CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.462
- Πόντοι
- 2.606
μεταγραφη στο βολλευ τον θες ρε τυπε βολκανο????Πάρε γκανια μανσέτες κ φύγαμε
μεταγραφη στο βολλευ τον θες ρε τυπε βολκανο????Πάρε γκανια μανσέτες κ φύγαμε
Κ παπά κ κουμπάρο για εκκλησία παντρεια!!!Α δεν το κατάλαβα....πυραύλους θα έχουμε μπόλικους...αυτοί του άρχοντα είναι καψούλια μπροστά στους δικούς μας...
Ονειρευόμουν πανσέτες αλλά εννοούσα ματσετεςμεταγραφη στο βολλευ τον θες ρε τυπε βολκανο????
Καλού κακού πάρτε και πετσέτες!Ονειρευόμουν πανσέτες αλλά εννοούσα ματσετες
Πετσέτες για εδώ στο Ερεβάν αλλά δεν είχα χρόνο να πάωΚαλού κακού πάρτε και πετσέτες!
Ότι Αρμένισσα έχω πετύχει Ελλάδα και Γερμανία,δε μου άρεσαν καθόλου.Πέρα από την πλάκα αν μου έλεγες ποια από τις δέκα πρωην σοβιετικες δημοκρατίες θα διάλεγα με διάφορα Αρμενία αλλά για 15 μέρες κ πάνω λόγο καιρού αθώα μουνετα φτημια έλλειψη ανταγωνισμού κ όμορφα ρωσοαρμενακια
Κίεβο Ρωσία Βαλτικές δύσκολες πίστες για παιδαραεες τύπου κμαν
Εγω μια Αρμενισα εχω γνωρισει, γυναικα φιλου Θεσσαλονικιου και ηταν και ωραια γυναικα και ωραια ως ατομο. Φυσικα μια δεν ειναι δειγμα, αλλα λεμε τωραΌτι Αρμένισσα έχω πετύχει Ελλάδα και Γερμανία,δε μου άρεσαν καθόλου.
Μόνο κάποιες είχαν ωραία μάτια,αλλά κατά τα άλλα,αδιάφορα έως άσχημα σώματα,μυτόγκα και ψιλογυφτέ.
Τώρα αν παίζουν εκεί πάνω τίποτα ρωσοαρμένικα υβρίδια,δεν ξέρω.
Είχα δει και ένα βίντεο του bald and bankrupt και δεν..
Για hybrid έγραφαΌτι Αρμένισσα έχω πετύχει Ελλάδα και Γερμανία,δε μου άρεσαν καθόλου.
Μόνο κάποιες είχαν ωραία μάτια,αλλά κατά τα άλλα,αδιάφορα έως άσχημα σώματα,μυτόγκα και ψιλογυφτέ.
Τώρα αν παίζουν εκεί πάνω τίποτα ρωσοαρμένικα υβρίδια,δεν ξέρω.
Είχα δει και ένα βίντεο του bald and bankrupt και δεν..
Το κεφάλαιο ........... .ποιος κερδαει?