Νέα

Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης - Είχε δωρίσει την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Τσάρκας4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μην ξεχναμε τις πολεμικες βιομηχανιες οι οποιες κερδιζουν αμυθητα ποσα και ταυτοχρονα πολλες χωρες στηριζπυν το αεπ τους πανω σ αυτες τις βιομηχανιες.
Π.χ γαλλια ηπα ρωσια κινα
Επισης οι πολεμικες βιομηχανιες ειναι αρρηκτα συνδεδεμενες με την ηγεσια των χωρων και καθε φορα που καποια απο αυτες τις χωρες κανει διμερης συμφωνιες βαζει μεσα και την αγορα καποιων αμυντικων,π.χ προσφατα εγινε με τον μακρον καιβτα ραφαλ,οι γαλλοι μας στηριζουν ειναι υπερ μας μας αγαπανε και τους αγαπαμε αλλα τσεπωσαν και καποια δις απο την αγορα των ραφαλ,και τι εγινε που εχουμε ελλειψεις σε νοσοκομεια η ο καθε μεσος ελληνας με το ζορι τα βγαζει περα θα έχουμε ραφαλ να μας προστατεύει απο τον κακο τον τουρκο.
A ρε Ζαν το τι θέατρο παίζεται δεν έχουμε ιδέα, ούτε αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις μαλακιες περι πολεμικών μέσων, πολέμων κλπ, ούτε εμείς που ξέρουμε οτι όλα είναι για το θεαθήναι..
Με την Γαλλια-Ελλαδα παιχτηκε κάπως έτσι..
"Θα το παίξουμε εμείς καλά φιλαράκια μεταξύ μας ώστε να συγκινηθουν τα ζωντοβολα, θα σου δώσω εγώ κάτι πολεμικά αεροσκάφη, θα μου σκάσεις εσύ κάτι δισεκατομμύρια σε τιμή ευκαιρίας, έτσι εσύ θα καυχιεσαι ότι κάνεις πολλά για την πατρίδα σου αγοράζοντας τα Ραφάλ, εγω θα τα τσεπώσω από σένα και θα σε υποστηρίζω σε κάθε σύνοδο κορυφής για να έχεις και εσύ το σεβασμό του λαού σου ότι σας αγαπάω επειδή είσαι εσύ ο ηγέτης και σε εκτιμώ"

Εν τω μεταξύ όλα αυτά συμβαίνουν ενώ δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει πόλεμος...για τόσο ζωάδια μας περνάνε
 

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.453
Like
1.451
Πόντοι
216
Εν τω μεταξύ όλα αυτά συμβαίνουν ενώ δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει πόλεμος...για τόσο ζωάδια μας περνάνε
τι ειναι αυτα που γραφετε ρε παιδια;
δεν χρειαζετε να γινει πολεμος για να παρει η τουρκια το μισο αιγαιο
η την μιση κυπρο
η ολη την αυτοκρατορια της τραπεζουντας
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
τι ειναι αυτα που γραφετε ρε παιδια;
δεν χρειαζετε να γινει πολεμος για να παρει η τουρκια το μισο αιγαιο
η την μιση κυπρο
η ολη την αυτοκρατορια της τραπεζουντας
Σαμψούντας*
Έφαγε όλη η Σαμψούντα χόρτασε και η Τραπεζούντα λέει ένα άσμα
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.280
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κολλημενα μυαλα π στη ζωη τους βλεπουν οχι λιγο παραπερα απ τη μυτη τους.

Οσους πελατες εχω και οσους γνωριζω στο στρατο,παιζει να "δουλευουν" (για να κανω κ λιγο καλαμπουρι) 40-50 μερες απ τις 300 εργασιμες,εχουνε 80 τετραγωνικα σημαια που κυματιζει στη βεραντα τους,δεν χαριζουν ουτε δευτερολεπτο απ τη ζωη τους στην "πατριδα" και αν τους πεις κατι εναντιον του στρατου εισαι "τσυριζαιος".

Ο αειμνηστος για να χαρισει σ ολα τα κοπροσκυλα τον "αγωνα" του,οπου ως ανταμοιβη ελαβε ενα κομματι μεταλο μιας αεργης τεμπελας "πολιτικου" αυτο τα λεει ολα.

Στη θεση του θα ρευστοποιουσα τα παντα πριν χρονια,θα νοικιαζα μια διαμερισματαρα και καθε βδομαδα θα επαιρνα ενα μεσο πχ οδικως,ναυσιπλοϊκως,αεροπρορικως να πηγαινα δινοντας ενα ενα χερι κατι,ειτε υλικο ειτε ουσιαστικο οπως καρκινοπαθη παιδια,σεισμοπληκτους,γεροντακια.

Και κει π θα με υμνουσαν ολα τα τεμπελχανοσκυλα-κοπροσκυλα με μισθους 1000-2000€ το μηνα,θα δεχομουν την ειλικρινη αγκαλια παιδιων και νοσηλευτων "ειδικων ομαδων" που ο αγωνας τους ειναι ανηλεης και σκληρος!
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Εχω μεγαλο θαυμασμο σε οσους ανιδιοτελως προσφερουν στη πατριδα, στη κοινωνια, στον συνανθρωπο τους. Ο Τσουνης ειχε προσφερει και σε στρατιωτικα νοσοκομεια, να βρισκει ο αρρωστος την υγεια του σε ενα ευχαριστο ανετο περιβαλλον.
Αλλα ας μη γελιομαστε. Οι μικροψυχοι θα ειναι παντα ετσι. Δε χρειαζονται ιδιαιτερα αφορμη. Για τον Αβερωφ που ανακαινισε το Παναθηναικο σταδιο που εγιναν οι πρωτοι συγχρονοι Ολυμπιακοι Αγωνες του 1896 και ερχονται ακομα και σημερα απο ολο τον κοσμο και θαυμαζουν το μαρμαρινο σταδιο, μοναδικο στο κοσμο, θα λεγανε Ας τα δωριζε αλλου, τι τους θελουμε τους Ολυμπιακους αγωνες; Για το θωρηκτο Αβερωφ που πληρωσε για να το αποκτησουμε και διπλασιαστηκε η Ελλαδα, θα λεγανε Ας εμενε η Ελλαδα μεχρι τη Λαμια, τι εγινε; Για τους πλουσιους Βλαχους εθνικους ευεργετες που εστελναν χρηματα απο το εξωτερικο που διεπρεπαν για σχολεια και δημοσια κτηρια που ακομα υπαρχουν, παλι κατι θα βρουν να πουν. Εδειχνε η τηλεοραση πριν λιγες εβδομαδες για εναν Γιαννωτη φουρναρη. Ξεκινησε παμφτωχος, ανοιξε αρτοποιειο, πηγαν καλα οι δουλειες του, ανοιξε κι αλλο, τα λεφτα εφεραν αλλα λεφτα. Εκανε οικογενεια. Αλλα σκεφτοταν τι να κανει για να προσφερει στη κοινωνια, στη πατριδα. Ξεκινησε σιγα σιγα μαζευοντας ιστορικα κειμηλια απο την Ηπειρο. Παραδοσιακες πανακριβες φορεσιες, κοσμηματα, γιαταγανια, μπιστολες. Εφτιαξε ιδιωτικη συλλογη. Ωσπου ανοιξε μουσειο με τη βοηθεια του Προεδρου της Δημοκρατιας Κωστη Στεφανοπουλου για να τα βλεπει ο κοσμος. Και τον εδειχνε που πηγαινε και χαλαγε χρηματα για να αποκτησει καινουρια αντικειμενα. Για τη πατριδα, ελεγε. Και για αυτον ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα πουν Πεταμενα λεφτα, τι το θελει το μουσειο; Δε τα δινε καλύτερα τα λεφτα στα πρεζακια να μαστουρωσουν, να πιασουν τοπο; Μουσεια, πεταμενα λεφτα.
 

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Μηνύματα
1.941
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους...αντε να πω και εγω τα δικα μου......δεν ξερω τι περιουσια ειχε.....ποσα καραβια και τις σχεσεις του με παιδια....αδελφια .....βαφτιστηρια και κουμπαρους.....πως τα εκανε η που τα χαρισε......ισως πατησε επι πτωματων για να μην τον πατησουν αλλοι....η ο θανατος σου η ζωη μου κλπ.....θα μεινω σε ενα που ειπε...."Ξυπολητος ηρθα και Ξυπολητος θα φυγω........"μεγαλη φιλοσοφια για εμενα.......Καλα να περνατε.....
 

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Μηνύματα
158
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Ρε παιδια ας μιλησουμε ψυχραιμα και με μυαλο.
Πρακτικά μιλαμε, ας αφήσουμε τις αριστερές ιδεοληψιες κατά μέρος από τη μία και από την αλλη δεν χωραει στη συζήτηση το πατριωτικό αίσθημα . Δεν βαρεθήκατε να μαλώνετε ....

Δηλαδή η μεγαλύτερη ανάγκη που έχει η κοινωνία αυτή τη στιγμή είναι η ενισχυση του στρατου;
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
νέαρχε καλά τα λες αλλά μην ασχολείσαι άλλο...
μπήκε στο νήμα ο ζανούλης κι ο γατούλης. γαμήθηκαν τα πάντα δλδ.
μην προσπαθείς να κάνεις συζήτηση για πατρίδα και ΕΔ με αριστερούς προδότες μπαχαλάκηδες.
με ανθρώπους που χωρίς αιδώ περηφανεύονται ότι δεν πιάνουν όπλο για την πατρίδα.
σε άλλους καιρούς το κουφάρι τους θα στόλιζε κάποιο δρόμο.
σήμερα η κοινωνία δέχεται και ανέχεται τα πάντα. και καλό και κακό, δεν το κρίνω.
για να μην σου πω ότι είμαι υπέρ κιόλας, έτσι πρέπει...
απλά μην τους μιλάς γιατί καλή η πλάκα μαζί τους σε άλλα θέματα, αλλά η πατρίδα κι η σημαία δεν παίρνουν χαβαλέ και δεν είναι άξιοι για κάτι περισσότερο...
O Νεαρχος όπως είπες πολύ καλά έκανε και είπε την γνώμη του, όποια και αν είναι αυτή είναι σεβαστή, όμως, ο Νέαρχος δεν κατονόμασε κανέναν, δεν είπε "Ο Ζανουλης και ο γατουλης" υπονοώντας για άλλους προσωπικά.
Άρα, φάουλ αυτό που λες να μη μας μιλάει, δεν μας μίλησε ούτε έκανε παράθεση σε απάντησή μας.
Εν αντιθέσει εσύ πάλι τριβεσαι στον @jean-Claud τελείως στο άκυρο.

Επίσης Ο Νέαρχος είπε και για άλλες δωρεές, σε σταδια μεγάλης σημασίας και σε μουσεία απο ανθρώπους που ξεκίνησαν δύσκολα από το "μηδεν"
Επίσης αν προσέξεις πιο πάνω, και άλλοι εξέφρασαν την γνώμη τους επί του θέματος με τελειως διαφορετική οπτική από την δική σου, αλλά για σένα "ο ζανουλης και ο γατουλης" είναι οι προδότες που δεν συμφωνείς μαζί τους και έχεις προηγούμενα...
Το οτι ξυνεσαι από το πουθενά μου αρέσει είναι η αλήθεια, το τσούξιμο που έχεις δεν θεραπεύεται.
Κομαντο εσύ, τράβα πήγαινε πάρε την Αγιά Σοφιά..αυτό έδειξε ο ονειροκρίτης σου
 
OP
OP
Τσάρκας4

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.460
Like
805
Πόντοι
96
Να δούμε και ένα τουρκοπρακτοράκι (και όχι μόνο , παίζει να τα παίρνει και άπο άλλα σκοτεινά κέντρα όπως ο κωλοσώρος κτλπ) στον αντίποδα του μάγκα Τσούνη .Καλά τον έβριζε ο μακαρίτης Τζίμης Πανούσης σαν ψεύτικη δηθενιά και λούγκρα.

Γιανης Βαρουφάκης: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος για στρατιωτική θητεία».​

Οι καραφλοί παραμένουν οι καλύτεροι κωμικοί .

Δεν έχει χάσει την αξιοθαύμαστη του ικανότητα να βγάζει γέλιο ακόμα και εν μέσω δραματικών γεγονότων, ο γ.γ του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, όπως απέδειξε στην τελευταία του παράσταση.
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της μη-σατιρικής σατιρικής του διαδικτυακής εκπομπής «Πρόσωπο με πρόσωπο», ο Γιάνης τέθηκε αντιμέτωπος με τις δύσκολες ερωτήσεις ενός άκρως απαιτητικού και καθόλου φιλικού προς τις απόψεις του κοινού και κατάφερε με απόλυτη επιτυχία όχι μόνο να μας χαρίσει άφθονο γέλιο και να βγάλει ειδήσεις αλλά και να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σχετικά με την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την πολιτική του Έθνους.
Έτσι, και ενώ η συνέντευξη διεξαγόταν κανονικά και η λέξη “χρεοδουλοπαροικία” ακουγόταν με τους συνήθεις ρυθμούς, ήρθε η ερώτηση “καυτή πατάτα” από τον Χρήστο, τον φοιτητή στο τμήμα της Φυσικής του ΕΚΠΑ να κάνει τα ανθελληνικά πλήθη από τις παρυφές των Εξαρχείων μέχρι τα βάθη της Ανατολίας να ξεσπάσουν σε ιαχές θριάμβου.
«Κατά τη γνώμη μου είναι ανήκουστο εν έτη 2021 να μιλάμε για πολέμους και στρατιωτικές επιχειρήσεις λες και δεν μας χωράει ο πλανήτης να ζήσουμε σε ειρήνη όχι μόνο με ανθρώπους αλλά και με κάθε ζωντανό οργανισμό, τη στιγμή που χώρες με ευρέως γνωστή ιμπεριαλιστική πολιτική δεν αναγκάζουν τους νέους σε στρατιωτική θητεία, η Ελλάδα μας υποχρεώνει. Δε θεωρώ ότι η στρατιωτική εκπαίδευση είναι αναγκαία διότι -όχι μόνο είναι ένα χρόνος χωρίς να εγγυάται το κράτος επαγγελματική αποκατάσταση με το πέρας αλλά και γιατί- η ειρήνη δεν θα έρθει ποτέ με τα όπλα. Ποια είναι η θέση σας;» ρώτησε φαινομενικά στα σοβαρά ο σύντροφος Χρήστος τον κύριο Βαρουφάκη ο οποίος σαν έτοιμος από καιρό απάντησε, επίσης φαινομενικά στα σοβαρά:
«Ναι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για θητεία. Το ΜέΡΑ25 και μάλιστα μετά από εσωτερικό δημοψήφισμα αποφασίσαμε προεκλογικά ότι η πολιτική μας θα είναι η άμεση κατάργηση της θητείας. Ο λόγος είναι ότι η θητεία μειώνει την αμυντική θωράκιση της χώρας, δεν την αυξάνει…» δήλωσε αρχικά ο Γιάνης για να προσθέσει «…Έτσι κι αλλιώς ο πόλεμος σήμερα -αν γίνει- δεν θα γίνει όπως γινόταν στην εποχή της Μικρασιατικής καταστροφής ή έστω και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αν γίνει πόλεμος σήμερα, εσύ κι εγώ μπορεί να μην τον καταλάβουμε!».
Τι να πω , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια .Κάποτε είχα πει για τον Παπαβλάκα , αλλά ισχύει και για την τραβεστί μεταλλαγμένη κότα , την Κούλα , τον Μυταρόβλακα , τον σκατοσημίτη κ.α . τι είναι προτιμότερο να σε πουν μαλάκα ή προδότη;
Αυτός αν ξαναμπεί στην Βουλή θα έιναι χρήσιμο δεκανίκι στην κολασμένη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΝΔ που θα διαλύσει την χώρα ξεπουλώντας τα πάντα σε κωλότουρκους κ.α. :tickedoff:
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
και με αυτό τελειώνω από το νήμα γιατί όπως προείπα στον νέαρχο είναι πολύ σοβαρό για να αναλώνεται στα σχόλιά σας....

Μια αναζήτηση στο DNA του Κολοκοτρώνη θα ήταν αρκετά θαρραλέα εκ μέρους σου.... :wink:

Επίσης αυτοί που τον χωσανε φυλακή πρέπει να ήταν τίποτα Τζαμαϊκανοι.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μην ξεχναμε τις πολεμικες βιομηχανιες οι οποιες κερδιζουν αμυθητα ποσα και ταυτοχρονα πολλες χωρες στηριζπυν το αεπ τους πανω σ αυτες τις βιομηχανιες.
Π.χ γαλλια ηπα ρωσια κινα
Επισης οι πολεμικες βιομηχανιες ειναι αρρηκτα συνδεδεμενες με την ηγεσια των χωρων και καθε φορα που καποια απο αυτες τις χωρες κανει διμερης συμφωνιες βαζει μεσα και την αγορα καποιων αμυντικων,π.χ προσφατα εγινε με τον μακρον καιβτα ραφαλ,οι γαλλοι μας στηριζουν ειναι υπερ μας μας αγαπανε και τους αγαπαμε αλλα τσεπωσαν και καποια δις απο την αγορα των ραφαλ,και τι εγινε που εχουμε ελλειψεις σε νοσοκομεια η ο καθε μεσος ελληνας με το ζορι τα βγαζει περα θα έχουμε ραφαλ να μας προστατεύει απο τον κακο τον τουρκο.
αυτην την συνωμοσιολογια για τις μεγαλες βιομηχανιες οπλων που κανουν τα κουμαντα και μας βαζουν να σκοτωνομαστε ειναι φρουτο του 20ου αιωνα.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΡΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ

και στην αρχαιοτητα και στον μεσαιωνα ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ που δεν ειχαν τοσο μεγαλα μεριδια οι κατασκευαστες οπλων.

και συμμαχιες επισης παιζαν ρολο και καμμια σχεση με εμποριο οπλων.

οταν συμμαχουσε η αχαϊκη συμπολιτεια με τους μακεδονες για να χτυπησουν την σπαρτη ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ.

ουτε οταν ηρθαν σταυροφοροι απο ολη την ευρωπη και διναμε μαζι μαχες εναντια στους τουρκους στην μικρα ασια επαιξε κανενας εμπορος οπλων ρολο.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
πχ με τους τουρκους καναμε πολεμους καθε 20 χρονια, πολεμοι που κρατουσαν μηνες και χρονια και σφαζονταν χιλιαδες.
μετα το δευτερο παγκοσμιο πολεμο στην δυτικη ευρωπη για 70 χρονια εχουμε ΜΗΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. οι τουρκοι τα τελευταια 100 χρονια μας κανανε εναν πολεμο λιγων ημερων στην κυπρο, ακριβως επειδη ξερουν πως αν κρατησει πολυ ενας πολεμος ή γινονται συχνα πολεμοι καποια στιγμη θα ρηξουμε και εμεις τις ναπαλμ που εχουμε και θα καουν και πολλοι δικοι τους.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μια αναζήτηση στο DNA του Κολοκοτρώνη θα ήταν αρκετά θαρραλέα εκ μέρους σου.... :wink:

Επίσης αυτοί που τον χωσανε φυλακή πρέπει να ήταν τίποτα Τζαμαϊκανοι.
τα ειπαμε ξανα αυτα ρε, και ο μωαμεθ ο πορθητης και οι γενιτσαροι ελληνικο dna ειχαν. τους κανει αυτο ελληνες? ιστορικα και εθνικα οι πιο φανατικοι και πιο πετυχημενοι τουρκοι ηταν.
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
άκου άπατρη,
κρυμμένος πίσω από την ασφάλεια που σου προσφέρουν αυτοί που υποτιμάς είναι εύκολο να λες το οτιδήποτε.
για να μπορείτε εσύ και ο ζανούλης να ζείτε ως βδέλλες με τα επιδόματα που βγαίνουν από τον μόχθο τρίτων και να μην παριστάνετε τα γιουσουφάκια των μογγόλων, είτε σου αρέσει είτε όχι κάποιοι φυλάνε σύνορα.
η ιστορία χιλιάδων ετών όλων των λαών του πλανήτη έχει δείξει ότι τα "πόλεμος δεν γίνεται", "την ασφάλεια την εγγυάται ο τάδε και ο δείνα" ή η οικονομία και όλα τα λοιπά κουλά που αναμασάτε, είναι φούμαρα στα στόματα είτε προδοτών είτε ανθρώπων που φοβούνται τη σκιά τους και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους.
καταφέρνετε και οι δυο σας (ή ο ένας, δεν το έχω διευκρινίσει ακόμα αλλά χέστηκα κιόλας) να συνδυάζετε άψογα και τις δυο ιδιότητες.
δεν υπάρχει πρόβλημα η χώρα πάντοτε έβγαζε τεράστιες προσωπικότητες αλλά και τα χειρότερα σκουλήκια.
συνεχείστε την παράδοση, είναι και το είδος σας "απαραίτητο" ως παράδειγμα προς αποφυγή...
Κεφτε με πόδια άκου εδώ...
Καταρχάς έχω αρχιδια και δουλεύω, δεν περιμένω επίδομα από κανέναν ζω με τις δικές μου πλάτες, με κανενός τα επιδόματα και στα αρχιδια μου τα γράφω κιόλας...και να τα αξίζω τα χαρίζω...
Πάει αυτό..
Εσυ κάτσε ύψωσε το εθνικό σου φρόνημα στo bou κακομοίρη..
Έξω όμως βγες και φοβισμένος μη σου ορμησει κάνας "επενδυτής" και σε φάει τόσο τερατόσωμος που είσαι..
Το οτι είσαι ο κλασσικός κακομοίρης νεοέλληνας που νομίζει ότι ζούμε στο 1821 ακόμα εποχή με πολέμους σε κατατάσσει φαντασιόπληκτο, αλλά το να θες να το περάσεις ως φυσιολογικό αυτό σε βγάζει και ονειροπόλο.
Το οτι δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου από όλες τις πλευρές το ξέρεις πολύ καλά, όσο και να κοπανιεσαι αυτό δεν αλλάζει.
Ζήσε το παραμυθάκι σου λοιπόν το "πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι" και το "θα ανάψουμε κεριά στην Αγιά Σοφιά "
..προς το παρόν άναψε κάνα κεράκι ίσα με το μπόι σου μπας και ξυπνήσεις ποτέ.
Κομαντο σκληροτράχηλο εσύ με μια σφαίρα θα γυρίσεις από κει που ήρθες.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.797
Κριτικές
6
Like
11.271
Πόντοι
3.936
Ας τα άφηνε σε ορφανοτροφεία καλύτερα θα έπιαναν περισσότερο τόπο. Όσο για την θωρακηση των Ε.Δ. ας φρόντιζαν οι πατριώτες πολιτικοί μας καλύτερα, φέρνοντας πίσω τα κλεμμένα. :confused:
 

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.453
Like
1.451
Πόντοι
216
Το οτι δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου από όλες τις πλευρές το ξέρεις πολύ καλά, όσο και να κοπανιεσαι αυτό δεν αλλάζει.
γιατι το πιστευεις αυτο;
δεν υπαρχει κανεις λογος να μην γινει ενας πολεμος.
και τι παει να πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει πολεμος;
γραφεις για τα επομενα 10, 20, η 50 χρονια;
γιατι τα επομενα 50 για εναν ανθρωπο ειναι πολλα για την ιστορια τιποτα
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
γιατι το πιστευεις αυτο;
δεν υπαρχει κανεις λογος να μην γινει ενας πολεμος.
και τι παει να πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει πολεμος;
γραφεις για τα επομενα 10, 20, η 50 χρονια;
γιατι τα επομενα 50 για εναν ανθρωπο ειναι πολλα για την ιστορια τιποτα
Τουλάχιστον για τα επόμενα 100 το αποκλείω.
Ξέρεις πόσο θα έχει προχωρήσει η τεχνολογία μέχρι τότε;
Με αυτα τα όπλα που έχουν ή θα έχουν στην κατοχή τους οι περισσότερες χώρες έτσι και γίνουν πόλεμοι (γιατί ναι, ο ένας πόλεμος φέρνει και άλλο) ούτε μύγα δεν πρόκειται να πετάξει ανά την υδρόγειο.
Καλό είναι υψώνεται το εθνικό φρόνημα με άλλα πράγματα, δειχνοντας πόσο καλή ζωή έχουν οι πολίτες της χώρας πχ, αλλά όχι με την ατάκα "έχω πιο δυνατά όπλα από σένα, δες τι στρατιωτικό εξοπλισμό εχω"
Οσο περνάνε τα χρόνια τοσο περισσότερο οι άνθρωποι θα είναι κατά του πολέμου, συνεπώς και η πολιτική των κρατών θα είναι μακριά από αυτό το σκεπτικό.
Πάει πέρασε αυτή η μπογιά, πάμε για άλλα.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.987
Κριτικές
63
Like
45.915
Πόντοι
9.297
Αυτά που λέει ο αυμνηστος για πατρίδες είναι άλλης εποχης και περιορισμένης ταυτοτητας (μεγάλη κουβεντα).
Ποια γειτονιά μας , ο κόσμος προχωράει γρήγορα, σε 30 χρονια δεν ξερουμε αν θα υπάρχουν καν σύνορα.
Eθνομηδενισμος-Ακραιος φιλελευθερισμος...οι δυο πλευρες του ιδιου σιχαμενου νομισματος κομμενου σε καποια σκοτεινη Στοα...
 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
άκου άπατρη,
κρυμμένος πίσω από την ασφάλεια που σου προσφέρουν αυτοί που υποτιμάς είναι εύκολο να λες το οτιδήποτε.
για να μπορείτε εσύ και ο ζανούλης να ζείτε ως βδέλλες με τα επιδόματα που βγαίνουν από τον μόχθο τρίτων και να μην παριστάνετε τα γιουσουφάκια των μογγόλων, είτε σου αρέσει είτε όχι κάποιοι φυλάνε σύνορα.
η ιστορία χιλιάδων ετών όλων των λαών του πλανήτη έχει δείξει ότι τα "πόλεμος δεν γίνεται", "την ασφάλεια την εγγυάται ο τάδε και ο δείνα" ή η οικονομία και όλα τα λοιπά κουλά που αναμασάτε, είναι φούμαρα στα στόματα είτε προδοτών είτε ανθρώπων που φοβούνται τη σκιά τους και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους.
καταφέρνετε και οι δυο σας (ή ο ένας, δεν το έχω διευκρινίσει ακόμα αλλά χέστηκα κιόλας) να συνδυάζετε άψογα και τις δυο ιδιότητες.
δεν υπάρχει πρόβλημα η χώρα πάντοτε έβγαζε τεράστιες προσωπικότητες αλλά και τα χειρότερα σκουλήκια.
συνεχείστε την παράδοση, είναι και το είδος σας "απαραίτητο" ως παράδειγμα προς αποφυγή...
Ρε προμοτορα μας βγηκες πολεμοχαρης?
Τι θα κάνεις ρε προμοτορα για πες μας θα πας και θα σκοτωσεις τουρκους?
Περιμενω απαντηση.
Το ξερεις οτι ο πολεμος δεν ειναι σαν το πλειστεισον που παιζεις τρωγοντας και πινωντας.
Θα φας βρωμα μπαρουτι αυπνια πεινα τραυματισμο και στη καλυτερη να σε πιασουν αιχμαλωτο,εκει να δεις ποσα φιδια πιανει ο σακος.
Τελος παντων ευτυχως πολεμος δεν γινεται γιατι δεν συμφερει κανενα.
Απλα καλο ειναι να υπαρχουν εντασεις για τις βιομηχανιες οπλων να πουλανε οπλα και να κερδιζουν.
Αν ο κουλης δεν αγοραζε τα ραφαλ νομιζεις η γαλλια θα μας στηριζε?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom