Σε ευχαριστώ τα είπες όλα. Ο καθένας έχει τα ζόρια του, την τρέλλα του, εντάξει αλλά ο σκοπός τούτο θέματος είναι διαφορετικός....
Το να τσακωθώ π.χ. στα πολιτικά με κάποιον αριστερό πάει στο διάολο είναι κάπως "λογικό", οι παλιοί ξέρετε τι μυαλό κουβαλάω......
Εδώ όμως μιλάμε για εντελώς διαφορετικό πράγμα που με ξενέρωσε εντελώς. Και σιγά-σιγά ξεδιπλώνονται τα νήματα.......
Ρε καλώς το παλικάρι!!!!!
Ώρε ναπάλμ που θα ρίξω........Εμένα ρωτάς???
Το σούργελο?????
Αφού με αποκάλεσες προβληματικό, δίνεις οδηγίες τι θα κάνουμε με κάποια κοπέλα, έχουμε και τον άλλον τον γκάβαλο (ξέρεις για ποιον λέω).....
Να ψάχνω δικά σου κογιότ τέτοια ώρα???
Να ρωτήσεις τους φίλους σου μπας και σου απαντήσουν.....
Πάρε μερικούς:
Εσύ τι ρόλο βαράς?
Τόσα χρόνια μηδέν κριτικές?
Μπας και λέω, μπας και ΟΥΞΩ ως μπαστουνόβλαχος προτιμώ τις κατσίκες παρά τους αποτέτοιους....
ΠΛΟΚ είναι πολωνέζικη ομάδα, αλλά όταν πληκτρολογείς φρόντισε να γράφεις κι όχι να μαλακίζεσαι.......
Οπότε αγοράκι μου (georgekarousis)
[move]TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΕΙ
[/move]
Kαλό πας να κάνεις και βρίσκεις το μπελά σου......
Λες και σας ζήτησα τίποτα......
Ούτε το έπαιξα έξυπνος, εντάξει χρησιμοποίησα κάποια πράγματα από άλλους και στη συνέχεια το προχώρησα παραπέρα. Δε θέλησα να με ευχαριστήσετε, αλλά μακάρι να κερδίσετε όλοι και να τα φάτε στις κοπέλες που γουστάρετε, εμένα δε μου πέφτει λόγος....
Αντί αυτών μου πρήξατε τα @@ρια και τα νεύρα εσύ και κάμποσοι άλλοι.....
Κι αν συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό με άλλους πελάτες ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ τόσο στις κοπέλες αλλά και στα γραφεία που είναι πίσω τους....
Κι αυτοί (όπως κι αυτές) δεν ήρθαν εδώ μέσα για να με δουν αν παίζω στοιχήματα είτε αν είμαι όμορφος, είναι η δουλειά τους να βγάλουν χρήμα. Το λιγότερο λοιπόν που έχεις να κάνεις εσύ και οι άλλοι είναι να ζητήσετε δημόσια συγνώμη στο αντίστοιχο θρεντ, εγώ δεν είμαι είπα - ξείπα δήλωσα αποχώρηση.
zookero & albertontino1: σε γενικές γραμμές έχετε δίκιο, εγώ βέβαια είμαι και της ποικιλίας, θέλω να δίνω ευκαιρίες (χρηματικές πάντα) σε όσες γίνεται περισσότερες κοπέλες, αν το επιτρέπει η τσέπη μου.
since1991: θενξ για το τυπικό σχόλιο, πέρνα και καμμιά βόλτα από εδώ, ελπίζω να μιλήσουν κι άλλοι ;)