★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
A ρε Ζαν το τι θέατρο παίζεται δεν έχουμε ιδέα, ούτε αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις μαλακιες περι πολεμικών μέσων, πολέμων κλπ, ούτε εμείς που ξέρουμε οτι όλα είναι για το θεαθήναι..Μην ξεχναμε τις πολεμικες βιομηχανιες οι οποιες κερδιζουν αμυθητα ποσα και ταυτοχρονα πολλες χωρες στηριζπυν το αεπ τους πανω σ αυτες τις βιομηχανιες.
Π.χ γαλλια ηπα ρωσια κινα
Επισης οι πολεμικες βιομηχανιες ειναι αρρηκτα συνδεδεμενες με την ηγεσια των χωρων και καθε φορα που καποια απο αυτες τις χωρες κανει διμερης συμφωνιες βαζει μεσα και την αγορα καποιων αμυντικων,π.χ προσφατα εγινε με τον μακρον καιβτα ραφαλ,οι γαλλοι μας στηριζουν ειναι υπερ μας μας αγαπανε και τους αγαπαμε αλλα τσεπωσαν και καποια δις απο την αγορα των ραφαλ,και τι εγινε που εχουμε ελλειψεις σε νοσοκομεια η ο καθε μεσος ελληνας με το ζορι τα βγαζει περα θα έχουμε ραφαλ να μας προστατεύει απο τον κακο τον τουρκο.
Με την Γαλλια-Ελλαδα παιχτηκε κάπως έτσι..
"Θα το παίξουμε εμείς καλά φιλαράκια μεταξύ μας ώστε να συγκινηθουν τα ζωντοβολα, θα σου δώσω εγώ κάτι πολεμικά αεροσκάφη, θα μου σκάσεις εσύ κάτι δισεκατομμύρια σε τιμή ευκαιρίας, έτσι εσύ θα καυχιεσαι ότι κάνεις πολλά για την πατρίδα σου αγοράζοντας τα Ραφάλ, εγω θα τα τσεπώσω από σένα και θα σε υποστηρίζω σε κάθε σύνοδο κορυφής για να έχεις και εσύ το σεβασμό του λαού σου ότι σας αγαπάω επειδή είσαι εσύ ο ηγέτης και σε εκτιμώ"
Εν τω μεταξύ όλα αυτά συμβαίνουν ενώ δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει πόλεμος...για τόσο ζωάδια μας περνάνε