Νέα

Το όνομα Μακεδόνια ανήκει στους Σκοπιανούς σελιδα στο FACEBOOK

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zippo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
και εσυ τι εισαι επιστημονας κουμουνι??? ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ αλλα εχετε κοτσαρι την ταμπελα του χρυσαυγητη σε οποιον ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ για να μην το λεει και να φοβατε. παντως μαλακακο την ιστορια που ξερω εγω εσυ δεν θα τη μαθεις ουτε σε 5 ζωες

Αλήθεια ? Για πες μας τι ψηφίζεις τότε ρε ψεκασμένε ??

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Έχεις χάσει επεισόδια,τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ προσκυνάει μέχρι και τους παπάδες για να δει εξουσία ! :grin:

τυπε γι'αυτο ειπα παλια.αλλα ακομα και τωρα υπαρχει ενα κομμα που εχει τις ιδιες αποψεις με εσενα  ;)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τυπε γι'αυτο ειπα παλια.αλλα ακομα και τωρα υπαρχει ενα κομμα που εχει τις ιδιες αποψεις με εσενα  ;)

3 υπάρχουν Φιλελεύθερη συμμαχία,Δράση και ΟΑΚΚΕ ! Εγώ είμαι στη Δράση..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
3 υπάρχουν Φιλελεύθερη συμμαχία,Δράση και ΟΑΚΚΕ ! Εγώ είμαι στη Δράση..

:thumbsup:

παντως τυπε δεν εχει βαση.δεν μπορει να λεγεται ο καθενας οπως θελει,και μετα να πηγαινει και να διεκδικει εδαφη  :headbang:
θα γινοταν της πουτανας ετσι  :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:thumbsup:

παντως τυπε δεν εχει βαση.δεν μπορει να λεγεται ο καθενας οπως θελει,και μετα να πηγαινει και να διεκδικει εδαφη  :headbang:
θα γινοταν της πουτανας ετσι  :S

Σιγά μη διεκδικήσουν αυτοί,ένα κρατίδιο, εδάφη...Η Ελλάδα δεν έχει χάσει ποτέ εδάφη από τότε που έγινε ανεξάρτητο κράτος,θα χάσει απ'αυτούς ?  Μην τρελαθούμε τώρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Βασικά η Ελλάδα δεν ξέρει τι θέλει γιατί έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις για συμβιβαστική λύση στο όνομα.Το ΦΥΡΟΜ μπήκε ως προσωρινό για να μπει αυτή η χώρα στον ΟΗΕ και από τότε έμεινε μόνιμο.Δεν είναι η θέση της Ελλάδας να μείνειτο όνομα ΦΥΡΟΜ (άλλωστε το Μ στο ΦΥΡΟΜ σημαίνει Μακεδονία...)  Αφού και αυτοί Μακεδόνες είναι γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να το χωνέψει ??
Δεν εχεις καταλαβει οτι ισχυριζονται οτι η Μακεδονια τους ανηκει,και οτι ηταν εκει απο την αρχη..Αυτοι πηγαν στην Μακεδονια μετα τον 6ο αιωνα μ.χ.Ειναι σλαβοι που απλα ηρθαν στην Μακεδονια.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λεγοτερα.Αυτοι θελουν να σφετεριστουν την σημαια της Βεργινας,αληθεια τι δουλεια εχουν αυτοι με αυτο το συμβολο;
Οπως και το ψεμα οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν πατριωτης τους...

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.739
Πόντοι
206
Για πες ρε φίλε Runar, γιατί αρνούνται τότε οι Σκοπιανοί γεωγραφικό καθορισμό πχ Βόρια Μακεδονία ;

Πες πως ονομάζονται οι Σκοπιανοί Μακεδονία και εν συνεχεία ζητούν αποσχεση και κάνουν δικό τους κράτος οι πραγματικοί Μακεδόνες με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη πχ. δεν θα μπορούν να ονομάσουν το κράτος τους Μακεδονία, γιατί ήδη θα υπάρχει άλλο κράτος (οι Σκοπιανοί δλδ που μιλάνε και Σλαβικά).
Πως θα το κάνουμε και το όνομα έχει copyright.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός ιμπεριαλισμός και αυταρχισμός που θέλει όχι μόνο να αλλάξει όνομα απο τους γείτονες (ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα) αλλά και να τους διαλύσει ως κράτος και βάζει βέτο,εμπάργκο κλπ. ! Άσχετα λοιπόν τι λένε οι χαζοσελίδες του fb το δίκιο είναι με τους γείτονες.

Πως το βγαλες το συμπερασμα οτι η Ελλαδα θελει να αλλαξει το ονομα αυτης της χωρας?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε ανεγκέφαλε,ποιός Τίτο και μαλακίες λες ? Αυτά τα εδάφη είναι Μακεδονία απο προ χριστού !! Και ψάξε πρώτα τη δική σου καταγωγή και μετά να μιλάς για Βούλγαρους...Άντε με τους κάφρους απαίδευτους πάω και μιλάω κι'εγώ...

Tα εδάφη στα οποία βρίσκεται το κράτος FYROM ποτέ δεν ήταν " Μακεδονία". Παιονία ήταν

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Για πες ρε φίλε Runar, γιατί αρνούνται τότε οι Σκοπιανοί γεωγραφικό καθορισμό πχ Βόρια Μακεδονία ;

Αυτοί δεν έχουν αρνηθεί τίποτα,επί 20 χρόνια η Ελλάδα απορρίπτει όλες τις λύσεις και του Πινείρο και του Νίμιτς κλπ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ που δεν έχω fb έκανα αναφορά τον θεματοθέτη. :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αυτος που εχει τη σελιδα ειναι το απολυτο τρολ  :2funny:

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος που εχει τη σελιδα ειναι το απολυτο τρολ  :2funny:

Αυτό ακριβώς. Ελληνόπουλο είναι, που απλά γουστάρει να του βρίζουν το σόι.
Παίζει να είναι και ο Runar αυτός που έχει τη σελίδα  :S :S :S

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς. Ελληνόπουλο είναι, που απλά γουστάρει να του βρίζουν το σόι.
Παίζει να είναι και ο Runar αυτός που έχει τη σελίδα   :S :S :S

Πλακα κανει ρε μαν. Διαβαζει τα σχολια κατω απ καθε ποσταρισμα και λυνεται στο γελιο.  :2funny:

KamenosPantremenos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Απάντηση από το FB:
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο να μας αναφέρετε κάτι που νομίζετε ότι παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας. Τέτοιες αναφορές είναι πολύ σημαντικές, ώστε το Facebook να παραμένει ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Εξετάσαμε τη Σελίδα που αναφέρατε για ρητορική ή σύμβολα μίσους και αποφασίσαμε ότι δεν παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας.
Σημείωση: Αν έχετε πρόβλημα με κάτι στη Σελίδα, αναφέρετε συγκεκριμένα το περιεχόμενο (π.χ. μια φωτογραφία) και όχι ολόκληρη τη Σελίδα. Έτσι, η αναφορά σας θα εξεταστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Στις καινουργιες συσκευες συγκεκριμένα σε ενα DVR στις ρυθμισεις για την γλωσσα εχει επιλογη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ

Κατι δεν μου παει καλα  :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom