Νέα

την καλυτερη πιπα σας την εχει κανει γκομενα η επαγγελματιας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλο αρχιδι εισαι κ εσυ

Χθες τα ελεγα ρε φιλε ... οτι οι εχθροι καμια φορα ειναι καλυτεροι
απο τους φιλους... και ερχοταν ο ψαγμενος εκτορ λοπεζ ο σοφος
να μου γραφει οτι θα καταληξω στα φαρμακα  :S χαχαχα ρε τον τυπο
εχει πλακα παντως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χθες τα ελεγα ρε φιλε ... οτι οι εχθροι καμια φορα ειναι καλυτεροι
απο τους φιλους... και ερχοταν ο ψαγμενος εκτορ λοπεζ ο σοφος
να μου γραφει οτι θα καταληξω στα φαρμακα  :S χαχαχα ρε τον τυπο
εχει πλακα παντως.

Κοιτα μην το πας αλλου... αυτο που σου λεω το καταλαβαινει
μεχρι και ενα παιδακι 5 χρονων. Εγω δεν ειπα οτι εδω μεσα με ζηλευετε
δεν ειμαι κανας τρελος ουτε κανα ψωνιο... εγω εγραψα πως οσοι τρωγονται με
θέματα των αλλων συνεχως... και τα μελετανε κατι περιεργο τρεχει απο πισω.
Και αυτη ειναι η αληθεια.... οταν σε επαινει καποιος υπερβολικα ή σε μελεταει
κατι περιεργο τρεχει απο πισω... μυαλο εχεις σκεψου αυτα που σου εγραψα

μωρή λούγκρα απο χθες έχεις φαγωθεί μωρή κωλοτούμπα με τον λόπεθ.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.381
Πόντοι
266
η καλυτερη πιπα που ειχουν παρει στον 3 λαλουν και 2 χορευουν ηταν απο την μπαρμπι
ο 3λαλουν και 2 χορευον εχει κανει σχεσακι μονο με την μπαρμπι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα για να μου την πεις
γιατι ολοι εχουν φαγωθει με ολους εδω μεσα ......

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλος μου πηρε μια κοπελα γνωστη του με το αμαξι να την παει σπιτι της.Την γουσταρε παντα αλλα τοτε ηταν λογοδοσμενη!Στο δρομο της λεει:(Εγω σε ηθελα παντα και σε γουσταρα αλλα ντρεπομουν να στο πω γιατι ησουν μεγαλυτερη)!Του ξεκουμπωνει το φερμουαρ και του πρνει μια ωραια :pipa1:,του εφυγε το τιμονι απο τα χερια,κανει δεξια και αφου τελειωνει την παει σπιτι της και του λεει η γκομενα (καλο βραδυ Φωτη και καλα να περνας,δεν με ειδες δεν με ξερεις)!Της γυναικας η καρδια ειναι Αναβυσος μαγκες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.381
Πόντοι
266
Φιλος μου πηρε μια κοπελα γνωστη του με το αμαξι να την παει σπιτι της.Την γουσταρε παντα αλλα τοτε ηταν λογοδοσμενη!Στο δρομο της λεει:(Εγω σε ηθελα παντα και σε γουσταρα αλλα ντρεπομουν να στο πω γιατι ησουν μεγαλυτερη)!Του ξεκουμπωνει το φερμουαρ και του πρνει μια ωραια :pipa1:,του εφυγε το τιμονι απο τα χερια,κανει δεξια και αφου τελειωνει την παει σπιτι της και του λεει η γκομενα (καλο βραδυ Φωτη και καλα να περνας,δεν με ειδες δεν με ξερεις)!Της γυναικας η καρδια ειναι Αναβυσος μαγκες
καισυ χαιβανι το πιστεψες...

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
139
Πόντοι
1
Αναστασία....
στα 37 - 38 της να βράζει από καύλα...
Διψασμένη για τσιμπούκι και σπέρμα....
2010 και 2011 που τα είχαμε, έζησα τις καλύτερες πίπες...
Απίστευτα καυλιάρα milf...πρώτα με έπινε και μετά μου έλεγε καλησπέρα...ή καλημέρα...
Καυλόπιπες από τις λίγες... σας εύχομαι να σας τύχει ελληνίδα γκόμενα σαν και την Αναστασία....λόγω πάθους, τεχνικής, δίψας, καυλόφατσας, καλύτερη από κάθε επαγγελματία...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη δεν ειναι της παπαρολογιας γενικα τυπε ναι!Αν ηταν μπουρδας δεν ειχα λογο να πω καμμια ιστορια!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αναστασία....
στα 37 - 38 της να βράζει από καύλα...
Διψασμένη για τσιμπούκι και σπέρμα....
2010 και 2011 που τα είχαμε, έζησα τις καλύτερες πίπες...
Απίστευτα καυλιάρα milf...πρώτα με έπινε και μετά μου έλεγε καλησπέρα...ή καλημέρα...
Καυλόπιπες από τις λίγες... σας εύχομαι να σας τύχει ελληνίδα γκόμενα σαν και την Αναστασία....λόγω πάθους, τεχνικής, δίψας, καυλόφατσας, καλύτερη από κάθε επαγγελματία...

Οι καλυτερες θα μας τυχουν φιλε... μην ανησυχεις για εμας  :P

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Στο τσιμπουκι παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία. Γιαυτο οι pro έχουν αβανταζ . Όλα τα αλλα θεωρίες και εξαιρέσεις. Κι αν η δικιά σας αρχίζει να κάνει καλές πιπες να υποψιαζεστε

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

ωραία σκηνικά ρε πούστη, τι κρίμα να μην είναι και η δική μου ζωή σαν τσόντα. Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά...  :2funny:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εκτος απο το να σχολιαζεις τις ιστοριες των αλλων καμμια ιστορια εχεις να μας πεις εσυ να γελασω κι εγω ρε χαρουλη?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Στο τσιμπουκι παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία. Γιαυτο οι pro έχουν αβανταζ . Όλα τα αλλα θεωρίες και εξαιρέσεις. Κι αν η δικιά σας αρχίζει να κάνει καλές πιπες να υποψιαζεστε

σωστος το γαμησι θεμα ταλεντου η πιπα θεμα εμπειριας

αν μ τυχει τσιμπουκλου ξερω οτι εχει παρει οτι πεταει κ οτι κολυμπαει

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.381
Πόντοι
266

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
επαγγελματιας κ μαλιστα ητανε πριν κανα 7 μηνο στο στουντιο στη φυλης 104,μιλαμε μου κοπηκαν τα γονατα απο την πιπα :pipa1: :pipa1: :pipa1:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και ομως το καλυτερο στοματικο μου το εχει κανει μια πρωην η οποια ηταν πραγματικα ειναι αστερι σε αυτο το αθλημα. Γενικα ειχα ευχαριστηθει πολυ το σεξ με καθε τροπο καλυτερα απο επαγγελματια αλλα στα υπολοιπα ηταν απιστευτα κουραστικη απιστευτη γκρινια και απιστευτη ζηλια... δυστυχως δεν γινεται να εχεις μονο καλα στην ζωη!
Έλα ρε τύπε!!!
Ακριβώς τα ίδια!!!
Απο που ήταν η καλλιτέχνιδα;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom