treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Η Ναταλία.....η αρραβωνιαστικιά του πρώην κολλητού μου,ενώ οδηγούσα.................
καλο αρχιδι εισαι κ εσυ
Η Ναταλία.....η αρραβωνιαστικιά του πρώην κολλητού μου,ενώ οδηγούσα.................
καλο αρχιδι εισαι κ εσυ
καλο αρχιδι εισαι κ εσυ
Χθες τα ελεγα ρε φιλε ... οτι οι εχθροι καμια φορα ειναι καλυτεροι
απο τους φιλους... και ερχοταν ο ψαγμενος εκτορ λοπεζ ο σοφος
να μου γραφει οτι θα καταληξω στα φαρμακα :S χαχαχα ρε τον τυπο
εχει πλακα παντως.
Κοιτα μην το πας αλλου... αυτο που σου λεω το καταλαβαινει
μεχρι και ενα παιδακι 5 χρονων. Εγω δεν ειπα οτι εδω μεσα με ζηλευετε
δεν ειμαι κανας τρελος ουτε κανα ψωνιο... εγω εγραψα πως οσοι τρωγονται με
θέματα των αλλων συνεχως... και τα μελετανε κατι περιεργο τρεχει απο πισω.
Και αυτη ειναι η αληθεια.... οταν σε επαινει καποιος υπερβολικα ή σε μελεταει
κατι περιεργο τρεχει απο πισω... μυαλο εχεις σκεψου αυτα που σου εγραψα
καισυ χαιβανι το πιστεψες...Φιλος μου πηρε μια κοπελα γνωστη του με το αμαξι να την παει σπιτι της.Την γουσταρε παντα αλλα τοτε ηταν λογοδοσμενη!Στο δρομο της λεειΕγω σε ηθελα παντα και σε γουσταρα αλλα ντρεπομουν να στο πω γιατι ησουν μεγαλυτερη)!Του ξεκουμπωνει το φερμουαρ και του πρνει μια ωραια ,του εφυγε το τιμονι απο τα χερια,κανει δεξια και αφου τελειωνει την παει σπιτι της και του λεει η γκομενα (καλο βραδυ Φωτη και καλα να περνας,δεν με ειδες δεν με ξερεις)!Της γυναικας η καρδια ειναι Αναβυσος μαγκες
Αναστασία....
στα 37 - 38 της να βράζει από καύλα...
Διψασμένη για τσιμπούκι και σπέρμα....
2010 και 2011 που τα είχαμε, έζησα τις καλύτερες πίπες...
Απίστευτα καυλιάρα milf...πρώτα με έπινε και μετά μου έλεγε καλησπέρα...ή καλημέρα...
Καυλόπιπες από τις λίγες... σας εύχομαι να σας τύχει ελληνίδα γκόμενα σαν και την Αναστασία....λόγω πάθους, τεχνικής, δίψας, καυλόφατσας, καλύτερη από κάθε επαγγελματία...
Οι καλυτερες θα μας τυχουν φιλε... μην ανησυχεις για εμας
Φιλος μου πηρε μια κοπελα γνωστη του με το αμαξι να την παει σπιτι της.Την γουσταρε παντα αλλα τοτε ηταν λογοδοσμενη!Στο δρομο της λεειΕγω σε ηθελα παντα και σε γουσταρα αλλα ντρεπομουν να στο πω γιατι ησουν μεγαλυτερη)!Του ξεκουμπωνει το φερμουαρ και του πρνει μια ωραια ,του εφυγε το τιμονι απο τα χερια,κανει δεξια και αφου τελειωνει την παει σπιτι της και του λεει η γκομενα (καλο βραδυ Φωτη και καλα να περνας,δεν με ειδες δεν με ξερεις)!Της γυναικας η καρδια ειναι Αναβυσος μαγκες
Στο τσιμπουκι παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία. Γιαυτο οι pro έχουν αβανταζ . Όλα τα αλλα θεωρίες και εξαιρέσεις. Κι αν η δικιά σας αρχίζει να κάνει καλές πιπες να υποψιαζεστε
τι σου τυχει βρε εσενα...σωστος το γαμησι θεμα ταλεντου η πιπα θεμα εμπειριας
αν μ τυχει τσιμπουκλου ξερω οτι εχει παρει οτι πεταει κ οτι κολυμπαει
Έλα ρε τύπε!!!Και ομως το καλυτερο στοματικο μου το εχει κανει μια πρωην η οποια ηταν πραγματικα ειναι αστερι σε αυτο το αθλημα. Γενικα ειχα ευχαριστηθει πολυ το σεξ με καθε τροπο καλυτερα απο επαγγελματια αλλα στα υπολοιπα ηταν απιστευτα κουραστικη απιστευτη γκρινια και απιστευτη ζηλια... δυστυχως δεν γινεται να εχεις μονο καλα στην ζωη!
Έλα ρε τύπε!!!
Ακριβώς τα ίδια!!!
Απο που ήταν η καλλιτέχνια;