Νέα

To νέο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε παιδια...εμενα στον πουταν μου βγαζει προφιλ γλομπεου στην μπουμπ δε μου βγαζει... :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε παιδια...εμενα στον πουταν μου βγαζει προφιλ γλομπεου στην μπουμπ δε μου βγαζει... :S
URL]]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δε σε έκανα φίλη ακόμα γι'αυτό  :boobies:
το προφίλ μου το βλέπουν ΜΟΝΟ οι φίλοι μου, δε θα μοιράζομαι τις καυτές φωτογραφίες μου με όλο το φόρουμ  :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε σε έκανα φίλη ακόμα γι'αυτό  :boobies:
το προφίλ μου το βλέπουν ΜΟΝΟ οι φίλοι μου, δε θα μοιράζομαι τις καυτές φωτογραφίες μου με όλο το φόρουμ  :sunglasses:
εμενα σε δειχνει κανονικα στους φιλους μου ρε...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
7 προσπαθειες μου εδειχνε συνδεμενο ενω δεν ειμουν και μολις πηγα στο προφιλ μου εβγαλε το παρακατω  :headbang: :headbang:

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός δεν ταιριάζουν ή δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη λογαριασμό.

Επισκέπτης
7 προσπαθειες μου εδειχνε συνδεμενο ενω δεν ειμουν και μολις πηγα στο προφιλ μου εβγαλε το παρακατω   :headbang: :headbang:

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός δεν ταιριάζουν ή δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη λογαριασμό.
Κι εμένα τα ίδια.Αφού για μια στιγμή σκέφτηκα οτι δεν με άντεξαν άλλο και με διέγραψαν. :grin:
Εντωμεταξύ αυτό δεν συνέβαινε στην αρχή..τότε έβγαζε invalid token.Τώρα μας κάνει άλλα κόλπα.

Α και κάτι ακόμα..αν και δεν είμαι φανατική του τσατ,μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακόμα φτιαχτεί και αναρωτιεμαι
γιατι δενπαίρνουν θέση οι moderators σε αυτό.Να πουν απλά αν θα γίνει ή όχι τελικά.Είναι επίσης περίεργο που συγχωνεύτηκαν οι "Chatsoi" στο off topic.
Μήπως υποννοούν οτι τσατ τέλος?
Πάνε πολλές μέρες που φτιάχτηκε το νέο φόρουμ και ανακοίνωση δεν είδαμε ούτε για τις νέες λειτουργίες του φόρουμ όπως ειπώθηκε,ούτε και για το τσατ.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Μάλλον οι διαχειριστές δεν καταλαβαίνουν ότι το άσπρο φόντο είναι πάρα πολύ κουραστικό για τα μάτια...Γι'αυτό πολλοί φίλοι δεν μπαίνουν πια...Θα ξαναμπω σε λίγες μέρες.Μακάρι να χει γίνει κάτι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom