You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To νέο bourdela.com!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 98K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Ας μου λύσει κάποιος και τη δική μου απορία. Οταν θες να πας στα θρεντ όπου έχεις συμμετάσχει και υπάρχουν νέα μηνύματα, πως στο καλό το κάνεις.
Καλό είναι σαν εμφάνιση το νέο σάιτ, αλλά είναι μέχρι να το συνηθίσω. Το παλιό το είχα μάθει.
Καλό είναι σαν εμφάνιση το νέο σάιτ, αλλά είναι μέχρι να το συνηθίσω. Το παλιό το είχα μάθει.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ας μου λύσει κάποιος και τη δική μου απορία. Οταν θες να πας στα θρεντ όπου έχεις συμμετάσχει και υπάρχουν νέα μηνύματα, πως στο καλό το κάνεις.
Στην αρχική σελίδα, πάνω, παραδίπλα από το "Αποσύνδεση", Forum -> Απαντήσεις.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
βαλτε ρε το αβαταρ παλι πολυ φλωρια το εχετε κανει
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Στην αρχική σελίδα, πάνω, παραδίπλα από το "Αποσύνδεση", Forum -> Απαντήσεις.
Σ ευχαριστώ
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Και όταν ρε παιδιά βλέπεις ήδη τις ανανεώσεις στα θέματα που έχεις συμμετάσχει και επιλέγεις π.χ ένα από αυτά,μετά πως γυρνάς πάλι να ξαναδεις τα υπόλοιπα
αναγκαστηκα με το νεο site να κανω νεο account γιατι οταν πηγα να κανω login με το username (big lebowski) και password που ειχα, δεν τα δεχοταν. Πατησα την επιλογη να μου σταλει email με το password που ειχα - σε περιπτωση που το ειχα ξεχασει- εβαλα την κλειδα ασφαλειας που ελεγε...παλι τιποτα...τελοσπαντων..σε γενικες γραμμες, ωραιο το νεο site αλλα δυστυχως δε μπορεσα να κρατησω το παλιο username με τα 300 μηνυματα που ειχα γραψει.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Kαθαρισε τα cookies και ξαναπροσπαθησε να κανεις login με το παλιο nick. Η δοκιμασε να μπεις με αλλο browser. ;) σε καθε περιπτωση αυτο φτιαχνεται.
καλημερα παίδες ,
απο τοτε που αλλαξε το σαιτ είχα παρα πολλά προβλήματα για να μπαίνω , να ποστάρω κάτι ήταν σχεδόν αδύνατο
έκανε κανά δίλεπτο για να αντιδράσει στις εντολές. σήμερα το πρωί έλαβα ένα μύνημα στο ε-μαιλ μου. το οποίο δεν ήταν αναγνώσιμο με ένα λίνκ ( σαν σκραιμπ) τό πάτησα και μπορώ να πω ότι απο εκείνη την ώρα λειτουργεί καλύτερα. Σημειωτέο οτι είναι μακ με εξπλόρελ 5,
Ανα κανένας μοντ ξέρει τι έλεγε το μύνημα ασ μου πει.
Ευχαριστώ
απο τοτε που αλλαξε το σαιτ είχα παρα πολλά προβλήματα για να μπαίνω , να ποστάρω κάτι ήταν σχεδόν αδύνατο
έκανε κανά δίλεπτο για να αντιδράσει στις εντολές. σήμερα το πρωί έλαβα ένα μύνημα στο ε-μαιλ μου. το οποίο δεν ήταν αναγνώσιμο με ένα λίνκ ( σαν σκραιμπ) τό πάτησα και μπορώ να πω ότι απο εκείνη την ώρα λειτουργεί καλύτερα. Σημειωτέο οτι είναι μακ με εξπλόρελ 5,
Ανα κανένας μοντ ξέρει τι έλεγε το μύνημα ασ μου πει.
Ευχαριστώ
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αναγκαστηκα με το νεο site να κανω νεο account γιατι οταν πηγα να κανω login με το username (big lebowski) και password που ειχα, δεν τα δεχοταν. Πατησα την επιλογη να μου σταλει email με το password που ειχα - σε περιπτωση που το ειχα ξεχασει- εβαλα την κλειδα ασφαλειας που ελεγε...παλι τιποτα...τελοσπαντων..σε γενικες γραμμες, ωραιο το νεο site αλλα δυστυχως δε μπορεσα να κρατησω το παλιο username με τα 300 μηνυματα που ειχα γραψει.
όχι ρε πούστη και γαμούσε το big lebowski >
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Στο παλιό φόρουμ , μπορούσες να αναζητήσεις μέλη και να δεις το προφίλ τους. Ενώ τώρα δεν μπορείς εκτός και αν πέσεις πάνω σε ένα ποστ τους ή κριτική .
Στο παλιό τους έκανες προσθήκη στη λίστα φίλων και σου εμφάνιζε το προφίλ τους.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Στο παλιό φόρουμ , μπορούσες να αναζητήσεις μέλη και να δεις το προφίλ τους. Ενώ τώρα δεν μπορείς εκτός και αν πέσεις πάνω σε ένα ποστ τους ή κριτική .
εγώ έψαξα νικ και μου τα έβγαλε στην αναζήτηση
και έχει κι εδώ λίστα φίλων
εννοείς κάτι άλλο?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
ένα μέλος που δεν έχει ποστάρει ποτέ το βρήκες στην αναζήτηση ?εγώ έψαξα νικ και μου τα έβγαλε στην αναζήτηση
και έχει κι εδώ λίστα φίλων
εννοείς κάτι άλλο?
Και όταν ρε παιδιά βλέπεις ήδη τις ανανεώσεις στα θέματα που έχεις συμμετάσχει και επιλέγεις π.χ ένα από αυτά,μετά πως γυρνάς πάλι να ξαναδεις τα υπόλοιπα
Αυτό είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα....... Ενώ στο παλιό site, μπορούσες ανά πάσα στιγμή να δεις τις ανανεώσεις στα threads που είχες συμμετάσχει. Ενώ τώρα, πρέπει να γυρνάς πάντα στην αρχική σελίδα!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
τι με ενδιαφέρουν τα μέλη που δεν έχουν ποστάρει ποτέ πφφφ
εντιτ: αν πας στα πμ και πατήσεις αναζήτηση μελών εκεί που βάζεις κανονικά το νικ όπου θες να στείλεις πμ? δε γίνεται από εκεί να τους βρεις?
εγω το αγαπημενο μου "μελος που σεν εχει ποσταρει" το βρηκα στην αναζητηση.
[glow=red,2,300]κατρουλοκανατια [/glow]
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ναι, αλλά για να δω το προφίλ τους, θα πρέπει να στείλω pm και να το αποθηκεύσω στα απεσταλμένα...τι με ενδιαφέρουν τα μέλη που δεν έχουν ποστάρει ποτέ πφφφ
εντιτ: αν πας στα πμ και πατήσεις αναζήτηση μελών εκεί που βάζεις κανονικά το νικ όπου θες να στείλεις πμ? δε γίνεται από εκεί να τους βρεις?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όπως πάνταέχεις δίκιο
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Όπως πάντα
και αρπάζω σαν γύπας την ευκαιρία να σου πω ότι παρόλο που μισώ τον κωνσταντάρα το παλιό άβαταρ ΓΑΜΟΥΣΕ και περιμένω πώς και πώς να το ξαναδώ
η φράση από κάτω με έκανε να γελάω ΚΑΘΕ φορά
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις