Νέα

Τιμες καυσιμων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 880
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Υπαρχει καποιο site που να εχει τιμες καυσιμου ανα λιτρο? Τρεχουσες τιμες. Συγκεκριμενα με ενδιαφερει η τιμη του diesel κινησης και του πετρελαιου.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πατα παρατηρητιριο τιμων υγρων καυσιμων κ τα βλεπεισ ολα φιλε μου.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Υπαρχει καποιο site που να εχει τιμες καυσιμου ανα λιτρο? Τρεχουσες τιμες. Συγκεκριμενα με ενδιαφερει η τιμη του diesel κινησης και του πετρελαιου.

Ταριφμαν εισαι τυπε???
Εχει εκτοξευτει και το Diesel κινησης! Γ@μησε τα!

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
πατα παρατηρητιριο τιμων υγρων καυσιμων κ τα βλεπεισ ολα φιλε μου.

Ευχαριστω! Να σαι ρωτησω, μηπως ξερεις τι καυσιμο καινε τα μηχανηματα που καινε πετρελαιο? Εννοω με τι ονομασια να το ψαξω αυτο το γαμημενο το πετρελαιο?

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ευχαριστω! Να σαι ρωτησω, μηπως ξερεις τι καυσιμο καινε τα μηχανηματα που καινε πετρελαιο? Εννοω με τι ονομασια να το ψαξω αυτο το γαμημενο το πετρελαιο?

Tυποι μου το ξαναποσταρω μηπως εχετε να μου δωσετε απαντηση. Οταν σου λεει καποιος οτι το ταδε μηχανημα εχει ωριαια καταναλωση 0.5 λιτρα την ωρα, τι εννοει? Τι σκατα ειναι αυτα τα 0.5 λιτρα? Μπορει καποιος να με διαφωτησει?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Tυποι μου το ξαναποσταρω μηπως εχετε να μου δωσετε απαντηση. Οταν σου λεει καποιος οτι το ταδε μηχανημα εχει ωριαια καταναλωση 0.5 λιτρα την ωρα, τι εννοει? Τι σκατα ειναι αυτα τα 0.5 λιτρα? Μπορει καποιος να με διαφωτησει?
Ειναι απλο φιλε,ο κατασκευαστης του πχ.μηχανηματος εννοη οτι σε μια ωρα λειτουργειας του θα καταναλωση μισο λιτρο καυσιμου (πετρελαιο) Δλδ.εαν ενα λιτρο πετρελαιο εχη 0,98 ΕΥΡΩ,το μηχανημα θα καταναλωση την μιση αξια δλδ.0,49ευρω!!

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ειναι απλο φιλε,ο κατασκευαστης του πχ.μηχανηματος εννοη οτι σε μια ωρα λειτουργειας του θα καταναλωση μισο λιτρο καυσιμου (πετρελαιο) Δλδ.εαν ενα λιτρο πετρελαιο εχη 0,98 ΕΥΡΩ,το μηχανημα θα καταναλωση την μιση αξια δλδ.0,49ευρω!!

Ρε συ τυπε μου αυτο το καταλαβαινω, αυτο που ρωταω ειναι πως το λενε αυτο το γαμημενο το πετρελαιο, αργο, diesel, σκιζελ, σνιτσελ? Πως να το ψαξω για να βρω την τιμη του? Η τιμη του με ενδιαφερει. Σε λιτρα.

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
192
Πόντοι
16

Εξαρταται τι μηχανημα ειναι..??
Να καιει πετρελαιο θερμανσης μου φαινεται λιγο απιθανο,εκτος κ αν το προτεινει ο κατασκευαστης,πετρελαιο κινησης ειναι πιο πιθανο...με 1,4-1,5€ το λιτρο

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εξαρταται τι μηχανημα ειναι..??
Να καιει πετρελαιο θερμανσης μου φαινεται λιγο απιθανο,εκτος κ αν το προτεινει ο κατασκευαστης,πετρελαιο κινησης ειναι πιο πιθανο...με 1,4-1,5€ το λιτρο

Ενας αεροσυμπιεστης ας πουμε. Συνηθως πετρελαιο κινησης καινε δηλαδη?

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
192
Πόντοι
16
Ρε συ τυπε μου αυτο το καταλαβαινω, αυτο που ρωταω ειναι πως το λενε αυτο το γαμημενο το πετρελαιο, αργο, diesel, σκιζελ, σνιτσελ? Πως να το ψαξω για να βρω την τιμη του? Η τιμη του με ενδιαφερει. Σε λιτρα.

Diesel Κίνησης  

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom