ρε φιλε και εγω δεν παιζω ουτε για πλακα.απλα μου λεει ο φιλος τι γινετε εκει.οταν καναμε με τον νταβα τα κουμαντα για τα φραγκα του ειπα δωσε κανενα τηλ να σε βρω για αλλη φορα,και μου ειπε οτι μονο με το καζινο δουλευει.πες λεει το φιλο σου και θα με βρει αυτος.καταλαβες τωρα γιατι το ειπα.Δέν παίζω ρε φίλε σπάνια και πραγματικά για διασκέδαση όχι για να κερδίσω.
και έπειτα γουστάρω να τα φάω με τις βίζιτες παρά με την ρουλέτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Σαντάνσκι τη νύχτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 776
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
πρεπει να το κανονισουμς οντως,ρε συ αλανταλον,εχεις δικιο,επρεπε να ερθω μαζι σου
¨οποτε γουστάρετε κανόνισετο Αρκάνς παίρνω το Ντεκερ απο εδώ και εσένα σε καποιο σημείο ραντεβου και πάμε όποτε θέλετε μέσα ειμαι.
Αρκεί να μήν λείπω σε πορνοτουρισμό
μεσα ειμαι κ εγω,αρκει να λειψουμε μονο για ενα βραδυ γιατι μετα εχω κατι προβληματακια....¨οποτε γουστάρετε κανόνισετο Αρκάνς παίρνω το Ντεκερ απο εδώ και εσένα σε καποιο σημείο ραντεβου και πάμε όποτε θέλετε μέσα ειμαι.
Αρκεί να μήν λείπω σε πορνοτουρισμό
Επισκέπτης
τελικα ποσα πανε οι βιζιτεσ στο σαντανσκι???xexe!
50ε η ωρα 70ε το δυωρο.για την μια μιλαμε.τωρα αν κανεις πακετα με περισσοτερα απο ενα τεμαχια,τοτε παιρνεις κ πακετο προσφορωντελικα ποσα πανε οι βιζιτεσ στο σαντανσκι???xexe!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αρε ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτω όλα θέλεις να τα ξέρεις.
υγ. το πήρες το μείλ με τα σύγχρονα επαγγέλματα????
100-120 ευρω ειναι για ολο το βραδυ.50ε η ωρα 70ε το δυωρο.για την μια μιλαμε.τωρα αν κανεις πακετα με περισσοτερα απο ενα τεμαχια,τοτε παιρνεις κ πακετο προσφορων
90 ευρω μας βγηκε το κεφαλι σε εμας που ψωνισαμε χοντρικη.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
100-120 ευρω ειναι για ολο το βραδυ.
90 ευρω μας βγηκε το κεφαλι σε εμας που ψωνισαμε χοντρικη.
Από εμφάνιση πως ήταν αυτές που λές καλές ???????
ύψος ?? χρωμα μαλιών ??? στήθια???? κλπ;;;;;
nikanton666
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εκανα την ερώτηση στο ιπλανό thread την ξαναφέρων εδώ μια που μαζευτήκατε πολλοί γνώστες του θέματος..συνάδελφοι καλησπέρα
θα βρεθώ στις σέρρες για δουλειά και
σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι τη βουλγαρία
σαντάνσκι ή και σόφια για ημερήσια σεξοεκδρομή.
σας ρωτάω αν έχει νόημα να πάω σαντάνσκι
ή είναι μάπα όποτε πρέπει να πάω σόφια;
ο διαθέσιμος χρόνος είναι μια διανυκτέρευση και η μέρα πριν και αυτή μετά!
ευχαριστώ πολύ
θα σας ήμουν ευγνώμων για τα φώτα σας
ευχαριστω
ΥΓ η πιθανη μερα της διανυκτερευσης είναι παρασκευη
παντος αλλανταλον και στην ντισκο εχει πολυ καλο παιχνιδι απο μουνια και ειναι ολα και κυριλε μουνια.σκεψου οτι με 6 ευρω εισοδο(12 λεβα) ειναι πανακριβο για τον καθενα βουλγαρο εκει.επισης ειχε και ενα πουστρακι σε στυλ σιανιδη με μια 40αρα καλη μουνα και ενα 20 χρονο επισης καλο μουνι,που εναν απο την παρεα μου τον εκοβε πολυ ασχημα.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Πότε θα πάμε?????????????????????????
Σε περιμένω.....................
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η 40αρα ηταν για δολωμαπαντος αλλανταλον και στην ντισκο εχει πολυ καλο παιχνιδι απο μουνια και ειναι ολα και κυριλε μουνια.σκεψου οτι με 6 ευρω εισοδο(12 λεβα) ειναι πανακριβο για τον καθενα βουλγαρο εκει.επισης ειχε και ενα πουστρακι σε στυλ σιανιδη με μια 40αρα καλη μουνα και ενα 20 χρονο επισης καλο μουνι,που εναν απο την παρεα μου τον εκοβε πολυ ασχημα.
για να την πεσεις και τελικα να γαμησεις τον πουστη
ξερει τι σκεφτεται το αδερφατο ωστε να φαει πουτσο
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
παντος αλλανταλον και στην ντισκο εχει πολυ καλο παιχνιδι απο μουνια και ειναι ολα και κυριλε μουνια.σκεψου οτι με 6 ευρω εισοδο(12 λεβα) ειναι πανακριβο για τον καθενα βουλγαρο εκει.επισης ειχε και ενα πουστρακι σε στυλ σιανιδη με μια 40αρα καλη μουνα και ενα 20 χρονο επισης καλο μουνι,που εναν απο την παρεα μου τον εκοβε πολυ ασχημα.
Οκ φίλε μου το είπαμε όποτε θέλετε πάμε για χαβαλέ να περάσουμε καλά.
απο σας εξαρτάτε όποτε θέλετε.
ητανε καλες σε γενικες γραμμες.ειχαν και ντυσιματακι νορμαλ,οχι εκεινο το τσουλιστικο,το πουτανιστικο το βουλγαρικο.αφου σε καποια φαση νομιζα οτι ητανε φιλες μας που βγηκαμε εξω και οχι πουτανες.Από εμφάνιση πως ήταν αυτές που λές καλές ???????
ύψος ?? χρωμα μαλιών ??? στήθια???? κλπ;;;;;
στην καταταξη πρωτο επαιζε το μελαχρινο μαλλι,3 στηθος.
η μια μονο ειχε κατι τεραστια βυζια μπορει να ητανε και 5αρια.(ανκα την ελεγαν).
ρε μαγκες παντως οταν τις ξεβρακωσαμε γεμισαν τα δωματια σουτιεν και στρινγκ.τα εχω βγαλει και φωτο ολα μαζεμενα,σαν να εχω παγκο στο παζαρι ειναι.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τυπε η 40αρα ηταν για δολωμα
¨Οχι ρε τύπε μυστήριε (εσένα γουστάρω το τσουλούφι σου )
και θα πληρώσουμε και θα τσιμπήσουμε το δόλωμα για τον Πούστη όχι ρε γαμώτω δέν παίζη αυτό όταν είναι επι χρήμασι εκτος κι αν......
τυπε οτι και να ητανε η 40 την εδινα ενα 100αρικο παντως για πουτσα.τυπε η 40αρα ηταν για δολωμα
αμα παμε θα σκασουμε στην ντισκο οποσδηποτε να ξερεις.θα γουσταρεις πολυ να ξερεις.Οκ φίλε μου το είπαμε όποτε θέλετε πάμε για χαβαλέ να περάσουμε καλά.
απο σας εξαρτάτε όποτε θέλετε.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αμα παμε θα σκασουμε στην ντισκο οποσδηποτε να ξερεις.θα γουσταρεις πολυ να ξερεις.
Ενοείτε δέν χρειαζόταν να το πείς . - Πιθανον να ψωνίσουμε και απο εκεί ή δεν παίζη κατι τετοιο???????
μπορει να παιζει.θα κανουμε μια ερωτηση δεν χανουμε τιποτα.Ενοείτε δέν χρειαζόταν να το πείς . - Πιθανον να ψωνίσουμε και απο εκεί ή δεν παίζη κατι τετοιο???????
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
μπορει να παιζει.θα κανουμε μια ερωτηση δεν χανουμε τιποτα.
Αρκάνς μήν την κοπανάς έχεις τσακίση με την αναφορά σου όλα τα θρέντ του σεξοτουρισμού σε επισκεψιμότητα ακόμη και την Ταυλάνδη την τάπωσες..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K