Νέα

Το αναμενόμενο θάψιμο μιας ταινίας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η ταινία αυτή είναι το

Hannibal Rising

Σto IMDB που ψηφίζουν θεατές από όλο τον κόσμο ή για να είμαστε πιο ακριβείς από όλο τον κόσμο που έχει ίντερνετ, η ταινία παίρνει 6/10.

Στην Ελλάδα οι ... "κριτικοί" της έβαλαν ΜΗΔΕΝ !!!!

Γιατί;

Μα ... ελάτε τώρα ...

Γιατί έβαλαν ΜΗΔΕΝ και στο "Οι ζωές των άλλων" , το οποίο στο IMDB πήρε 8,5/10 ;

Μην μου πείτε ότι δεν το βρήκατε ακόμη;

Είμαι σίγουρος ότι κάτι υποψιάζεστε!

Θα σας βοηθήσω όμως ...

Στο "Hannibal Rising" βλέπετε έναν πύργο στη Λιθουανία που ανήκε σε κάποιον αριστοκράτη να έχει κατασχεθεί και να λειτουργεί ως ... κοινόβιο ορφανοτροφείο. Όλα αυτά βέβαια μετά την επικράτηση των καθαρμάτων του τοπικού ΚΚ με μια μικρούλα βοήθεια από τα συντρόφια-προστάτες της Σοβιετίας.

Βλέπετε ακόμη τα χάλια και την ξεφτύλα σε χωριά του "υπαρκτού" σοσιαλισμού, κάτω από την ... πατρική φιγούρα του πατερούλη Στάλιν! (του οποίου η φάτσα ήταν παντού)

Και βλέπετε τέλος και τα συρματοπλέγματα , τα πολυβολεία , τους σκοπευτές και τις ένοπλες φρουρές με τα σκυλιά που κρατούσαν τους τυχερούς ανατολικούς εντός των τοιχών και τους προστάτευαν από το να βγούν έξω, στην άθλια Δύση ! Είναι γνωστό πλέον , ότι τους κρατούσαν εκεί μέσα για το καλό τους, το οποίο όμως δεν το γνώριζαν οι ίδιοι αφού προσπαθούσαν να διαφύγουν , το γνώριζε όμως καλά το ΚΟΜΜΑ το οποία σκεφτόταν γι'αυτούς, πριν από αυτούς!

Μετά από όλα αυτά , μην μου πείτε ότι περιμένατε από τα συντρόφια-οπαδούς της Λαικής Δημοκρατίας της Ελλάδος να έβαζαν στην ταινία πάνω από ... 0/10 ??????????

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
προσωπικα εμενα δεν μου αρεσε
τιποτα το ιδιαιτερο
και στη σειρα η χειροτερη απο ολες τις αλλες
ενταξει οχι για 0 αλλα κατι λιγο παραπανω
θυμησου την σιωπη των αμνων και μετα σκεψου αυτο
ε καμια σχεση

Επισκέπτης
προσωπικα εμενα δεν μου αρεσε
τιποτα το ιδιαιτερο
και στη σειρα η χειροτερη απο ολες τις αλλες
ενταξει οχι για 0 αλλα κατι λιγο παραπανω
θυμησου την σιωπη των αμνων και μετα σκεψου αυτο
ε καμια σχεση

Στο Μια μελίσα τον αύγουστο οι ίδιοι είχαν βάλει 7/10.
Ήταν λες καλύτερο;
Λες δεν παίζουν οι ιδεολογικοί λόγοι που αναφέρω;
Αν έλλειπαν αυτές οι σκηνές θα έβαζαν πάλι 0/10 λες;
Συμφωνείς μήπως και με το 0/10 στο "Οι ζωές των άλλων";

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
εγω συμφωνω μαζι σου αλλα η ταινια δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο αντε να επαιρνε 3
σιγουρα πολλα παιζουν ρολο οπωσ και σε αλλους τομεις της ζωης

Επισκέπτης
εγω συμφωνω μαζι σου αλλα η ταινια δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο αντε να επαιρνε 3

Όσο θα έπαιρνε και το "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας" αν ο ήρωας που έκανε βόλτες με τη μηχανη στα κωλοχώρια των ινδιάνων δεν λεγόταν "Τσε" αλλά χλιμίτζουρας π.χ.

Επισκέπτης
Tην ταινία την έχω στην βιντεοθήκη μου εδώ και πολύ καιρό. Την είχα κατεβάσει από το internet όταν άρχισε να παίζεται. Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...!

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
Όσο θα έπαιρνε και το "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας" αν ο ήρωας που έκανε βόλτες με τη μηχανη στα κωλοχώρια των ινδιάνων δεν λεγόταν "Τσε" αλλά χλιμίτζουρας π.χ.

Σωστοοοοος!!!
αλλα ειναι ολα και θεμα γουστου
πχ αν σε καποιον αρεσουν τα θριλερ ισως δυσκολοτερα δωσει καλο βαθμο σε μια ρομαντικη κωμωδια

Επισκέπτης
Σωστοοοοος!!!
αλλα ειναι ολα και θεμα γουστου

Εδώ δεν είναι θέμα γούστου όμως, αλλά ιδεολογικής τύφλωσης.
Οι συγκεκριμένοι δεν έχουν πρόβλημα με τα θρίλλερ.
Έχουν βαθμολογήσει με μεγάλους βαθμούς θρίλλερ που δεν "έθιγαν" την ιδεολογική τους τύφλα.
Η συγκεκριμένη όπως και το "οι ζωές των άλλων" όπως και το "Ελένη" τους ενόχλησαν και τις θάβουν οργανωμένα και συστηματικά. Το ίδιο είχαν κάνει και με το "εχθρός προ των πυλών".

Το κακό είναι ότι κάποιοι επηρεάζονται από "κριτικές" που κάνουν τα εγχώρια συντρόφια. Οπότε επιτυγχάνεται προπαγάνδα μέσω αυτών των "κριτικών" αντίστοιχη με αυτή που γίνεται π.χ. στο Μέγαρο Μουσικής, όπου προβάλλονται μόνο έργα & καλλιτέχνες αρεστά στον αριστερό υπόκοσμο.

Πρέπει κάποια στιγμή οι Έλληνες να ζυπνήσουν και να γράψουν στα @@ τους τις κριτικές τέτοιων αχρείων.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
Πρέπει κάποια στιγμή οι Έλληνες να ζυπνήσουν και να γράψουν στα @@ τους τις κριτικές τέτοιων αχρείων.

νομιζω οτι τα εισητηρια για πολλες απο τις ταινιες που προανεφερες απεδειξαν οτι οι Ελληνες τιμουν τις καλες ταινιες
αν θυμαμαι καλα δεν εχουν παει ασχημα αυτες οι ταινιες στο ελληνικο box office

Επισκέπτης
Η ταινία αυτή είναι το

Hannibal Rising

Σto IMDB που ψηφίζουν θεατές από όλο τον κόσμο ή για να είμαστε πιο ακριβείς από όλο τον κόσμο που έχει ίντερνετ, η ταινία παίρνει 6/10.

Στην Ελλάδα οι ... "κριτικοί" της έβαλαν ΜΗΔΕΝ !!!!

Γιατί;

Μα ... ελάτε τώρα ...

Γιατί έβαλαν ΜΗΔΕΝ και στο "Οι ζωές των άλλων" , το οποίο στο IMDB πήρε 8,5/10 ;

Μην μου πείτε ότι δεν το βρήκατε ακόμη;

Είμαι σίγουρος ότι κάτι υποψιάζεστε!

Θα σας βοηθήσω όμως ...

Στο "Hannibal Rising" βλέπετε έναν πύργο στη Λιθουανία που ανήκε σε κάποιον αριστοκράτη να έχει κατασχεθεί και να λειτουργεί ως ... κοινόβιο ορφανοτροφείο. Όλα αυτά βέβαια μετά την επικράτηση των καθαρμάτων του τοπικού ΚΚ με μια μικρούλα βοήθεια από τα συντρόφια-προστάτες της Σοβιετίας.

Βλέπετε ακόμη τα χάλια και την ξεφτύλα σε χωριά του "υπαρκτού" σοσιαλισμού, κάτω από την ... πατρική φιγούρα του πατερούλη Στάλιν! (του οποίου η φάτσα ήταν παντού)

Και βλέπετε τέλος και τα συρματοπλέγματα , τα πολυβολεία , τους σκοπευτές και τις ένοπλες φρουρές με τα σκυλιά που κρατούσαν τους τυχερούς ανατολικούς εντός των τοιχών και τους προστάτευαν από το να βγούν έξω, στην άθλια Δύση ! Είναι γνωστό πλέον , ότι τους κρατούσαν εκεί μέσα για το καλό τους, το οποίο όμως δεν το γνώριζαν οι ίδιοι αφού προσπαθούσαν να διαφύγουν , το γνώριζε όμως καλά το ΚΟΜΜΑ το οποία σκεφτόταν γι'αυτούς, πριν από αυτούς!

Μετά από όλα αυτά , μην μου πείτε ότι περιμένατε από τα συντρόφια-οπαδούς της Λαικής Δημοκρατίας της Ελλάδος να έβαζαν στην ταινία πάνω από ... 0/10 ??????????

ΑΥΤΗ ΛΑΚΗ 10/10

Ενα Ντοκιμαντέρ σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Θεοδόση Θεοδοσόπουλου

Περιλαμβάνει:

* Πώς φθάσαμε στο Πραξικόπημα
    * Ο δικτάτορας και οι άλλοι
    * Η Νομική
    * Το Πολυτεχνείο
    * Η επόμενη μέρα

Download from rapidshare.com

2. 21 Απριλίου 1967 - Ηχητικό Ντοκουμέντο

Περιεχόμενα:

1. Εθνικός Υμνος
  2. Ομιλία Γεώργιου Παπανδρέου
  3. Να μας ζήσει ο Στρατός (τραγούδι)
  4. Ο δρόμος προς τον κρημνόν (Απόσπασμα ομιλίας Γεώργιου Παπαδόπουλου)
  5. Να ζήσει ο Εθνικός Στρατός (τραγούδι)
  6. Στον γύψον (Απόσπασμα ομιλίας Γεώργιου Παπαδόπουλου)
  7. Ελλάδα μας τρισένδοξη (τραγούδι)
  8. Ελληνικέ Λαέ (Απόσπασμα ομιλίας Γεώργιου Παπαδόπουλου)
  9. Του Αετού ο γιός (τραγούδι)

Download from rapidshare.com

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γενικα δε μαρεσουν τα σικουελ-πρικουελ-μετακουελ και ολα τα σχετικα.....βγηκε η σιωπη των αμνων? οκ τερμα.....αντε μεχρι και το χανιμπαλ.....ολα τα αλλα δε με αγγιζουν και αν και δεν την εχω δει την ταινια δεν θεωρω οτι θα ειναι κατι τρομερο......

αληθεια ειχε παρει 0/10 οι κλεμμενες ζωες????? αδιανοητο!! απο τον δανικα να υποθεσω?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
νομιζω οτι τα εισητηρια για πολλες απο τις ταινιες που προανεφερες απεδειξαν οτι οι Ελληνες τιμουν τις καλες ταινιες
αν θυμαμαι καλα δεν εχουν παει ασχημα αυτες οι ταινιες στο ελληνικο box office

Προσωπικά όποια ταινία θάβουν οι κριτικοί και κυρίως ο Δανικάς, πάω και την βλέπω...

Για να δώσει ο Δανικάς καλή κριτική η ταινία πρέπει απαραιτήτως να έχει ευνοϊκές αναφορές στην αριστερά ή/ και στράκια και λεσβίες...

Κατά το Δανικά, η τέλεια ταινία θα ήταν μια μίξη των "Ημερολόγια μοτοσικλέτας" και "Brokeback mountain " γυρισμένη με φόντο το Πολυτεχνείο!

Επισκέπτης
Γενικα δε μαρεσουν τα σικουελ-πρικουελ-μετακουελ και ολα τα σχετικα.....βγηκε η σιωπη των αμνων? οκ τερμα.....αντε μεχρι και το χανιμπαλ.....ολα τα αλλα δε με αγγιζουν και αν και δεν την εχω δει την ταινια δεν θεωρω οτι θα ειναι κατι τρομερο......

αληθεια ειχε παρει 0/10 οι κλεμμενες ζωες????? αδιανοητο!! απο τον δανικα να υποθεσω?
μόνο που ο δανίκας την έκανε μαζί με τον τζιμα προς οργανισμό λαμπρακη μέγα αρχικομμουνιστή.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
Προσωπικά όποια ταινία θάβουν οι κριτικοί και κυρίως ο Δανικάς, πάω και την βλέπω...

Για να δώσει ο Δανικάς καλή κριτική η ταινία πρέπει απαραιτήτως να έχει ευνοϊκές αναφορές στην αριστερά ή/ και στράκια και λεσβίες...

Κατά το Δανικά, η τέλεια ταινία θα ήταν μια μίξη των "Ημερολόγια μοτοσικλέτας" και "Brokeback mountain " γυρισμένη με φόντο το Πολυτεχνείο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ομολογω ομως οτι το Dog of the year Που ειδα μαρεσε......και το ειχε εξυμνησει ο δανικας και συγκεκριμενα την πρωταγωνιστρια.....η οποια ειχε παιξει σε μια απιστευτη καλτ ταινια το Superstar :2funny: περιεργως συμφωνησαν τα γουστα μας......

Επισκέπτης
και εδώ κομμουνιστικός δάκτυλος και στο σινεμά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom