Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.450
- Πόντοι
- 12.056
Καλά αυτό με τους επισκέπτες και τα μέλη βγάζει οτι να΄ναι.Μια λέει 400 επισκέπτες και μετά απο λίγο 1500.Τι σκατά ..ντού κάνουνε?Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Μέλη : 93692
Online: 2578 επισκέπτες και 2248 μέλη
Mπουκωσε...refresh γρηγορα
Εμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!Mε δειχνει αποσυνδεμενο και με αφηνει να ποσταρω...
Εμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!![]()
καλα εσυ δεν υπηρχες και πριν.....Εμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!![]()
Tα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλίΕμένα με δείχνει συνδεδεμένη και πατάω στο προφίλ μου και μου λέει οτι αυτός ο χρήστης δεν υπάρχει.Δεν υπάρχω λέμε!![]()
αμα εισαι στην διαχειριση κατσε εκει να ρθω να πληρωσω τα κοινοχρησταTα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλί![]()
και με paypal δεχόμαστε πληρωμέςαμα εισαι στην διαχειριση κατσε εκει να ρθω να πληρωσω τα κοινοχρηστα![]()
Είσαι σιγουρος καύλα μου?Τα έχω μπλοκαρισμένα ακόμη και δεν ήρθε κανένα μήνυμα.Pm ομως μου δειχνει οτι τα λαμβανεις κανονικα![]()
![]()
έβλεπες και ip?Tα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλί![]()
ελα συναδελφε κι εμενα με εκανε διαχειριστρια.Tα ίδια και σε μένα.Α και με έβαλε και στη διαχείρηση κανονικά.Δεν είμαι ο αντί,δεν έχω πορτοκαλί μαλλί![]()
Ναι αλλά δεν μπορούσες να πειράξεις κάτι,σωστά?ελα συναδελφε κι εμενα με εκανε διαχειριστρια.![]()
οχι.Ναι αλλά δεν μπορούσες να πειράξεις κάτι,σωστά?
Πάλι καλά
Είσαι σιγουρος καύλα μου?Τα έχω μπλοκαρισμένα ακόμη και δεν ήρθε κανένα μήνυμα.