Νέα

To νέο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Βάλτε κάποια στιγμή το σκούρο φόντο...

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Ας μου λύσει κάποιος και τη δική μου απορία. Οταν θες να πας στα θρεντ όπου έχεις συμμετάσχει και υπάρχουν νέα μηνύματα, πως στο καλό το κάνεις. :tickedoff:
Καλό είναι σαν εμφάνιση το νέο σάιτ, αλλά είναι μέχρι να το συνηθίσω. Το παλιό το είχα μάθει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ας μου λύσει κάποιος και τη δική μου απορία. Οταν θες να πας στα θρεντ όπου έχεις συμμετάσχει και υπάρχουν νέα μηνύματα, πως στο καλό το κάνεις. :tickedoff:
Καλό είναι σαν εμφάνιση το νέο σάιτ, αλλά είναι μέχρι να το συνηθίσω. Το παλιό το είχα μάθει.

Στην αρχική σελίδα, πάνω, παραδίπλα από το "Αποσύνδεση", Forum -> Απαντήσεις.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
βαλτε ρε το αβαταρ παλι πολυ φλωρια το εχετε κανει :referee:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Και όταν ρε παιδιά βλέπεις ήδη τις ανανεώσεις στα θέματα που έχεις συμμετάσχει και επιλέγεις π.χ ένα από αυτά,μετά πως γυρνάς πάλι να ξαναδεις τα υπόλοιπα :idiot: :think:

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
αναγκαστηκα με το νεο site να κανω νεο account γιατι οταν πηγα να κανω login με το username (big lebowski) και password που ειχα, δεν τα δεχοταν. Πατησα την επιλογη να μου σταλει email με το password που ειχα - σε περιπτωση που το ειχα ξεχασει- εβαλα την κλειδα ασφαλειας που ελεγε...παλι τιποτα...τελοσπαντων..σε γενικες γραμμες, ωραιο το νεο site αλλα δυστυχως δε μπορεσα να κρατησω το παλιο username με τα 300 μηνυματα που ειχα γραψει.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Kαθαρισε τα cookies και ξαναπροσπαθησε να κανεις login με το παλιο nick. Η δοκιμασε να μπεις με αλλο browser. ;) σε καθε περιπτωση αυτο φτιαχνεται.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
καλημερα παίδες ,
απο τοτε που αλλαξε το σαιτ είχα παρα πολλά προβλήματα για να μπαίνω , να ποστάρω κάτι ήταν σχεδόν αδύνατο
έκανε κανά δίλεπτο για να αντιδράσει στις εντολές. σήμερα το πρωί έλαβα ένα μύνημα στο ε-μαιλ μου. το οποίο δεν ήταν αναγνώσιμο με ένα λίνκ ( σαν σκραιμπ) τό πάτησα και μπορώ να πω ότι απο εκείνη την ώρα λειτουργεί καλύτερα. Σημειωτέο οτι είναι μακ με εξπλόρελ 5,
Ανα κανένας μοντ ξέρει τι έλεγε το μύνημα ασ μου πει.
Ευχαριστώ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αναγκαστηκα με το νεο site να κανω νεο account γιατι οταν πηγα να κανω login με το username (big lebowski) και password που ειχα, δεν τα δεχοταν. Πατησα την επιλογη να μου σταλει email με το password που ειχα - σε περιπτωση που το ειχα ξεχασει- εβαλα την κλειδα ασφαλειας που ελεγε...παλι τιποτα...τελοσπαντων..σε γενικες γραμμες, ωραιο το νεο site αλλα δυστυχως δε μπορεσα να κρατησω το παλιο username με τα 300 μηνυματα που ειχα γραψει.

όχι ρε πούστη και γαμούσε το big lebowski  >:(

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στο παλιό φόρουμ , μπορούσες να αναζητήσεις μέλη και να δεις το προφίλ τους. Ενώ τώρα δεν μπορείς εκτός και αν πέσεις πάνω σε ένα ποστ τους ή κριτική .
Στο παλιό τους έκανες προσθήκη στη λίστα φίλων και σου εμφάνιζε το προφίλ τους.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στο παλιό φόρουμ , μπορούσες να αναζητήσεις μέλη και να δεις το προφίλ τους. Ενώ τώρα δεν μπορείς εκτός και αν πέσεις πάνω σε ένα ποστ τους ή κριτική .
Στο παλιό τους έκανες προσθήκη στη λίστα φίλων και σου εμφάνιζε το προφίλ τους.

εγώ έψαξα νικ και μου τα έβγαλε στην αναζήτηση
και έχει κι εδώ λίστα φίλων

εννοείς κάτι άλλο?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
εγώ έψαξα νικ και μου τα έβγαλε στην αναζήτηση
και έχει κι εδώ λίστα φίλων

εννοείς κάτι άλλο?
ένα μέλος που δεν έχει ποστάρει ποτέ το βρήκες στην αναζήτηση ? :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι με ενδιαφέρουν τα μέλη που δεν έχουν ποστάρει ποτέ πφφφ  :sunglasses:

εντιτ: αν πας στα πμ και πατήσεις αναζήτηση μελών εκεί που βάζεις κανονικά το νικ όπου θες να στείλεις πμ? δε γίνεται από εκεί να τους βρεις?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και όταν ρε παιδιά βλέπεις ήδη τις ανανεώσεις στα θέματα που έχεις συμμετάσχει και επιλέγεις π.χ ένα από αυτά,μετά πως γυρνάς πάλι να ξαναδεις τα υπόλοιπα :idiot: :think:

Αυτό είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα....... Ενώ στο παλιό site, μπορούσες ανά πάσα στιγμή να δεις τις ανανεώσεις στα threads που είχες συμμετάσχει. Ενώ τώρα, πρέπει να γυρνάς πάντα στην αρχική σελίδα!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

εντιτ: αν πας στα πμ και πατήσεις αναζήτηση μελών εκεί που βάζεις κανονικά το νικ όπου θες να στείλεις πμ? δε γίνεται από εκεί να τους βρεις?

εγω το αγαπημενο μου "μελος που σεν εχει ποσταρει" το βρηκα στην αναζητηση.

[glow=red,2,300]κατρουλοκανατια [/glow]

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Ναι, αλλά για να δω το προφίλ τους, θα πρέπει να στείλω pm και να το αποθηκεύσω στα απεσταλμένα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

και αρπάζω σαν γύπας την ευκαιρία να σου πω ότι παρόλο που μισώ τον κωνσταντάρα το παλιό άβαταρ ΓΑΜΟΥΣΕ και περιμένω πώς και πώς να το ξαναδώ  :rockon: :rockon:
η φράση από κάτω με έκανε να γελάω ΚΑΘΕ φορά  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom