Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 2.816
Φασολάδα κ αέρια.. αυτά είναι θέματα ουσίας
Καλύτερα φάε φασόλια γίγαντες σε κονσέρβα και όχι κρέατα.Αν ειναι να κανω 2 μερες προετοιμασια για να φαω φασολια δεν λεει.
Ενα τηλεφωνο για σουβλακια και στην πορτα μου!
Το χαρούμενο εντερο είναι η βάση ενός χαρούμενου ανθρώπου.Φασολάδα κ αέρια.. αυτά είναι θέματα ουσίας
Οπότε μιας και Παρασκευή σήμερα φάγατε φασόλια τύποι ή το φοβηθηκατε επειδή είναι Παρασκευή και 13;Το χαρούμενο εντερο είναι η βάση ενός χαρούμενου ανθρώπου.
ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ...Οπότε μιας και Παρασκευή σήμερα φάγατε φασόλια τύποι ή το φοβηθηκατε επειδή είναι Παρασκευή και 13;
Και εκατέρωθεν..ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ...
Δεν έχει σχέση με προλήψεις....η Τέταρτη και η Παρασκευή είναι μέρες νηστείας και ως εκ τούτου το όσπριο είναι μια πολυ δυνατή υποψηφιότητα.Και εκατέρωθεν..
Είμαστε προληπτικοί όμως ή τρώμε φουλ φασόλι;
Ωραίος!Τρομερο κλανιδι εχω κανει με ροφηματα πρωτεινης μιλαμε πεθαινεις οχι απο τον ηχο αλλα απο την βρωμα οι κουφιες που λεμε .Επισης με ρεβυθια εκει να δεις αλλα και με κρεατα σε ποσοτητα αν κατσω και φαω παιδακια αρνισια η προβατο ενα με εναμιση κιλο στην καθισια μου αρχιζει μιλαμε να κελαηδαει η κωλοτρυπιδα μου .
Δεν ξέρω από νηστεία.. εγώ την Παρασκευή τρώω γίγαντες με λουκάνικο χωριάτικο στο φούρνοΔεν έχει σχέση με προλήψεις....η Τέταρτη και η Παρασκευή είναι μέρες νηστείας και ως εκ τούτου το όσπριο είναι μια πολυ δυνατή υποψηφιότητα.
Εμείς το τρώμε για μεσημέρι ενώ οι Εγγλέζοι το έχουν στο πρωινό τους ...βέβαια μαζί με λουκάνικα κτλ.Αυτοι δεν νηστεύουν.
Πολύ καλή επιλογή.Δεν ξέρω από νηστεία.. εγώ την Παρασκευή τρώω γίγαντες με λουκάνικο χωριάτικο στο φούρνο
Τρώω κ ρεβύθια..Πολύ καλή επιλογή.
Η νηστεία προ'υ'ποθετει και εγκράτεια ψυχική και αποφυγή πειρασμών.Χλωμο...
Είναι βαρετο ομως να τρως συνέχεια το ίδιο φαγητό καθε Παρασκευή.
Το έσωσες!Τρώω κ ρεβύθια..
Φακές φασολάδα την Τετάρτη..
Και το βράδυ κοντοσούβλια
Δηλαδή μετά από έξι μέρες;Αυτό λέγεται και απόπειρα αυτοκτονίας...εκτός αν εννοείς Πέμπτη και Παρασκευή.Ειναι καλό κάπου κάπου να μην μπαίνουν συγκεκριμένα φαγητά σε συγκεκριμένες μερες.Παρασκευη κ Πεμπτη φασολαδα μπακ του μπακ γατακια
Υπαρχει μέλος που θελει να ανεβασει παρομοιο προσωπικο υλικο;
Μη δινεις ιδεες γιατι θα γινει ολοκαυτωμαΥπαρχει μέλος που θελει να ανεβασει παρομοιο προσωπικο υλικο;