Νέα

Το πρώτο studio για γυναίκες!Καρδαμοπόλεως 92,άνω πατήσια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Υποκλίνομαι στην ιδέα και την υλοποίηση. Εστειλα στο στούντιο φίλη μου που την κάνω παρέα για να φαίνομαι εγώ αδύνατος και νέος και επέστρεψε ανανεωμένη μετά από τριήμερο. Δοκίμασε όλα τ αγόρια και όλα τα πρόγράμματα και είναι τσιμπημένη με κάποιον που της θυμίζει το μεγάλο της ανικανοποίητο έρωτα τον ακαταμάχητο κινηματογραφικό ήρωα Μπόρατ.
Εψαξα στις φωτό και δεν βρήκα κάποιον που να του μοιάζει αλλά επειδή δεν υπάρχουν πολλές Καρδαμοπόλεως (ενώ από αντρικά στούντιο για γκόμενες... να φάν και οι "κότες") είμαι σίγουρος ότι ήρθε στο σωστό και τυφλωμένη από τον έρωτα τους βλέπει όλους σαν τον Μπόρατ.
Με παρακάλεσε -επειδή ντρέπεται- να προσθέσετε στο πρόγραμμα ομαδικό sex (φαντάζομαι θα εννοεί sex με φίλαθλο της ίδιας ομάδας) και μαθήματα μαγειρικής στο σαλόνι όσο περιμένουν.
Καλές δουλειές!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το λοιπον..

με εψηνε κανενα μηνα να παρω μεταγραφη και το καταφερε..

απο το βραδυ, δωδεκάτη η ωρα, ξεκιναω στο εν λογω στουντιο !!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τα προγραμματα θα ειναι η αποθεωση της απλοτητας που τοσο μας λειπει, φιλοδοξοντας να φερουν στις αισθησεις μας αναμνησεις απο τα παιδικα μας χρονια (άμμο αναμεσα στα δοντια απο το μουνι που μολις γλυφαμε στην παραλία, χωρις να βαλουμε απο κατω του την ψάθα κλπ κλπ).

ακολουθουν ενδεικτικα προγραμματα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προγραμμα για ντροπαλές..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προγραμμα για φυσιολάτρες..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προγραμμα ρετρό..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προγραμμα με βοηθηματα (φλογερες και τετοια)..

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Υποκλίνομαι στην ιδέα και την υλοποίηση. Εστειλα στο στούντιο φίλη μου που την κάνω παρέα για να φαίνομαι εγώ αδύνατος και νέος και επέστρεψε ανανεωμένη μετά από τριήμερο. Δοκίμασε όλα τ αγόρια και όλα τα πρόγράμματα και είναι τσιμπημένη με κάποιον που της θυμίζει το μεγάλο της ανικανοποίητο έρωτα τον ακαταμάχητο κινηματογραφικό ήρωα Μπόρατ.
Εψαξα στις φωτό και δεν βρήκα κάποιον που να του μοιάζει αλλά επειδή δεν υπάρχουν πολλές Καρδαμοπόλεως (ενώ από αντρικά στούντιο για γκόμενες... να φάν και οι "κότες") είμαι σίγουρος ότι ήρθε στο σωστό και τυφλωμένη από τον έρωτα τους βλέπει όλους σαν τον Μπόρατ.
Με παρακάλεσε -επειδή ντρέπεται- να προσθέσετε στο πρόγραμμα ομαδικό sex (φαντάζομαι θα εννοεί sex με φίλαθλο της ίδιας ομάδας) και μαθήματα μαγειρικής στο σαλόνι όσο περιμένουν.
Καλές δουλειές!

σε ευχαριστώμεν και ελπίζωμεν ότι θα σας εξασφαλίσουμε το πρότυπο του πόθεν εξ'αυτών καλαβρυτιασης φερχόμεν αουτστάντινγκς.Πραγματικά σε εγκαλούμε για να δείς τον τρόπο και τη φινέτσα....και με 10 ευρώ λαμβάνεις ευλογία πατερική.

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το μαγαζί μετά από ένα μήνα και κάτι λειτουργίας έκλεισε τελικά χθές λόγω ανωτέρας βίας(μπήκε κάποιος αληταράς μέσα στην βραδυνή βάρδια και έχωσε βουλοκέρι στον κώλο του εργάτη μου ζάν μπροστοβαρέ ροντρίς καφλέ την ώρα που συνευρισκόταν με τριαντάρα φρεσκοπαντρεμένη ανικανοποίητη τσούλα).Ο ζαν εκστασιασμένος από το βουλοκέρι,παράτησε τα πάντα και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση αλαλάζοντας σύμφωνα με τους περίοικους piatsas(δεύτερη πολυκατοικία αριστερά) και σπουνιάρη(φάτσα πουλκατοικία απέναντι) "ευρηκα!ευρηκα!είναι το μασάζ του προστάτη που μου έλειπε.Για αυτό δεν είχα κέφι!!!βέβαια όσο απομακρυνόταν δεν ακουγόταν καλά τί ακριβώς έλεγε,αλλά τέσπα...Το ρεζουμέ είναι ότι έκλιεσε.Ο παπάς που στο πούτσο είναι?τον έψαχνα στην αγία ελεούσα στα πετράλωνα,αλλά μου είπαν ότι έχει εξωτερικό σκάουτιν με διακόνους.Το άφησα να "πέσει" και έτσι σταμάτησα την αναζήτηση.Τέσπα..το θέμα είναι ότι άν περιμένεις από ζαβή ελλεεινίδα να σου δώσει λεφτά για να γαμηθεί από τον σαβούρος αχμέτοφ ξέχασε την την ευπορία......

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ανοίγουμε ξανά....

τώρα και μέχρι το πρωί ο μαχμούντ

URL]]

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αύριο πρωί ο σαλαμχ ας ατ αφριολγκλου...για τις κυριούλες τις παλιοθρεμμένες έτσι?

QaziHussainAhmed600.jpg

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειμαι σιγουρος με τα αγοραρα που προσλάμβαμε εγώ και οι συνεργάτες μου οι ελλεεινίδες αυτό το καλοκαίρι θα φοράνε το κάτωθεν τισερτίδιον...

i_love_ahmed_heart_custom_personalized_tshirt-p2356263619613194223sge_400.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom