Νέα

Το πρώτο studio για γυναίκες!Καρδαμοπόλεως 92,άνω πατήσια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μαγκες ,εχετε υποψη σας οτι στην Αυστραλια λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ
μπουρδελα για γυναικες ?
Κανετε μια αναζητηση στο ιντερνετ.Μαλιστα τα επισκεπτονται και ωραιες γυναικες ,που  "ριχνουν ενα μουνι" και συνεχιζουν με χαρα την εργασια τους .Οι ομογενεις ελληνιδες βρισκουν χαρα
στα σκελια τους ,σε αντιθεση με τις ελληνιδες στην ελλαδα ,που
μονο το 30% απ'αυτες κανει σεξ.( Το 70% εχει να κανει σεξ πανω απο 6 μηνες ,συμφωνα με το Ελληνικο Σεξολογικο Ινστιτουτο ,
Μιχαλακοπουλου 58 ,Αθηνα.Σας φαινεται μεγαλο το ποσοστο ?
Σημερα σαββατο και χθες παρασκευη ,αν βγηκατε εξω ,ποσες γκομενες κυκλοφορουσαν με αντρα ? <30% ).
Πολλη πελατεια για καρδαμοπολεως 92 !

μή μου το χαλάς,σε ικετεύω! :2funny:

senzual

Ιερόδουλη
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
0
αν ερχομαι το προι θα μου κανεις καλυτερη τιμη εχο τρελαθι απο  hossam  hassan η αλιος τον απλο παλουκωτι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αν ερχομαι το προι θα μου κανεις καλυτερη τιμη εχο τρελαθι απο  hossam  hassan η αλιος τον απλο παλουκωτι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

είπαμε sensual το πρωί δεν γαμάει κανείς λόγω κοιμοσύνης. :grin:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μή μου το χαλάς,σε ικετεύω! :2funny:
Δεν στο χαλαω ,αντιθετα σου κανω "προμοσιον "
μετα απο "μαρκετ ρισερτς ".
Η Αυστραλια πεφτει λιγο μακρια ,για να θεωρηθει
"μαρκετ κομπετιτορ " !
Μονο πρεπει τα αγορια σου να μην βγαινουν τοσο αμακιγιαριστα στις φωτο .

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Τα μωρά του μαγαζιου δεν έχουν πρόβλημα.Θα πλερώσω το πλήρες πρόγραμμα και θα το αγνοήσουν. :grin:
με τοση δουλεια που εχουνε ρε συ ειναι εκλεκτικοι οι τυποι! θα φας πορτα στο λεω!

αχαχαχααχα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Κούκλες φουσκωτές δέχεστε για εκαπαιδευση?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:rockon:

Συνημμένα

• Studio.jpg
    Studio.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 25

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντος αμα ανοιγε μπουρδελο για γυναικες φαντασου ποσες χοντρες θα πηγαινανε βασικα μονο ασχημες γιατι σιγα μην πληροσει ι αλλη να την γαμησουνε χαχα :uglystupid:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ανοίγουμε εγώ και οι συνεργάτες μου 1)αθανάσιος μαγούλας 2)περικλης τρυπόβιος και 3)αδαμάντιος πακης-αφγανάκης μία νέα επιχείρηση με κεντρικό μας πρόσωπο την ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΑΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ.Μιά γυναίκα που κουράζεται ολημερίς,νυχθημερίς να φέρει βόλτα όλα τα δεινά που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της,αλλά κάτι της λείπει..Ναί ένα καλό μησιγά!Έτσι εγώ και η επιχειρηματική μου ομάδα πήραμε την απόφαση να φέρουμε κάτι νέο,κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά-αθηναικά δεδομένα!Στούντιο για γυναίκες όπου θα βγάζουν τα απωθημένα από την αγαμία,την ψυχασθένεια-σχιζοφρένεια που αντιμετωπίζουν σήμερα στο σύγχρονο κόσμο.Το στούντιο διαθέτει άνετο πάρκινγκ μισής θέσης για σκούτερ,μπάρ όπου μπορείτε να σερβιριστείτε μόνες σας από νερό μέχρι λεμονίτα(βασικά νερό ή λεμονίτα θα έχουμε,αλλά για το γκλάμουρ άφησα να εννοηθούν ότι παρέχονται και άλλα ηδύποτα.. :grin:),θα βρίσκετε ψωλές από αρρενωπούς άνδρες για να παλουκωθείτε επιτέλους και μάλιστα στην άκρως προνομιακή τιμή των 35 ευρώ.Βασικά το πρόγραμμα έχει κλιμάκωση υπηρεσιών και κόστους(κάτι από τριγγέτα-συγγρού 144 σας θυμίζει ε?κλπ..)ήτοι.....

1)35 ευρώ απλό παλούκωμα 5 λεπτών(για να μήν προλάβετε να χύσετε ελλεεινίδες και να μας ξανάρθετε)
2)37,5 ευρώ απλό παλούκωμα 7 λεπτών με 2 στάσεις
3)43 ευρώ απλό παλούκωμα 8 λεπτών(με αντίστροφη μέτρηση από ηλεκτρονικό ρολόι τοίχου tissot) το οποίο μόλις τελειώνει ο χρόνος αρχίζει να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο της κλανιάς ουραγκοτάγκου με αποτέλεσμα να σείεται όλο το οικοδομικό τετράγωνο)
4)51 ευρώ σύνθετο παλούκωμα με ανασκολοπισμό(περισσότερες πληροφορίες στον κ.Δημήτρη Διάκο που είναι και ο επίσημος προμηθευτής μας στις σούβλες)
5)67 ευρώ σύνθετο παλούκωμα με ανασκολοπισμό,ενεργητικό ακάποτο γλυφοκώλι και ένα αρκουδάκι δώρο το οποίο ανα 17 λεπτα βγαζει καυλωτικές κραυγούλες θυμίζοντας σας πόσο όμορφα περάσατε στον χώρο μας
6)73,7 ευρώ σύνθετο παλούκωμα με ρύζι και σαφράν μαγειρεμένο από τον Σουλταν ΙΧΜΠΑΡΙΜ(σέφ που τον ξετρυπώσαμε από μιά τρώγλη στο μπραχάμι όπου έπαιζε το πουλί του βλέποντας τον αυτιά και για τον οποίο πήραμε πολύ καλές συστάσεις)
7)84 ευρώ ΠΟΛΥσύνθετο παλούκωμα με μασάζ(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ),16 μετρημένα γλυψίματα της κλειτορίδας σας και διείσδυση φρούτου της αρεσκείας σας στον πωπούλη σας.

Προς το παρόν αυτά και βλέπουμε.Οι βάρδιες θα είναι 3(και οι 3 την ίδια ώρα γιατί κανείς δεν μπορεί να ξυπνήσει πρίν τις 17.00).Δείτε λοιπόν τους άνδρες μας για μιά πρώτη γνωριμία..

1)HOSSAM HASSAN ή αλλιώς ο απλός παλουκωτήςhttp://[URL unfurl="true"]www.powerlineblog.com/archives/Mohammed.jpg[/img[/URL]]

2)BGADIN SERFAT ή αλλιώς ο πολυσύνθετος ανασκολοπιστής[img]http://[URL unfurl="true"]www.hrw.org/en/sites/default/files/imagecache/scale-300x/media/images/photographs/Khalid-Mohammed.jpg[/img[/URL]]

και....

3)ZOUAD ZOHAD ή αλλιώς τριψοπούτσης[img]http://kt.nrkp3.no/wp-content/uploads/2008/10/gul-mohammed.jpg

φιλάκια από τα αγοράκια του μαγαζιού! :-* :-* :-*

ΠΑΝΑΘΕΜΑ ........

ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
παντος αμα ανοιγε μπουρδελο για γυναικες φαντασου ποσες χοντρες θα πηγαινανε βασικα μονο ασχημες γιατι σιγα μην πληροσει ι αλλη να την γαμησουνε χαχα :uglystupid:

Mην ανυσηχείς φίλε μου μα και οι χοντρές και οι άσχημες βρίσκουν κάτι λιγούρια που τις περιποιούνται. δεν έχουν ανάγκη αυτές...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aσχημα θα της επεφτε να της ριχναν ενα μανικι !!! ;)

Συνημμένα

• gtyh.jpg
    gtyh.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.
ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Και η φωτο της πρώτης πελάτισας:

http://[URL unfurl="true"]www.weird-websites.info/Ugly-People/images/fattest-woman-in-the-world-pictures.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτη για να την βατεψεις πρεπει πρωτα να βαλεις την νικολουλη να σου βρει την τρυπα !!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Περαν της πλακας να θυμαστε την κουβεντα μου, οποιος ανοιξει στουντιο για γυναικες θα σπασει στο χρημα!!!
Αργα η γρηγορα θα γινει..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom