Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
Καλά αυτό με τους επισκέπτες και τα μέλη βγάζει οτι να΄ναι.Μια λέει 400 επισκέπτες και μετά απο λίγο 1500.Τι σκατά ..ντού κάνουνε?Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Μέλη : 93692
Online: 2578 επισκέπτες και 2248 μέλη
Mπουκωσε...refresh γρηγορα
Εμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!Mε δειχνει αποσυνδεμενο και με αφηνει να ποσταρω...
Εμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!
καλα εσυ δεν υπηρχες και πριν.....Εμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!
Tα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλίΕμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!
αμα εισαι στην διαχειριση κατσε εκει να ρθω να πληρωσω τα κοινοχρησταTα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλί
και με paypal δεχόμαστε πληρωμέςαμα εισαι στην διαχειριση κατσε εκει να ρθω να πληρωσω τα κοινοχρηστα
Είσαι σιγουρος καύλα μου?Τα έχω μπλοκαρισμένα ακόμη και δεν ήρθε κανένα μήνυμα.Pm ομως μου δειχνει οτι τα λαμβανεις κανονικα
έβλεπες και ip?Tα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλί
ελα συναδελφε κι εμενα με εκανε διαχειριστρια.Tα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλί
Και κυλοτάκιαέβλεπες και ip?
Ναι αλλά δεν μπορούσες να πειράξεις κάτι,σωστά?ελα συναδελφε κι εμενα με εκανε διαχειριστρια.
οχι.Ναι αλλά δεν μπορούσες να πειράξεις κάτι,σωστά?
Πάλι καλά
Είσαι σιγουρος καύλα μου?Τα έχω μπλοκαρισμένα ακόμη και δεν ήρθε κανένα μήνυμα.