Νέα

Το πιο αξέχαστο sex που θυμόσαστε - αλήθειες μόνο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PATHFINDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που κάνατε το πιο αξέχαστο sex που δεν θα ξεχάσετε ποτέ?

• Στο WC του αεροπλάνου εν πτήσει για Παρίσι?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πάνω στην άμμο σε μια ερημική παραλία, σε κάποιο νησί στις διακοπές σας?

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου?

• Στα όρθια στις τουαλέτες ενός club?

• Στο χώρο εργασίας - γραφείο σας / της?

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Σε κάποιο ξενοδοχείο XXX?

• Στην τραπεζαρία, στο σαλόνι με την TV να παίζει αθλητικά?

• Στο μπαλκόνι και να σας παίρνουν μάτι οι γείτονες?

• Στο κρεβάτι των γονιών της?

• Σε παρκάκι, κινδυνευοντας να σας δούνε όλοι?

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Μέσα στο τζακούζι / υδρομασαζ?

• Καπου αλλου? Που?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.231
Πόντοι
22.785
Μια συναδελφο σε c-130 πηγαινοντας για Κρητη ..........

allos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
διπλό γαμήσι, σε δίμετρο πιπίνι, δίπλανο δωμάτιο η δικιά μου, τα διπλά κιλά και χρόνια της...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Έπαιξαν κάτι τυχαίοι αποχαιρετισμοί στον Βενιζέλο (sofitel) εχθές...άλλο πράγμα!  :rockon:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μια φορά κι ένα καιρό που ήμουν φαντάρος, πήρα μια γκόμενα που είχα στο θάλαμο αφού είχα φροντίσει να αλλάξω σκοπιά με συνάδελφο που φρόντισε και να μη μας ενοχλούν (ο θάλαμος ήταν δίπλα στη σκοπιά).
Τη συγκεκριμένη για πρώτη φορά τη γάμησα στα σκαλιά της πολυκατοικίας της στο υπόγειο επιστρέφοντας από τα μπαράκια.
Ωραία πράγματα...

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...πριν  πολλα χρονια που ειμουν φανταρος σε φυλακιο στον εβρο ...κυριακη  δευτερη συνεχομενη μεσα  γενικα η υπηρεσια μας πιγενε Πι.Κ.Ε (πιπα κολο εμπλοκη) το κοριτσακη ντοπια ..πεφτη το τηλεφονο και ερχετε την εχω στην σκοπια δεν αντεχα αλλο και αρχισαμε ..αλλα κοιτουσα και απο το παραθυρακη που και που  σε καποια φαση βλεπω το τζιπακη να ανεβενη ..πανικος και ομιχλη .. "ντυσου και φυγε ερχεται το τζιπ ..." .."οχι μωρο μου λιγο ακομα" απαντα αυτη  "βρε φυγε ..." αρχιζει να μου πεφτη και μου κανει ενα σφυξιμο δεν αντεξα εχυσα μεσα (το τελευταιο που με ενοιαζε τοτε).... φυγε ρε ..ισα ισα προλαβα κουμποθυκα και αυτη κρυφτικε στην θεση μαχης πισω απο την σκοπια ... το τζιπακη ευτιχως δεν κατεβασε κανενα ...μονο ενα καλα εισαι ? και εφυγε συνεχισε τον δρομο του ...οι αλλοι μεσα στο φυλακιο καναν υπολογισμους ποσες Φ θα φαω ...εγω πανικοβλιτος αλλα και παρμενος με το πουτανακη  την εστειλα στο γεροδιαολο  ....το βραδυ  μετα σκεφτομουν τη εγινε ...και θυμιθικα οτι εχυσα μεσα ...νεος κρυος ιδρωτας ..μεχρι να απολυθω δεν ξαναγαμησα εκει πανω ....
......ακομα το θυμαμαι και ανατριχιαζω ....

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
1.Περυσι με ενα 25χρονο παντρεμενο ξεκωλακι που με καυλωνε απιστευτα και τα εκανε Ο Λ Α...ειδικα στο σπερμα ειχε λατρεια.
2.Μαρτιος 2007 στο Βελιγραδι με μια Σερβα που ειχα γνωρισει τα Χριστουγεννα του 2006 στην ιδια πολη...ενα Σ/Κ δεν βγηκα απο το ξενοδοχειο...μακραν το καλυτερο μουνι που εχω γαμησει μεχρι τωρα και αμφιβαλλω αν θα ξαναγαμησω...ενα θα σας πω,ειμαι 1,86 και μου εριχνε ενα κεφαλι...

και τωρα που το ξαναβλεπω,απο τις 11 επιλογες της ψηφοφοριας εχω κανει σεξ στις 8...

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
τωρα που το ξαναβλεπω,απο τις 11 επιλογες της ψηφοφοριας εχω κανει σεξ στις 8...
Εγω που άνοιξα το thread, επέλεξα επίτηδες τις συγκεκριμενες ερωτησεις, εχοντας πραγματοποιησει και τις 11 πιθανες επιλογες (με 1 γυναικα - σχεση) και ειμαι εξαιρετικα περιεργος να δω αν ειμαι ο μονος αρρωστος εδω μεσα ή τελικα ειμαστε πολλοι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εγω που άνοιξα το thread, επέλεξα επίτηδες τις συγκεκριμενες ερωτησεις, εχοντας πραγματοποιησει και τις 11 πιθανες επιλογες (με 1 γυναικα - σχεση) και ειμαι εξαιρετικα περιεργος να δω αν ειμαι ο μονος αρρωστος εδω μεσα ή τελικα ειμαστε πολλοι.

Το αεροπλάνο μου λείπει από τη λίστα μου. Φοβάμαι βεβαια λιγο, γίνεσαι ρόμπα αν το καταλάβουν.

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Το αεροπλάνο μου λείπει από τη λίστα μου. Φοβάμαι βεβαια λιγο, γίνεσαι ρόμπα αν το καταλάβουν.
Aν επιλεξεις εταιρεια που μπορεις μεσω ηλεκτρονικης κρατησης να διαλεξεις θεση (επιλεγεις τις τερμα πισω θεσεις - τις τελευταιες ωστε να εχεις αμεση προσβαση στην πορτα του πισω WC - οχι του μπροστινου WC που σε εχουν ολοι στο πτικο πεδιο τους) και προορισμο που να διαρκει το ταξειδι καποιες ωρες για να επιλεξεις ποτε ειναι η καταλληλη ευκαιρια (πχ οταν οι συνοδοι βγαλουν τα καροτσακια με τους καφεδες) ολα ειναι πιθανα. Απλα να σου πω, πως παρα τον σχεδιασμο απο πριν, ανακαλυψαμε πως ηταν πολυ πιο στεναχωρα απο οτι φανταζομασταν, αλλα μπρος στην λεσχη "one-mile-high" τι ειναι η βολεψη...!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Καπου στα βορεια προαστεια.
Εγω να γλυφω την οικοδεσποινα η οικοδεσποινα να γλυφη την κορη της και η κορη της να γλυφη το πατερα της.Τελος να γινετε της τρελης απο 30 εως35 ατομα γυρω μας.
Οτι μπορη να φανταστη ο καθενας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν δε σε banάρει κανένας σύντομα, τότε στο site εδώ είναι που θα γίνει της τρελής.  :uglystupid:  :headbang:

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να περιοριστώ σε μία μόνο αναφορά (σ' αυτό συνίσταται άλλωστε και η δυσκολία που βάζει το thread).Πρίν από...30 χρόνια ακριβώς, φοιτητής με την κοπελιά μου, επιστρέφοντας σπίτι της πρωινές ώρες από ξενύχτι.Αρχίσαμε στο μπάνιο του διαμερίσματός της (ήταν από επαρχία)κατά τις 6:30-7 πμ και συνεχίσαμε στο δωμάτιό της. Τελειώσαμε κατά τις 12 μεσημεράκι πια, χωρίς καθόλου ύπνο (εννοείται ότι κοιμόμουν όλη την υπόλοιπη μέρα...)!Ήταν εκείνη η αστείρευτη "λύσσα" που μόνο σ'εκείνη την ηλικία των 20-25 μπορεί να εμφανιστεί.Ένα πραγματικό "άδειασμα" σεξουαλικό, κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω να γλυφω την οικοδεσποινα η οικοδεσποινα να γλυφη την κορη της και η κορη της να γλυφη το πατερα της.Τελος να γινετε της τρελης απο 30 εως35 ατομα γυρω μας.

Ήμουν κι εγώ εκεί :rockon:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
με μια σλοβακα 20αρα πουτανα που δεν εδινε το παρθενο κωλαρακι της.....
....με τα πολλα εφαγα κωλαρακι ΧΩΡΙΣ εξτρα χρεωση....
....απτην επομενη μερα εδινε κωλαρακι με 20 ευρω εξτρα ;) ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom