Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αλαν μαλλον μπερδευετε με την παταγια ο τζειμς. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξερει οτι ανα πασα στιγμη κινδυνευεις να σε γαμησουν στην βουλγαρια αν εισαι ξεσηκωμενος εντελως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σε γαμήσουν οικονομικώς εννοείς?

εντάξει ρε συ, δε θα πηδήξω 4 σε μια βραδιά όπως στην Πατάγια,

αλλά το "ήσυχος" μού κατσε κάπως δυσκολοχώνευτο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
να σε γαμήσουν οικονομικώς εννοείς?

εντάξει ρε συ, δε θα πηδήξω 4 σε μια βραδιά όπως στην Πατάγια,

αλλά το "ήσυχος" μού κατσε κάπως δυσκολοχώνευτο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
θα σε κανει ενα σεμιναριο γρηγορο στο δρομο απο θεσσαλονικη-σοφια ο αλαν και θα εισαι ετοιμος μετα να πεσεις στην μαχη.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
θα σε κανει ενα σεμιναριο γρηγορο στο δρομο απο θεσσαλονικη-σοφια ο αλαν και θα εισαι ετοιμος μετα να πεσεις στην μαχη.
είπαμε την επόμενη φορά......αλλά να με γαμήσουνε κι όλας δεν είναι και το καλύτερό μου!!!! :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αρκ,για να μπεις βουλγαρία με τ αυτοκίνητο χρειάζεται να κάνεις κάτι με την ασφάλεια?(πράσινη κάρτα αυτοκινήτου νομίζω το λένε) ή δεν είναι απαραίτητο τώρα που η Βουλγαρία είναι στην Ε.Ε.?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αρκ,για να μπεις βουλγαρία με τ αυτοκίνητο χρειάζεται να κάνεις κάτι με την ασφάλεια?(πράσινη κάρτα αυτοκινήτου νομίζω το λένε) ή δεν είναι απαραίτητο τώρα που η Βουλγαρία είναι στην Ε.Ε.?
Ποιός ΣΟΥ ΤΟΠΕ??????????

Βεβαιώς και θέλεις πράσινη κάρτα για περίπτωση ατυχήματος αλοιώς δεν σου την ζητάει κανείς.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ποιός ΣΟΥ ΤΟΠΕ??????????

Βεβαιώς και θέλεις πράσινη κάρτα για περίπτωση ατυχήματος αλοιώς δεν σου την ζητάει κανείς.
A! μπορείς να μπεις δηλ χωρίς πράσινη κάρτα.Απλά αν γίνει ατύχημα την πούτσισες!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
νομιζω δεν χρειαζετε ουτε πρασινη καρτα πλεον.αν εχεις καλη ασφαλιστικη εταιρια το ιδιο ειναι.εγω οσες φορες πηγα μπαινω χυμα,ετσι και αλλιως δεν ζητανε τιποτα για το αυτοκινητο στα συνορα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
νομιζω δεν χρειαζετε ουτε πρασινη καρτα πλεον.αν εχεις καλη ασφαλιστικη εταιρια το ιδιο ειναι.εγω οσες φορες πηγα μπαινω χυμα,ετσι και αλλιως δεν ζητανε τιποτα για το αυτοκινητο στα συνορα.

Μην λές μαλακίες αν μπλέξεις και δέν έχεις πράσινη κάρτα και να μήν φταίς θα σε βγάλουν φταίχτη.
ΜΗΝ τυχόν και σε τρακάρη Βούλγαρος  ΠΡΟΣΟΧΗ  δέν παίζουμε με αυτά και τέλος τέλος ποιό ειναι το πρόβλημα να πάρετε και την πράσινη κάρτα απο την ασφαλιστική αφου είναι δωρεάν για τις χώρες της ΕΕ.
για τις υπόλοιπες 5 ευρώ τον μήνα σιγά το ποσό δηλαδη.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Μην λές μαλακίες αν μπλέξεις και δέν έχεις πράσινη κάρτα και να μήν φταίς θα σε βγάλουν φταίχτη.
ΜΗΝ τυχόν και σε τρακάρη Βούλγαρος  ΠΡΟΣΟΧΗ  δέν παίζουμε με αυτά και τέλος τέλος ποιό ειναι το πρόβλημα να πάρετε και την πράσινη κάρτα απο την ασφαλιστική αφου είναι δωρεάν για τις χώρες της ΕΕ.
ρε αλαν δεν το ηξερα.να παω να βγαλω αν ειναι.τοσο καιρο χυμα εμπαινα ο μαλακας.καλα που μου το ειπες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ???? ΕΤΣΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μ' ΑΚΟΥΗ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ???? ΕΤΣΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μ' ΑΚΟΥΗ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αλαν τελικα ειναι αυτο που λεω ρε φιλε.απο λογια γεμισαμε πραξεις μηδεν.φιλε αν δεν ειχα το γαμο αυριο απο σημερα θα σου ελεγα το βραδυ να φορτωνομασταν και να πηγαιναμε σοφια.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σωστά! και άντε να ξεμπλέξεις!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλαν τελικα ειναι αυτο που λεω ρε φιλε.απο λογια γεμισαμε πραξεις μηδεν.φιλε αν δεν ειχα το γαμο αυριο απο σημερα θα σου ελεγα το βραδυ να φορτωνομασταν και να πηγαιναμε σοφια.

Δεν το είχα προγραμματισμένο είμουν εκει το προιγούμενο ΠΣΚ  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Τώρα στο φτερό το αποφάσισα υστερα απο τηλ επικοινωνία με τον φίλο που έρχεται απο Αθήνα παρακαλώ οδικώς με τους υπόλοιπους για το Μπάτσελορ του κολητου του.
Αυτά...........

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
χθεσινοβραδυνη επιδρομη στο σαντανσκι με 7 φιλους λογο bachelor party του ενος.
συνολικα 8 ατομα,πολεμος κανονικος.αφιξη στις 11 στο ξενοδοχειο park hotel pirin.κλεισαμε 2 σουιτες οι οποιες επικοινωνουσανε μεταξυ τους με εσωτερικη πορτα.κοστος 200 ευρω και οι 2 μαζι.αφου ειχαν πεσει απο το μεσημερι τα τηλεφωνα για μωρα,φευγουμε απο το ξενοδοχειο και πηγαινουμε σε ενα αλλο AVIS hotel(ειναι σε ενα δρομακι κατηφορικο)διοτι εκει θα γινοτανε το casting.να πω οτι πηγαμε με δικα μας αυτοκινητα,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.με το που μπαινουμε στο αλλο ξενοδοχειο μας περιμεναν 12 γκομενες,οι οποιες ηταν απο 2-3 καλες,οι αλλες μετριες και 2 εντελως απαραδεκτες.γινετε οι επιλογη κραταμε τις 10.πηραμε και 2 για ρεζερβες.αποριφθηκαν οι 2 οι πατσαβουρες.ητανε 12;30 τις κλεισαμε για ολο το βραδυ και υστερα απο διαπραγματευσεις με τον νταβα συμφωνησαμε στα 900ευρω για ολες μαζι για ολο το βραδυ.φευγουμε απο εκει και παμε ολοι μαζι σε μια ντισκο η οποια λεγετε ΙΝΤΡΙΚΑ,ειναι στο καινουργιο εμπορικο που εχει γινει, κατω στο υπογειο.μας κανουν σωματικο ελεγχο ολους και τις γκομενες.εισοδος 6 ευρω το ατομο και μπουκαρουμε μεσα.το μαγαζι πολυ καλο σχεδον ισαξιο με πολλα ελληνικα κλαμπακια.στην μεση εχει μια πιστα υπερυψωμενη φωτιζομενη με πεξικλας που θυμιζει στριπτιτζαδικο,για να χορευει ο κοσμος.εδω να πω οτι και οι σερβιτορες και οι σερβιτοροι ξερουνε ολοι ελληνικα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα συννεοησεως,αλλα και οι συμπεριφορας τους προς εμας τουλαχιστον ητανε αψογη και θα το καταλαβετε παρακατω γιατι το λεω.ειναι μια καραμουναρα στην εισοδο η οποια τοποθετη τις παρεες στα τραπεζια και στους καναπεδες.(απο σερβιτορο εμαθα οτι ητανε πρωην μοντελο,δεν κανει βιζιτες πλεον,γιατι παντρευτικε).ενωσαν 2 καναπεδες μεγαλους και καθησαμε ολοι εκει.στο μαγαζι επαιζε βουλγαρικη μουσικη,και πολλα απο τα τραγουδια ητανε ελληνικα,αλλα με βουλγαρικους στιχους.επισης να πω οτι ειχε κοσμο καλο(και ομως εχει)απο το σαντανσκι με ωραια ντυσιματα οι γκομενες οι οποιες χορευαν συνεχως πανω στην πιστα και ειχε πολυ καλο ματι.αφου ειπιαμε τα πρωτα ποτα μας αρχισαμε να χορευουμε και εμεις με τις γκομενες,ειπαμε στον dj και μας εβαλε ελληνικα τραγουδια για πανω απο μια ωρα και χορευαμε και εμεις,αλλα και ο υπολοιπος κοσμος,και γενικα υπηρχε πολυ καλο κεφι,και φανηκε αυτο και απο τις βιζιτες,διοτι χορευαν μαζι μας και γουσταραν την παρεα μας.(να πω οτι στο μαγαζι ηταν και ο νταβας που μας εδωσε τις γκομενες,αλλα καθοταν τελειως διακριτικα στο μπαρ,απο οτι μου ειπε μια γκομενα ηρθε γιατι φοβοταν μηπως μεθυσουμε και γινει καμια μαλακια με αυτες).συνολικο κοστος στη ντισκο 2 μπουκαλια haig 1 μπουκαλι smirnoff 250 ευρω,απο τα οποια αφαιρεσαν και την εισοδο που ειχαμε πληρωσει μπαινοντας.φευγουμε και παμε στο ξενοδοχειο μας,μπαινοντας μολις μας ειδε ο ρεσεψιοντιστ ολους μαζι πηδηξε στον αερα,πηρε ενα 20ευρω και προσγειωθηκε ομως.ανεβηκαμε επανω και εγινε πολεμος κανονικος.οπου και να κοιταζες εβλεπες τσιμπουκια και γαμησια.οι γκομενες φερθηκαν πολυ καλα σε ολη την φαση,δεκτηκαν να γαμηθουν απο ολους με την προυποθεση να αλλαζουμε καποτα καθε φορα,νομιζω οτι και αυτο ηταν το ευχαριστω τους για την βραδια που περασαν μαζι μας στη ντισκο.6:30 τελειωσε το πανηγυρι απο τις 4 που αρχισε διοτι επρεπε να φυγουν τα κοριτσια.υπνος για μας μεχρι τις 10, πρωινο και επιστροφη.
γενικα πιστευω οτι ητανε μια καλη βραδια και αξιζε τα λεφτα που δωσαμε για ολο το πακετο,αν και ημουνα επιφυλακτικος με το τι γκομενες θα βρουμε,και πως θα μας φερθουνε.
πιστευω οτι ολο το μυστικο ητανε στο οτι, τις γκομενες τις φερθηκαμε στη ντισκο με το καλυτερο τροπο σαν να ητανε γκομενες μας,και δεν καναμε μαλακιες.τις σεβαστηκαμε και μας το ανταποδωσανε.
να πω οτι υπαρχει και φωτογραφικο υλικο απο τα γαμησια με τις γκομενες,αλλα πρεπει να πρωτα να γινει μια συννενοηση με μερικους απο τους φιλους μου,διοτι ειναι παντρεμενοι.

μαγκες την ξαναποσταρω την φαση γιατι με ταραξατε στα πμ.διαβαζετε προσεκτικα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
και εγω ψηνομαι για κανα σκ να γινει του μουνιου το πανηγυρι

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ταξιδη αστραπη σημερα(εκτακτος για δουλεια)στο σαντασκι.με 2 φιλους.(και :zfuck: :zfuck:).
αφιξεις στις 4;00 το απογευμα στην κεντρικη πλατεια.ειχε σημερα παζαρι εκει και γινοτανε τις πουτανας μαγκες.ολο το γυφτοβουλγαριο ητανε αμολυμενο εξω εκεινη την ωρα,και γινοτανε χαμος.καθομαστε σε ενα καφε μεσα στην κεντρικη πλατεια.μεχρι να ερθει ο τυπος που ειχαμε ραντεβου,μας πλησιασε 1 γυφτος και μας εδειχνε 3 γκομενες που καθοτανε σε ενα παγκακι απεναντι αν θελουμε να τις γαμησουμε.το κοστος ητανε 15 ευρω για 1 ωρα και το ξενοδοχειο δικο μας, αλλα 10 ευρω οπως ελεγε,σε ενα που συνεργαζετε αυτος.μαλακιες δηλαδη ελεγε.οι γκομενες εκτος του ητανε τσιγγανες μονο που τις ειδα,νομιζα οτι μπορει να κολλησα και τιποτα αισχος δηλαδη.συπτωματικα εκεινη την ωρα ηρθε ο βουλγαρος που ειχαμε ραντεβου και τον εστειλε τον γυφτο κανονικα.ηπιαμε τους καφεδες μας,ειπαμε για τις δουλειες μας,και ανοιξε κουβεντα για το θεμα γαμησι.ειπαμε στο βουλγαρο για 3 γκομενες,και κανονισε μεσω τηλεφωνου τα παντα.
7 ωρα η γκομενες ητανε στο ξενοδοχειο.πηγαμε στο ξενοδοχειο παρκ χοτελ.( εκει που ειναι ο κεντρικος δρομος του σαντασκι με τα καταστηματα(αγορα),στο τελος του δρομου.πολυ καλο ξενοδοχειο και το συνιστω σε ολους.εχει μονο 2 σουιτες η οποιες ητανε και κλεισμενες.και ετσι αναγκαστικα πηραμε απο ενα δυκλινο ο καθενας,με χρεωση 20 ευρω το καθενα για 2 ωρες.(κατοπιν παρεμβασης του φιλου μας)κανονικα ειναι 50ευρω το δωματιο και ο τυπος στην ρεσεψιον μας ειπε οτι απο 1 εως 4 ωρες χρεωνετε μιση τιμη,(25 δηλαδη)και απο εκει και περα η χρεωση ειναι κανονικη σαν διανυκτερευση.πηραμε τις γκομενες για ενα 2ωρο.κοστος 60 ευρω η καθεμια.μαγκες πολυ καλες οι γκομενες,εμφανισιμες,εγω περασα καλα,το ιδιο μου ειπαν και οι φιλοι μου.κριμα που δεν μπορουσαμε να μεινουμε παραπανω,διοτι ο ενας επρεπε να ειναι πισω,και ετσι στις 9.30 φυγαμε για πισω.
πολυ καλο το ξενοδοχειο,καλες και οι γκομενες,και οταν θα γινει η εκδρομη στο σαντανσκι,με ντεκερ,αλλανταλον,και τζειμς70(οποιος αλλος θελει δεκτος)θα προτεινω να στρατοπεδευσουμε σε εκεινο το ξενοδοχειο,διοτι στα 50 μετρα ειναι το εμπορικο κεντρο,που βρισκετε μεσα η ντισκο που ειχα αναφερει στην προηγουμενη μου αναφορα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Έχω δίκιο μάλλον για τα παρακάτω που έγραψα απο την τελευταία μου  επίσκεψη Σόφια :

επίλογος:
Δεν αξίζει Σόφια για μία Νύχτα και τόσο αργά δέν έχεις το χρόνο για επιλογές ότι σου κάτση αρά όσο νωρίτερα γίνετε και περισσότερες ημέρες.
(εκτός και άν πρέπει να πάς για επαγγελματικούς λόγους)

Για μιά νύχτα νομίζω οτι αξίζη να πάμε Σαντάνσκι το οποίο έχει καταπληκτικά νέα ξενοδοχεία χαμηλότερες τιμές απο Σόφια (λιγότερες επιλογές βέβαια)και απο κεί και πέρα πρέπει να βρούμε άκρη και κονέ στο Σαντάνσκι πιστεύω ότι και εκεί έχει ωραίες κοπέλες και δεν χρειάζεται να πάμε μέχρι Σόφια για ένα βράδι.
Στην επιστροφή σταμάτησα για καφέ εκεί στην πλατεία και περνούσαν απο μπροστά μου αρκετα καλά κομμάτια.

Συμπέρασμα άμεσα δημόσιες σχέσεις και κονέ με Σαντάνσκι,
διότι όλο το θέμα είναι στην εμφάνιση και διάθεση των κορασίδων αν βρεθεί εκεί άκρη - κονέ με κοπέλες του γούστου μας δεν χρειάζετε να πάμε έως Σόφια για ένα βράδυ.

οποιος θέλει  ολοκληρη την αναφορα:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom