Επισκέπτης
Εδω θα ήθελα να θυμίσω στον Κο trustworth πως κάποιοι άλλοι ¨εγκυροι ιστορικοί επιστημονες", βασιζόμενοι σε δικες τους "μελετες" και "στοιχεία", γράφουν πως πάλι εξαφανίστηκε το Ελληνικό αίμα κατα την περίοδο της Τουρκοκρατίας! Μα ποιο αίμα ρωτώ εγώ? αφού ο Κος Φαλμεραϋερ είπε οτι απο το 500-τοσο και μετα δεν υπήρχε "σταγόνα Ελληνικού αίματος¨", πώς οι άλλοι συνάδελφοί τους βρήκαν το 1453?
περίεργα πράγματα και βεβαια όλα "γραμμένα" και "τεκμηριωμένα".....
το γεγονός είναι πάντως πως αυτοί οι "ιστορικοί", το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα εξαφανίσουν την Ελληνική φυλη απο προσώπου γης! Δεν γνωρίζω εαν το αυτό έχει γίνει για άλλες φυλές αυτού του πλανήτη οι οποίες είχαν αντίστοιχη ιστορία κατακτητών με αυτή της Ελληνικής! Πάντως το παραμυθάκι ότι μόνον η Ελληνική φυλή έχει εκλείψει εμένα τουλάχιστο με κάνει να είμαι τουλάχιστον επιφυλακτικός!
περίεργα πράγματα και βεβαια όλα "γραμμένα" και "τεκμηριωμένα".....
το γεγονός είναι πάντως πως αυτοί οι "ιστορικοί", το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα εξαφανίσουν την Ελληνική φυλη απο προσώπου γης! Δεν γνωρίζω εαν το αυτό έχει γίνει για άλλες φυλές αυτού του πλανήτη οι οποίες είχαν αντίστοιχη ιστορία κατακτητών με αυτή της Ελληνικής! Πάντως το παραμυθάκι ότι μόνον η Ελληνική φυλή έχει εκλείψει εμένα τουλάχιστο με κάνει να είμαι τουλάχιστον επιφυλακτικός!