You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φασολάδα και .... αέρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Μηνύματα
- 6.403
- Like
- 17.393
- Πόντοι
- 3.556
τύπε γαμανε οι γιγαντες. τσακω κονσέρβα σεφ σελέκτ απο τα λιντλ και θα με θυμηθεις με ευχαριστείς αργοτεραΤα φασόλια γιγαντες πάντως είναι χειρότερα. Και τα κουκιά επίσης. Νιώθεις ότι το έντερο θα τιναχτει.
Συνημμένα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Μηνύματα
- 47.084
- Like
- 32.382
- Πόντοι
- 5.006
τύπε γαμανε οι γιγαντες. τσακω κονσέρβα σεφ σελέκτ απο τα λιντλ και θα με θυμηθεις με ευχαριστείς αργοτερα
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Μηνύματα
- 4.273
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.293
- Πόντοι
- 2.586
Σοβαρή απάντηση. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, σπανίως.
α) Δεν χρειάζονται κανένα μούλιασμα, απλά να τους αλλάξετε νερό μόλις πάρουν βράση.
Θέλουν περίπου 20' (εξαρτάται το φασόλι) μέχρι να αρχίσουν λίγο να μαλακώνουν από έξω. Το καταλαβαίνετε και στο ανακάτεμα, δεν ακούγεται να χτυπούν τα φασόλια σκληρά πάνω στην κουτάλα.
Μετά λοιπόν τα σουρώνετε και τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα να βράσουν με νέο νερό. Τότε βάζετε και καρότα, σέλινο, τοματοχυμό κτλπ.
β) Τα όσπρια είναι ιδιαίτερα. Ειδικά τα ελληνικά (φασόλια, φακές) συσκευασμένα Agrino, 3A κτλπ συχνά κάτι μου προκαλούν.
Το γύρισα σε ετικέτας εισαγωγής (φασόλια μέτρια Καναδά με ετικέτα Σκλαβενίτη πχ) και δεν έχω κανένα θέμα. Και νοστιμότερα είναι.
α) Δεν χρειάζονται κανένα μούλιασμα, απλά να τους αλλάξετε νερό μόλις πάρουν βράση.
Θέλουν περίπου 20' (εξαρτάται το φασόλι) μέχρι να αρχίσουν λίγο να μαλακώνουν από έξω. Το καταλαβαίνετε και στο ανακάτεμα, δεν ακούγεται να χτυπούν τα φασόλια σκληρά πάνω στην κουτάλα.
Μετά λοιπόν τα σουρώνετε και τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα να βράσουν με νέο νερό. Τότε βάζετε και καρότα, σέλινο, τοματοχυμό κτλπ.
β) Τα όσπρια είναι ιδιαίτερα. Ειδικά τα ελληνικά (φασόλια, φακές) συσκευασμένα Agrino, 3A κτλπ συχνά κάτι μου προκαλούν.
Το γύρισα σε ετικέτας εισαγωγής (φασόλια μέτρια Καναδά με ετικέτα Σκλαβενίτη πχ) και δεν έχω κανένα θέμα. Και νοστιμότερα είναι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Μηνύματα
- 57.533
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.358
- Πόντοι
- 25.467
Αυτά είναι θέματα!!!
Εύγε στο νηματοθέτη.
Εύγε στο νηματοθέτη.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 37.150
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.741
- Πόντοι
- 9.297
Ti ευαίσθητα εντερακια εχετε ρε...όλοι με δυσανεξιες είστε;Τα φασόλια γιγαντες πάντως είναι χειρότερα. Και τα κουκιά επίσης. Νιώθεις ότι το έντερο θα τιναχτει.
Αν τρώτε τηγανητα και γύρο συνέχεια θα είναι πιο καλό για τον οργανισμό;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 37.150
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.741
- Πόντοι
- 9.297
Αίμα,αίμα.....Γίγαντες στον φούρνο , συν ρεγγα , και ρετσίνα κουρτακη γαμάνε
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Μηνύματα
- 19.454
- Like
- 21.697
- Πόντοι
- 6.056
Φασολάδα ή γίγαντεςΤυπε τσιμπαμε ηρεμα
Τα φασόλια γιγαντες πάντως είναι χειρότερα. Και τα κουκιά επίσης. Νιώθεις ότι το έντερο θα τιναχτει.
Η πραγματικα δολοφονικη συνταγη ειναι φασολια με συνοδευτικο κουνουπιδι η μπροκολο.
Θαλαμος αεριων!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 37.150
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.741
- Πόντοι
- 9.297
Γιατί ρετσίνα και όχι ούζο η τσίπουρο;Γίγαντες στον φούρνο , συν ρεγγα , και ρετσίνα κουρτακη γαμάνε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 13K