αρχισε διοτι επρεπε να φυγουν τα κοριτσια.υπνος για μας μεχρι τις 10, πρωινο και επιστροφη.
γενικα πιστευω οτι ητανε μια καλη βραδια και αξιζε τα λεφτα που δωσαμε για ολο το πακετο,αν και ημουνα επιφυλακτικος με το τι γκομενες θα βρουμε,και πως θα μας φερθουνε.
πιστευω οτι ολο το μυστικο ητανε στο οτι, τις γκομενες τις φερθηκαμε στη ντισκο με το καλυτερο τροπο σαν να ητανε γκομενες μας,και δεν καναμε μαλακιες.τις σεβαστηκαμε και μας το ανταποδωσανε.
να πω οτι υπαρχει και φωτογραφικο υλικο απο τα γαμησια με τις γκομενες,αλλα πρεπει να πρωτα να γινει μια συννενοηση με μερικους απο τους φιλους μου,διοτι ειναι παντρεμενοι.
ντεκερ πολυ δυνατη φαση.αν και δεν στο κρυβω οτι στην αρχη λεω θα φαμε ακομα μια φολα,αλλα να που εκατσε η φαση καλα.ελα ρε μεγαλε arcans,περασες τζαμι δηλαδη....χαιρομαι...περιμενω φωτο εστχ κ με πμ....πεθαινω για τετοια σκηνικα
φιλε ειμαι απο τους λιγους πιστευω οτι εχει ακομα ζωη το σαντανσκι.εχω περασει κ εγω πολυ δυνατες βραδιες,οχι τοσο γιατι δεν εχει βολεψει ποτε τετοια παρεα,αλλα εχω περασει δυναταντεκερ πολυ δυνατη φαση.αν και δεν στο κρυβω οτι στην αρχη λεω θα φαμε ακομα μια φολα,αλλα να που εκατσε η φαση καλα.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ειναι απο δυσκολο εως ακατορθοτο να μπορεσεις να βρεις τοσο μεγαλη παρεα ωστε να συμπιπτουν ωραρια και μερες κοινες για να πας! αααα και ιδια γουστα! ο καθενας θα ναι το μακρυ και το κοντο του!!φιλε ειμαι απο τους λιγους πιστευω οτι εχει ακομα ζωη το σαντανσκι.εχω περασει κ εγω πολυ δυνατες βραδιες,οχι τοσο γιατι δεν εχει βολεψει ποτε τετοια παρεα,αλλα εχω περασει δυνατα
εχεις δικιο φιλε σε αυτο.εμεις το ειχαμε σχεδιασει πριν 2 εβδομαδες περιπου.αλλα εκατσε γιατι παντρευετε ο φιλος το σαββατο και υπηρχε και δικαιολογια γιαυτους που ειναι παντρεμενοι να μην κοιμηθουν στο σπιτι τους ενα βραδυ.ειναι απο δυσκολο εως ακατορθοτο να μπορεσεις να βρεις τοσο μεγαλη παρεα ωστε να συμπιπτουν ωραρια και μερες κοινες για να πας! αααα και ιδια γουστα! ο καθενας θα ναι το μακρυ και το κοντο του!!
ειναι και λιγο σκοτωμα βρε παιδιά...11 φτάσανε, 12 διαλέξανε, μεχρι τις 4 πίνανε και χορεύανε, μέχρι τις 6.30 γαμάγανε, κοιμήθηκαν 3 ώρες και πίσω παλι. Χάθηκε ο κόσμος να γυρίσετε το απόγευμα, να κοιμηθείτε σαν ανθρωποι και να φάτε και κανά αυγό τηγανητό το πρωί να στανιάρετε?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
α καλα παντρεμενοι κιολας!!ακομη χειροτερα!!!! εδω πιτσιρικαδες σχετικα και χωρις τετοιες υποχρεωσεις περι γαμων κλπ και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε ποσο μαλον παντρεμενοι!!!εχεις δικιο φιλε σε αυτο.εμεις το ειχαμε σχεδιασει πριν 2 εβδομαδες περιπου.αλλα εκατσε γιατι παντρευετε ο φιλος το σαββατο και υπηρχε και δικαιολογια γιαυτους που ειναι παντρεμενοι να μην κοιμηθουν στο σπιτι τους ενα βραδυ.
απλα ειχατε ΤΥΧΗ βουνο!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
σιγα το σκοτωμα απο Θεσ/νικη!!ειναι και λιγο σκοτωμα βρε παιδιά...11 φτάσανε, 12 διαλέξανε, μεχρι τις 4 πίνανε και χορεύανε, μέχρι τις 6.30 γαμάγανε, κοιμήθηκαν 3 ώρες και πίσω παλι. Χάθηκε ο κόσμος να γυρίσετε το απόγευμα, να κοιμηθείτε σαν ανθρωποι και να φάτε και κανά αυγό τηγανητό το πρωί να στανιάρετε?
αυτη την κουραση που τραβηξαν ηταν και γαμω την κουραση!
ναι,πιστευω ηρθαν πτωματαειναι και λιγο σκοτωμα βρε παιδιά...11 φτάσανε, 12 διαλέξανε, μεχρι τις 4 πίνανε και χορεύανε, μέχρι τις 6.30 γαμάγανε, κοιμήθηκαν 3 ώρες και πίσω παλι. Χάθηκε ο κόσμος να γυρίσετε το απόγευμα, να κοιμηθείτε σαν ανθρωποι και να φάτε και κανά αυγό τηγανητό το πρωί να στανιάρετε?
θελω κ εγω να κουραζομαι τοσο
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ποσοι θα παρακαλουσαν για μια τετοια κουραση................!ναι,πιστευω ηρθαν πτωματα
θελω κ εγω να κουραζομαι τοσο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K