Νέα

Το όνομα Μακεδόνια ανήκει στους Σκοπιανούς σελιδα στο FACEBOOK

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zippo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
θες επιχειρηματα ρε παπαρα εσυ δεν ξερεις οτι οι μισοι ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ και οι αλλοι μισοι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και το παραμυθι τους το ελεγε ο ΤΙΤΟ περι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απο το 1945 για να μην ζητησουν να ενωθουν με τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ? ολοι που λετε τα ΣΚΟΠΙΑ ( ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ )  εισται αγραμματοι και ανιστορητοι βοδια του κερατα

Ρε ανεγκέφαλε,ποιός Τίτο και μαλακίες λες ? Αυτά τα εδάφη είναι Μακεδονία απο προ χριστού !! Και ψάξε πρώτα τη δική σου καταγωγή και μετά να μιλάς για Βούλγαρους...Άντε με τους κάφρους απαίδευτους πάω και μιλάω κι'εγώ...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
θες επιχειρηματα ρε παπαρα εσυ δεν ξερεις οτι οι μισοι ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ και οι αλλοι μισοι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και το παραμυθι τους το ελεγε ο ΤΙΤΟ περι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απο το 1945 για να μην ζητησουν να ενωθουν με τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ? ολοι που λετε τα ΣΚΟΠΙΑ ( ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ )  εισται αγραμματοι και ανιστορητοι βοδια του κερατα

δεν σημαίνει το γεγονός ότι άμα είσαι ανιστόρητος ότι είσαι και βόδι του κερατά...ο τόπος που γεννήθηκες δεν έχει να λέει απολύτως τίποτα...Θα μπορούσες να είχες γεννηθεί κάλλιστα στην ιαπωνία από σχιστομάτιδες γονείς...ξέρεις όλη την ιστορία του tokyo από το 1800+ ?

Για μένα ο άνθρωπος πρέπει να προχωράει κυρίως τις γνώσεις σου σε επιστήμες όπως τα μαθηματικά η φυσική κτλπ για να προοδεύει ο πολιτισμός...η ιστορία δεν είναι τίποτα παραπάνω από ιστορία...δεν χρειαζεται να δίνουμε τόση σημασία...η λέξη εθνικισμός για μένα είναι η πιο άκυρη...δεν έχει απολύτως κανένα νόημα...εμένα το groupaki στο fb απλά με αφήνει αδιάφορο...αυτή είναι η άποψη μου

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
αντε τρεχα να κανεις προταση γαμου σ Βαβατση  :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί,έχεις πρόβλημα ?? Χα,χα,χα...κλασσική κωλοελληνική τακτική,όταν δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ βρίζω και πετάω εξυπναδούλες !!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αυτός ξέρει καλά τι λέω !! Σκάσε !
Δεν ξερω τι λες ουτε και σε τι πραγμα αναφερεσαι. Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν εχεις ελληνικη συνειδηση ουτε ιστορικη μνημη.

OP
OP
Z

zippo

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Ρε ανεγκέφαλε,ποιός Τίτο και μαλακίες λες ? Αυτά τα εδάφη είναι Μακεδονία απο προ χριστού !! Και ψάξε πρώτα τη δική σου καταγωγή και μετά να μιλάς για Βούλγαρους...Άντε με τους κάφρους απαίδευτους πάω και μιλάω κι'εγώ...

ρε συ πραγματικα ξερω μαλακες και μαλακες αλλα σαν εσενα κανενας. σιγουρα το πτυχιο του ΜΑΛΑΚΑ το εχεις βαλει σε κορνιζα. πηγαινε μαθε ιστορια και μετα να παιρνεις μερος σε κουβεντα ανιδεο ον.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν ξερω τι λες ουτε και σε τι πραγμα αναφερεσαι. Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν εχεις ελληνικη συνειδηση ουτε ιστορικη μνημη.

Ξέρεις πολύ καλά τι λέω !! Ανήκεις στους νεογενίτσαρους του Πούτιν !! Σε ξέρουν όλοι εδώ μέσα !

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Βασικά η Ελλάδα δεν ξέρει τι θέλει γιατί έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις για συμβιβαστική λύση στο όνομα.Το ΦΥΡΟΜ μπήκε ως προσωρινό για να μπει αυτή η χώρα στον ΟΗΕ και από τότε έμεινε μόνιμο.Δεν είναι η θέση της Ελλάδας να μείνειτο όνομα ΦΥΡΟΜ (άλλωστε το Μ στο ΦΥΡΟΜ σημαίνει Μακεδονία...)  Αφού και αυτοί Μακεδόνες είναι γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να το χωνέψει ??
το παρακανεις....
ακομα και εγω που δεν ειμαι και πολυ φανατικος στο θεμα με τσιτωνεις

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε συ πραγματικα ξερω μαλακες και μαλακες αλλα σαν εσενα κανενας. σιγουρα το πτυχιο του ΜΑΛΑΚΑ το εχεις βαλει σε κορνιζα. πηγαινε μαθε ιστορια και μετα να παιρνεις μερος σε κουβεντα ανιδεο ον.

Χα,χα,χα...ωραίο επίπεδο ! Θα μας κάνεις και μαθήματα ιστορίας αν και αμφιβάλλω αν έχεις τελειώσει σχολείο ! Παίζει να είσαι και χρυσαυγήτης...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός ιμπεριαλισμός και αυταρχισμός που θέλει όχι μόνο να αλλάξει όνομα απο τους γείτονες (ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα) αλλά και να τους διαλύσει ως κράτος και βάζει βέτο,εμπάργκο κλπ. ! Άσχετα λοιπόν τι λένε οι χαζοσελίδες του fb το δίκιο είναι με τους γείτονες.
Φίλε αν αλλάξω το nick μου σε ....Runar και ότι λες το οικειοποιηθώ δεν θα παρεξηγηθείς? Δεν θα τρέχεις στους Admin των ΜΠΟΥ να με μπανάρεις σαν κακόγουστο κλώνο? ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ξέρεις πολύ καλά τι λέω !! Ανήκεις στους νεογενίτσαρους του Πούτιν !! Σε ξέρουν όλοι εδώ μέσα !
Ο μονος ειμαι που γουσταρω των Πουτιν  :2funny: το 99% των ελληνων ειναι στο φαν κλαμπ του Πουτιν.   

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο μονος ειμαι που γουσταρω των Πουτιν  :2funny: το 99% των ελληνων ειναι στο φαν κλαμπ του Πουτιν.  

Δεν είναι το 99 % αλλά το 50 %, δηλαδή αυτοί που ψηφίζουν φασίστες και κουμμούνια !!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• they_live1.jpg
    they_live1.jpg
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Eγώ δεν είμαι Πρετεντέρης ούτε Χατζηνικολάου να χαϊδεύω αυτιά ! Εδώ που δεν υπάρχει λογοκρισία θα λέμε αλήθειες,έστω και αν γινόμαστε δυσάρεστοι...αντε μπράβο...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Eκδηλώθηκε ! Για διάβασε καλύτερα...

τυπε εισαι αριστερος;   :think:
παλια ο συριζα και η ακρα αριστερα τα ελεγε αυτα.και τωρα παλι υπαρχει ενα συγκεκριμενο κομμα που τα λεει  ;)

OP
OP
Z

zippo

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Χα,χα,χα...ωραίο επίπεδο ! Θα μας κάνεις και μαθήματα ιστορίας αν και αμφιβάλλω αν έχεις τελειώσει σχολείο ! Παίζει να είσαι και χρυσαυγήτης...

και εσυ τι εισαι επιστημονας κουμουνι??? ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ αλλα εχετε κοτσαρι την ταμπελα του χρυσαυγητη σε οποιον ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ για να μην το λεει και να φοβατε. παντως μαλακακο την ιστορια που ξερω εγω εσυ δεν θα τη μαθεις ουτε σε 5 ζωες

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τυπε εισαι αριστερος;   :think:
παλια ο συριζα και η ακρα αριστερα τα ελεγε αυτα.και τωρα παλι υπαρχει ενα συγκεκριμενο κομμα που τα λεει  ;)

Έχεις χάσει επεισόδια,τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ προσκυνάει μέχρι και τους παπάδες για να δει εξουσία ! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom