Νέα

Το 12% των γυναικών έχει αλλεργία στο σπέρμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα is0vitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 636
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ποσοστό μέχρι και 12% των γυναικών ενδέχεται να είναι αλλεργικές στο σπέρμα, ορισμένες μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η έκθεσή τους σε αυτό μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αναφυλακτικό σοκ.
Σύμφωνα με τον Dr Michael Carroll, καθηγητή αναπαραγωγικής επιστήμης στο πανεπιστήμιο Metropolitan του Μάντσεστερ, οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 30 ετών επηρεάζονται περισσότερο, εμφανίζοντας συμπτώματα άμεσα ή το πολύ μέσα σε μια ώρα από την έκθεσή τους στο σπέρμα.
Τα συμπτώματα που εμφανίζουν είναι ερεθισμός, φαγούρα, επίπονη ούρηση και έκζεμα, όμως στις πιο σοβαρές περιπτώσεις η έκθεσή τους στο σπέρμα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και θανατηφόρα αλλεργική αντίδραση, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.
Ο καθηγητής εκτιμά ότι ενώ είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με αλλεργία στο σπέρμα, ωστόσο μπορεί να είναι κοινό πρόβλημα. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του έκαναν μια μελέτη, η οποία ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί, βάσει της οποίας η συγκεκριμένη αλλεργία επηρεάζει το 12% των γυναικών.
Σε άλλη μελέτη του Dr Carroll, η οποία έχει δημοσιευτεί στο επιστημονικό έντυπο Human Fertility, αναφέρεται ότι τα συμπτώματα της υπερευαισθησίας στο σπέρμα, πολλές φορές δεν διαγιγνώσκονται σωστά καθώς προσομοιάζουν με άλλες ασθένειες όπως η δερματίτιδα και κάποιες άλλες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ποσοστό μέχρι και 12% των γυναικών ενδέχεται να είναι αλλεργικές στο σπέρμα, ορισμένες μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η έκθεσή τους σε αυτό μπορεί
:2funny: :2funny: :2funny: πρωτη φορα το ακουω αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πολλές ελεεινίδες ειναι ετσι. Μολις πας να τους τα δωσεις στη μαπα

:2on1:

μη και μη ειναι  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Πολλές ελεεινίδες ειναι ετσι. Μολις πας να τους τα δωσεις στη μαπα

:2on1:

μη και μη ειναι  :grin:

Και σου πετάνε και τη φοβερή ατάκα  " Τι με πέρασες, καμμιά πουτάνα?"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί μωρή τι έχει το σπερματάκι?  Κουκούτσια?

Εγώ δηλαδή που σου γλείφω τα δικά σου χύσια μωρή καριόλα τι είμαι, μαλάκας?

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι απο δω και περα μαζι με τις καποτες,θα κουβαλαμε μαζι μας και αντιισταμινικα φαρμακα για τα κοριτσια  :dancing:
η το πολυ πολυ μια ενεση κορτιζονης σε περιπτωση αλλεργικου σοκ  :pipa1:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Δε νμίζω να είναι αλεργικές

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
εγω παντως εκανα εξετασεις και μου το βρηκαν οτι εχω αντιαλεργιακη επιδραση οποια πιστη προσελθετε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom