Να βάλει ο Κυρ Στέφανος και μπόλικο ζαμπόν και κάνα βάζο μαρμελάδα και σοκολάτες;
Να το κάψουμε;
Να βαλει αλλα απο το καλαθι της νοικοκυρας!
Να βάλει ο Κυρ Στέφανος και μπόλικο ζαμπόν και κάνα βάζο μαρμελάδα και σοκολάτες;
Να το κάψουμε;
Οι ψεκες βάζουν στην μούρη ένα μπουκάλι φαντα!Για αυτο εχουμε παντα στην τσεπη μια χειρουργικη μασκα μιας χρησεως!
Δεν ξερω ποσο θεματαρα ειναι αλλα μια φασουλαδα και δη κρυα, με τουρσι, φετα και μαλακο ψωμακι την ετρωγα.
Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο.
Εκτος, αν...καταργησουμε τη φασολαδα απο τη διατροφη μας!
Λοιπον, κατα καιρους εχω ακουσει διαφορες αποψεις.
Οτι πχ καποιοι δεν τα βαζουν να μουλιασουν στο νερο επι πολλες ωρες, και ετσι...μετα εχουν αερια οταν τα τρωνε.
Ουτε αυτο ομως φαινεται να ισχυει, αφου πχ εχει τυχει να τα αφησουμε σε λεκανη με νερο, για 15 ωρες, αλλα αποτελεσμα...μηδεν!
Υπαρχει τροπος, να τρωμε φασολαδα, αλλα να μην γινεται αυτο το χάλι;
Εχετε βρει τι φταιει; Ή δεν υπαρχει λυση για το συγκεκριμενο προβλημα;
Συμφωνώ σε όλα αυτά με @Zebu αλλά όχι κρύα ρε....ούτε γεμιστά είναι,ούτε κεφτέδες!Είστε ρέκτης!
Συμφωνώ σε όλα αυτά με @Zebu αλλά όχι κρύα ρε....ούτε γεμιστά είναι,ούτε κεφτέδες!
Δεν διαφωνώ όμως όταν είναι ζεστή σηκώνει περισσότερα παρελκόμενα και κατεβαίνει πιο ευχάριστα ...Κρύα, για να είναι "δροσιστική", και να σε "κόψει" αμέσως η τρεχάλα για τη χέστρα.
Δεν διαφωνώ όμως όταν είναι ζεστή σηκώνει περισσότερα παρελκόμενα και κατεβαίνει πιο ευχάριστα ...
Ιδανικά θα πρέπει να περιορίσετε σουβλάκια και πιτογυρα και να πίνετε πιο πολύ νερό.Είμαστε δυσκοίλιοι με τον κ. @Zebu . Θα έπρεπε να είχατε αντιληφθεί από την εν γένει συμπεριφορά μας στον παρόντα.
Ιδανικά θα πρέπει να περιορίσετε σουβλάκια και πιτογυρα και να πίνετε πιο πολύ νερό.
Τώρα που είναι η εποχή τους πρέπει να σποθεωσετε τα ακτινίδια .Με δύο έχετε εγγυημενο και γρήγορο αποτέλεσμα.
Καλό βόλι!
Μπα, δεν εχω αναγκη απο ακτινιδια. Με ενα γιαουρτακι εχει αναστεναξει ο αχορταγος.Ιδανικά θα πρέπει να περιορίσετε σουβλάκια και πιτογυρα και να πίνετε πιο πολύ νερό.
Τώρα που είναι η εποχή τους πρέπει να σποθεωσετε τα ακτινίδια .Με δύο έχετε εγγυημενο και γρήγορο αποτέλεσμα.
Καλό βόλι!
Με γιαούρτι με μέλι και εγώ φεύγω φωτοβολίδα...Μπα, δεν εχω αναγκη απο ακτινιδια. Με ενα γιαουρτακι εχει αναστεναξει ο αχορταγος.
Θα χεστούν από την χαρά τους;Το τερμάτισες.
Εάν σε ακούσουν δεν θα προλαβαίνουν.
Γιαούρτι με ένα δάχτυλο πέτσα και λιπαρά γύρω στο 6.5-7%.Με γιαούρτι με μέλι και εγώ φεύγω φωτοβολίδα...
Οπως καταλαβα, απο οσα γραψατε, το προβλημα μαλλον προκαλειται απο τον φλοιο στα φασολια.
Και ναι μεν το μουλιασμα βοηθαει, αλλα δεν φτανει.
Αραγε αν τα βαλει κανεις για μουλιασμα, 2 μερες πριν, και αλλαζει και το νερο, λετε μετα να μην προκαλουν αεριοκινηση;
Πως και δεν εχει και κανενας αυτοματοποιημενος τροπος (πως λεμε 'αποφλοιωτες';) για ξεφλουδισμα φασολιων;
Γιατι λετε για αρχικο βρασιμο, συνθλιψη με το χερι, ξαναβρασιμο.... ε κατανταει μανουρα και κουραστικο...
Οπως καταλαβα, απο οσα γραψατε, το προβλημα μαλλον προκαλειται απο τον φλοιο στα φασολια.
Και ναι μεν το μουλιασμα βοηθαει, αλλα δεν φτανει.
Αραγε αν τα βαλει κανεις για μουλιασμα, 2 μερες πριν, και αλλαζει και το νερο, λετε μετα να μην προκαλουν αεριοκινηση;
Πως και δεν εχει και κανενας αυτοματοποιημενος τροπος (πως λεμε 'αποφλοιωτες';) για ξεφλουδισμα φασολιων;
Γιατι λετε για αρχικο βρασιμο, συνθλιψη με το χερι, ξαναβρασιμο.... ε κατανταει μανουρα και κουραστικο...