ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.083
- Πόντοι
- 5.006
Τιποτα από αυταΦασολάδα ή γίγαντες
Τιποτα από αυταΦασολάδα ή γίγαντες
Τυπε για μέγιστα αποτελέσματα παγωμένο σοκολατουχο γάλα..νομιζω οτι αμα πινεις και γαλα δεν εχεις θεμα με τα αερια. εγω ετσι κανω οταν τρωω οσπρια αλλα κανονιζω να μην τρωω και τεραστιες ποσοτητες γιατι δεν μου αρεσουν
Φάβα δοκίμασες;Τα φασόλια γιγαντες πάντως είναι χειρότερα. Και τα κουκιά επίσης. Νιώθεις ότι το έντερο θα τιναχτει.
Συνοδεία ζαμπονοκασετοπιτας και σπανακοπιτας....Τυπε για μέγιστα αποτελέσματα παγωμένο σοκολατουχο γάλα..
Η συνέχεια είναι σίγουρη..
Πίτσα και σουβλάκια...και μετά χεζεις τσιμεντολιθους.Τιποτα από αυτα
το μυστικό είναι το ξεφλούδισμα τύπε μου.Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο.
Εκτος, αν...καταργησουμε τη φασολαδα απο τη διατροφη μας!
Λοιπον, κατα καιρους εχω ακουσει διαφορες αποψεις.
Οτι πχ καποιοι δεν τα βαζουν να μουλιασουν στο νερο επι πολλες ωρες, και ετσι...μετα εχουν αερια οταν τα τρωνε.
Ουτε αυτο ομως φαινεται να ισχυει, αφου πχ εχει τυχει να τα αφησουμε σε λεκανη με νερο, για 15 ωρες, αλλα αποτελεσμα...μηδεν!
Υπαρχει τροπος, να τρωμε φασολαδα, αλλα να μην γινεται αυτο το χάλι;
Εχετε βρει τι φταιει; Ή δεν υπαρχει λυση για το συγκεκριμενο προβλημα;
Τυπε για μέγιστα αποτελέσματα παγωμένο σοκολατουχο γάλα..
Η συνέχεια είναι σίγουρη..
Φάβα no problem. Δεν έχει αέρια. Βέβαια με κρεμμυδάκι αν τη φας, σκοτώνεις κουνούπι στα δύο μέτρα με την ανάσα.Φάβα δοκίμασες;
Είναι πολύ χαλαρωτικό να την κάνεις με το χέρι ,χωρίς μύλο...την πιέζεις με ξύλινη κουτάλα και ανακατεύεις μέχρι να γίνει αλοιφη...υπέροχη!
Καλή είναι και σε κονσέρβα αλλά εκεί φαίνεται ότι έχει συντηρητικά.
Κουνουπίδι..Ναγκασάκι..Φασόλια-Μιλκο-Λαχανο..Τσερνομπιλ
Αν φάμε μόνο τα φλούδια πειράζει;το μυστικό είναι το ξεφλούδισμα τύπε μου.
Στα φασόλια (όπως και στα ρεβύθια) τα αφήνεις να μουσκέψουν από την προηγούμενη μέρα
και μετά βάζεις το χέρι στην κατσαρόλα και αρχίζεις να τα στραμπουλάς (άριστη προπόνηση χούφτα-πήχυς)
Μαζεύεις τα φλούδια και συνεχίζεις, κανά πεντάλεπτο θα σου πάρει..
Άλλη γεύση.. και χωρίς κλανίδι..
Χωρίς κρεμμύδι είναι σαν φτύνεις σε χαρτομάντιλο αντί να πετάς μια ωραιότατη ροχαλα....Φάβα no problem. Δεν έχει αέρια. Βέβαια με κρεμμυδάκι αν τη φας, σκοτώνεις κουνούπι στα δύο μέτρα με την ανάσα.
Υγιεινοτατο το κουνουπίδι ,το αγαπούσε και ο βυζαντινοτετοιος!Κουνουπίδι..Ναγκασάκι..
Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο.
Οτι πχ καποιοι δεν τα βαζουν να μουλιασουν στο νερο επι πολλες ωρες, και ετσι...μετα εχουν αερια οταν τα τρωνε.
Ουτε αυτο ομως φαινεται να ισχυει, αφου πχ εχει τυχει να τα αφησουμε σε λεκανη με νερο, για 15 ωρες, αλλα αποτελεσμα...μηδεν!
τυπε παραδοξως αφου δεν μπηκα νωρις νωρις να στο γκρεμισω μαζι με τους αλλους, θα σου δωσω την σοβαροτερη και την αποτελεσματικοτερη απαντηση ολων, γιατι χωρις αυτο το lifehack απλα δεν θα ετρωγα ουτε εγω, ουτε θα ταιζα οσπρια τους γυρω μου.Ξερω οτι θα πεσουν και οι γνωστοι μπαχαλακηδες, αλλα ανοιγω το νημα, για να βγει και κατι σοβαρο.