Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μαλάκες καλή φάση! να νοικιάσουμε μια λιμουζίνα!!!! :rockon: :rockon:

θα περνάμε με τις γκόμενες μέσα, θα πετάμε στριγκάκια απ τη λαΙκή  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:(που θα έχει αγοράσει ο αρκανς να μας βγουν φθηνότερα) και θα τραβαν τα βυζιά τους οι περαστικοί! :S :S :S :S

Καγκουριά ολκής!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν θα το γλυτώσουμε .. Πάλι ξύλο θα φάμε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δε μου λες ρε Αρκ!

που τις πηδήξατε τις γκόμενες?

όλοι μαζί στις 2 σουίτες? δηλ ήσασταν 10 ζευγάρια=20 άτομα σε παρτούζα?????

και δεν κόλλησε κανένας απ τους 20?

αλλαξοκωλιές κάνατε?

πες λεπτομέρειες ρε!!!! τι πορνυπουργός είσαι?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δε μου λες ρε Αρκ!

αλλαξοκωλιές κάνατε?

εισαι και περίεργος εεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; στο κους κους εργάζεσαι;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Δε μου λες ρε Αρκ!

αλλαξοκωλιές κάνατε?

αλλαξωκολιες οχι γιατι δεν ηθελαν οι γκομενες.αλλαζαμε καποτα και γαμουσαμε αλλη.το καναμε κατι σαν ρολοι για να καταλαβεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αλλαξωκολιες οχι γιατι δεν ηθελαν οι γκομενες.αλλαζαμε καποτα και γαμουσαμε αλλη.το καναμε κατι σαν ρολοι για να καταλαβεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό εννοώ ρε μαλάκα! τι κατάλαβες εσύ με το αλλαξοκωλιές δηλ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι και περίεργος εεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; στο κους κους εργάζεσαι;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για να κάνεις καλό πορνορεπορτάζ πρέπει να έχεις όλα τα στοιχεία του τόπου που θα επισκεφτείς!

και όταν λέω τόπου εννοώ τα πάντα!!!!! κώλους βυζιά,μαλλιά μάτια!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λέγε ρε Αρκ!

Κάνε μια πορνοπεριγραφή! Πού γράφεις πάλι? στο θρεντ του GAP και του Κωστάκη? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

άστους αυτούς! δεν γαμάνε είπαμε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(μαθήματα για επισκευή αυτοκινήτου κάνει :uglystupid:! θα μας τρελάνεις ρε Αρκ? :headbang: :headbang:)

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
λοιπον τζειμς για αρχη βγαλαμε φωτο τις γκομενες και τις 10 γυμνες. :2funny: :2funny: :2funny:
κατι σαν την εθνικη ελλαδος για να καταλαβεις πριν απο επισημο ματς. :2funny: :2funny:
και μετα αρχισε ο αγωνας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον τζειμς για αρχη βγαλαμε φωτο τις γκομενες και τις 10 γυμνες. :2funny: :2funny: :2funny:
κατι σαν την εθνικη ελλαδος για να καταλαβεις πριν απο επισημο ματς. :2funny: :2funny:

Σώπα ρε αρχηγέ!!! :rockon:

Δέκα μουνάκια σε μία φωτό??? :rockon: :rockon:

είσαι άρχοντας ρεεεεεεε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Περιμένουμε και τα υπόλοιπα....δεν τη γλυτώνεις με μια φωτό κι έναν αγώνα!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Άρκ  sorry θα πάω μάλλον και εγώ μετα παιδιά για το batselor αύριο για Σόφια μήπως ενδειαφέρετε κανείς
για ένα βράδυ  και επιστρφή την κυριακή?????????????
άντε θέλω παρέα  να μην ταξιδέψω μόνος μου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Άρκ  sorry θα πάω μάλλον και εγώ μετα παιδιά για το batselor αύριο για Σόφια μήπως ενδειαφέρετε κανείς
ώρα αναχώρισης από Θεσ?
και πόσο κόστος περίπου έχει όλο το σκηνικό?

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Σώπα ρε αρχηγέ!!! :rockon:

Δέκα μουνάκια σε μία φωτό??? :rockon: :rockon:

είσαι άρχοντας ρεεεεεεε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Περιμένουμε και τα υπόλοιπα....δεν τη γλυτώνεις με μια φωτό κι έναν αγώνα!!!!
τζειμς τα αλλα θα στα πω απο κοντα,γιατι ειναι μερικοι παντρεμενοι,αλλα και τις γκομενες με το ζορι τις ψησαμε να κατσουν για φωτο και μαλακιες.τις πιο πολλες φωτο που εχουν γαμησια τις τραβουσαμε στα κρυφα και πρεπει να γινει πρωτα ενα ξεσκαρταρισμα να δουμε τι φαινετε και τι οχι.ασε γιατι αμα δει η γυναικα κανενος απο τα φιλαρακια τις φωτο τα ιδια και χειροτερα θα παθει με εσενα μετα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ρε αλαν αυριο ειναι ο γαμος του φιλου που καναμε εχθες την φαση.δεν γινετε με τιποτα ρε φιλε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς τα αλλα θα στα πω απο κοντα,γιατι ειναι μερικοι παντρεμενοι,αλλα και τις γκομενες με το ζορι τις ψησαμε να κατσουν για φωτο και μαλακιες.τις πιο πολλες φωτο που εχουν γαμησια τις τραβουσαμε στα κρυφα και πρεπει να γινει πρωτα ενα ξεσκαρταρισμα να δουμε τι φαινετε και τι οχι.ασε γιατι αμα δει η γυναικα κανενος απο τα φιλαρακια τις φωτο τα ιδια και χειροτερα θα παθει με εσενα μετα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι ρε φίλε. Δεν είπαμε να βγάλεις και φωτό στον "αέρα"!!!!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ώρα αναχώρισης από Θεσ?
τζειμς με ενα 300αρι θα εισαι αρχηγος.αν εισαι ησυχος θα φερεις και ρεστα. :2funny: :2funny:
ο αλαν τα ξερει τα κατατοπια.δεν προκειτε να σας πιασουν το κωλο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ώρα αναχώρισης από Θεσ?
υπολόγισε 250 εως 300 ευρω - ξενοδοχειο - φαγητο -ποτά - γυναίκες κλπ.
βενζίνες δικές μου.
κατα τις 11 με 12 αναχώρηση απο Θεσσαλονικη επιστροφη το απόγευμα της Κυρικής και θα κάνουμε και μία στάση στο Σαντάνσκι για αγορές (Στριγκάκια)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κρυψε τα προσωπα τυπε

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς με ενα 300αρι θα εισαι αρχηγος.αν εισαι ησυχος θα φερεις και ρεστα. :2funny: :2funny:
ο αλαν τα ξερει τα κατατοπια.δεν προκειτε να σας πιασουν το κωλο.
Τι εννοείς "ήσυχος". Να πάω στο Αγ. όρος καλύτερα τότε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άστο μάλλον γι αυτή τη φορά από μένα. Σόφια και μακρυά,σχολάω κατά τις 4,οπότε next time. Για Σαντανσκι είμαστε προς το παρόν. Καθημερινές είναι καλύτερα είπες? Πάμε μεσοβδόμαδα!

Αλλά μη λες για ησυχίες και τέτοια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
[size=10pt]Τι εννοείς "ήσυχος". Να πάω στο Αγ. όρος καλύτερα τότε! [/size]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άστο μάλλον γι αυτή τη φορά από μένα. Σόφια και μακρυά,σχολάω κατά τις 4,οπότε next time. Για Σαντανσκι είμαστε προς το παρόν. Καθημερινές είναι καλύτερα είπες? Πάμε μεσοβδόμαδα!

[size=10pt]Αλλά μη λες για ησυχίες και τέτοια!!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλαν μαλλον μπερδευετε με την παταγια ο τζειμς. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξερει οτι ανα πασα στιγμη κινδυνευεις να σε γαμησουν στην βουλγαρια αν εισαι ξεσηκωμενος εντελως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom